2014 Şubat Anneleri

benim göğüslerimde daha yumuşak ve biraz küçüldü ama sütüm var yetiyo şükür.kızlar alakası var mı bilmiyorum ama hafif destekli çamaşır giyince daha ii süt oluyo sanki.zamanla normal boyutuna dönecek süt olmdığı için değil bence .bebek emdiği zaman pompayla sağmaktan daha fazla süt geleceğini düşünüyorum şahsen çünkü bebeği emzirirken duygusal olarak daha farklı hissediyosun.hele boncuk boncuk bakmıyolar mı yüzüne insanın.bi de arada bi gülücük atıp tekrar emmiyolar mıne güzel bi duygu annelik..

canım bence de üzme kendini bu kadar.olan olmuş artık.kendini üzmenin sana bi faydası yok zararı var.internetteki bilgiler her zaman güvenilir olmaya biliyo.her konuda genelde karşıt görüşler oluyo zaten.boyaya gelene kadar çevremizde zararlı etken çok ne yazık ki.Allah korusun tabi ki ama bi şey olacaksa olur zaten istesende önüne geçemezsin.sen güzel şeyler düşün ki güzel olsun.tvde dinlemiştim bi kere emzirme döneminde boyanın bi zararı yok demişti.kendini toparlamaya çalış bebişinin sana ve güler yüzüne ihtiyacı var annesi..

canım senin kızın 4bucuk yaşında 6 yaşındaki bi cocuk gb kreşte mutazam durması bekelenemez bende anaokulu öğretmeniyim ve lise mezunuyum 6 sene öğretmenlik yaptım sadece okumakla öğretmenlik olmuyo herşey tecrübeyle taçlanıyo ve tabiki işini sevmekle ben çalıştıgım bütün yerlerde belkide en hevesli en istekli en araştırmacı ve en aktif öğretmendim kimse benden hiçbişey beklemezken ben en iyisini yapmaya çalışırdım yani okumayla olmuyo sadece tabiki keşke üniversiteyi bitirseydim ama bu sadece hayatımda aldıgım maaşı değiştirirdi edindigim 6 senelik tecrübe deneyim okulda kazanılamazdı asla... kızında yalan söleme ,vurma,çalma,zarar verme kötü sözler yoksa ne bilim yani bu bahsedilen sadece yaramazlıksa bu öğretmeni tepkisine anlam veremiyorum ki bunlar servisle cocugu bırakırken konuşulcak şeyler asla olamaz ... ben veli toplantılarımda önce toplu bi şekilde cocukların her bir cocugun özel yanalrını güzel yanalrını olumlu davranışlarını överim sonra birabir görüşülmesi gereken velilerimle ayrı görüşüp sorunları ortadan kaldırmak için öneri sunarım önerilerini alırım ... yani size sğürekli şikayet ediyoda noluyo siz cocuga soruyosunuz cocuk bu sefer öğretmenini annesine sürekli şikayet eden biri olarak görüyo ve daha fazla agresifleşiyo bence okula git güzelce sorunalrı tesbit edin yapılması gerekenleri konuşun cocukla birlikte başarabilirsiniz sorunneyse anlamadım yani ben problem ne nazlı olmasımı

bikere anaokulu öğretmeni cocugun yanında nazlı beni cok üzdü demez en önemli şey cocukları duygusal anlamda tehdit etmektir beni üzüyosun ,beni üzersen şöle yaparım giderim felan gb tehditler vardır mesela bunun gb bence okula git öğretmenle ve müdürle konuş

benim hamilelikten önce prolaktinim yüksekti o yüzden hatta adette olamazdım cocugumda olmuyodu süt koruyo gb ama kırk başı adet oldum sonra yine oldum hiç böyle adet olmamıştım resmen bebek bezi koydum normalde 3 gün gelir oda ped koysanda olur koymasanda ama maf oldum dedilerki sezeryanla kan cok atılmadıgı için böle olmuştur ama böle günü gününe olması bile şaşırttı beni eh şimdi emziriyorumda süt hormonu yükseldiyse nasıl adet oldum:26:

masalalh bence kilosuda boyuda cok iyi kisceninnsimdi hesap yaptim oglum aksam 8.30 gibi yatiyo sabah tam uyanan kadar 8 sat uyuyo..öglen bi 3 saat daha uyuyo bazen ikindi bi sat kadar daha uyuyo yani toplamda ortalama 12 saat ne uyumus oluyo

ohh aramızda en mükemmel uyuyan anne snei ialn ediyorum söleme kız çatlıcam valla artık maşallah subannallah nazar degmesin kuzucuna

Kızlar biz eşimle bebek yüzünden çok kavga eder olduk ..

