Tam bir yıl oldu adet olmayalı oh miss...
Sevgili anneler biraz önce kontrolden geldik..üç kilo olan oğlum maşallah. Altı kilo 100 gram olmuş boyda 62 :)) maşallah kuzuma hastaydı normalde, ishal olmuştu.iyi oldu :)) gerçi meme hala cn düşmanı gibidavranıyor ama olsun :))
çok sağol canım yaaa valla ilaç gibi geldi.önceleri çk takip ettim de bu sıralar fırsat bulup girememiştim.demekki mamayı hepten bırakmam gerekiyo artık.doymuyo diye çok üzülüyodum.günde bir kere biberonla vermek bile memeden soğutabiliyormuş.hiç belli olmaz sen de umdunu yitirme.gece ver.uykuluyken ver.sakinken ağlamıyoken ver.ben tam da umudumu kesmiştim memeyi bile unuttu artık hayatta emmez diyodum ama mucizeler bitmiyo valla hala innamıyorum.bi blog var bebekyapımbakımonarım diye.orda tomrisin emzirme günlükleri var.sütüm az bebeğim emmiyo diyen herkese onu takip etmesini öneririm.inşallah bol sütlü,bebeklerimizin emdiği güzel sağlıklı günler bizimle olur.pes etmeyelim.her şey onlar için
cok gecmis olsun cnim.ben duymadim yardimci olamiycam ama bak alaninda uzman 3 doktor korkulacak bisey yok demis bence güven doktorlarina hamileligini zehir etme kendine bebsinde hissederr onuda huzursuz etmeKızlar merhaba,
Ben Eylül annesiyim ve daha deneyimli olan sizlerin yardım ve yorumuna ihtiyacım var.
Geçen gün detaylı ultrasonum vardı. Detaylı ultrasonu yapan radyolog (Mustafa Salih) bebeğin kalbinde intrakardiyak odak gördüğünü bunun tek başına birşey ifade etmediğini sık görülen birşey olduğunu amniyosentez önermediğini amniyosentez yaptırmaya kalksam onun riskinin bile bundan fazla olduğunu söyledi ve ben kafam allak bullak çıktım tabi ordan. Sonra kendi doktoruma gittim ve bu durumun beni korkuttuğunu amniyosentez veya harmony testi yaptırmak istediğimi anlattım. Kendi doktorum bana güldü yine bunun çok sık rastlanan bişey olduğunu hiçbirşey ifade etmediğini amniyosentezi nerden çıkardığımı zorla sağlıklı bebeği rahatsız etmeye çalıştığımı eğer kendi ikna edemediyse bide istersem perinataoloğa görünmemi söyledi. Bende bu seferde Prof ve riskli gebelik uzmanı bir perinataoloğa gittim. Oda bakıp aynı şeyi gördüğünü ama bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi.
Bu görünen şeyin farklı isimleri; kalpte intrakardiyak odak, kalpte hiperokojen fokus, kalp kalsifikasyonu, kalpte beyaz leke, kalpte kireçlenme olarak geçebiliyo. Farklı bulgularla birlikte görüldüğünde bir anomali belirtisi olarak algılanabiliyor. Kalpte olan bir rahatsızlıktan olmadığını hamileliğin son aylarında kendiliğinden kaybolacağını söylediler bana.
Merak ettiğim şey kızlar, bunu duyanınız var mı??
Madem sık olan bişey burda kaç kişiyiz bizde niye kimseden böyle bişey duymadım
Konuyla ilgili bilgi veya tecrübesi olan varsa merak ve tedirginlikle bekliyorum.
Hepinize sağlıklı güzel doğumlar ve çok sevgiler..
maşallah benimki yaşında 7 kilo olur herelde bakalım hayırlısı pazartei gidicem bende rota aşısını vurdurmadın herelde sen :44:
Canlarım benim ya iyi ki üye olmuşum.ne yazsam hep moralimi düzeltmeye çalışıyorsunuz.allah hepinizden razı olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok gecmis olsun cnim.ben duymadim yardimci olamiycam ama bak alaninda uzman 3 doktor korkulacak bisey yok demis bence güven doktorlarina hamileligini zehir etme kendine bebsinde hissederr onuda huzursuz etmeben senin yerinde olsam 3 doktorda bisey yok bebegin saglikli deseler takmazdim kafama..saglikli denilen bebekler bile özürlü dogabiliyoo..hersey rabbimizden..biey olsa bile aldirabilirmisinn:26 senin parcann..aklina kötü seyler getirme hic biri amniosentezi bile önermemis ..olsa yaptir derlerdi...rabbimize sigin duani et yawrunu hayal et..gelmesini saglicakla bekleee
ah emme verecemde iyce biberona alisti emmeyi unutmus cok pismanim alistirdigimaa artik dönüsüde yok sagmaya devam mecburrr
:
Kızlar merhaba,
Ben Eylül annesiyim ve daha deneyimli olan sizlerin yardım ve yorumuna ihtiyacım var.
