Benimde kızımın kulağının arkasında kahverengi kabuklanma var ne acaba temizliğim dedim çok ağladı kabuğa dokununca 10 gün var doktora gitmemize önemli bişey değildir inş
Benimde kızımın kulağının arkasında kahverengi kabuklanma var ne acaba temizliğim dedim çok ağladı kabuğa dokununca 10 gün var doktora gitmemize önemli bişey değildir inş
masallah kuzunaaslm herkese.benim oglumunda dun 3 aylik kontrolu vardi.masallah kuzuma 7.500 kilo boyu 63 cm.sadece anne sutuyle besleniyo.
benim oglumda cok hizli kilo alanlar degil ilk iki ay günde 10 kere kaka yapiyodu ondan almiyodu galiba simdi iki günde bir yapiyo bakalim ne almiss..cok emen bebbekelr var onlar ii kilo aliyo beim oglum cok istahli bi bebek degil 3 saate bir 80 cc yi ancak iciyoBen de sadece anne sütü veriyorum ama kızım çok az kilo alıyor.doktor yeter dedi sorun etmiyorum.yine de tekniğim mi hatalı diye düşünüyorum.kırk bir kere maşallah Allah nazarlardan saklasın oğlunuz çok iyi almış.emzirme tekniğinizi paylaşır mısınız? Ben sürekli veriyorum ağzına hata mı ediyorum acaba.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim benim eskiden gögüslerim tas gibim olurdu bi haftadir yumucak.Bir de anne sütü veren arkadaslar biraz kendi beslenmelerinden bahsedebilir mi?iki gündür sütümün azaldığını hissediyorum.çünkü dolmuyor göğüslerim,sağınca da 30 cc anca çıkıyor birinden.hatta sağ tarafımda olandan hiç çıkmıyor.tek başıma bakıyorum bebeğime o yüzden beslenme düzenim yok.eşim de çok yoğun çalışıyor bazen tüm gün evde olmuyor yemek yapamıyorum.iki yumurtayla bir iki meyveyle sabahı ediyorum.bu yüzden olabilir mi? Sizler nasıl besleniyorsunuz? Mesela yağlı mı yemek lazım yağ olsun diye bilmiyorum ki bi akıl verin.zaten sınırdaydı şimdi hepten mi bitecek diye korkuyorum.eşim üzülme kritik dönemi atlattık 3 ay anne sütü aldı diyor ama hepimiz gibi ben de sütümü vermek istiyorum.
aynen bende hergünyada iki günde bir bazen günde iki kere bile buzluga 180 cc süt atardim..bi haftadir bi iki kere atabildim ancak günlük sagip ogluma ancak yetiriyorummBenimde bu ara sütüm azaldı hergün en az 150 ml süt atardım buzluğa 3 gündür kızıma anca yetiyor ama araştırmıştım ben ilk üç ay memeler fütursuzca süt üretirlermiş:) üç aydan sonra bebeğe yetecek kadar
benimki birak tek parmagi tüm eli agzina sokuyokızlar ne zamandır giemedim geçmişi de çok okuyamadım.bizim kızında parmağı ağzında özellikle sağ baş parmağını emiyo.ağzından çekince basıyo çığlığı.parmak emmeye alışır diye korkuyorum biraz.sizin kuzular da aynı şekilde mi:44:
benim oglumda 17 subat dogumlu 3300 olarak dogdu hastaneden ciktigimda 3070 kalmisti..iki aylik kontrolde 5050 gramdi bi hafta sonra 3 aylik kontrolumuz var yazarim nekadar oldugunuuuarkadaşım bebegin ne zamn doğdu ve kaç kilo doğdu paylaşırmısın benimki 17 şubatta 2800 doğdu şuan 5500 doktor ii dedi ama maşallah seninkine bakınca benimki pek küçük
