sonunda çareyi bulduk sanırım ÇİNGEN SALINCAĞI uyumayan saatlerce kendini sallatan kolik olan kusan aghlayan sebebsiz uyumayan gazlı kakasını yapamayan kısacası herkeze tavsiyedir ilk defa bu gece elim kolum bacaklarım bana aitti
çok şükür rabbime
bugün benimde aklımdan geçen buydu. ama ev lojman ve çivi bile çakmak istemiyorum o yüzden asacağım yer yok(
günaydin cicis annelerr.kizimin bezinde iki üc damla kan gördùm bise kizimin ishali gidiyorr..siz yasadinizni böyle biseyyy...
canım kapı kollarına felan yapıyomuş insanalr ama kapıya güvenemedim ben duvara caktık saatin kaçında kim ne derse desin aile apartmanımız zaten ohh herkez çıglıklardan kurtuldu teşekkür etmeleri lazım
artık ayakta sallamayla uyumuyodu kollarımızda sallıyoduk oda kar etmiyodu battaniyeyle sallıyoduk sallamaya alıştırmayın diyenlerden nefretim kalktı artık sanki isteyerek yapıyoruz deliriyoduma rtık bacaklarım ötüyo namaz kılarken merdiven cıkarken aglıyorum nerdeyse gözümden yaş geliyo bacakalrım iflas etti kolum şişmeye başladı yani çok şükür eşim bile diyo canım ilk defa gözlerinin beyazı bembeyaz oldu ne zmandır diyo
Biz attalara dittikkk:) buyuk kizimin okul kahvaltisi vardi bu gun.gittikk kuzum orda heryeri inceledi. Anam ne kalabalikti coluk cocuk veliler kiyamet gibi ses.bir surude bebek:) mintim uyudu ortaligi inceledikten sonra.ayy velinin biri ooo bu kadar seste iyi uyuyor dedi.masallah i var dimi dedim:) bir tane de bebek hic durmadan agliyordu.gunduz surekli aglarmisgece uyurmus. Valla sukrettim aglamiyor o kadar diye..
Ordanda oyun halisi almaya gittik. Aldikk.pek sevdi mina hanim. Eda nazli da yanina yatiyor:) ikisi epey oyalandilar onunla.simdi de uyuduuu:)
Aaaa bide ben yeni gordum daha. Normalde ana kucaginin icini doldururdum.sunger varmis oyle ana kucaklari icin.ay ben ne bileyim onceden gormemistim.hemen aldim cok rahat.bide onluk aldim uzerinde miss world yaziyor taci bilem var. Neler yapiyorlar yakinda cocuk yapip vericekler kucagimiza:)
kizlar bizim bebek bezi prima premium care beyaz olan 2 nosunu kullaniyoruz kuzumun kilosu 5900 civari son 2-3 seferdir kaka disari cikiyo sebebi ne olabilir kucuk mu geliyo yoksa ben baglayamiyo muyum??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim sol gogsumun ucunda beyaz bi nokta var kuzum tutarken cok aci cekiyorum bide arada bicak gibi bi sizliyo cok fena. Bunun icin hangi dr gorunmeliyim genel cerrah mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senin adına sevindim canım.tabi binadakiler adına da:))eşim gelsin fikri atayım ortaya gerçi bellli kabul etmeyecek( çok tembeldirde ) ama olsun benden söylemesi...
ölemi odami gez yaparmis bende cok yerim..alla alla ne yesek gaz yapiyo bebislereee ne yiycezkidün yeşil biber yedim çiğ geceden berisancıdan ben de duramıyorum ufaklık da huysuz meğer biber gaz yaparmış internette araştırdım aklıma geldi o gaz yapar bu pişik yapar en iyisi aç kalmak
bizdede oluyo huysuzluk bence büyüdükleri ve bazi seyleri algilamaya basladiklari icin oluyo bence ins gecicidir..Oglum huy degistirdi 3 gündür sanki baska bebek getirdiler eve uykusu geldimi acayip agliyo susturmak mümkün degil memede uyumaya bayilirdi 2 gündür kucagimda ayakta sallayarak ve gezerek uyuyo cok yoruldum hic bukadar yormuyodu beni uykusu geldimi tokta olsa 2 yada 3 yudum alip gözler kapanirdi bugün bonyo yaptirdik kv sok oldu banyo sonrasida uykusu geliyo ya yirtti kendini zor zapdediyorum valla böyle devam etmez insallah
bizdeede oldu boyun kizarikligi bazen pisik krei sürüyorum baya bi faydasi olduKızlar bebişimin boynu kızarmış ne yapsam ki pişik kremi sürsem olurmu hametan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canim sanmiyorum sütten olmaz..cünkü bi yara oglumun gözünde capaklanma vardi evime gelen ebe gözüne sütünden damlat demisti damlattim hic kzarmadi capaklanmada gecmistiGunaydin biz uyandik gunesin dogusunu izleyecegiz sabah ezanini dinleyecegizkizimin gozu kanlandi dun neden olabilir acaba yanlislikla sut damlamisti ondan mi ki
hadi gözünaydinbilmemmi canım benim eşimede söle söle anca yaptırdım bide usdtadır takım çantalarını eve dizmeyi biliyo yap dedim yoksa ölücem artık bacak kol tutmuyo ehh verince geceleri battaniyenin diger ucunu ona saatlerce sallatınca yaptı
artık hiçbiyere gitmem bizi seven bize gelsinsalıncamız olmadan asla
kadınalr kulübü face sayfasında paylaştıgı şeyi izledinizmi ağlaya ağlaya bi hal oldum yavrummmmmmm mucize hepsi ebbekelrimizin allahım neleri sorun ediyoruz nasıl zor büyümüş bi izleyin şükredelim halimize gaz kaka neki annesi nin gözü önünde yavrusu minnacık dogmuş kaplolar aletler yüzü vucudu gözükmüyo ama sonr amaşallah çok tatlı olmuş rabbim canını verdimi ne tuhaf oldum ya cok duygulandım
Bşy sorcam yine ve yeniden arkadaşlar:)) sizin bebeler iki memeyide tek seferde emiyomu benimki tepkiyle doyuyo kilo alımını etkilicekn diye korkuyorum:18:
Benimde tek memeyi emip birakiyor canim hatta tek memeyi 10-15 dk emiyor :) cok ugrastim iyice emsin diye ama az az surekli emiyor:) kilo alimi gayet iyi doktorumuz normal dedi
Bşy sorcam yine ve yeniden arkadaşlar:)) sizin bebeler iki memeyide tek seferde emiyomu benimki tepkiyle doyuyo kilo alımını etkilicekn diye korkuyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?