Bizim evde 5 yildir ses yukselmezdi simdi.......... sinirler gergin

neden tartışıyosunuz benim eşim maşallah eskisi gb değil herşeye göz yumuyo hatta gün içinde bunalınca arayıp ona aglıyorum bide tesellie ttigi cümleleri begenmeyip offf deyip suratına kapatıyorumsonra arıyorum aşkımmmmmmmmm diye açıyoyani beni alttan alıyo dokunmuyo görüyo nasıl perişan oldugumu hiç kızmıyo bişey istemiyo hatta cok yorgun olsada yardım ediyo ben ilgilenmiyo diye kızıyorum hatta hadi kalk baba saati diyorum hep baba kız arasında zman bulmaya çalışıyorum ki cok zor eşim bnerdeyse eve gelip yiyip uyuyo o yüzden pazar günleri eşim daha cok kızımın kucagında öylede olmalı ben kucana alınca daha mutlu oluyorum hatta tvye bakarken yakalım hemen baba seni sevmiyomu kızım diyip vicdan yapıyoruz bize bakıyo hemen babamız

bende 40 içinde röfle yaptırdım 1 aylıkken 4 saat sürdü boyo kokusu bile beni delierrtttii aynıanda 3 röfle yaptı çünkü kadın ama o gün bikaç saat daha emzirmedim gece emzirdim allah korusun şimdiden böyle seylere takarsan ona bakarsan yedigimiz herşeyde kanser etkisi var diyolar ek gıdalara geçince kafayı yersin o zman anne olmak bence biraz daha rahatlık gerektiriyo bid BOYAMAZSIN OLUR BİTER OLMUŞ BİKERE DÜŞÜNÜP DÜŞÜNÜP KENDİNİ YIPRATMA

maşallah benimki yaşında 7 kilo olur herelde bakalım hayırlısı pazartei gidicem bende rota aşısını vurdurmadın herelde sen :44:

Canlarım benim ya iyi ki üye olmuşum.ne yazsam hep moralimi düzeltmeye çalışıyorsunuz.allah hepinizden razı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben mutlu olamiyorum valla öyle yardim edecekse istemem öyle yardimii..cünkü ben biliyorum oglum nasi sakinlesir kucakta yok esim israrla kendi istedigi sekilde tutuyo oglumda icini ceke ceke agliyo..nasi dayanim buna yardim ediyo diye bunada göz yumamamki ben alinca hemen susuyo mesala..bide israrla kendisinde susmasini bekliyo o zaman iyce sinirleniyorum inat ediyo kendincde avunmayinca gelde tartisma demiyoki yaw alda sen sakinlestir sonra bana ver demiyo

hep basit seylerden cikiyo kavgalarrsizinkide baya gereksiz bu konu yüüzünden cikmis ama burda sen haklisinn sanki kaynanan gelincmei artiyomus sütün hem artsa sen bilmeyecenmi saklamasinii

yaw bide bende lohusalik sendromu bitmedi galiba daha gecen bi doktorda dinledim bi yil süren varnis oda ben galibaaa

simdi esim ne yapsa gözüme batiyooo galiba herseyim oglum oldu ondan olabilirrr

İşte o da çocuğu için bişeyler yapmaya
Çalışıyor da sen bilirsin tabi nasıl istersen öyle yap ama boşa kavga etmeyin 3 günlük dünya bacim bugun varız yarın yokuz onlar olmasaydı nasıl bebek sahibi olcaktık birbirinize iyi davranın çok mutlu bir bebişiniz olsun

haksever kiscem aynnen valla benim oglumda 7 yasinda ancak 7 kilo olurrrbügün doktoruna gittik 3 haftada sadece 400 gr almis yine 6 kiloyu gecemedikkk haftaya persembe 3 aylik olacak imkansiz 6 kilo olmazzzsütümüzmü yaramiyo anlamiyorum..bide bizde istahsizlikta var cok ac olsa bile 80 cc zor iciriyorummmm hemen 50 cc likte doyuyo..

