2014 Şubat Anneleri

Gunaydin hanimlar biz ucuncu ay kontrolunen geldik. Kizim 6400gr 62 cm olmus. Cok sevindim. Ayrica dis cikarmaya baslamis. Yakinda patlar dedi. Zaten dun de yazmistim. Ya cok erken degil mi. Kimsede yok mu dis sancilari.

elimiz ağızda devamlı ve ağzından köpükler sacılıyo bende dişmi diyorum ama eşim saçmalama çok küçük daha diyo bende anlamadım buyuk kızım çok problemsiz çıkardı inşallah buda öyle olur

Gunaydin hanimlar biz ucuncu ay kontrolunen geldik. Kizim 6400gr 62 cm olmus. Cok sevindim. Ayrica dis cikarmaya baslamis. Yakinda patlar dedi. Zaten dun de yazmistim. Ya cok erken degil mi. Kimsede yok mu dis sancilari.

Benimkide parmagi birak komple eli agzina sokmaya calisiyo dis sancisi icin erken gibi sanki.ama belli de olmax

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

masallah kuzucugunacok iyi büyümüs

canim kac kilo dogmustu kizinbide bu ay sadece kac kilo almis sadece anne sütümü veriyosun

haftaya carsambada bizim kontrolumuz var tam 3 aylik oalcak bakalim kilosu oyu ne alemde sadece anne sütüyle gelisimi nekadar cok merak ediyorum

yaw bu is sanki bizdede var gibi bi haftadir huzursuz gibi biraz bide geceleri doygun oldugu halde sat basi uyaniyo agliyo biraztükürükler artti eli sürekli agzinda bide sanki dis köklerinde beyaz biseyler var gibi bi doktru baksin ne diyecek bakalimesim dis cikariyo galiba diyo bende yok daha erken iki bucuk aylik cocuk icin diyorum gerci dogustan disli cikan bilem var olurmu olurr

Benimkide parmagi birak komple eli agzina sokmaya calisiyo dis sancisi icin erken gibi sanki.ama belli de olmax

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hepimizde ayni sorun var bakalim sebebb dismi

olabilir canım bana da öyle geliyor hatta dün kontrol ettim ağzını ama açmadı bebeğim çünkü artık daha değişik emmeye çalışıyor ağzını sanki kaşıyor gibi

Kizim 3430gr dogmustu. Sadece anne sutu veriyorum. Calismaya basladigim icin biberonla 3saat arayla 125ml iciyor.bu ay 1100gr almis. benim kizim artik emzigi isiriyor emmiyor. Parmaginida dis fircalar gibi gezdiriyor agzinda. Parmagini cekince basiyor cigligi. Dis kasiyici alsam tutamaz daha. Dun gunduz hic uyumamış. Gaz derdi bitmesine ragmen.

benimki de çok huzursuz acaba başa mı döndük dedim dün gaz sancıları var gibi aniden ağlayıp uyanıyor tükürük desen oooooooo bi de emerken çok huysuz sanki bu ayhiç kilo almadı çok üzgünüm ama sağlığı yerinde olsunda bu ay ben mastittim sonra grip oldum etkiledi sanırım kızımı bi de yavrum ishal olmuş ama ben anlayamadım anladığımda da iyileşti hemen

teyzeleri ogluumun resmini koydum hakseverin topigine bakabilirsinizz

yine biz basta cok iyiydik cok uysal bi bebekti ama iki haftadir ne baya bi degisti

en zorlandigim geceeri her saat basi saat kurmus gibi bi saat sonra ne tok halde uyanmasibiraz agliyo ilgilenince gülüyo oynuyo süt veriyorum yok istemiyo gazida yok....niye uyaniyo anlamiyorum..bakalim biz nekadar kilo aldik bilmiyorum..9 gün sonra 3 aylik kontrolune ve rota asimizin ikincisini almaya gidecez ama cok kilo almis gibim gelmiyo bana

masallah dogum kilosu cokta fazla degilmis ama cok iyi büyümüsss

oglumda ayni biberonla veriyorum sütü geveleyip duruyo cekmiyo disi kasiniyo diyo babasidaa

kasiyiciyi tutamaz daha biraz daha bekleyelim bakalimm

benim oglumda 3300 kiloda dogdu ama bu ay 6 kiloyu gecmeye cok umudum yok okadar almadi tahminimce

bende sadece anne sütü veriyorum ama bu aralar bilmiyorum bi huzursuzlugu var cok fazla ne emmek ne biberon istiyo :26:

