Benimde tek memeyi emip birakiyor canim hatta tek memeyi 10-15 dk emiyor :) cok ugrastim iyice emsin diye ama az az surekli emiyor:) kilo alimi gayet iyi doktorumuz normal dedi
Benimki de tek seferde tek memeyi emiyor 10-15 dk bakalım bu ay kontrolde kilo alımına bakacağım öncesinde kilomuz iii bu ayda iise böyle devam..:))
Hanimlar emme krizinden bahsetmişsiniz. Bizde de ara ara oluyor ama pek uzun sürmüyor cok şükür. Fakat benim kizim son gunlerde ellerini agzina daha farkli sokmaya basladi. Sanki dis fircalar gibi yapiyor. Icerde ceviriyor parmagini. Emzigi de cevirerek damaklarinda gezdiriyor. Ayrica uykudada yapiyor ayni seyleri ve kendi kendini uyandiriyor. Acaba dis problemleri mi basladi. Daha cok erken degil mi. Bebegim 29 ocakta dogdu. Bu konuda tecrubelileriniz var mi?
Benim hsp tek gögsümü emiyo kilo aliminda problem yoksa takma bence
evet canım kakasını tahlil ettir bence. bizde de vardı ben tahliller yaptırdım amip çıktı.ilaçlar kullandık ve çok zor bir süreçten geçtik.ilaçlar neticesinde ishalimiz durdu.kakada taneler var artık.kanı iki üç gündür görmiyorum. emmemiz normale döndü sayılır( ayaktaydım ve krizler halindeydi) kanın bir nedeni de bütün bu saydıklarımın hepsi yoksa tabi pişik olmuşsa ( bende bu da var() popsunda zorlama olduğu için kanama oluyordur. inşallah bu sonuncusudur canım çünkü ben çok zorlu bir süreçten geçtim, Allah kimseye göstermesin.
selam.. rota aşısı yaptırdık bugün ...aşıdan sonra ishal oluyo falan diye okudum tam aksine öğlenden beri kaka yapmadı kızım normalde öğleden sonra bi kere yapardı.. biraz da huzursuz sanki yada ben pimpirikleniyo olabilirim :)
6400gr 64cm olmuşuz...
660 gr almış bebeğim..normal mi acaba bu ayda ortalama kaç gr alması gerekiyor?
Tv konusunu ne yapcam bilmiyorum bazen mecbur kaliyorum hususi abakcagi sekilde koyuyorum sonra üzülüyorum ceviriyorum ama mecburum kimse yok yemekti iş ti derken zaman gerekiyo banada wc ye bile zor gidiyorum hep yaninda birini istiyo
Teyzeleri oğlum 3 gündür kaka yapmıyor çok ağladı
hanımlar oğlum haftada 1 kez kaka yapıyr normalmi ağrısı felanda olmuyor ama varmı böyle olan
bende mecbur kalip baktiriyorumona bakinca isimi ne yapiyorum rahatliyorum dinleniyorum biraz:26:cokmu zararli acaba simdiden seyretmeleri:26:
annne sütümü aliyo oglun sadece eger öyleyse bi haftaya kadar yapmamasi normal diye biliyorumm
evet anne sütü veriyorum.gelince sesli tanzikli ve su gibi çıkıyor üst baş batıyor toptan yapıyor.
Teyzeleri oğlum 3 gündür kaka yapmıyor çok ağladı
aa pusete öyler bişimi varmış cidden büyük ihtiyaç bizde dolduruyoruz altını eh şimdi doldurmuyoruma rtık sdece alt acmanın yastını koyuyorum sonra alt açmasını aslında onalr anne kucagı tasarımında ma kıyamıyoruz işt iki büklüm olmalarına hele ananem cocumu hiç yatırtmadı ona ay kambur olcak ay cocuk sıkıştı karnı arır sakın sakındiye diye aldı kucana hep bizde güldük
ben hiç sevmedim beyaz oalnını eşim almış bikere kokulu diye iyi diye ay o zmanalr kakasını kapardı tee kafasına cıkıyodu kaka sinir etti beni onu bıraktık yeşilinden kullanıyorum pirimanın zaten kızım kaka yapmadıgı için beyaz olanınıda bitirdik artık 3-4 tane kaldı ama yeşili iyi primanın beyazı beş para etmez filtre gb bişi koymuşlar kaka içine geçmiyo öyle sıvanıyo gidiyo
çaresi varmıki acillere gittim fayda etmedi sabır lazım bana garmestan ilacı iyi geldi mavi bi krem en son nokta o en iyisi gögüs yaraları için agrı sızı ve yanmalarına iyi geliyo her emzirmeden sonra sürdüm her emzirmeden önce karbonatlı suyla sildim gögüs pedlerimi sık degiştirdim gögüslerim anca ilaşti diyodum geçti diye bişi sürmedim etmedim 2-3 gündür gene acımaya başladı kremimde biti başka sürüyorum şimdi ama kar etmezse alıcam yine 31bucuk tl afff aff bitirdi beni bu kremler yağlar çocugun gazına kakasına alınan yagalr benim gögsüme alınan kremlerle resmen on cocuk büyürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?