evet canim ya benim oglum hic 3 saate 150 cc ne icemedi zorla ancak 90 cc bulmustur genellikle 80 cc iciyo..ondanmi bizimkiler yavas kilo aliyo anlamadim...yada sütümüzmü cok ii degillcanım benimde az diyorum ama kızıma yetiyo herelde hatta cok kusuyo doktor fazlasını çıakrıyo diyo memelerim acırken sagardım 30 cc zor çıakrıyorum hele akşamalrı hiç yoktu 10 ccama demekki yetiyo bide sagmayla emzirme bir olmuyo bazı gögüslerde benim bebeğim doyuyuo demekki cünkü mamada yaptıgımda 60cc anca bitiriyo arkadaşlar her 3 saatte bir 120cc 150cc veriyolar anlamıyorum onalrın mideleri büyümüş sanırım:26: benim kızım 2940 43 santim dogdu 15 günlük kontrolünde 3450 48,5 cm 37 günlük kontrlünde 4220 kilo 53,7 bunlardan 2 hafta sonraki 2 aylık aşı gününde saglık ocagında 5 kilo çıktı 57cm olmuştu gelişimi gayet iyi diyo doktorlar demekki yetiyo diyorum içimi karartmamaya çalışıyorum ama beslenmene dikkat et ben sabahalrı yumurta yiyorum 2 tanede yesen olur sarımsaklı tereyagla kırıp pişirebilirsin süt yapıyomuş,sonra incir kayısı havucu kaynatıp hoşaf yapıp iç bol bol,yogurt süt ayran süt ürünlerinden günde 3 bardak iç ye,et balık tüket, ve bol bol yeşillik ıspanakta yararlı ama rokada daha cok demir var haberin olsun ,sonra fındık iyi geldi bana hem enerji veriyo bu cimcimelerle ugraşmak için :)) başka ıhlamur rezene içiyorum ben cocucugum durmuyo dme benimkide hiç durmuyodu barış cırış yiyoduk şimdi çingene salıncagı kurduk ömrüme ömür geldi şiddetle tavsiye ederim ellerim kollarım acıdan uyuyamıyorudum zaten salla salla uyutabilene aşk olsun ( şimdi ohh rahatladım çok şükür nazar degmesin
benim bildiklerim bu akdar bol su iç ve uyu süt hormonu uyurken salgılanıyo onun içinde hemen çingen slaınca kur hopp yat
150cc mibide emzirip atıyodun puuff benim hiç öyle sütüm olmucak sanırım maşallah canım rabbim hep bol besleyici sütler nasip etsin
canım onlar zzaten kilolu dogan bebekler yani bebek 4-4,5 kilo dogunca tabi 6 -7 kilo oluyo bizim ki zaten 3 kilo yoktu en fazla 5-6 kilo oluyolar yani kıyaslıyoruz elde degil ama mantıklı düşünmek lazım her çocuk bir olmucak anne olmak ne zormuş sanki hepimiz aynı kilodayız kimi 45 kilo kimi90 aynı boy aynı yaşta o yüzden takmayalım bende takıyorum bazen görüyorum puff puff yastık gb ocucklar benimki yavruları gb kalıyo ama çok şükür saglıklı olsunalrda :26:
maşallah kocamndır o yahuu fotoraf atsanızya fotoraf topiğine
benimki 10 gün yapmıyo osurugu bile afedersin cok fena kokuyo yahuuodayı terkediyoruz o derece
evet kislar koyunda görelim kuzularinizihttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688643&page=3&p=35189248&posted=1#post35189248
şubat yakışıklıları ve güzellerinin fotoğraf topiği buyrun
canim bide stres yapma o daha cok etkiliyo yemeden icmeden cokÇok teşekkür ediyorum canım.hepsini yapmaya çalışacağım inşallah.ama gerçekten sağ göğsümde azalma var bunları yaparsam düzelir değil mi(
bi senin degil galiba yavas yavas hepimizinki yumusuyo bi yazi okumustum gögüsler belirli aydan sonra süt dolsa bile yumusak oluyomus diye..Normalde sağıp vermiyorum.merak edip sağdım ne kadar çıkacak diye.normalde de 1.5 saatte emziriyordum birkaç gündür 3-3.5 saatte istiyor.buna rağmen önceden o kadar bekleyince sertleşen göğüslerim şimdi bomboş kızım emerken ağlıyor sıkıyorum hiç süt gelmiyor.halbuki önceden emmeyi bitirdiğinde bile gelirdi
katiliyorum bu yaziyo her bebek farkli kiyaslamamak lasim bosuna üzmeyelim kendimiziBenim bebişte 17 Şubat'ta doğdu şimdi 5750 gr korkma zaten bişey olsaydı doktor söylerdi emzirmeye devam bacim herkesin bebişi farklı benimkinin boyu kısa mesela birçok bebişe göretakma sağlıklı olsunlarda boy kilo çokta önemli değil
Canım doktor anne sütünden başka bir şey verme dedi şey takıldı kafama sağarsam 3 saat diyorsun ya acaba doktorun dediği gibi son kısmı almıyor o yüzden doymadığı için tekrar mı emmek istiyor acaba?
