2014 Şubat Anneleri

Gelsin yeter ki 5 yaşına kadar veririm:) şaka maka ben niye anneme çekmemişim ya o çok emzirmiş yıllarca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

simdi kk da bi kac kizin yazdiklarini okudum ne alakasi var diyo regl olmakla sütün azliginin benim sütüm cok kac kez regl oldum diyo üzmeyin kendinizi beynimize güzel sinyaller gönderelimmm

Şimdi doğum doktoruma gidiyorum özellikle sorcam onu,yazarım buraya da

yaw ne ben nede esim zayif degiliz balik etliyiz diyelim ama oglumuz fit görünümlü dayilarina cekmis galiba uzun boylu ve cok kilolu bi genc olmuycak galibaaa

Bizimkinin de boyu iyi,biz de diyoruz dayıya çekmiş.çekmiştir seninki de.oğlan dayıya kız halaya:)) ama bizim halamız kısa yav çekmesin dayı iyidir dayı:)

Gelsin yeter ki 5 yaşına kadar veririm:) şaka maka ben niye anneme çekmemişim ya o çok emzirmiş yıllarca

aynen valla annelerimiz kac cocuk dogurmus hepsini emzirmis ben iki yil emmisim sütüde bolmus annemin diger kardeslerimide emzirmis....simdiki annelerinmi sütü az anlamiyorum..sanki eskilerin sütü daha cokmus..bide annem ben okadar cocuk emzirdim yara nedir bilmem dyio benimki hemen acayip yara olmustu yeni yeni gecti daha

Şimdi doğum doktoruma gidiyorum özellikle sorcam onu,yazarım buraya da

he bi sor bakalim semender canim doruluk payimi varmiymis bende merak ettim simdi bazilari alkasi var diyo bazilari yok diyo dorusunu örenelim bizde

al benden de o kadar elim ayağım tutmaz oldu son günlerde tam uyuyor aniden ağlamaya başlıyor bir de huysuzluk saati varki o zamanlarda hiç durmuyor akşam saat 10 ile 2 arası sürekli ağlıyor aralıksız

Cnm ben şimdi bu büyüme atağı dedikleri şeyi biraz araştırdım galiba sıkıntıları bu 3. Aydan bahsediyor hep ve vücutta çok hızlı büyüme olduğu için hızlı ve fazlada yıkım oluyor ve bu bebekleri rahatsız ediyor daha detaylı bilgi almak istersen link atabilirim bugünlerde geçicek ve mutlu huzurlu bebeklerimiz olcak inşallah cnm brz sabırlı ve rahat olmak lazım ama bizde insanız bi yerde tükeniyoruz

Bu ataklar benide bitirdi akşam 8 gibi uyanıyor gece 4 e kadar uyku yok o büyümek için ileri atak yaparken benim psikolojim geri doğru atak yapıyor

Onlar fazla kurcalamıyormuş belki de ondandır:) ya da yediğimiz içtiğimiz şeyler kötü artık o etkiliyordur

canim anlattikalrin bana kolik sancisini animsattiii :26:cok gazimi var oglununn:26:

kızımın hatta süslü kızımın sanmıyorum gaz sancısı olduğunu canım çünkü belli oluyor gaz sancısı olduğunda üstelik gazınıçıkarınca rahtalaması lazım bizimkinin hiç umrumda değil
herkese merhaba, biz bu cumartesi günü sünnet oluyoruz, çok heyacnlıyım ve korkuyorum:18:

hayırlı olsun

anneliik bana uykunun önemsiiz olduğunu öğretti uykuda falan değilim ama o ağladıkça ben de kahroluyorum bi arkadaşı da eşime 3. ayda bağırsakları gelişiyor ondan çok huysuz oluyorlar demiş linki atabilir misin

ölemi bide büyüme atakalri huzursuzlugumu olacakkk

yani ilk 6 ay baya bi zolu gececek anlasilan..bizimkide istahsiz biraz zorla icirdim sütünü 3 saat ac oldugu halde..

alla alla demek gaz sancisi degil..ah bi dillerinden anlayabilsek ne ii olurdu bazen sanki sebepsizmi agliyoalr ne bakiyoruz ac drgiller gzlari yok altlari temiz kucagada aliyoruz ama yine miz mizlarrr demekki bilinmeyen baska sebeplerde varrrr

