2014 Şubat Anneleri

nazlıedamın kızınında bebişinin fotosunu koydum sizde çocukalrınızın fotosunu koyun kızlar merak eden konuma baksın orda resimler var bebilerimizin

Benimde tek memeyi emip birakiyor canim hatta tek memeyi 10-15 dk emiyor :) cok ugrastim iyice emsin diye ama az az surekli emiyor:) kilo alimi gayet iyi doktorumuz normal dedi

Benimki de tek seferde tek memeyi emiyor 10-15 dk bakalım bu ay kontrolde kilo alımına bakacağım öncesinde kilomuz iii bu ayda iise böyle devam..:))

Benim hsp tek gögsümü emiyo kilo aliminda problem yoksa takma bence

Anladım canlar No problemmiş:))

canim cvp icin tskler...canim ben bi kere tek gödüm kizim emmiyorum ama kizim iki gùn yapmiyot kakasii ücüncù günü yapiyor..acaba kabiz oldugu icinmii kan geldii bide yaparken kendini cok zorluyorr...

selam.. rota aşısı yaptırdık bugün ...aşıdan sonra ishal oluyo falan diye okudum tam aksine öğlenden beri kaka yapmadı kızım normalde öğleden sonra bi kere yapardı.. biraz da huzursuz sanki yada ben pimpirikleniyo olabilirim :)
6400gr 64cm olmuşuz...
660 gr almış bebeğim..normal mi acaba bu ayda ortalama kaç gr alması gerekiyor?

masalalh bence yawrun güzel gelismis..bildigim ve arastirdigim kadariyla 3.aydan iti baren kilo alimi yavasliyo bence normal 660 gr almasi hemde az bi kilo degil

bende mecbur kalip baktiriyorumona bakinca isimi ne yapiyorum rahatliyorum dinleniyorum biraz:26:cokmu zararli acaba simdiden seyretmeleri:26:

Teyzeleri oğlum 3 gündür kaka yapmıyor çok ağladı

benim oglumda 3 gündür yapmadi sükür bu gün iki kere yapti

kiyamam oglusuna ins senin yawrunda bi an önce yaparda rahatlar...:26::26:

bneim oglum aglamiyodu ama bu aralar iki üc günde bir yapmaya basladi okuyorumda bi cok kisdada öle demekki normal eskisi gibi cok yapmayacakalr...ama rahatsiz etmesi sorun tabi

gaz sorununuz noldu canim ins son bulmustur:26:

Oyyy bunlar ne tatlı ya kızımı aynanın karşısında tuttum kendini görsün diye aynadaki elini gördü hayretler içerisinde elini inceledi:))) safım benim yaaaa tabii bu saf haliyle beni parmağında oynatmasıda ayrı bir mesele

Biz yorulduk o yorulmak ne bilmiyor canim ya o kadar enerji harciyorki bu arada ana kucaklarini ne kadar zaman kullanabiliyoruz

bende mecbur kalip baktiriyorumona bakinca isimi ne yapiyorum rahatliyorum dinleniyorum biraz:26:cokmu zararli acaba simdiden seyretmeleri:26:

Ben izletmiyorum zaten kendim de sevmem pek acmiyoruz ama muzik dinletiyorum ben de soyluyorum.kizim da bana eslik ediyor biraz daha buyuyunce karsilikli gobek atariz artik

Dün yazmıştım oğlum nezle oldu hafif balgam var burnu tıkalı Bugün gittik doktora balgam cok değil hafif bir hırıltılı var ama küçük olduğu için balgam tehlikeli dedi ilaç verdi ilaçla gecmezse yatis yapıp tedavi etmemiz lazım dedi inşallah gerek kalmaz ilaçları kullanma dışında ne yapabilirim önerisi olan var mı

selam kizlar. Doktorum dedi ki 15 dk dan cok tv ye bakmasın. Çok izlemesi otizm e sebep olabilir dedi.​

evet anne sütü veriyorum.gelince sesli tanzikli ve su gibi çıkıyor üst baş batıyor toptan yapıyor.

Biz bir haftada bile yapamıyoruz iki dr değiştirdim yok fitilsiz yapmıyor. Duphalac verdi son dr bir kaşıkla bile ishal olunuyormuş biz on gündür kullanıyoruz tık yok kafayı yiycem yapınca katı yapmıyor fakat yapamadığı için huzursuz akşam 8 den beri uyutmaya çalışıyorum sancısı var

Teyzeleri oğlum 3 gündür kaka yapmıyor çok ağladı

canım benimki 10 gün yPMIYO EN SON FİTİLİ POPOSUNA YİYO YAPIYO ne zman düzelcek bilmiyorum 4.aydan sonra diyolar 1 ay daha sıkıcaz dişimizi sanırım

bu arada uyutamıyoduk ya canım sende muzdaripsin gazdan felan biz çingene salıncagı kurduk tavana 2 kanca 1 çamaşır ipi lazım kur rahat et ben sonunda derdimin dermanını buldum günde 20 saat sallıyodum düşün ara ara toplamda 3-4 saat uyku dizlerimden merdiven inemez çıkamaz oldum sonunda eşim kurduda ailecek rahatız şimdi çok şükür nazar degcek diyede ödüm kopuyo :18:

Günaydın
Çocuk sallanmak istiyor Kızlar ben de çingene salıncağı ile büyütüyorum..1 aylıktan beri böyle...Her gittiğim yere kuruyorum annemler teyzemler ben gelmeden hazır ediyorlar biliyorlar artık...büyük oğlumun okul pikniği olacak iki minik ağaç bulup o günü de rahat geçiricem inşallah... Evde koltuklu salıncak var yeni ondan biraz ürküyor ona da alıştırıcam... Daha sonra da öğlen uykuları için lazım olacak... Artık tecrübeliyim yumuşak hafif bir çarşaf ve bir ip alıp çantama atıcam dursun...

Ben de yesilini daha cok sevdim beyazi baya ince kullanissiz geldi bana 3 numara yesile gectik rahatladkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin hanimlar biz ucuncu ay kontrolunen geldik. Kizim 6400gr 62 cm olmus. Cok sevindim. Ayrica dis cikarmaya baslamis. Yakinda patlar dedi. Zaten dun de yazmistim. Ya cok erken degil mi. Kimsede yok mu dis sancilari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…