2014 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım bizde ya kıyısındayız ya olmadan kurtaracağız sesi kısıldı kuzumun bir gün dedim nezle olcak geçti gibi inş olmaz senin kuzun da atlatır biran evvel inş eninde sonunda hasta da olacaklar alışmalıyız ne yapılır öğreneceğiz ateş olmadığı ve öksürmediği sürece çok sıkıntı olmaz gibime geliyor anne sütü herşeye deva olur umuduyla emzirmeye devam bu ara sıkıntılıyız emmede ama aldığı her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum...

İnşallah canım çok sağol ates yok 36 derece civari ama ara ara öksürük var sanki tükürügu yutamiyo midesi bulaniyo gibi öksürük o yüzdendir inşallah senin bebeğin olmaz insallah bugün başladı bizimde sık emzirmeye ve burnunu temizlemeye çalışıyorum insallah çabuk atlatir

Bunlarin ergenligimi geldi ne oldu anlamadim.mama yedigi halde beni bayila bayila emen bebe bugun memeyi gordukce basti cigligi hic emziremedim aglamaktan sesi kisilcakti of offf
kızlar ben aralık sonu doğum yaptım buraya şöyle bi bakayım dedim.hiç korkmayın aynı sıkıntı 3. ayda benim kızımda da vardı .şimdi çok çok azaldı.arada yapıyo o da acıkmadığı için. bu dönemlerde oluyo bazı bebeklerde.emzirmeye devam edin pes etmeyin.geçici bi süreç. mamaya başvurmayın sizi bırakmasın. elektrikli süpürge sesi indirmiştim.onu açıp ayakta gezerek emziriyodum ben. yıpratıyo bizi gerçekten ama rahat olmaya çalışın geçicek inşallah

Gunaydin biz uyandik gunesin dogusunu izleyecegiz sabah ezanini dinleyecegiz kizimin gozu kanlandi dun neden olabilir acaba yanlislikla sut damlamisti ondan mi ki

Gunaydin biz uyandik gunesin dogusunu izleyecegiz sabah ezanini dinleyecegiz kizimin gozu kanlandi dun neden olabilir acaba yanlislikla sut damlamisti ondan mi ki

Benim kızımında kanlanıyor deli gibi gözünü ovalıyor ben ona bağlıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunlarin ergenligimi geldi ne oldu anlamadim.mama yedigi halde beni bayila bayila emen bebe bugun memeyi gordukce basti cigligi hic emziremedim aglamaktan sesi kisilcakti of offf

Aynı durum bizde de oldu dün akşamdan beri.. tam 3 aylık şu anda bebeğim. Dün ve bugün sadece akşam 7 civarında yaşadım aynı sorunu..dün pnömokok aşısı oldu huysuzluk yaptı zannetmiştim ama bu akşam da olunca şüphelendim durumdan. Bir de 2 gündür gündüz pek uyumadı uyku huysuzluğu yapıyor herhalde dedim. Ama sizdr de olunca şaşırdım gerçekten.
İnşallah geçici bir durumdur.. Hayret gerçekten çok garip bir durum.. Nedeni ne olsbilir ki durup dururken..

Bugün evde misafir vardı bizim hatun acıdı bana galiba ve salıncağında yarım saat 1 saat kaldı.televizyonda belgesel vardı baktım izliyor karışmadım.ellerinden öpüyorum o belgeseli hazırlayanın:)) bu arada bileğimin ağrısı geçmiyor iyice kullanamaz hale geldim.yalnız olup bebek büyütmek çok zor.dikkat etmem gereken bileği her dakika kullanmak zorundayım sonuçta.başka bilek ağrısı yaşayan var mı?

Bence büyüme atağı geçiriyor olabilirler

Nedeni ne bilmiyorum ama bu günler çabuk geçsin istiyorummm
6 gibi uyandık şimdi yeniden uyuma krizi geçiriyoruz....

günaydin cicis annelerr.kizimin bezinde iki üc damla kan gördùm bise kizimin ishali gidiyorr..siz yasadinizni böyle biseyyy...

Bide 6.45de uyandık . Günaydın herkese . Benim oğlumdada emmeme krîzi var . Bazen çok zor oluyo tek başına emzirmen

merhabalar kızlarr,
bayadır yazamadım buaraya :)
emme krizinden bahsetmişsiniz çok kişide var bu bizdede var ac biliyorum ama emmiyor bi çekio hemen kafayı obur tarafa çevirip etrafı inceliyor.
artık hayatları sadece memeden ibaret değil etraf ilgilerini çekiyor onla vakit kaybetmek istemiyorlar sanırım:)
ben de biraz emzirip bırakıyorum sonra biraz oyalayıp bidaha emziriyorum
en omadı uykuya yakın emio güzelce mecburen

emme krizi demekki herkeste var bu dönem bizim ufaklık da öyle sakinleşmesini bekliyoruz küçük hanımın keyfinin gelmesi lazım

Günaydınlar:)
Benim oğluşum da 3 ayını doldurdu...
Emmeme bizde de var deliricem... Yudum yudum emiyor... Az bir sütle idare ediyor((Memeyle kavga ediyor sanki bırakıcak mı ne?Aç olsa emer herhalde...Kafamda 100 tane soru var bebek bakımıyla ilgili...

ben kızımı yuzuculere benzetıyorum memeden 2 kez cekıyo memeyı cekerek şlok dıye bırakıyo dısa dogru nefes alıyo tekrar memeye yapısıyo. Bu boyle 10 dk falan devam edıyo sonra normal emmeye baslıyo. Bende pes etmıyorum zorlamada ıyımı yapıyorum kotumu bılemedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…