masallah kuzunaa
benim oglumda cok hizli kilo alanlar degil ilk iki ay günde 10 kere kaka yapiyodu ondan almiyodu galiba simdi iki günde bir yapiyo bakalim ne almiss..cok emen bebbekelr var onlar ii kilo aliyo beim oglum cok istahli bi bebek degil 3 saate bir 80 cc yi ancak iciyo
canim benim eskiden gögüslerim tas gibim olurdu bi haftadir yumucak.mesala iki satte bir sagarsam 100 cc ne cikiyo senin bu 30 cc kac saatte sagdiginda cikiyo:44:ben eskiden yememe icmeme dikkat ederdim ismdi biraz bosladim ondan olabilirmi diye düüsnüyorum..ama hergün bi tane malt icecegi ve bi kutu misir konservesi yiyorumm
aynen bende hergünyada iki günde bir bazen günde iki kere bile buzluga 180 cc süt atardim..bi haftadir bi iki kere atabildim ancak günlük sagip ogluma ancak yetiriyorumm
benimki birak tek parmagi tüm eli agzina sokuyo
benim oglumda 17 subat dogumlu 3300 olarak dogdu hastaneden ciktigimda 3070 kalmisti..iki aylik kontrolde 5050 gramdi bi hafta sonra 3 aylik kontrolumuz var yazarim nekadar oldugunuuu
evet canim ya benim oglum hic 3 saate 150 cc ne icemedi zorla ancak 90 cc bulmustur genellikle 80 cc iciyo..ondanmi bizimkiler yavas kilo aliyo anlamadim...yada sütümüzmü cok ii degill
evet kislar koyunda görelim kuzularinizi
canim bide stres yapma o daha cok etkiliyo yemeden icmeden cok
bi senin degil galiba yavas yavas hepimizinki yumusuyo bi yazi okumustum gögüsler belirli aydan sonra süt dolsa bile yumusak oluyomus diye..
