Bebeğiniz uzun süre kaka yapmadığında ekşi bi koku oluyo mu?
Burayı ii açmışlar arkadaşlar tam bugün aklıma takılan bir sorundu bu acaba sütüm mü azalıyor diye geçirdim hergün akan göğsüm bugün yumuşak sıktığımda süt geliyor ama hergünkü gibi değil emzirdikçe düzelir dedim amma bakalım ilerleyen günler gösterecek bol bol su içmeye devam azalttım bu ara ona bağladım..
İnş bol sütlü günlerimize geri döneriz .. Bu ara bebişler emmede sorun olduğundan oldu galiba sol emmdi sağı istemedi sağdım bende ondan mı oldu bilmemmmm...
slm herkese.benim oglumunda dun 3 aylik kontrolu vardi.masallah kuzuma 7.500 kilo boyu 63 cm.sadece anne sutuyle besleniyo.
Burayı ii açmışlar arkadaşlar tam bugün aklıma takılan bir sorundu bu acaba sütüm mü azalıyor diye geçirdim hergün akan göğsüm bugün yumuşak sıktığımda süt geliyor ama hergünkü gibi değil emzirdikçe düzelir dedim amma bakalım ilerleyen günler gösterecek bol bol su içmeye devam azalttım bu ara ona bağladım..
İnş bol sütlü günlerimize geri döneriz .. Bu ara bebişler emmede sorun olduğundan oldu galiba sol emmdi sağı istemedi sağdım bende ondan mı oldu bilmemmmm...
slm herkese.benim oglumunda dun 3 aylik kontrolu vardi.masallah kuzuma 7.500 kilo boyu 63 cm.sadece anne sutuyle besleniyo.
Bir de anne sütü veren arkadaslar biraz kendi beslenmelerinden bahsedebilir mi?iki gündür sütümün azaldığını hissediyorum.çünkü dolmuyor göğüslerim,sağınca da 30 cc anca çıkıyor birinden.hatta sağ tarafımda olandan hiç çıkmıyor.tek başıma bakıyorum bebeğime o yüzden beslenme düzenim yok.eşim de çok yoğun çalışıyor bazen tüm gün evde olmuyor yemek yapamıyorum.iki yumurtayla bir iki meyveyle sabahı ediyorum.bu yüzden olabilir mi? Sizler nasıl besleniyorsunuz? Mesela yağlı mı yemek lazım yağ olsun diye bilmiyorum ki bi akıl verin.zaten sınırdaydı şimdi hepten mi bitecek diye korkuyorum.eşim üzülme kritik dönemi atlattık 3 ay anne sütü aldı diyor ama hepimiz gibi ben de sütümü vermek istiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde bu ara sütüm azaldı hergün en az 150 ml süt atardım buzluğa 3 gündür kızıma anca yetiyor ama araştırmıştım ben ilk üç ay memeler fütursuzca süt üretirlermiş:) üç aydan sonra bebeğe yetecek kadar
arkadaşım bebegin ne zamn doğdu ve kaç kilo doğdu paylaşırmısın benimki 17 şubatta 2800 doğdu şuan 5500 doktor ii dedi ama maşallah seninkine bakınca benimki pek küçük
Bebeğiniz uzun süre kaka yapmadığında ekşi bi koku oluyo mu?
