2014 Şubat Anneleri

Teyzeleri bebeğim nezle oldu nasıl usuttum bilmiyorum cok kötüyüm Burnu tikali zor nefes aliyo oksuruyo cok kucuk oldugu icin balgam tehlikeli dedi doktorumuz ilaclarimizi kullaniyoruz gecmezse hastaneye yatis yapicakmisiz) kendim ihlamur içiyorum ama bir cay kasigi versem mi bebegime bilemedim 78gunluk sadece anne sütü ile besleniyor Deneyimli annemler ilac dışında ne yapabilirim ?

banada öyle diyolar senin kızın bu kadar olur mama felan verme şişirme cocugu yetmese aglar diyolarbende zayıfım dogum kilomu bile 10 günde attım verdim gören şaşırıyo

ben 30cc bile veriyorum biboronla bazen ver korkma rezene ıhlamur verdim ben hatta kakasını yapabilsin diye 1 kaşıkta zeytin yag koyuyorum çayının içine gün aşrı 3 günde bi veriliyo yani üst üste verdiğim bile oluyo bu sıra vermedim hiç

Sadece anne sütü verenler beslenme düzeninizi paylaşıröısınuz lütfen.kaç saatte bir kaç dakika emiyor bebişler?

bi düzen yokki sütüne göre değişir çok sütün varsa bebek 3 saatte bi emer benimki genelde 2 saatte bi istiyo az az sık sık emiyo uykuluysa daha uzun ve güzel emiyo bida daha uzun süre acıkmıyo aslında gece uykusu 6 saate kadar uyuyabilirler artık yani acıktıkca vericeksin daha bi düzen yok gündüz 3 saatte bi vermen kafi istemesede vermek lazım

Teşekkür ederim canım vereyim o zaman ıhlamur belki iyi gelir cumaya kadar duzelme olur insallah yatış yapmayız balgam yüzünden nefes alamiyor kuzum kiyamam

arkadaşım bebegin ne zamn doğdu ve kaç kilo doğdu paylaşırmısın benimki 17 şubatta 2800 doğdu şuan 5500 doktor ii dedi ama maşallah seninkine bakınca benimki pek küçük

Benim bebişte 17 Şubat'ta doğdu şimdi 5750 gr korkma zaten bişey olsaydı doktor söylerdi emzirmeye devam bacim herkesin bebişi farklı benimkinin boyu kısa mesela birçok bebişe göre takma sağlıklı olsunlarda boy kilo çokta önemli değil

Canım çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla rezene çayı iyi geliyo yarım su bardağına bir buçuk çay kaşığı rezene koyuyorsun iyice kaynatıyorsun on kaşık ılık içiriyorsun kaşıkla bide okyanus suyu var burun tıkanıklığı için

Maşallah çok iyi vermişsin. Annelere bakınca evet bu kilo normal:)şu saate kadar bile üç kere kaka yaptı hatun.kesin bana çekmiş:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 saatte bir yemesi normalmis ama benim oglum 2 saat kadar duruyo

Benimki 2 saat bile duramazdı bu hafta kendi kendine değiştirdi düzenini.neden oldu nasıl oldu bilmiyorum.

Canim büyüdükleri icin huylarida degisiyo bence önceden yerli yersiz emiyodular ama simdi aciktiklari icin yiyolar sen mama veriyomusun

Önceden cok sık yiyodu simdi sagarsam daha cok yiyo 3 saat bekliyo ama emerse 1, 5 saat te bir falan tekrar emiyo

Canım doktor anne sütünden başka bir şey verme dedi şey takıldı kafama sağarsam 3 saat diyorsun ya acaba doktorun dediği gibi son kısmı almıyor o yüzden doymadığı için tekrar mı emmek istiyor acaba?

Canim ben sagdigimda ilk önce su gibi seffaf geliyo daha sonra yagli kisim geliyo zaten 15 dk kadar en azindan emmesi gerekiyo bende 15 dk lik sagiyorum sütü yaklasik 3 saat arayla bu ara bebegim meme istemiyo ne yazikki sagmak zorunda kaliyorum ama 2 gögüs sagiyorum yiyo normalde tek gögüs emer 100 cc kadar yemesi gerekiyo 3 saat beklemesi iicin benimki öyle tabi ama sen aciktikca emzir illa bende bekletmiyom 3 saat diye

Ben dr konusunda kimseyi dinlemiyorum heleki diger yavrunda grip bulasma ihtimali var bence daha huzursuz olursa git dr a aklinda kalmasin bisey yoktur insallah benimkide bu ara huysuz dr norma büyüme Ataklarinda diyo

Bende iki çocuk olduğu için büyüğü daha 18 aylık oyüzden annemde kalıyoruz ben dr a götürmek istediğimde beni engelliyolar küçük şeylerde götürme diye bendede biraz evham var büyüğüm yamuk basıyor ben işteyken annemler ortopediye götürdüler bişey yok demiş ben şimdi izindeyken çocuk dr na sordum film çekildi oda bişey yok dedî ama ben gene ortopediye götürücem kendim duymak istiyorum bişey yok demesini çok içe basıyor çünkü sonradan bişey çıkar diye korkuyorum. Şimdi küçükte kaka yapamıyor üç dr a gittik biraz büyüsün sindirim sistemi düzene hirecek diyo dr lar ama benim oğluşum çok acı çekiyor. Ben şimdi başka bi dr a gidiyim diyorum eşimde yeter diyo ama o acı çektikçe ben kahroluyorum

Çok teşekkürler ederim canim milupanin rezene çayı var evde onu verdin az önce okyanus suyunu dun almıştık eczaneden henüz kullanmadım onuda kullanayim hemen serum fizyolojik sıkıp aspiratörle cekiyorum bide okyanus suyuyla yapayım ins.iyi gelir:13:

Ben şimdi emzirirken baktım yağlı kısmı alamıyor bırakıyor bi de süt gelmeyince sinirleniyor, anladım.zaten sağ göğsüme bir şeyler oluyor azaldı iyice.sağolsun arkadaşlar tavsiyelerde bulundular onları yapcam.umarım eski haline döner.

Bişey daha sormak istiyorum.dünden beri kızım bi huysuzlanıyor memeyi diliyle itiyor regl oldum gibi bunla alakası varmısın acaba?

Benimde kızımın kulağının arkasında kahverengi kabuklanma var ne acaba temizliğim dedim çok ağladı kabuğa dokununca 10 gün var doktora gitmemize önemli bişey değildir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…