2014 Şubat Anneleri

ben kisa sureli fakat sik sik emziriyordum. ara ara kusmasi oluyo oglumun.doktorumuz 3 4 saatte bir emzir dedi.ayrica kabizlik sorunu yasayanlar her sabah 1 cay kasigi zeytinyagi verin duzeliyo.

Benimde kızımın kulağının arkasında kahverengi kabuklanma var ne acaba temizliğim dedim çok ağladı kabuğa dokununca 10 gün var doktora gitmemize önemli bişey değildir inş

Ben oraya pişik kremi sürdüm bir daha olmadı.banyoda da iyice yıkıyorum kuruluyorum üstüne de zeytinyağı.tekrarlamadı hiç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde kızımın kulağının arkasında kahverengi kabuklanma var ne acaba temizliğim dedim çok ağladı kabuğa dokununca 10 gün var doktora gitmemize önemli bişey değildir inş

Benim kizimda da oluyor bazen. Banyodan sonra yumusayinca ovalayip soyuyorum ustune de sebamed losyon suruyorum. Geciyor. Bebeklerin derilerindeki soyulmalar kabuklanmalar gayet normalmis ben sormustum.

slm herkese.benim oglumunda dun 3 aylik kontrolu vardi.masallah kuzuma 7.500 kilo boyu 63 cm.sadece anne sutuyle besleniyo.
masallah kuzunaa
benim oglumda cok hizli kilo alanlar degil ilk iki ay günde 10 kere kaka yapiyodu ondan almiyodu galiba simdi iki günde bir yapiyo bakalim ne almiss..cok emen bebbekelr var onlar ii kilo aliyo beim oglum cok istahli bi bebek degil 3 saate bir 80 cc yi ancak iciyo
canim benim eskiden gögüslerim tas gibim olurdu bi haftadir yumucak.mesala iki satte bir sagarsam 100 cc ne cikiyo senin bu 30 cc kac saatte sagdiginda cikiyo:44:ben eskiden yememe icmeme dikkat ederdim ismdi biraz bosladim ondan olabilirmi diye düüsnüyorum..ama hergün bi tane malt icecegi ve bi kutu misir konservesi yiyorumm
aynen bende hergünyada iki günde bir bazen günde iki kere bile buzluga 180 cc süt atardim..bi haftadir bi iki kere atabildim ancak günlük sagip ogluma ancak yetiriyorumm
benimki birak tek parmagi tüm eli agzina sokuyo
arkadaşım bebegin ne zamn doğdu ve kaç kilo doğdu paylaşırmısın benimki 17 şubatta 2800 doğdu şuan 5500 doktor ii dedi ama maşallah seninkine bakınca benimki pek küçük
benim oglumda 17 subat dogumlu 3300 olarak dogdu hastaneden ciktigimda 3070 kalmisti..iki aylik kontrolde 5050 gramdi bi hafta sonra 3 aylik kontrolumuz var yazarim nekadar oldugunuuu
evet canim ya benim oglum hic 3 saate 150 cc ne icemedi zorla ancak 90 cc bulmustur genellikle 80 cc iciyo..ondanmi bizimkiler yavas kilo aliyo anlamadim...yada sütümüzmü cok ii degill
evet kislar koyunda görelim kuzularinizi
canim bide stres yapma o daha cok etkiliyo yemeden icmeden cok
bi senin degil galiba yavas yavas hepimizinki yumusuyo bi yazi okumustum gögüsler belirli aydan sonra süt dolsa bile yumusak oluyomus diye..
katiliyorum bu yaziyo her bebek farkli kiyaslamamak lasim bosuna üzmeyelim kendimizi

benim bebis öyleydi memede uykuya hemen daliyodu önsütü icip son sütü almiyodu bende sagarak veriyorum artik napim..memeyide unuttu zaten almiyo artik nasi emecegini bile bilmiyo unutmuss

Şu resim yüklemeyi bana da öğretin ya da faceden ekleyin ben resim yollayım siz koyun valla bende koymak istiyorum ama beceremedim başak Yıldırım Alanya die bulabilirsiniz faceden

Bu 3 saat beklemiş haliyle çıkan süt canım(

Ben de şimdi emzirdikten sonra sağıyorum yağlı kısmı kaşıkla vercem napıyım artık

