2014 Şubat Anneleri

sonunda çareyi bulduk sanırım ÇİNGEN SALINCAĞI uyumayan saatlerce kendini sallatan kolik olan kusan aghlayan sebebsiz uyumayan gazlı kakasını yapamayan kısacası herkeze tavsiyedir ilk defa bu gece elim kolum bacaklarım bana aitti

çok şükür rabbime

bugün benimde aklımdan geçen buydu. ama ev lojman ve çivi bile çakmak istemiyorum o yüzden asacağım yer yok(

bugün benimde aklımdan geçen buydu. ama ev lojman ve çivi bile çakmak istemiyorum o yüzden asacağım yer yok(

canım kapı kollarına felan yapıyomuş insanalr ama kapıya güvenemedim ben duvara caktık saatin kaçında kim ne derse desin aile apartmanımız zaten ohh herkez çıglıklardan kurtuldu teşekkür etmeleri lazım

artık ayakta sallamayla uyumuyodu kollarımızda sallıyoduk oda kar etmiyodu battaniyeyle sallıyoduk sallamaya alıştırmayın diyenlerden nefretim kalktı artık sanki isteyerek yapıyoruz deliriyoduma rtık bacaklarım ötüyo namaz kılarken merdiven cıkarken aglıyorum nerdeyse gözümden yaş geliyo bacakalrım iflas etti kolum şişmeye başladı yani çok şükür eşim bile diyo canım ilk defa gözlerinin beyazı bembeyaz oldu ne zmandır diyo

günaydin cicis annelerr.kizimin bezinde iki üc damla kan gördùm bise kizimin ishali gidiyorr..siz yasadinizni böyle biseyyy...

evet canım kakasını tahlil ettir bence. bizde de vardı ben tahliller yaptırdım amip çıktı.ilaçlar kullandık ve çok zor bir süreçten geçtik.ilaçlar neticesinde ishalimiz durdu.kakada taneler var artık.kanı iki üç gündür görmiyorum. emmemiz normale döndü sayılır( ayaktaydım ve krizler halindeydi) kanın bir nedeni de bütün bu saydıklarımın hepsi yoksa tabi pişik olmuşsa ( bende bu da var() popsunda zorlama olduğu için kanama oluyordur. inşallah bu sonuncusudur canım çünkü ben çok zorlu bir süreçten geçtim, Allah kimseye göstermesin.

senin adına sevindim canım.tabi binadakiler adına da:)) eşim gelsin fikri atayım ortaya gerçi bellli kabul etmeyecek( çok tembeldirde) ama olsun benden söylemesi...

sevgili anneler yaşadığım deneyimi paylaşmak istiyorum. sizde de varsa paylaşın. oğluma akşamları babaannesi bakıyor. ben 10 gibi yatıyorum.oğlumda iki gibi yatıyor. babaanne bazen 3 -4 saat geçmesine rağmen beni kaldırmamış, tabi bende uyanmamışım. oğlumda hiç sesini çıkarmamış. uyuklamaya başlayınca babaanne getirip veriyordu bende emziriyordum.yatıyordu. bu sıralarda gündüzleri krizler halindeydi. memeden nefret ediyordu.ben o uyuyunca ağzına sağıyordum, ayakta şşşşşttttt sesleriyle memeyi veriyordum ama birkaç yudum ve tekrar uyku. uyku sanki kaçışı gibiydi. hastalanınca önceleri önemsemedim bu durumu. sonra geçmeyince, başka ilaçları verince doktor, beslenme saatlerini iki saate indirdim. başta çok zorlandım ayakta emzir,krizlerine katlan , uykusu huzursuz olsun falan... neyse şimdi iyi. iki saate alıştı iki gündür.uyusa bile gidip kaldırıp memeyi veriyorum saatinde. biraz ara geçse memeden uzaklaşıyor.hastalığımızda geçti:))

aa pusete öyler bişimi varmış cidden büyük ihtiyaç bizde dolduruyoruz altını eh şimdi doldurmuyoruma rtık sdece alt acmanın yastını koyuyorum sonra alt açmasını aslında onalr anne kucagı tasarımında ma kıyamıyoruz işt iki büklüm olmalarına hele ananem cocumu hiç yatırtmadı ona ay kambur olcak ay cocuk sıkıştı karnı arır sakın sakın diye diye aldı kucana hep bizde güldük

ben hiç sevmedim beyaz oalnını eşim almış bikere kokulu diye iyi diye ay o zmanalr kakasını kapardı tee kafasına cıkıyodu kaka sinir etti beni onu bıraktık yeşilinden kullanıyorum pirimanın zaten kızım kaka yapmadıgı için beyaz olanınıda bitirdik artık 3-4 tane kaldı ama yeşili iyi primanın beyazı beş para etmez filtre gb bişi koymuşlar kaka içine geçmiyo öyle sıvanıyo gidiyo

