2014 Şubat Anneleri

Gunaydin anneler bol neseli bi gun olur insallah hayirli cumalar kizim ellerini kesfetmeye devam ediyor dun yuzumu oksuyor yanaklarima burnuma dokunup siritiyor sekerligim ya yiyecegim elini yuzunu o olacak en sonunda aynada kendine bakip guluyo ya sipa

gunaydin kizlaaaar :)) kuzucuk yataginda misil misil uyuyor ama ben ayaktayim. kendime sinir oldum. baska zaman olsa gozumu acamam..hava kapali yagmur var. tam uyku havasi...

Evet ya elleri oyuncağı oldu bizimkinin de.normal dururken bile birbirine kenetleyip duruyor çıldırıyorum onu öyle görünce:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün saçımı boyattım bir sene sonra ilk defa.vicdan azabından ölcem eşim ağladı ben ağladım nasıl pişmanım anlatamam ya süte geçerse diye.dün iki doktora sordum gittiğimde.kanıtlanmış bir durum yok dediler hatta hastanedeki hamile olduğu halde boyatan doktorları örnek gösterdiler bi gazla gidip boyattım ama daha boyatırken pişman oldum.ya arkadaşlar çok mu hassasım bu konuda acaba? Sigara içki içenleri de biliyorum hamileyken.hep çok kızdım onlara şimdi ben ne yaptım diyorum of moralim çok bozuk

kızlar benim oğluşum 7 şubat doğumlu daha elini keşfetmedi ve adını söylediğimizde tepki vermedi. bu durumda olan varmı?

Hamilelilte ilk 4-5 ay boyatmayın demişti dr ben doğam 1 ay kala boyattım şimdi fırsatım yok yoksa gene boyatırım

gunaydin kizlaaaar :)) kuzucuk yataginda misil misil uyuyor ama ben ayaktayim. kendime sinir oldum. baska zaman olsa gozumu acamam..hava kapali yagmur var. tam uyku havasi...

Aynen bizimkide saatler sonra uyudu ama ben uyuyamıyorum bu balıkesirin havası öldürüyor beni ısınsada gezsek biraz:)

Arkadaslar bence ayıp ediyorsunuz eşlerinizin kucağında bebek ağlıyo diye kavga mı edilir tam tersi mutlu olmanız lazım size yardım etmeye çalışıyor çocuğuyla bağ kurmaya çalışıyor sanki sizin kucağınızda ağlamıyor mu bence izin vermelisiniz özellikle kız çocuklarının baba ile erken bağ kurması çok önemli bebek baktınız çok ağlıyor aşkım yardım edeyim mi diyerek almaya çalışın o size ver çocuğu bi susturamafım dese hoşunuza gider mi?

Bende bir öğretmen olarak öğretmen arkadaşımı yaşadıklarını görmeden eleştiremem bizler için aile ile yapılan iş birliği çok önemli senin kızınla ilgili sorunu sana yansıtmıyacakta kime yansıtacak ? Öyle değil mi kızının durumunu sormuşsun o da kibarca söylemiş pedagoga götürmüşsün verim alamamışsın öğretmen be yapsın e şimdi diyeceksin ki ne yapmalıyım kızını iyi gozlemlemelisin yaşıtlarıyla birlikteyken nasıl davranıyor neler yapıyor buna göre kurallar belirleyip evde uygulamalısın öğretmene öneriniz ne size yardımcı olayım bu çocuğu birlikte düzeltelim diyebilmelisin e öğretmen bu kısımda bir çözüm önerisi getiremez ve ya uygulayamax ise o zaman sorgulanmalıdır. Bunlarıda seni üzmek için değil sorduğun için düşüncemi yazmak istedim sen kendin diyorsun kızım huysuzdur diye bunu düzeltmeye çalışacaksınız yoksa okula başladığında daha çok sorunlar yaşanır

sana katılıyorum..
biz annelik hisleriyle biraz fazla atarlı olabiliyoruz sanırım ama sonucta onlar da baba.. bebekle aralarında bizim kadar kolay bağ kurulmuyor bebekler babalarını tanıdıkça seviyorlar o yuzden ben eşim eve geldiği gibi kucağına atıyorum hatta gece uykusu için çoğu zaman eşim alıyor kucağında uyutuyor.. altını değiştiriyor..ilk başlarda çok düzgün yapamaıyordu ama hiç bişey demedim.. kocamın kızımla ilgilenmesi açıkçası çok hoşuma gidiyor ve teşvik ediyorum.. eşler gerilirse bunu bebekler de anlar üstelik.. biz de bi gerginlik olsa kızımın da huysuzlandığını hissediyorum.. butun yükün altına kendimiz giremeyiz hanımlar eşlerimiz bize yardımcı olmak istediklerinde her ne kadar bazen beceremediklerini düşünsek de teşvik etmek lazım ... erkekler de bebeklerin bir üst modeli diye düşünüyorum.. anne olmak zor