Kızlar merhabalar
Aylık kontrolden geçtik İlk puset deneyimimizi de yaşadık pek keyifli bir yolculuktu babaanne yardımıyla:)))
Benim yavru 600 gr almış boyu 59 cmm biraz buruğum...Yudum yudum emiyor neden şaşırdım bilmem...Doktor normal dedi ama bana göre değil... Büyük oğlum 3 aylıkken 7 kiloydu sadece anne sütüyle...80 lik mamayı zorla bitiriyor Yasakhayalin dedği gibi...
İlksütle susuzluğunu giderip yağlı süte geçmezse olacağı bu... Neyse gece aklımı başıma toplayıp onu bu mucizeden mahrum etmemek adına bir damlasında 4000 canlı madde bululunan bu nimet için sizlerden de aldığım destekle yorumlarınızla Lansinoh elektrikli pompa sipariş ettim...Bebeğim memeyi bıraksa bile anne sütüne devam etmeyi düşünüyorum...Ben elimden geleni yapıyim de...
Herşey daha fazla anne sütü için...

benim 3 aylik kontrolde 6 kiloyu gecmesi bile imkansiz gibi canim...cünkü cok istahli bi bebek degilllhaftayada bizim kontrolümüz var bakalim nekadarlik olacak..en son 5050 grmdi iki aylikkenbende sagarak veriyorum nerdeyse bi aydir memede hemen uyuyan bi bebekti cünkü..masalalh senin ilk oglun baya ii kilo lamis üc ayliken 7 kilo benim icin bi hayal:44:

senin yawrundada emme sorunu bslamis sagarak ver yne anne sütü almis olur ne güzel...belki daha ii kilo almaya baslar böylece

simdi üc saatlik ögle uykusuna yatti kalkti 90 cc koydum biberona 60 cc zor icti..bekliyorum kalanida icsin diyee

Ben de şimdi emzirdikten sonra sağıyorum yağlı kısmı kaşıkla vercem napıyım artık

en iyisini yaparsin canimm...hem sagmaklada baya süt artiyo bence ben kendimden biliyorumm bastan beri sagiyorum baya bi buzluga bile attim...süt artisina sagmada yardimci oluyo

Şu resim yüklemeyi bana da öğretin ya da faceden ekleyin ben resim yollayım siz koyun valla bende koymak istiyorum ama beceremedim başak Yıldırım Alanya die bulabilirsiniz faceden

simdi anlatmaya calisacam canimfacem yok cünküü

mesaj yazdigimiz kutu varya onun üstünde bi cok isaretler var..kalin B harfi varya onun hizasinda pencere seklinde isaret vrya ona tikla sonra computerinden resim indiri sec ve bilgisayarindaki istedigin resmi yükle sonra eklentiyi ekleyi tikla bi kadar ins anlatabilmisimdir...:13:

aslinda kk da nasil resim yüklenir resimli anlatim vardi ama simdi vaktim yok bakmaya yoksa bulup onuda eklerdim buraya

Son düzenleme:
bu arada facenide buldum cok tatli bi kizin var allah bagislasinikinizde cok güzel cikmisisnizzz

arkadaşlar size bir önerim var bebeyin ön sütede arkadaki yaglı sütede ihtiyacı var birde bu bebekler herşeye çok çabuk alışıyor size tavsiyem hep ön sütü emzirip arkadaki sütü sagarsanız o bebek sizi zor emer yani biberon hesabı arkadaki yaglı sütü çekmek zor gelir ne olsa anne kaşıkla yada biberonla vericek böyle olunca emzirme süresi kısalır gerekirse bir gögsünüzü 2-3 kere verin bebek tam anlamıyla bitirsin ama illa sagıcaksanız bir sefer yaglı sütü sagarsanız bir sefer ön sütü sagın inanın bebek emse sizin sagdıgınızın 2 katı yaglı süt çıkar buda bir gögüsten çıkan ön sütün yarısı bile olsa bebeye yeter çünkü daha yaglı ve besleyici ön sütede ihtiyacı var susuzluk ve şeker ihtiyacı için

belki pompan iyi sagmiyodur kiscem:26:..özellikle el pompasiysa onla imkansiz cok süt sagamazsin...

Philips avent'ın elektrikli pompası canım.eşim nöbetçi eczane buldu Humana aldı şimdi.bayadır içmiyordum.dolaba attıklarımdan çıkardım verdim 50 cc.sonrasında kızım kustu bayağı.nırmalde hiç kusmaz.nefen kusmuş olabilir ki

slm tatlii anneler bizde dùn hastaneye gittikk kalca cikikligi icin cok sükür temiz ciktii..buarada kizim iki aylik 9 günlüktür kilosu 6350 boyu 62 masallahh kizimaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…