- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Teşekkür ederiz teyzesi bu arada çok güzel anlatmışsın resim yüklemeyi denedim ama yükleme sırasında haya oluştu diye bi kutucuk çıkıyor heralde sitede sıkıntı var
emzirirken regl olmamak ii biseymii:44::44::44:
annecigine aynen katiliyorumgecen hafta bende biseye sinirlenmistim ana bi baktim gece sagiyorum iki memeden ancak 20 cc tabi ben sok gercekten yeme icmeden en önemlisi huzur..mutlu olur kafayi hicbiseye takmaz bos verirsen o bicim süt geliyo.... bende biraktim takmayi en azindan yawrumu 6 ay anne sütüyle beslebilmek icin sonra sinirlenirim diye sen yaz sarki sözü ne yeterki sütler bolbol gelsinnn yawrun doysunn
bu arada ben halen regli ne görmedimmmhaftaya persembe tam yawrum 3 aylik olacakkk 3 aydir hic regl gelmedi histe yok gelecek gibide degill
Evet ya çok bişey değil bi altı ay istiyorum o kadar:)) anneme bakarsak hepimizin halay başı olması lazım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar takmayın yaaaa bi iki sene emziririz inşallah benim ablam tek memeyle 1.5 yıldır emziriyor valla yaza bıraktıracağım artık sende takma kafana diyor sürekli bana
Kizlarr.aramizda ogretmen olan arkadaslar var yanlis hatirlamiyorsam.
Beni aydinlatin ne olur kafam cok karisik
Kizim 4,5 yasinda krese gidiyor. Eylul den beri ayni yerde.benim kizim huysuzdur,nazlidir adi gibi:) okula gorusmeye gittigimde ilk bunlari soyledim.pedegog a da goturmustum ama verim alamadim.bu huylari degis kres faydali olur diye ozel bir yere gonderiyorum.
Bugun servisten kizimi alicaktim. Ogretmeni gorunce cenazesi var zannettim.suratini gorunce.hayirdir dedim eda nazli yine beni cok uzdu dedi.hergun boyle sikayet duyuyorum.
Tamam benim kizim yapmaz demiyorum da bu kadar bana yansitilmasi dogrumu? Bunlar duzelsin diye gonderiyorum ben.hergun hic sasmiyor.kizima soruyorum vurdun mu annem yok vurmadim diyor.kotu kelimemi kullandin annem yok diyor ne oldu diyorum hatirlamiyorum diyor. Yaptigini da soyleyen bir cocuk. Bunaldim hergun sikayet duymaktanbana fikirlerinizi soylermisiniz..
Ben ikinci ayda regl oldum yetmediğine bir işaret daha desene.ne yapalım takmayalım dediğin gibi.artık bıraktım ben.uğraşcam olmazsa kısmet değilmiş dicem
Ben napayim o zaman lohusaligim iki ay surdu ama dr um yetiyor diyor kafama takmiyorum azicik fit bi kizim var napalim zaten cok sisman olsun da istemem kararinda olsun sagligi yerinde olsun
Günlerdir huysuzuz ne ayak kaldı ne kol anlayamıyorumda derdi ne büyüme atağıysa bu atak bana atladı delirmek üzereyimmmm
Kizlarr.aramizda ogretmen olan arkadaslar var yanlis hatirlamiyorsam.
Beni aydinlatin ne olur kafam cok karisik
Kizim 4,5 yasinda krese gidiyor. Eylul den beri ayni yerde.benim kizim huysuzdur,nazlidir adi gibi:) okula gorusmeye gittigimde ilk bunlari soyledim.pedegog a da goturmustum ama verim alamadim.bu huylari degis kres faydali olur diye ozel bir yere gonderiyorum.
Bugun servisten kizimi alicaktim. Ogretmeni gorunce cenazesi var zannettim.suratini gorunce.hayirdir dedim eda nazli yine beni cok uzdu dedi.hergun boyle sikayet duyuyorum.
Tamam benim kizim yapmaz demiyorum da bu kadar bana yansitilmasi dogrumu? Bunlar duzelsin diye gonderiyorum ben.hergun hic sasmiyor.kizima soruyorum vurdun mu annem yok vurmadim diyor.kotu kelimemi kullandin annem yok diyor ne oldu diyorum hatirlamiyorum diyor. Yaptigini da soyleyen bir cocuk. Bunaldim hergun sikayet duymaktanbana fikirlerinizi soylermisiniz..
benimkide cok agrili oluyo bi kutu agrikesici bitiriim nerdeyse herayBen iyi olup olmadığını bilmiyorum ama o ağrıları çekmemek ped kullanmamak benim için iyi birşey bana kalsa erken menepoza girmek istiyorum
aynen bi altiy beslersek cok iyi yinede gelirse ek olarak verrizzEvet ya çok bişey değil bi altı ay istiyorum o kadar:)) anneme bakarsak hepimizin halay başı olması lazım:)
ölemiÜç Aydan önce regl olmak sütün yetersiz olduğunu gösterirmiş sevinmeliyiz bence olmadık diye:)
Kızlar takmayın yaaaa bi iki sene emziririz inşallah benim ablam tek memeyle 1.5 yıldır emziriyor valla yaza bıraktıracağım artık sende takma kafana diyor sürekli bana
darisi basimiza ins
Ben ikinci ayda regl oldum yetmediğine bir işaret daha desene.ne yapalım takmayalım dediğin gibi.artık bıraktım ben.uğraşcam olmazsa kısmet değilmiş dicem
Ahaha bizim babamızda öyle diyo fit benim kızım:) bi de diyo anne zayıf baba zayıf sen bu çocuktan ne bekliyordun ki diyo:) sütüm zaten çok iyi değildi azalıyor da benim derdim o yoksa ayda 500 gr alması yeterli
al benden de o kadar elim ayağım tutmaz oldu son günlerde tam uyuyor aniden ağlamaya başlıyor bir de huysuzluk saati varki o zamanlarda hiç durmuyor akşam saat 10 ile 2 arası sürekli ağlıyor aralıksız
herkese merhaba, biz bu cumartesi günü sünnet oluyoruz, çok heyacnlıyım ve korkuyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?