Arkadaşlar şimdi doktoruma sordum regl olmakla süt azlığının bir ilişkisi yok bu yapıya alakalı dedi.olursun ama az olursun dedi.ikinci çocukta görüşürüz dedim,sen bu yumurtlamayla hemen onu da yaparsın dedi:))

ben ilk kızımda 40 gün kanamam oldu o bitti 10 gün sonra regli oldum ama ne olmak önceden 3 gün azcık ve agrılı olan şey çeşme gibi 1 hafta ne bacaklarım tuttu ne vucudumda hal kalmadı zaten dogumdan çıktık kansızlık var bide öldüm doktora gittim ya sen benim biyerimi dikmeyimi unuttun bu ne dedim yok demekki artık böylr dedi şimdi 2 dogdu 3 aylık olmak üzere daha yok bakalım bu sefer ne olucak

Bu ataklar benide bitirdi akşam 8 gibi uyanıyor gece 4 e kadar uyku yok o büyümek için ileri atak yaparken benim psikolojim geri doğru atak yapıyor
Cnm her bebekte farklılık gösteriyo demekki benimkide tam tersi. Gece 4 e kadar fena deil uykusu ondan sonra akşam 10 11e kadar sürekli ayaktayız ama seninki daha zormuş sabır cnm en fazla on gün sürüyormuş
Uykuyu sdc süt için önemsiyorum cnm bende herkeste aynımı bilmem ama benim hemen sütümü etkileyiveriyor ben uyurken sürekli emzirdim bgn brz iyi geldi galiba hem uyku süresi uzadı hemde neşeli uyandı günün geri kalanı nasıl geçicek bilmiyorum ama:) açıklamalarını en çok beğendiğim sitenin linkini atıyorum birkaç yerden okudum ama en iyisi buydu
http://bebekveben.com/2013/02/20/bebeklerde-buyume-ataklari/
ölemi bide büyüme atakalri huzursuzlugumu olacakkk

yani ilk 6 ay baya bi zolu gececek anlasilan..bizimkide istahsiz biraz zorla icirdim sütünü 3 saat ac oldugu halde..

Ah cnm ah 6. Hafta 3.-4.-9. Aylardada oluyormuş sdc altı ayla sıyıramıyoz yani:) ama gerçekten bizim kız kırkı çıktıktan sonrada bî huysuzlandıydı memeyi istememe trîpleri falan oda 6. Haftaya denk geliyo demek bundanmış bu kadar sıkıntı çekiyo ve çektiriyo bakalım gerçekten nekadar bütçeli bu ay eğer kontrolde bîr buçuk kilodan az aldıysa dinlemem bundan sonra atağını falan

Bebeklerini emziren kadınların regl kanamaları, emzirmeyenlere oranla daha uzun süre gecikiyor. Bunun nedeni ise, bebek anneyi emdikçe göğüs uçlarının etkilenmesi ve süt yapımını sağlayan prolaktin hormonu düzeyinin yükselmesi. Bu da folikül gelişimini sağlayan hormonların salgılanmasını önlüyor. Eğer bebek düzenli bir şekilde emziriliyorsa, emzirme süresince foliküller dinlenmeye çekildiğinden, gebe kalma riski yüksek olmuyor. Yani, eğer bebek düzenli bir şekilde günde 5 defa yaklaşık 10 dakika kadar emziriliyorsa, yumurtlama bastırılıyor ve regl kanaması gecikiyor. Bilim adamları, prolaktin hormonunun emzirirken serpildiğini ve bu nedenle de reglin geciktiğini düşünüyorlar.

Son düzenleme:
bı sorum olacak anneler?
Dun dr kontrolunde doktorum sutumu depolamamı tavsıye ettı bende pompa aldım.
Sag gogsumu dun sagdım 120 ml sut cıktı. Bu gun sol gogsumu sagdım 70 ml sut cıktı.
Depolama amaclı oldugu ıcın her gun bı poset depoluyacagım. Sızınde gogusler boylemı. Farklımı sut uretıyor.

Evet canim benimde öyle hep farkli cikiyo

Bebegim artik beni emmiyor 4. Gün bugün sabah uyku sersemi emdi sadece ne yaptiysam olmadi sürekli süt sagiyorum biberonla veriyorum ama cok zor özelliklede geceleri zaten azcik uyuyodum artik oda yok süt sagmayla geciyo zaman offf cok sıkıntı yaratti bende wc ye bile giderken zamanim olmuyoken süt sagmaya zaman ayircam diye ugrasiyorum neyse bunada sükür ama cok yorgun ve halsizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…