bizde hastalanıcak yok kustu hapşırdı vs gibi canım eşim çok pimoirikli yaklaşıyo....bazen bizdede oluyo..esim isararla kucaginda tutmak istiyo oglumm agliyo esimin kucaginda bende ver bana sakinlestirim diyorum oda bende sakinlestirebilirim diyo o yüzden ben kiziyorum tartisiyoruz bu konular yüzünden...ama ben o aglayinca hic kiyamiyorumm esimde ne var bebek iste aglar iyo iyce sinirleniyorum o zaman siz hangi konuda tartisiyosunuzzz:18:galiba hyatimiza yeni bi varlik geldigi icin hepimiz biraz saskiniz daha tam olarak adapte olamadik galiba bi ortak yol bulamiyoruz henüzz bide iki taraf inatci olursa bizim gibi isler daha zorlasiyo
sana özel msj attım
kiscem yaw ben de aldim ondan aventin ama onu zaten ilk günden itibaren sevmemisti..simdi denim ama kabul edecegini hic sanmiyorum..belki sen benim kadar biberon vermemissindir ben gögüslerim yara olunca hep biberon verdim hic meme vermemistim dogal olarakta unuttu oglum memeyi bide bikac sefer hizli akis olmustu yüzü ne süt icinde kalmisti yutkunamamisti ondan sonra iyce korktuuu:26:
Canim öncelikle insallah hersey yolunda olur bi bilgim yok malesef ki hangi sehirdesin istanbulsa eger amerikan hastanesi bülent urmani tavsiye ederim iyi bir prof
Ankara canım çok teşekkürler ama..:)
canım benimki de aynen seninki gibiydi.doğdu doğalı 2.5 aydır toplasan 3-5 defa ancak emmiştir.almasa benimki almazdı.kıyamet kopuyodu ağzına veince.çk mücadele ettim ve sonunda pes eden ben olmuştum.çok agladığı için daha fazla ısrar etmedim.bu sıralar çok ısrar etme bence.biraz unutsun bu durumu.sonra sabah uykuluyken gece ya da keyfi yerindeyken ara ara dene.benim öyle oldu.tam umudu kestim dedim bizimki bi yapıştı bırakmadı sonraeeee kokuyu tadı sıcaklığı yeni keşfetti bizimki.şimdi çok seviyo.arada sütüm yetmiyo diye biberon veriyorum zar zor alıyo bıcırık. pes etmemek lazımmış bunu anladım.sonunda doğru yolu bulacaktır seninki de..kolay gelsin şimdiden...
bizde hastalanıcak yok kustu hapşırdı vs gibi canım eşim çok pimoirikli yaklaşıyo....
Ah canım yakın olsan da benim kızı sana göndersem. Bizim gariban da emmek için deliriyor ama anneciğinde süt çok az. Boş memeyi çekip duruyor. Bazen haline çok acıyıp ağlıyorum yaa.. Senin oğlanı da korkuturduk hem. Bak sen almazsan memeyi alacak zilli kızlar var diye
kiscem yaw ben de aldim ondan aventin ama onu zaten ilk günden itibaren sevmemisti..simdi denim ama kabul edecegini hic sanmiyorum..belki sen benim kadar biberon vermemissindir ben gögüslerim yara olunca hep biberon verdim hic meme vermemistim dogal olarakta unuttu oglum memeyi bide bikac sefer hizli akis olmustu yüzü ne süt icinde kalmisti yutkunamamisti ondan sonra iyce korktuuu:26:
keske yakin olsaydikkhem kiskandirirdikta senin güzel kiscenle nasi olsa diye biberon var sagip veriyo annem diyo galiba cünkü memeye göre biberondan cekmek daha kolayina geliyo sipaninn
kiz o ne oyle :)))) savasa gider gibi hazirlik yapmissin. haydi gazan mubarek olsun :)) benim sipam da uyudu. yorgunlultan oluyorum ama gram uykum yok. sapittim iyice..Hmm anladim canim valla saatleri saatlerine uymuyo simdi uyudu bende uyucam bakalim bikere emdi gece emcekmi bas ucuma emzigini kelebegini sallicagim minderi memeyi tutsun diye sürdügüm vitaminini aldim tam kadro hazirlikli bi sekilde yaticam :)) herkeze iyi geceler bayilazaam uykusuzluktan by by
canim bizimkinin gece uykusu son 15-20 gu.dur epey duzeldi. darisi basina..Bu kadar uyku sevmeyen bebek olurmu yaasabah 8bucuk gibi uyandi bu saat oldu hic uyumadi iki kez emerken uyudu toplam 10dk hergün gündüz 1 saat uyurdu bugün o da yok gece ilk uyudugunda 3saat civari uyuyor 12den 3e kadar sonra sabah 8e kadar saat basi uyanıyor 19unda 3aylik olacak sizin uyku durumlarınız nasil herkes mi boyle ?