katiliyorum bu yaziyo her bebek farkli kiyaslamamak lasim bosuna üzmeyelim kendimizi
benim bebis öyleydi memede uykuya hemen daliyodu önsütü icip son sütü almiyodu bende sagarak veriyorum artik napim..memeyide unuttu zaten almiyo artik nasi emecegini bile bilmiyo unutmuss
masallah kuzunaa
benim oglumda cok hizli kilo alanlar degil ilk iki ay günde 10 kere kaka yapiyodu ondan almiyodu galiba simdi iki günde bir yapiyo bakalim ne almiss..cok emen bebbekelr var onlar ii kilo aliyo beim oglum cok istahli bi bebek degil 3 saate bir 80 cc yi ancak iciyo
canim benim eskiden gögüslerim tas gibim olurdu bi haftadir yumucak.mesala iki satte bir sagarsam 100 cc ne cikiyo senin bu 30 cc kac saatte sagdiginda cikiyo:44:ben eskiden yememe icmeme dikkat ederdim ismdi biraz bosladim ondan olabilirmi diye düüsnüyorum..ama hergün bi tane malt icecegi ve bi kutu misir konservesi yiyorumm
aynen bende hergünyada iki günde bir bazen günde iki kere bile buzluga 180 cc süt atardim..bi haftadir bi iki kere atabildim ancak günlük sagip ogluma ancak yetiriyorumm
benimki birak tek parmagi tüm eli agzina sokuyo
benim oglumda 17 subat dogumlu 3300 olarak dogdu hastaneden ciktigimda 3070 kalmisti..iki aylik kontrolde 5050 gramdi bi hafta sonra 3 aylik kontrolumuz var yazarim nekadar oldugunuuu
evet canim ya benim oglum hic 3 saate 150 cc ne icemedi zorla ancak 90 cc bulmustur genellikle 80 cc iciyo..ondanmi bizimkiler yavas kilo aliyo anlamadim...yada sütümüzmü cok ii degill
evet kislar koyunda görelim kuzularinizi
canim bide stres yapma o daha cok etkiliyo yemeden icmeden cok
bi senin degil galiba yavas yavas hepimizinki yumusuyo bi yazi okumustum gögüsler belirli aydan sonra süt dolsa bile yumusak oluyomus diye..
katiliyorum bu yaziyo her bebek farkli kiyaslamamak lasim bosuna üzmeyelim kendimizi
benim bebis öyleydi memede uykuya hemen daliyodu önsütü icip son sütü almiyodu bende sagarak veriyorum artik napim..memeyide unuttu zaten almiyo artik nasi emecegini bile bilmiyo unutmuss
merhaba anneler
3. Ay kontrolumuzu olduk. 3040 gr 51 cm dogan kızım 6600 ve 62 cm olmus dr cok ıyı dedı. Masallah kuzuma
Kızlar merhabalar
Aylık kontrolden geçtik İlk puset deneyimimizi de yaşadık pek keyifli bir yolculuktu babaanne yardımıyla:)))
Benim yavru 600 gr almış boyu 59 cmm biraz buruğum...Yudum yudum emiyor neden şaşırdım bilmem...Doktor normal dedi ama bana göre değil... Büyük oğlum 3 aylıkken 7 kiloydu sadece anne sütüyle...80 lik mamayı zorla bitiriyor Yasakhayalin dedği gibi...
İlksütle susuzluğunu giderip yağlı süte geçmezse olacağı bu... Neyse gece aklımı başıma toplayıp onu bu mucizeden mahrum etmemek adına bir damlasında 4000 canlı madde bululunan bu nimet için sizlerden de aldığım destekle yorumlarınızla Lansinoh elektrikli pompa sipariş ettim...Bebeğim memeyi bıraksa bile anne sütüne devam etmeyi düşünüyorum...Ben elimden geleni yapıyim de...
Herşey daha fazla anne sütü için...
masalalh kuzucugunaa cok ii gelismis eger sadece anne sütü veriyosannmerhaba anneler
3. Ay kontrolumuzu olduk. 3040 gr 51 cm dogan kızım 6600 ve 62 cm olmus dr cok ıyı dedı. Masallah kuzuma
Maşallah kızına:)neyle besliyorsun sorması ayıp
Ben de şimdi emzirdikten sonra sağıyorum yağlı kısmı kaşıkla vercem napıyım artık
Bu 3 saat beklemiş haliyle çıkan süt canım(
Şu resim yüklemeyi bana da öğretin ya da faceden ekleyin ben resim yollayım siz koyun valla bende koymak istiyorum ama beceremedim başak Yıldırım Alanya die bulabilirsiniz faceden
belki pompan iyi sagmiyodur kiscem:26:..özellikle el pompasiysa onla imkansiz cok süt sagamazsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?