Kızlar bebegim nezle oldu sanırımburnu akıyor gözleri akıyor kiyamam cok kötü oluyorum başına gelen var mi neler yapabilirim burnunu temizliyorum sürekli nefes almakta zorlanıyor yarın doktora gidicez ama bakalım nasıl gecicek bu gece
Geçmiş olsun canım bizde ya kıyısındayız ya olmadan kurtaracağız sesi kısıldı kuzumun bir gün dedim nezle olcak geçti gibi inş olmaz senin kuzun da atlatır biran evvel inş eninde sonunda hasta da olacaklar alışmalıyız ne yapılır öğreneceğiz ateş olmadığı ve öksürmediği sürece çok sıkıntı olmaz gibime geliyor anne sütü herşeye deva olur umuduyla emzirmeye devam bu ara sıkıntılıyız emmede ama aldığı her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum...
Canım geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yenı başladım arkadaşım kaç tane okuyabılırsen allah ne muradın varsa versın inşşşş
kızlar ben aralık sonu doğum yaptım buraya şöyle bi bakayım dedim.hiç korkmayın aynı sıkıntı 3. ayda benim kızımda da vardı .şimdi çok çok azaldı.arada yapıyo o da acıkmadığı için. bu dönemlerde oluyo bazı bebeklerde.emzirmeye devam edin pes etmeyin.geçici bi süreç. mamaya başvurmayın sizi bırakmasın. elektrikli süpürge sesi indirmiştim.onu açıp ayakta gezerek emziriyodum ben. yıpratıyo bizi gerçekten ama rahat olmaya çalışın geçicek inşallahBunlarin ergenligimi geldi ne oldu anlamadim.mama yedigi halde beni bayila bayila emen bebe bugun memeyi gordukce basti cigligihic emziremedim aglamaktan sesi kisilcakti of offf
Gunaydin biz uyandik gunesin dogusunu izleyecegiz sabah ezanini dinleyecegizkizimin gozu kanlandi dun neden olabilir acaba yanlislikla sut damlamisti ondan mi ki
Bunlarin ergenligimi geldi ne oldu anlamadim.mama yedigi halde beni bayila bayila emen bebe bugun memeyi gordukce basti cigligihic emziremedim aglamaktan sesi kisilcakti of offf
Aynı durum bizde de oldu dün akşamdan beri.. tam 3 aylık şu anda bebeğim. Dün ve bugün sadece akşam 7 civarında yaşadım aynı sorunu..dün pnömokok aşısı oldu huysuzluk yaptı zannetmiştim ama bu akşam da olunca şüphelendim durumdan. Bir de 2 gündür gündüz pek uyumadı uyku huysuzluğu yapıyor herhalde dedim. Ama sizdr de olunca şaşırdım gerçekten.
İnşallah geçici bir durumdur.. Hayret gerçekten çok garip bir durum.. Nedeni ne olsbilir ki durup dururken..
Bence büyüme atağı geçiriyor olabilirler
Benim kızımında kanlanıyor deli gibi gözünü ovalıyor ben ona bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?