Kızlar lansinoh elektrikli pompa aldım beklediğimden daha da iyiyimiş güçlü bir sağım yapıyor canımı acıtmıyor anneye verilecek en güzel hediye...dünden beri süt veriyorum yavruma iyiki almışım sütüm çok azalmış bitme noktasına yaklaşmışım bugün daha fazla süt geliyor çoğalacak çekersem...
Çok pişmanım doğduğunda almalıymışım demiyorum doğmadan önce almalıymışım diyorum...

hepimizin evinde var demekkii2,5 ayda 4 kez oglum yüzünden tartistik ilk defa bu kadar cok tartistikkk ben cok düskünüm ogluma ondan oluyo biraz esimin kucaginda bi aglasin hemen simsekler cakiyo kafamdaa

Bizimde tartismalarimiz sacma sapan mesela kv geldi gecen hadi annem burdayken sütleri sag sag difrize at dddi bende güldüm oldu nerde o bolluk dedim :) iste biberonlar yüzünden tartisiyoz envayi cesit biberon almis bende fazlaliklari kaldirdim vay onlar niye kalkti ohooo cok seyde böyleyiz malesef

Hamilelilte ilk 4-5 ay boyatmayın demişti dr ben doğam 1 ay kala boyattım şimdi fırsatım yok yoksa gene boyatırım

Ya ben öyle bir salaklık yaptım ki anlatamam.bu zaman kadar riskli diye üç renk dolaştım,kendi saçım boya ve beyazlar eşim memlekete gidelim dedi,kalabalık bir aile,akrabalar vs görecek diye (hepsi de çok bakımlıdır 50 60 yaşındakiler bile röfleli gezer falan) doktorlara sordum yaptır bir şey olmaz dediler.ben de dün gittim röfle yaptırdım maske taktım dibimden de bayağı uzun sürdürdüm.gel gör ki yıkarken her yere bulaştırdı cila da derimi mahvetti.bi de açtı benim saçlar resmen iğrenç bir sarı.o saçla sokağa değil evin önüne çıkamam.eve geldim ağla ağla mahvoldum.sabah da başka bir yerde koyu yaptırdım saçma sapan bir şey oldu.saçta değilim çocuğuma bunu nasıl yaptım diye kahroldum internette kimi doktorlar süte geçiyor çocuğu kanser olur demiş.hala ağlıyorum eşim de kahroldu beni böyle görünce.

Benim sol gogusten daha az cikiyodu bi ara simdi soldan damliyo sagdan daha az geliyo cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz memlekete geldik 2 haftaligina bebek mevludu yapicaz 6 saatlik yol ama cok zor degldi 3 saat kesintisiz uyudu yavrum 3 saat de boluk porcuk uzmedi bizi. Buraya gelince insan gordum biraz havam degisti umarim bebisim de usutmez de sonra pisman olmam :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın canım.bebeklerin en güçlü refleksleri emmeymiş.ben bir aylıkken çıkardım eldivenlerini emerken bana dokunmak çok hoşuna gidiyo.geceleri genelde takıyorum uyanırken gözünü ovalamaya çalışıyo o sıra da kendine zarar verir diye.emziği sadece uyuyacağı zaman alıyo.

yasak hayalcim kızımda yumruk olarak sokuyo elini ağzına bazen.bi de geceleri eskiden ağlayarak uyanırdı acıkınca.şimdi elini ağzına sokuyo eldivenli olsa da farketmiyo emiyo emiyo süt gelmeyince ağlıyo.elini göğsüm mü sanıyo anlamadım ki.her gece bi şapırtıya uyanıyorum resmendediğin gibi saçları dökülüyo çıkan saçları da sarı çıkıyo hiç belli olmuyo.kel kel dolaşıyo anlıcan

kızlar dün üç aylık kontrolümüz vardı.kızımın boyu 62 cm kilosu da 7.300 maşşallahh
uykusu vardı hanımefendinin arabada da uyku moduna geçmişti.tartının üstüne koyunca bi başladı ağlamaya yıktı ortalığı.hemşire dedi aşı da napcak bu kız.aşı da böle ağlamamıştı.uykusu bölündüğü için kızdı minik papatyam

Senin bayağı meşakatli olmuş ben sadece dip boya yaptırdım. Çokince düşünmek gerçekten insanı yıpratıyor. Ona gelene kadar okadar kanser yapıcı şey varki lcd tv kablosuz modem cep telefonu yediğimiz yemeklerdeki gdo lu ürünler. Çok ince düşünme
Benim kızım vardı ikinci erkek daha yeni doğduğunda oğlumu askere gönderemem diye için için ağlıyodum eşim kızdı babam kızdı o asker yaşına gelene kadar askerlik kalkar dediler
Biz kafaya taktıkça sütümüz azalıyor gerginlik bebeklere geçiyor.
Hep eşimi kafaya takıyodum ilgilenmiyor diye baktım sütüm azaldı bebeğimden hiçbişey önemli deil deyip bıraktım kafaya takmayı

Evet çok haklısın ama internette doktorun biri demiş kanıtlandı anne sütüne geçtiği deyince çok üzüldüm.zaten kızım da mama yemiyor beğenmiyor tadını.mecburen böyle veriyorum.az olan sütümü de böyle üzülerek iyice kesmeyeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…