2014 Şubat Anneleri

Teşekkür ederiz teyzesi bu arada çok güzel anlatmışsın resim yüklemeyi denedim ama yükleme sırasında haya oluştu diye bi kutucuk çıkıyor heralde sitede sıkıntı var

rica ederim eger sürekli hata verirse canim sen facene koy yeni bi resim ben ordan alip koyum resim topikine esimin facesinden giriyorum bendee

Kizlarr.aramizda ogretmen olan arkadaslar var yanlis hatirlamiyorsam.
Beni aydinlatin ne olur kafam cok karisik
Kizim 4,5 yasinda krese gidiyor. Eylul den beri ayni yerde.benim kizim huysuzdur,nazlidir adi gibi:) okula gorusmeye gittigimde ilk bunlari soyledim.pedegog a da goturmustum ama verim alamadim.bu huylari degis kres faydali olur diye ozel bir yere gonderiyorum.
Bugun servisten kizimi alicaktim. Ogretmeni gorunce cenazesi var zannettim.suratini gorunce.hayirdir dedim eda nazli yine beni cok uzdu dedi.hergun boyle sikayet duyuyorum.
Tamam benim kizim yapmaz demiyorum da bu kadar bana yansitilmasi dogrumu? Bunlar duzelsin diye gonderiyorum ben.hergun hic sasmiyor.kizima soruyorum vurdun mu annem yok vurmadim diyor.kotu kelimemi kullandin annem yok diyor ne oldu diyorum hatirlamiyorum diyor. Yaptigini da soyleyen bir cocuk. Bunaldim hergun sikayet duymaktan bana fikirlerinizi soylermisiniz..

Evet ya çok bişey değil bi altı ay istiyorum o kadar:)) anneme bakarsak hepimizin halay başı olması lazım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu arada ben halen regli ne görmedimmmhaftaya persembe tam yawrum 3 aylik olacakkk 3 aydir hic regl gelmedi histe yokgelecek gibide degill

Üç Aydan önce regl olmak sütün yetersiz olduğunu gösterirmiş sevinmeliyiz bence olmadık diye:)

Son düzenleme:
Evet ya çok bişey değil bi altı ay istiyorum o kadar:)) anneme bakarsak hepimizin halay başı olması lazım:)

Kızlar takmayın yaaaa bi iki sene emziririz inşallah benim ablam tek memeyle 1.5 yıldır emziriyor valla yaza bıraktıracağım artık sende takma kafana diyor sürekli bana

Ben ikinci ayda regl oldum yetmediğine bir işaret daha desene.ne yapalım takmayalım dediğin gibi.artık bıraktım ben.uğraşcam olmazsa kısmet değilmiş dicem

Günlerdir huysuzuz ne ayak kaldı ne kol anlayamıyorumda derdi ne büyüme atağıysa bu atak bana atladı delirmek üzereyimmmm

Evet cnm bende öğretmenim ve okuduğumda Nazlı edanın öğretmenine çok kızdım biz kocaman çocuklarla ilgili bile ailelerine şikayette bulunmuyoruz yaptığı hataları ve nasıl düzeltilmesi gerektiğiyle ilgili işbirliğiyle yol gösteriyoruz Nazlı kız anladığım kadarıyla hiperaktif bir çocuk bu konuda özel eğitim almış bir öğretmenden eğitim alması gerek bence böyle sabırsız ve kendini öğretmen sanan kişilerden değil ayrıca ben özel okul ve kreşlerde eğitîmcilerin eğitim seviyesinin ve hangi okuldan mezun olduklarının araştırılmasından yanayım çünkü buralarda ziraat mezunu olup öğretmenlik yapanlar bile var eğitim gelişim psikolojisi almamış insanlar nasıl öğretmenlik yapraklı bizim ülkemizde yapıyor maalesef sen kreşlerde konuş cnm gerekirse başka öğretmen hatta kreşe ver ama sakın evde oturtma asosyal olur zamanla çocuk ve okul döneminde çok daha büyük sıkıntılarınız olabilir birde bol bol arkadaşlarıyla oynamasına îzin ver sokakta Park'ta senin gözetiminde oynasın oynarken neler yaptığına bak müdahele etmeden ve bunları engelleyiniz olmayan bir şekilde düzeltmeye çalış mesela kendi çocukluğundan bahset ve onun yaptığını söylemeden ben hiç şöyle yapmazdım fln gibi bide iyi kalpli prenses kötü cadı hikayeleri anlat mesela yanlış hareketlerini cadıya yaptırt prenses onları yapmayan kişi olsun aklıma bunlar geliyo şimdilik sakın üzülme Nazlı kızda bir problem yok sadece dünyayı farklı algılayan ve kendini ifade etmeye çalışan bi çocuk doğru yönlendirildiğinde çok başarılı olucak inş çünkü bu çocuklar fazla Zeki oldukları için bu tür davranışlara yöneliyorlar ama öğretmenimiz kesinlikle doğru bir öğretmen değil