çaresi varmıki acillere gittim fayda etmedi sabır lazım bana garmestan ilacı iyi geldi mavi bi krem en son nokta o en iyisi gögüs yaraları için agrı sızı ve yanmalarına iyi geliyo her emzirmeden sonra sürdüm her emzirmeden önce karbonatlı suyla sildim gögüs pedlerimi sık degiştirdim gögüslerim anca ilaşti diyodum geçti diye bişi sürmedim etmedim 2-3 gündür gene acımaya başladı kremimde biti başka sürüyorum şimdi ama kar etmezse alıcam yine 31bucuk tl afff aff bitirdi beni bu kremler yağlar çocugun gazına kakasına alınan yagalr benim gögsüme alınan kremlerle resmen on cocuk büyürdü

senin adına sevindim canım.tabi binadakiler adına da:)) eşim gelsin fikri atayım ortaya gerçi bellli kabul etmeyecek( çok tembeldirde) ama olsun benden söylemesi...

bilmemmi canım benim eşimede söle söle anca yaptırdım bide usdtadır takım çantalarını eve dizmeyi biliyo yap dedim yoksa ölücem artık bacak kol tutmuyo ehh verince geceleri battaniyenin diger ucunu ona saatlerce sallatınca yaptı

artık hiçbiyere gitmem bizi seven bize gelsin salıncamız olmadan asla

dün yeşil biber yedim çiğ geceden berisancıdan ben de duramıyorum ufaklık da huysuz meğer biber gaz yaparmış internette araştırdım aklıma geldi o gaz yapar bu pişik yapar en iyisi aç kalmak
ölemi odami gez yaparmis bende cok yerim..alla alla ne yesek gaz yapiyo bebislereee ne yiycezkigecen yine bi doktorun yazisini okudum annenin yedikleri bebege gaz yapmaz imkansiz hurafe diyo.yedikleriniz kan yoluyla memeye ordan süte ordan bebise imkansiz gecmez diyohangisi doru kafam iyce karisiyo
bizdede oluyo huysuzluk bence büyüdükleri ve bazi seyleri algilamaya basladiklari icin oluyo bence ins gecicidir..
Kızlar bebişimin boynu kızarmış ne yapsam ki pişik kremi sürsem olurmu hametan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizdeede oldu boyun kizarikligi bazen pisik krei sürüyorum baya bi faydasi oldu
Gunaydin biz uyandik gunesin dogusunu izleyecegiz sabah ezanini dinleyecegiz kizimin gozu kanlandi dun neden olabilir acaba yanlislikla sut damlamisti ondan mi ki
yok canim sanmiyorum sütten olmaz..cünkü bi yara oglumun gözünde capaklanma vardi evime gelen ebe gözüne sütünden damlat demisti damlattim hic kzarmadi capaklanmada gecmisti
hadi gözünaydin hanfendi salllana sallana kendi uyusun anneside biraz rahat etsin artikinn

selam millet
doğduğundan beri emzik almayan verince öğüren kızım en sonunda kabul etti emziği.. kaçan kovalanır mantığıyla emziğin zincirini pusetin tentesine asıp kızımın gözünün önünde sallandırdım emzik ağzına değecek şekilde öyle bıraktım işlerimi yapmaya devam ettim o da ağzına değdikçe yakalamaya çalıştı ve en sonunda yakaladı baktım emerken uymuş bile artık parmaklarını çok emiyodu kıpkırmızı olmuştu parmağı dayanamadım emzik vermeye karar verdim... aslında emziği de pek sevmiyorum ben ama napalım bunu tercih ederim..
bu arada emme süresi bizim de azaldı etrafla ilgileniyo sürekli.. biraz emiyo arkasına dönüyo sonra yine dönüyo yine emiyo... biraz da oyun haline getirdi galiba bu gece bide uyuyakalmışım gece 1de emzirmiştim sabah 6bucukta uyanıp emzirdim bi daha o da hiç uyanmadı acıkmadı herhalde
öğleden sonra rota aşısı için gidicez sağlık ocağna hem de kontrolümüz var dr.da... hava da çok serin ... bi düzelmedi havalar

