2014 Şubat Anneleri

Tv dinlemistim ozellikle erkek cocuklarda ayagi ice dogru basma olabilirmis zamanla duzelirmis kabizlik ise sizin ailede varsa genetik olabilirmis yaada senin yediklerinle alakali olabilirmis emziriyorsan ondan yediklerine dikkat et doktorun dedikleri bunlar

]

Maden suyu ic meyvesiz olani dereotu birde humananin cayi var o cok ise yariyor ogle aralarinda yap yaninada biskuvi birde canini sikma stres yapma sonucta bebegin ac kalmiyor ya takma kafana zaten bi kac aya ek gidaya gececekler dert etme

pompanda iiysiymis ozaman stres ne yapma canim humanayi ben hic aksatmadan iciyorum ic sende bide dereotu ye hergün bi tutam suyu zaten demeye bile gerek yok bide malt icecegi ic...

belki ac degildir yawrun...korkma olabilir ara sira kusmalar dolaptan cikardigin sütle alakasi yoktur ben sürekli dolaptan veriyorum cünkü..bi kac kere cok icsin diye doygunken verince kusmustuu

Gece yatmadan once okuyorum yazdiklarinizi ama yazmaya useniyorum kilo takintisi yapan bayanlar benim kizim 2340gr dogdu gecen ay 4380 di carsamba kontrolu var sagligi yerinde olsunda iki yasinda kizimi kaybettim Allah bi kiz daha nasip etti cok sukur demem o ki baskalarinin cocugu su kiloda benimki niye boyle demeyin Allahim baska dert vermesin buyur onlarda sutu azalan kisilerede nacizhane tavsiyem stresten uzak durun buarada benim kizimda elini yemeye basladi birde fisher price oyun halisi alan varmi tavsiye edeceginiz oyuncak artik egitime baslama vakti geldi

slm tatlii anneler bizde dùn hastaneye gittikk kalca cikikligi icin cok sükür temiz ciktii..buarada kizim iki aylik 9 günlüktür kilosu 6350 boyu 62 masallahh kizimaa....

masallah cok iyi büyümüs dogum kilosu neydi bide sadece anne sütümü veriyosun

bu sorular iyce klasik oldu anne sütü ve dogum kilosunu sormaben kendim artik kimse sormadan yaziyorum cünkü en cok bunlar merak ediliyoda

haklisin canim her bebegin gelisimi farkli saglikli olsunlar baska ne isterizki...basin sagolsun bu yawru rabbim size bagislasin torunlarinizi görün ins
fisher price oyun halisi nin yagmur ormani olanini aldim cok memnunum oglum acayip egleniyo gülüyo ses cikariyo baya bi vakit geciriyo ondabaska oyuncakimiz yok daha..bide dönencemiz var onuda cok seviyooo

Bende baktim cesit coktu haftasonu bakiyim ona sagol

masallah cok iyi büyümüs dogum kilosu neydi bide sadece anne sütümü veriyosun

bu sorular iyce klasik oldu anne sütü ve dogum kilosunu sormaben kendim artik kimse sormadan yaziyorum cünkü en cok bunlar merak ediliyoda

canim kizimin dogum kilosu 3650 sadece anne sütü veriyorum...

]

Maden suyu ic meyvesiz olani dereotu birde humananin cayi var o cok ise yariyor ogle aralarinda yap yaninada biskuvi birde canini sikma stres yapma sonucta bebegin ac kalmiyor ya takma kafana zaten bi kac aya ek gidaya gececekler dert etme

Hepsini yaptım kızım uyudu bakalım emince nasıl gelecek.şimdi elimle sıkınca fışkırdı sağ göğsüm doluyor galiba.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annem diyo ki benimki de öyle arada gider sonra geri gelirdi.canı sıkılınca gidiyo demekki:))) bi de diyo ki stres yapma aklına kötü bir şey gelirse şarkı türkü söyle.canım sıkılırsa bi bakarsınız şarkı sözleri yazıyorum burda ha ona göre:)))

Başın sağolsun canım,Allah bu kızına uzun ömür versin inşallah.kilo konusunda çok haklısın.canları sağolsun da önemli olan o.bu annelik de pek pimpirikli yapıyo insanı ya

annecigine aynen katiliyorum gecen hafta bende biseye sinirlenmistim ana bi baktim gece sagiyorum iki memeden ancak 20 cc tabi ben sokgercekten yeme icmeden en önemlisi huzur..mutlu olur kafayi hicbiseye takmaz bos verirsen o bicim süt geliyo....bende biraktim takmayi en azindan yawrumu 6 ay anne sütüyle beslebilmek icinsonra sinirlenirim diyesen yaz sarki sözü ne yeterki sütler bolbol gelsinnn yawrun doysunn

bu arada ben halen regli ne görmedimmmhaftaya persembe tam yawrum 3 aylik olacakkk 3 aydir hic regl gelmedi histe yokgelecek gibide degill

Son düzenleme:

Büyüğüm kız içe basan:) küçük erkek. Kızım hastaydı dün onu dr a götürdüm boğazı şişmişti öksürüyordu. Küçüğü öpe öpe onada bılaştırmış şimdide küçüğü götürdüm geldim. Aynı şey ondada çıktı antibiyotik verdî dr. Doğru düzgün emmmiyor göğüslerim şişti. Sağmaya üşeniyorum çünkü hiç durmuyor uyumuyor.
Büyüğün aşısı vardı yapmadılar hasta diye.
Ben kızımda 6 ay regl olmadım inşallah bundada olmam.
Ailede kabızlık sorunu olan yok bildiğim kadarıyla. Bu akşamli nöbetçi dr da fitil verme bağırsak düzenleyîci şurubu iki katına çıkar dedi olmazsa cerraha göstericem netten okudum makat darlığı yada çatlak olabilirmiş. Gerçi biz ilk bir ay gunde 8 -10 kez yapıyoduk kaka sonradan oldu kaka yapmamaya başladı
Ben süt olsun diye özel bişey yapmıyorum ben kabız deilim ama bu çocuk neden böle anlamıyorum

Son düzenleme:

emzirirken regl olmamak ii biseymii:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…