ah bi inat etmese inat edince acayip sinirleniyorummmbide ben lohusalik sendromu yasiyorum galiba daha

masalalh tombisimeeeebakalim biz nezaman ulasacagiz 7 kiloya

ah emme verecemde iyce biberona alisti emmeyi unutmus cok pismanim alistirdigimaa artik dönüsüde yok sagmaya devam mecburrr

güle güle kullan canim bol sütler sag bebisin icin inssagmakta artiyo mümkünse üsenmezsen ik isaati gecirmeden sagli süt bezleri calissinn

canım sende nasıl yaptıgını göster ona çok ayıpadam oğlunu sevmek istiyo bide başarıp susuturmak istiyo ne var bunda ben ce ayıp ediyosun yazık yani nasıl yapcanı göster benim eşim ayanda sallıcak oo yastıgı koy hazırla koy öle sadece azcık sallayabiliyo eh cocuk ağlıyo özgeeeeeeee gel ayamdan indir diyo ayancan cocugu alamıyodu eskiden ben ögrettim ama nasıl ayana koycanı nasıl geri alcanı alamıyosan ayakalrını ac yere indir öle al dedim düşün bunu bile hesap edemiyolar erkekelrin dogasında yok cocuk bakmak o yüzden onları yönlendirmek bizim işimiz şimdi cok güzel kızımızı alıyo bakıyo beşipğe koyup alıyo ayakta sallamıyoruz artık seviyo kucanda şeklini değiştirebiliyo daha dün akşam iyice sakinleştirdim emzigi agzında cocuk uyuyo resmen ben namaza durdum onada arada salla dedim anam namaza durdum bizimki bıkırdanıyo duyyuyorum nefes alışından emzigini düştügünü anladım ama bizimki aglıyo diye noldu noldu diyip başında cocun dedim emzigini versene verdime mzini devam etti uykuya allahım diyo ben emzigi görmedim bile yanına düşmüş nası bakıyosa artık

sağlıklı olsunalrda neler var ya cocugu gözü önünde eriyen anneler dermansız dertler var bizde 1 kilonun bikaç grmın hesabını yapıyoruz cok şükür dememiz lazım dimi üzülmeyelim

hem benim kızım çıtır olcak kilolu olmucak demkki

kis göster dese göstermezmiyim gösterim diyorum yok kendi bildiginden sasmiyoo bak seninki ne güzel aglayinca seni cagiriyomus benimki asla beni cagirmiyo cocuk kendinden gecercesine aglasin istiyoki kendi yöntemiyle sussun bende saatlarce cocugun aglamasinimi beklim susmasi icin bunun icin saddam gibi olmam lasim

çok sağol canım yaaa valla ilaç gibi geldi.önceleri çk takip ettim de bu sıralar fırsat bulup girememiştim.demekki mamayı hepten bırakmam gerekiyo artık.doymuyo diye çok üzülüyodum.günde bir kere biberonla vermek bile memeden soğutabiliyormuş.hiç belli olmaz sen de umdunu yitirme.gece ver.uykuluyken ver.sakinken ağlamıyoken ver.ben tam da umudumu kesmiştim memeyi bile unuttu artık hayatta emmez diyodum ama mucizeler bitmiyo valla hala innamıyorum.bi blog var bebekyapımbakımonarım diye.orda tomrisin emzirme günlükleri var.sütüm az bebeğim emmiyo diyen herkese onu takip etmesini öneririm.inşallah bol sütlü,bebeklerimizin emdiği güzel sağlıklı günler bizimle olur.pes etmeyelim.her şey onlar için

herkez tomrisin günlüğünü söylüyo link atında bakalım neymiş ya merak ettim iyice

güle güle kullan canim bol sütler sag bebisin icin inssagmakta artiyo mümkünse üsenmezsen ik isaati gecirmeden sagli süt bezleri calissinn[/QUOTE]

Canımsın teşekkürler...

Sevgili anneler biraz önce kontrolden geldik..üç kilo olan oğlum maşallah. Altı kilo 100 gram olmuş boyda 62 :)) maşallah kuzuma hastaydı normalde, ishal olmuştu.iyi oldu :)) gerçi meme hala cn düşmanı gibi davranıyor ama olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…