kızlar ne zamandır giemedim geçmişi de çok okuyamadım.bizim kızında parmağı ağzında özellikle sağ baş parmağını emiyo.ağzından çekince basıyo çığlığı.parmak emmeye alışır diye korkuyorum biraz.sizin kuzular da aynı şekilde mi:44:
canım benimde az diyorum ama kızıma yetiyo herelde hatta cok kusuyo doktor fazlasını çıakrıyo diyo memelerim acırken sagardım 30 cc zor çıakrıyorum hele akşamalrı hiç yoktu 10 ccama demekki yetiyo bide sagmayla emzirme bir olmuyo bazı gögüslerde benim bebeğim doyuyuo demekki cünkü mamada yaptıgımda 60cc anca bitiriyo arkadaşlar her 3 saatte bir 120cc 150cc veriyolar anlamıyorum onalrın mideleri büyümüş sanırım:26: benim kızım 2940 43 santim dogdu 15 günlük kontrolünde 3450 48,5 cm 37 günlük kontrlünde 4220 kilo 53,7 bunlardan 2 hafta sonraki 2 aylık aşı gününde saglık ocagında 5 kilo çıktı 57cm olmuştu gelişimi gayet iyi diyo doktorlar demekki yetiyo diyorum içimi karartmamaya çalışıyorum ama beslenmene dikkat et ben sabahalrı yumurta yiyorum 2 tanede yesen olur sarımsaklı tereyagla kırıp pişirebilirsin süt yapıyomuş,sonra incir kayısı havucu kaynatıp hoşaf yapıp iç bol bol,yogurt süt ayran süt ürünlerinden günde 3 bardak iç ye,et balık tüket, ve bol bol yeşillik ıspanakta yararlı ama rokada daha cok demir var haberin olsun ,sonra fındık iyi geldi bana hem enerji veriyo bu cimcimelerle ugraşmak için :)) başka ıhlamur rezene içiyorum ben cocucugum durmuyo dme benimkide hiç durmuyodu barış cırış yiyoduk şimdi çingene salıncagı kurduk ömrüme ömür geldi şiddetle tavsiye ederim ellerim kollarım acıdan uyuyamıyorudum zaten salla salla uyutabilene aşk olsun ( şimdi ohh rahatladım çok şükür nazar degmesin
benim bildiklerim bu akdar bol su iç ve uyu süt hormonu uyurken salgılanıyo onun içinde hemen çingen slaınca kur hopp yat
150cc mibide emzirip atıyodun puuff benim hiç öyle sütüm olmucak sanırım maşallah canım rabbim hep bol besleyici sütler nasip etsin
canım onlar zzaten kilolu dogan bebekler yani bebek 4-4,5 kilo dogunca tabi 6 -7 kilo oluyo bizim ki zaten 3 kilo yoktu en fazla 5-6 kilo oluyolar yani kıyaslıyoruz elde degil ama mantıklı düşünmek lazım her çocuk bir olmucak anne olmak ne zormuş sanki hepimiz aynı kilodayız kimi 45 kilo kimi90 aynı boy aynı yaşta o yüzden takmayalım bende takıyorum bazen görüyorum puff puff yastık gb ocucklar benimki yavruları gb kalıyo ama çok şükür saglıklı olsunalrda :26:
maşallah kocamndır o yahuu fotoraf atsanızya fotoraf topiğine
benimki 10 gün yapmıyo osurugu bile afedersin cok fena kokuyo yahuuodayı terkediyoruz o derece
Zor bi geceydi kizlar hep agladi hep.sallanmak istedi ki uce kadar salladim sabah bi uyandim elim ayagim tutmuyor yataktan cikamiyorum bi derdi vardi ama anlayamadim
Bir de anne sütü veren arkadaslar biraz kendi beslenmelerinden bahsedebilir mi?iki gündür sütümün azaldığını hissediyorum.çünkü dolmuyor göğüslerim,sağınca da 30 cc anca çıkıyor birinden.hatta sağ tarafımda olandan hiç çıkmıyor.tek başıma bakıyorum bebeğime o yüzden beslenme düzenim yok.eşim de çok yoğun çalışıyor bazen tüm gün evde olmuyor yemek yapamıyorum.iki yumurtayla bir iki meyveyle sabahı ediyorum.bu yüzden olabilir mi? Sizler nasıl besleniyorsunuz? Mesela yağlı mı yemek lazım yağ olsun diye bilmiyorum ki bi akıl verin.zaten sınırdaydı şimdi hepten mi bitecek diye korkuyorum.eşim üzülme kritik dönemi atlattık 3 ay anne sütü aldı diyor ama hepimiz gibi ben de sütümü vermek istiyorum.
Bizde 4 e kadar oturduk aynen bir derdi var ama anlayamıyorum. Fitille kakada yaptırdım ama yine uyumadı. Dr a götürecektim annemden korkuyorum kızıyor sürekli çocuğu dr a götürme diye gidemedik. Büyüğüm hasta boğazı şişmiş ondanmı bişey bulaştı bilmiyorum
Çok teşekkür ediyorum canım.hepsini yapmaya çalışacağım inşallah.ama gerçekten sağ göğsümde azalma var bunları yaparsam düzelir değil mi(
İnsallah düzelir dene bakalim nekadar sıklıkla sagiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?