Geçen gün detaylı ultrasonum vardı. Detaylı ultrasonu yapan radyolog (Mustafa Salih) bebeğin kalbinde intrakardiyak odak gördüğünü bunun tek başına birşey ifade etmediğini sık görülen birşey olduğunu amniyosentez önermediğini amniyosentez yaptırmaya kalksam onun riskinin bile bundan fazla olduğunu söyledi ve ben kafam allak bullak çıktım tabi ordan. Sonra kendi doktoruma gittim ve bu durumun beni korkuttuğunu amniyosentez veya harmony testi yaptırmak istediğimi anlattım. Kendi doktorum bana güldü yine bunun çok sık rastlanan bişey olduğunu hiçbirşey ifade etmediğini amniyosentezi nerden çıkardığımı zorla sağlıklı bebeği rahatsız etmeye çalıştığımı eğer kendi ikna edemediyse bide istersem perinataoloğa görünmemi söyledi. Bende bu seferde Prof ve riskli gebelik uzmanı bir perinataoloğa gittim. Oda bakıp aynı şeyi gördüğünü ama bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi.
Bu görünen şeyin farklı isimleri; kalpte intrakardiyak odak, kalpte hiperokojen fokus, kalp kalsifikasyonu, kalpte beyaz leke, kalpte kireçlenme olarak geçebiliyo. Farklı bulgularla birlikte görüldüğünde bir anomali belirtisi olarak algılanabiliyor. Kalpte olan bir rahatsızlıktan olmadığını hamileliğin son aylarında kendiliğinden kaybolacağını söylediler bana.
Konuyla ilgili bilgi veya tecrübesi olan varsa merak ve tedirginlikle bekliyorum.
Sevgili anneler biraz önce kontrolden geldik..üç kilo olan oğlum maşallah. Altı kilo 100 gram olmuş boyda 62 :)) maşallah kuzuma hastaydı normalde, ishal olmuştu.iyi oldu :)) gerçi meme hala cn düşmanı gibidavranıyor ama olsun :))
aaminn ins sütlerimiz bol olurda kuzularimizi en az 6 ay anne sütü verebiliriz...bu geceden itibaren memeyi deniycem bakalimm tekrar memeye dönecekmiitomridsi bi ara okudum ama biberonlari kaldirin diyo yaw benimki sadece biberonu aliyo onuda vermesen bebek acliktan ne hale gelir allah göstermesin..hata benim bu kadar biberona alistirmiycaktimm
ah bi inat etmese inat edince acayip sinirleniyorummmbide ben lohusalik sendromu yasiyorum galiba daha
Kızlar merhaba,
canım göğsüne sütünden bulaştırsan yine de almıyo mu.ya da biberonla biraz emzirdikten sonra çekip göğsünü versen.aklıma bunlar geldi ama.üzülme ya yine de anne sütü alıyo sonuçta.
bende arada eşime veriyorum aralarındaki bağ güçlensin diye bazen o istiyo.babası kızın seni özlemiş diyorum ikisi çok ii anlaşıyolar maşallah.ağlamaya başlayacağı zaman babası bi ankara
havası açıyo bizim oynak susuyosusmayınca al annesi seni istiyo diyo.tabiki kucaklıcak vakit geçirecek ben annesiysem o babası..senin eşin niye ağlatıyo ki canım yaa:44:öneriler sunsan ona şöyle yap istersen o zaman susabilir falan diye onu da kabul etmiyo diyosun.anlayamadım yani şahsen..
Bence bebegini paylasamiyosun babasi bile olsa simdi herkez aaa ne diyo bu dicek ama belki farkinda olmadan cok anaç bi tavir alabiliyoruz mesela gecen esim ani bi hareket yapti korkutma cocugumu dedim oda bozuldu benim cocugum degil sanki niye korkutayim dedi biraz anlayisli olmamiz gerekiyo tatlim sakin ol onunda hakkı tabi aglayinca insan ne yapcagini sasiriyo bana mesela fenaaa ter basiyo elim ayagim dolasiyo ama aglamadanda büyüyümeleride cok zor malesef
Canim bugün kelebek uc la emzirdim bebegimi dogdugundada onla emzirmistim 1 ay sonra normale gecmistik simdi memeyi aniden birakinca 4 gündür mahvoldum bugün evdekibkel3bek ucu kaynarvsuda sterilledim denedim aldi memeyi bi dene istersen cok daha rahat insallah bida kabul eder
kiscem yaw ben de aldim ondan aventin ama onu zaten ilk günden itibaren sevmemisti..simdi denim ama kabul edecegini hic sanmiyorum..belki sen benim kadar biberon vermemissindir ben gögüslerim yara olunca hep biberon verdim hic meme vermemistim dogal olarakta unuttu oglum memeyi bide bikac sefer hizli akis olmustu yüzü ne süt icinde kalmisti yutkunamamisti ondan sonra iyce korktuuu:26:
Aynen bizimkide saatler sonra uyudu ama ben uyuyamıyorum bu balıkesirin havası öldürüyor beni ısınsada gezsek biraz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?