Son düzenleme:
O huzursuzluk hepimizin sorunu bu ay böyle demek .. Bakalım 4-6 kg arası ii dir inş her bebeğin gelişimi farklı üzmeyelim kendimiz değerlerin altında kalmasınlar yeter... Doktorlarımız da bir sorun olmadığını söylesin tamamdır..

dorusun canim her bebegin gelisimi farkli en son 3 hafta önce 5050 gr bakalim haftaya doktora gittigimizde ne cikacak kilosu...

dedigin gibi bi sorun olmasin sagliklari yerinde olsunda baska ne isterizkii

Arkadaşlar doktorumuza sordum kullanabilirsiniz dedi ve önerdiği güneş kremi markası coppertone water baby.
Bu arada,alakasız bir soru sorcam size.sağ göğsümde süt azalmış gibi.böyle bir şey olabilir mi? Yani tek memenin sütünün azalması olur mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir gün bir günü tutmuyor bugün sakindi 2 gündür meme istemeyen cocuk bugün cup cup emdi bi gece uyurken istemedi bende süt sagmistim biberonla verdim. Dr a bazi sorularim oldu sizlede paylasayim; 1)tv konusu 2 yas önce izlemesin otizmi tetikliyor algida güclük ceker dedi hem görsel hem isitsel 2) anakucagi;ben oglumda kullanmadim tavsiye etmem dedi disarda arabayi tercih edin daha konforlu dedi ama 3 ayadan sonra kisa vadeli kullanabilir dedi 3) dis cikarma ve huzursuzluk memeyi istememesi konusu; büyüme ataklari varmis genelde 3 ve 6 aylarda huy degistirirlermis gecici huzursuzluklar olabilir asiri olursa bi getir dedi gündüz emmelerini birakabilir bazi cocuklar bu dönemde dedi gercekten biaimkide gece emiyo dis konusuda kasiyici alin siz yardim edin dedi tutamicagi icin bugün aldik her türlüsünü kasidik :) sevdi dentinox jel diye bi ilac vermis eczaci esime dr a sordum mercimek kadar parmagina sür azinda gezdir raahatlatir bi sakincasi yok dedi bilgiler bukadar insallah rahat atlatiriz bu dönemleri iyi geceler herkeze azcik uyucaz hepimiz maleseff ama olsun genede hic yoktan iyidir :)))

Burayı ii açmışlar arkadaşlar tam bugün aklıma takılan bir sorundu bu acaba sütüm mü azalıyor diye geçirdim hergün akan göğsüm bugün yumuşak sıktığımda süt geliyor ama hergünkü gibi değil emzirdikçe düzelir dedim amma bakalım ilerleyen günler gösterecek bol bol su içmeye devam azalttım bu ara ona bağladım..
İnş bol sütlü günlerimize geri döneriz .. Bu ara bebişler emmede sorun olduğundan oldu galiba sol emmdi sağı istemedi sağdım bende ondan mı oldu bilmemmmm...

Sanırım sorun yokmuş bende biraz araştırdım 10güne kadar çıkabiliyomuş. İşin iyi yönü bebeğin aldığı sütü son zerresine kadar kullandığının göstergesi imiş yani eskiler haksızda değil isimx cim ayrıca bağırsak fonksiyonları tamamen oturmadığı ve sürekli yattığı içinde dışkılama yavaş oluyormuş biz şu an 4.güne döndük ve patlama yapacağız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…