Gunaydin hanimlar biz ucuncu ay kontrolunen geldik. Kizim 6400gr 62 cm olmus. Cok sevindim. Ayrica dis cikarmaya baslamis. Yakinda patlar dedi. Zaten dun de yazmistim. Ya cok erken degil mi. Kimsede yok mu dis sancilari.
Gunaydin hanimlar biz ucuncu ay kontrolunen geldik. Kizim 6400gr 62 cm olmus. Cok sevindim. Ayrica dis cikarmaya baslamis. Yakinda patlar dedi. Zaten dun de yazmistim. Ya cok erken degil mi. Kimsede yok mu dis sancilari.
elimiz ağızda devamlı ve ağzından köpükler sacılıyo bende dişmi diyorum ama eşim saçmalama çok küçük daha diyo bende anlamadım buyuk kızım çok problemsiz çıkardı inşallah buda öyle olur
Benimkide parmagi birak komple eli agzina sokmaya calisiyo dis sancisi icin erken gibi sanki.ama belli de olmax
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kizlar. Doktorum dedi ki 15 dk dan cok tv ye bakmasın. Çok izlemesi otizm e sebep olabilir dedi.
masallah kuzucugunacok iyi büyümüs
canim kac kilo dogmustu kizinbide bu ay sadece kac kilo almis sadece anne sütümü veriyosun
haftaya carsambada bizim kontrolumuz var tam 3 aylik oalcak bakalim kilosu oyu ne alemde sadece anne sütüyle gelisimi nekadar cok merak ediyorum
yaw bu is sanki bizdede var gibi bi haftadir huzursuz gibi biraz bide geceleri doygun oldugu halde sat basi uyaniyo agliyo biraztükürükler artti eli sürekli agzinda bide sanki dis köklerinde beyaz biseyler var gibi bi doktru baksin ne diyecek bakalim esim dis cikariyo galiba diyo bende yok daha erken iki bucuk aylik cocuk icin diyorum gerci dogustan disli cikan bilem var olurmu olurr
masallah kuzucugunacok iyi büyümüs
canim kac kilo dogmustu kizinbide bu ay sadece kac kilo almis sadece anne sütümü veriyosun
haftaya carsambada bizim kontrolumuz var tam 3 aylik oalcak bakalim kilosu oyu ne alemde sadece anne sütüyle gelisimi nekadar cok merak ediyorum
yaw bu is sanki bizdede var gibi bi haftadir huzursuz gibi biraz bide geceleri doygun oldugu halde sat basi uyaniyo agliyo biraztükürükler artti eli sürekli agzinda bide sanki dis köklerinde beyaz biseyler var gibi bi doktru baksin ne diyecek bakalim esim dis cikariyo galiba diyo bende yok daha erken iki bucuk aylik cocuk icin diyorum gerci dogustan disli cikan bilem var olurmu olurr
benimki de çok huzursuz acaba başa mı döndük dedim dün gaz sancıları var gibi aniden ağlayıp uyanıyor tükürük desen oooooooo bi de emerken çok huysuz sanki bu ayhiç kilo almadı çok üzgünümama sağlığı yerinde olsunda bu ay ben mastittim sonra grip oldum etkiledi sanırım kızımı bi de yavrum ishal olmuş ama ben anlayamadım anladığımda da iyileşti hemen
Kizim 3430gr dogmustu. Sadece anne sutu veriyorum. Calismaya basladigim icin biberonla 3saat arayla 125ml iciyor.bu ay 1100gr almis. benim kizim artik emzigi isiriyor emmiyor. Parmaginida dis fircalar gibi gezdiriyor agzinda. Parmagini cekince basiyor cigligi. Dis kasiyici alsam tutamaz daha. Dun gunduz hic uyumamış. Gaz derdi bitmesine ragmen.
O huzursuzluk hepimizin sorunu bu ay böyle demek .. Bakalım 4-6 kg arası ii dir inş her bebeğin gelişimi farklı üzmeyelim kendimiz değerlerin altında kalmasınlar yeter... Doktorlarımız da bir sorun olmadığını söylesin tamamdır..masallah dogum kilosu cokta fazla degilmis ama cok iyi büyümüsss
oglumda ayni biberonla veriyorum sütü geveleyip duruyo cekmiyo disi kasiniyo diyo babasidaa
kasiyiciyi tutamaz daha biraz daha bekleyelim bakalimm
benim oglumda 3300 kiloda dogdu ama bu ay 6 kiloyu gecmeye cok umudum yok okadar almadi tahminimce
bende sadece anne sütü veriyorum ama bu aralar bilmiyorum bi huzursuzlugu var cok fazla ne emmek ne biberon istiyo :26:
O huzursuzluk hepimizin sorunu bu ay böyle demek .. Bakalım 4-6 kg arası ii dir inş her bebeğin gelişimi farklı üzmeyelim kendimiz değerlerin altında kalmasınlar yeter... Doktorlarımız da bir sorun olmadığını söylesin tamamdır..
Arkadaşlar doktorumuza sordum kullanabilirsiniz dedi ve önerdiği güneş kremi markası coppertone water baby.
Bu arada,alakasız bir soru sorcam size.sağ göğsümde süt azalmış gibi.böyle bir şey olabilir mi? Yani tek memenin sütünün azalması olur mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizimki hergün yapiyodu son 2 kakayi 3 günde bircyapti gece cok rahatsiz oldu aynen sesler bizdede var dr 5 güne kadar problem yok dedi normalmis acaba diyorum sütmü cok icmiyo ama kilo alimi iyi yada süt yariyo diyende var nebileyim dr normal deyince cokta kafama takmiyorum artik
her gun 2-5 arasi kaka yapiyo bizim oglan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?