Size ve Ailenize mübarek olması dileğiyle hayirli olsunsizmi istediniz mecburumu sünnet oluyo oglusunn
yok biz istedik, erken olması daha kolay olur diye
Gelsin yeter ki 5 yaşına kadar veririm:) şaka maka ben niye anneme çekmemişim yabenimkide cok agrili oluyo bi kutu agrikesici bitiriim nerdeyse heraysimdi dogum yapmama biraz güveniyorum dogum olduuktan sonra agrisiz adet gören cokta darisi basimiza inss
aynen bi altiy beslersek cok iyi yinede gelirse ek olarak verrizzdoru valla ben hazirim halay basi olmayaa
ölemiay istemiyom regl ne o zaman
simdi kk da bi kac kizin yazdiklarini okudum ne alakasi var diyo regl olmakla sütün azliginin benim sütüm cok kac kez regl oldum diyo üzmeyin kendinizi beynimize güzel sinyaller gönderelimmm
yaw ne ben nede esim zayif degiliz balik etliyiz diyelimama oglumuz fit görünümlü dayilarina cekmis galiba uzun boylu ve cok kilolu bi genc olmuycak galibaaa
Gelsin yeter ki 5 yaşına kadar veririm:) şaka maka ben niye anneme çekmemişim yao çok emzirmiş yıllarca
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi doğum doktoruma gidiyorum özellikle sorcam onu,yazarım buraya da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
al benden de o kadar elim ayağım tutmaz oldu son günlerde tam uyuyor aniden ağlamaya başlıyor bir de huysuzluk saati varki o zamanlarda hiç durmuyor akşam saat 10 ile 2 arası sürekli ağlıyor aralıksız
Cnm ben şimdi bu büyüme atağı dedikleri şeyi biraz araştırdım galiba sıkıntıları bu 3. Aydan bahsediyor hep ve vücutta çok hızlı büyüme olduğu için hızlı ve fazlada yıkım oluyor ve bu bebekleri rahatsız ediyor daha detaylı bilgi almak istersen link atabilirim bugünlerde geçicek ve mutlu huzurlu bebeklerimiz olcak inşallah cnm brz sabırlı ve rahat olmak lazım ama bizde insanız bi yerde tükeniyoruz
aynen valla annelerimiz kac cocuk dogurmus hepsini emzirmis ben iki yil emmisimsütüde bolmus annemin diger kardeslerimide emzirmis....simdiki annelerinmi sütü az anlamiyorum..sanki eskilerin sütü daha cokmus..bide annem ben okadar cocuk emzirdim yara nedir bilmem dyio benimki hemen acayip yara olmustu yeni yeni gecti daha
canim anlattikalrin bana kolik sancisini animsattiii :26:cok gazimi var oglununn:26:
herkese merhaba, biz bu cumartesi günü sünnet oluyoruz, çok heyacnlıyım ve korkuyorum:18:
Cnm ben şimdi bu büyüme atağı dedikleri şeyi biraz araştırdım galiba sıkıntıları bu 3. Aydan bahsediyor hep ve vücutta çok hızlı büyüme olduğu için hızlı ve fazlada yıkım oluyor ve bu bebekleri rahatsız ediyor daha detaylı bilgi almak istersen link atabilirim bugünlerde geçicek ve mutlu huzurlu bebeklerimiz olcak inşallah cnm brz sabırlı ve rahat olmak lazım ama bizde insanız bi yerde tükeniyoruz
kızımın hatta süslü kızımınsanmıyorum gaz sancısı olduğunu canım çünkü belli oluyor gaz sancısı olduğunda üstelik gazınıçıkarınca rahtalaması lazım bizimkinin hiç umrumda değil
hayırlı olsun
anneliik bana uykunun önemsiiz olduğunu öğretti uykuda falan değilim ama o ağladıkça ben de kahroluyorumbi arkadaşı da eşime 3. ayda bağırsakları gelişiyor ondan çok huysuz oluyorlar demiş linki atabilir misin
Cnm her bebekte farklılık gösteriyo demekki benimkide tam tersi. Gece 4 e kadar fena deil uykusu ondan sonra akşam 10 11e kadar sürekli ayaktayız ama seninki daha zormuş sabır cnm en fazla on gün sürüyormuşBu ataklar benide bitirdi akşam 8 gibi uyanıyor gece 4 e kadar uyku yok o büyümek için ileri atak yaparken benim psikolojim geri doğru atak yapıyor
Uykuyu sdc süt için önemsiyorum cnm bende herkeste aynımı bilmem ama benim hemen sütümü etkileyiveriyor ben uyurken sürekli emzirdim bgn brz iyi geldi galiba hem uyku süresi uzadı hemde neşeli uyandı günün geri kalanı nasıl geçicek bilmiyorum ama:) açıklamalarını en çok beğendiğim sitenin linkini atıyorum birkaç yerden okudum ama en iyisi buydukızımın hatta süslü kızımınsanmıyorum gaz sancısı olduğunu canım çünkü belli oluyor gaz sancısı olduğunda üstelik gazınıçıkarınca rahtalaması lazım bizimkinin hiç umrumda değil
hayırlı olsun
anneliik bana uykunun önemsiiz olduğunu öğretti uykuda falan değilim ama o ağladıkça ben de kahroluyorumbi arkadaşı da eşime 3. ayda bağırsakları gelişiyor ondan çok huysuz oluyorlar demiş linki atabilir misin
ölemi bide büyüme atakalri huzursuzlugumu olacakkk
yani ilk 6 ay baya bi zolu gececek anlasilan..bizimkide istahsiz biraz zorla icirdim sütünü 3 saat ac oldugu halde..
bı sorum olacak anneler?
Dun dr kontrolunde doktorum sutumu depolamamı tavsıye ettı bende pompa aldım.
Sag gogsumu dun sagdım 120 ml sut cıktı. Bu gun sol gogsumu sagdım 70 ml sut cıktı.
Depolama amaclı oldugu ıcın her gun bı poset depoluyacagım. Sızınde gogusler boylemı. Farklımı sut uretıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?