Ben napayim o zaman lohusaligim iki ay surdu ama dr um yetiyor diyor kafama takmiyorum azicik fit bi kizim var napalim zaten cok sisman olsun da istemem kararinda olsun sagligi yerinde olsun

Ben napayim o zaman lohusaligim iki ay surdu ama dr um yetiyor diyor kafama takmiyorum azicik fit bi kizim var napalim zaten cok sisman olsun da istemem kararinda olsun sagligi yerinde olsun

Ahaha bizim babamızda öyle diyo fit benim kızım:) bi de diyo anne zayıf baba zayıf sen bu çocuktan ne bekliyordun ki diyo:) sütüm zaten çok iyi değildi azalıyor da benim derdim o yoksa ayda 500 gr alması yeterli

Günlerdir huysuzuz ne ayak kaldı ne kol anlayamıyorumda derdi ne büyüme atağıysa bu atak bana atladı delirmek üzereyimmmm

al benden de o kadar elim ayağım tutmaz oldu son günlerde tam uyuyor aniden ağlamaya başlıyor bir de huysuzluk saati varki o zamanlarda hiç durmuyor akşam saat 10 ile 2 arası sürekli ağlıyor aralıksız

öncelikle bahsettiğin kişi gerçekten bu işin eğitimini almış biri mi çünkü özel kreşlerde bu işin eğitimini almamış hatta lise veya ortaokul mezunu kişiler deçalışıyor ki var benim tanıdığım bu şekilde olan umarım öğretmeni bu lafı nazlının yanında söylememiştir nazlı duymamıştır üstelik bence sen de huysuz dememelisin zamane çocukları gerçekten çok aktif bu yaşta bi çocuğun sürekli oturmasını bekleyemeyiz zaten bazı öğrencilerim o kadar hieraktifki ders arasında hareket ettiriyorum çünkü çocuğun buna ihtiyacı var keşke direk şikayet etmek yerine sizinle berabder ortak bi çözüm belirlese her çocuğun olumsuz yönü olabilir önemli olan olumlu yönlerini öne çıkarıp ödüllendirmek vurgulamak Peygamber Efendimizin dediği gibi 7 yaşına kadar olan çocuklarınızla bol bol oynayın bence sen de bol bol oyna ve oyun içerisinde doğru ile yanlışı göstermeye çalış ayrıca öğretmene de kızdım o suratsızlığı nazlıya da yapmamıştır inşallah benimkiler karnım burnumda hamileyken karnıma yumruk atmışlardı yanlışlıkla napalım çocuk

Ben iyi olup olmadığını bilmiyorum ama o ağrıları çekmemek ped kullanmamak benim için iyi birşey bana kalsa erken menepoza girmek istiyorum
benimkide cok agrili oluyo bi kutu agrikesici bitiriim nerdeyse heraysimdi dogum yapmama biraz güveniyorum dogum olduuktan sonra agrisiz adet gören cokta darisi basimiza inss

aynen bi altiy beslersek cok iyi yinede gelirse ek olarak verrizzdoru valla ben hazirim halay basi olmayaa
Üç Aydan önce regl olmak sütün yetersiz olduğunu gösterirmiş sevinmeliyiz bence olmadık diye:)

ölemiay istemiyom regl ne o zaman

Son düzenleme:

simdi kk da bi kac kizin yazdiklarini okudum ne alakasi var diyo regl olmakla sütün azliginin benim sütüm cok kac kez regl oldum diyo üzmeyin kendinizi beynimize güzel sinyaller gönderelimmm

yaw ne ben nede esim zayif degiliz balik etliyiz diyelim ama oglumuz fit görünümlü dayilarina cekmis galiba uzun boylu ve cok kilolu bi genc olmuycak galibaaa

al benden de o kadar elim ayağım tutmaz oldu son günlerde tam uyuyor aniden ağlamaya başlıyor bir de huysuzluk saati varki o zamanlarda hiç durmuyor akşam saat 10 ile 2 arası sürekli ağlıyor aralıksız

canim anlattikalrin bana kolik sancisini animsattiii :26:cok gazimi var oglununn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…