ben hergun carsafini silkeliyorum hanimefendinin. zaten 3 tel saci vardi oda dokuldu. benim saclar orman gibidir. kizim babasina cekmis :))) keltos...Uykusuzliktan mahvoldu ama uyumuyo ya sallanmak istiyor :-(arkadaslar bebislerinizin saci dokuluuor mu bizimiki kel kalacak yakinda
Uykusuzliktan mahvoldu ama uyumuyo ya sallanmak istiyor :-(arkadaslar bebislerinizin saci dokuluuor mu bizimiki kel kalacak yakinda
kiz o ne oyle :)))) savasa gider gibi hazirlik yapmissin. haydi gazan mubarek olsun :)) benim sipam da uyudu. yorgunlultan oluyorum ama gram uykum yok. sapittim iyice..canim bizimkinin gece uykusu son 15-20 gu.dur epey duzeldi. darisi basina..ben hergun carsafini silkeliyorum hanimefendinin. zaten 3 tel saci vardi oda dokuldu. benim saclar orman gibidir. kizim babasina cekmis :))) keltos...
kiz o ne oyle :)))) savasa gider gibi hazirlik yapmissin. haydi gazan mubarek olsun :)) benim sipam da uyudu. yorgunlultan oluyorum ama gram uykum yok. sapittim iyice..canim bizimkinin gece uykusu son 15-20 gu.dur epey duzeldi. darisi basina..ben hergun carsafini silkeliyorum hanimefendinin. zaten 3 tel saci vardi oda dokuldu. benim saclar orman gibidir. kizim babasina cekmis :))) keltos...
Sizde uykusuzlardansiniz bizim gibi bugün sabah hic uyumadi gözleri kızardı yine de direniyorbu arada cok sacli doğmuştu oglusum bu aralar bayağı dökülüyor bizim de[/QUOT
onar dakikalarla idare ediyoruz bazen uykucu bi annesi var ama hic bana cekmemis
Sizde uykusuzlardansiniz bizim gibi bugün sabah hic uyumadi gözleri kızardı yine de direniyorbu arada cok sacli doğmuştu oglusum bu aralar bayağı dökülüyor bizim de[/QUOT
onar dakikalarla idare ediyoruz bazen uykucu bi annesi var ama hic bana cekmemis
Normalde uykuyu çok severim sabah okula surunerek giderdim resmen ama hamileyken hic uykum yoktu cok az uyurdum benim sucum galiba daha anne karninda alisti uykusuzluga :)
Uykusuzliktan mahvoldu ama uyumuyo ya sallanmak istiyor :-(arkadaslar bebislerinizin saci dokuluuor mu bizimiki kel kalacak yakinda
Bu kadar uyku sevmeyen bebek olurmu yaasabah 8bucuk gibi uyandi bu saat oldu hic uyumadi iki kez emerken uyudu toplam 10dk hergün gündüz 1 saat uyurdu bugün o da yok gece ilk uyudugunda 3saat civari uyuyor 12den 3e kadar sonra sabah 8e kadar saat basi uyanıyor 19unda 3aylik olacak sizin uyku durumlarınız nasil herkes mi boyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?