kadınalr kulübü face sayfasında paylaştıgı şeyi izledinizmi ağlaya ağlaya bi hal oldum yavrummmmmmm mucize hepsi ebbekelrimizin allahım neleri sorun ediyoruz nasıl zor büyümüş bi izleyin şükredelim halimize gaz kaka neki annesi nin gözü önünde yavrusu minnacık dogmuş kaplolar aletler yüzü vucudu gözükmüyo ama sonr amaşallah çok tatlı olmuş rabbim canını verdimi ne tuhaf oldum ya cok duygulandım

Mina nin ilk halleri geldi aklima. Kuvezde heryerinde hortum vardi gormeye gittigimizde aglardi yavrum. Dokunamazdik.simdi ise genc kiz oldu:) trip bile atiyor.babasi onunla oynadi oynadi birakti küstü hemen:)
Gecen hastane ye gittim mina agliyor bir tanede bebek agliyor annesi gezdiriyor. Koro gibiler bunlar bide kuvezde gorun hepsi ayni anda agliyor dedim.kac gun kaldi dedi 7 gun dedim sizin kac gun kaldi dedim 3 ay dedi. Nasil 3 ay diye sasirdim.730 gr dogmus.allah im dedim mucize ye bak 730 gr bebek.bende 2 kilo diye hayiflanip duruyordum.aman sagliklari olsunda oylede boylede buyuyorlar kizima talip bile cikti:) babasi vermicem kizlarimi beraber yaslancaz diyor.tursularini kurcamda:)

Bşy sorcam yine ve yeniden arkadaşlar:)) sizin bebeler iki memeyide tek seferde emiyomu benimki tepkiyle doyuyo kilo alımını etkilicekn diye korkuyorum:18:

Bşy sorcam yine ve yeniden arkadaşlar:)) sizin bebeler iki memeyide tek seferde emiyomu benimki tepkiyle doyuyo kilo alımını etkilicekn diye korkuyorum:18:

Benimde tek memeyi emip birakiyor canim hatta tek memeyi 10-15 dk emiyor :) cok ugrastim iyice emsin diye ama az az surekli emiyor:) kilo alimi gayet iyi doktorumuz normal dedi

Benimde tek memeyi emip birakiyor canim hatta tek memeyi 10-15 dk emiyor :) cok ugrastim iyice emsin diye ama az az surekli emiyor:) kilo alimi gayet iyi doktorumuz normal dedi

Benimki de tek seferde tek memeyi emiyor 10-15 dk bakalım bu ay kontrolde kilo alımına bakacağım öncesinde kilomuz iii bu ayda iise böyle devam..:))

Hanimlar emme krizinden bahsetmişsiniz. Bizde de ara ara oluyor ama pek uzun sürmüyor cok şükür. Fakat benim kizim son gunlerde ellerini agzina daha farkli sokmaya basladi. Sanki dis fircalar gibi yapiyor. Icerde ceviriyor parmagini. Emzigi de cevirerek damaklarinda gezdiriyor. Ayrica uykudada yapiyor ayni seyleri ve kendi kendini uyandiriyor. Acaba dis problemleri mi basladi. Daha cok erken degil mi. Bebegim 29 ocakta dogdu. Bu konuda tecrubelileriniz var mi?

Tv konusunu ne yapcam bilmiyorum bazen mecbur kaliyorum hususi abakcagi sekilde koyuyorum sonra üzülüyorum ceviriyorum ama mecburum kimse yok yemekti iş ti derken zaman gerekiyo banada wc ye bile zor gidiyorum hep yaninda birini istiyo

kızlar ben de bir eylül annesiyim.rica etsem grubuma katılır mısınız ? teşekkür ederim.bebek ihtiyaçları üzerine .facebookta minik giysin olarak aratabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…