Canım sağacak vermiyorum.ne kadar çıkıyor diye merakımdan sağınca gördüm.emmesinde bir sorun yok da miktar azaldı gibi.bi de benim kız çok kaka yapıyor günd 4-5 en az.o yüzden mi almıyor kiloyu acaba? Benim de metabolizmam iyi çalışır ben de zayıfım bana mı çekti bu kız:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teyzeleri bebeğim nezle oldu nasıl usuttum bilmiyorum cok kötüyümBurnu tikali zor nefes aliyo oksuruyo cok kucuk oldugu icin balgam tehlikeli dedi doktorumuz ilaclarimizi kullaniyoruz gecmezse hastaneye yatis yapicakmisiz ) kendim ihlamur içiyorum ama bir cay kasigi versem mi bebegime bilemedim 78gunluk sadece anne sütü ile besleniyor Deneyimli annemler ilac dışında ne yapabilirim ?
Sadece anne sütü verenler beslenme düzeninizi paylaşıröısınuz lütfen.kaç saatte bir kaç dakika emiyor bebişler?
banada öyle diyolar senin kızın bu kadar olur mama felan verme şişirme cocugu yetmese aglar diyolarbende zayıfım dogum kilomu bile 10 günde attım verdim gören şaşırıyo
ben 30cc bile veriyorum biboronla bazen ver korkma rezene ıhlamur verdim ben hatta kakasını yapabilsin diye 1 kaşıkta zeytin yag koyuyorum çayının içine gün aşrı 3 günde bi veriliyo yani üst üste verdiğim bile oluyo bu sıra vermedim hiç
arkadaşım bebegin ne zamn doğdu ve kaç kilo doğdu paylaşırmısın benimki 17 şubatta 2800 doğdu şuan 5500 doktor ii dedi ama maşallah seninkine bakınca benimki pek küçük
Teyzeleri bebeğim nezle oldu nasıl usuttum bilmiyorum cok kötüyümBurnu tikali zor nefes aliyo oksuruyo cok kucuk oldugu icin balgam tehlikeli dedi doktorumuz ilaclarimizi kullaniyoruz gecmezse hastaneye yatis yapicakmisiz ) kendim ihlamur içiyorum ama bir cay kasigi versem mi bebegime bilemedim 78gunluk sadece anne sütü ile besleniyor Deneyimli annemler ilac dışında ne yapabilirim ?
banada öyle diyolar senin kızın bu kadar olur mama felan verme şişirme cocugu yetmese aglar diyolarbende zayıfım dogum kilomu bile 10 günde attım verdim gören şaşırıyo
ben 30cc bile veriyorum biboronla bazen ver korkma rezene ıhlamur verdim ben hatta kakasını yapabilsin diye 1 kaşıkta zeytin yag koyuyorum çayının içine gün aşrı 3 günde bi veriliyo yani üst üste verdiğim bile oluyo bu sıra vermedim hiç
Normalde sağıp vermiyorum.merak edip sağdım ne kadar çıkacak diye.normalde de 1.5 saatte emziriyordum birkaç gündür 3-3.5 saatte istiyor.buna rağmen önceden o kadar bekleyince sertleşen göğüslerim şimdi bomboş kızım emerken ağlıyor sıkıyorum hiç süt gelmiyor.halbuki önceden emmeyi bitirdiğinde bile gelirdi
3 saatte bir yemesi normalmis ama benim oglum 2 saat kadar duruyo
Sadece anne sütü verenler beslenme düzeninizi paylaşıröısınuz lütfen.kaç saatte bir kaç dakika emiyor bebişler?
Benimki 2 saat bile duramazdı bu hafta kendi kendine değiştirdi düzenini.neden oldu nasıl oldu bilmiyorum.
Önceden cok sık yiyodu simdi sagarsam daha cok yiyo 3 saat bekliyo ama emerse 1, 5 saat te bir falan tekrar emiyo
Canım doktor anne sütünden başka bir şey verme dedi şey takıldı kafama sağarsam 3 saat diyorsun ya acaba doktorun dediği gibi son kısmı almıyor o yüzden doymadığı için tekrar mı emmek istiyor acaba?
Ben dr konusunda kimseyi dinlemiyorum heleki diger yavrunda grip bulasma ihtimali var bence daha huzursuz olursa git dr a aklinda kalmasin bisey yoktur insallah benimkide bu ara huysuz dr norma büyüme Ataklarinda diyo
Canım çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla rezene çayı iyi geliyo yarım su bardağına bir buçuk çay kaşığı rezene koyuyorsun iyice kaynatıyorsun on kaşık ılık içiriyorsun kaşıkla bide okyanus suyu var burun tıkanıklığı için
Canim ben sagdigimda ilk önce su gibi seffaf geliyo daha sonra yagli kisim geliyo zaten 15 dk kadar en azindan emmesi gerekiyo bende 15 dk lik sagiyorum sütü yaklasik 3 saat arayla bu ara bebegim meme istemiyo ne yazikki sagmak zorunda kaliyorum ama 2 gögüs sagiyorum yiyo normalde tek gögüs emer 100 cc kadar yemesi gerekiyo 3 saat beklemesi iicin benimki öyle tabi ama sen aciktikca emzir illa bende bekletmiyom 3 saat diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?