2014 Şubat Anneleri

bizde hastalanıcak yok kustu hapşırdı vs gibi canım eşim çok pimoirikli yaklaşıyo....

canım benimki de aynen seninki gibiydi.doğdu doğalı 2.5 aydır toplasan 3-5 defa ancak emmiştir.almasa benimki almazdı.kıyamet kopuyodu ağzına veince.çk mücadele ettim ve sonunda pes eden ben olmuştum.çok agladığı için daha fazla ısrar etmedim.bu sıralar çok ısrar etme bence.biraz unutsun bu durumu.sonra sabah uykuluyken gece ya da keyfi yerindeyken ara ara dene.benim öyle oldu.tam umudu kestim dedim bizimki bi yapıştı bırakmadı sonra eeee kokuyu tadı sıcaklığı yeni keşfetti bizimki.şimdi çok seviyo.arada sütüm yetmiyo diye biberon veriyorum zar zor alıyo bıcırık. pes etmemek lazımmış bunu anladım.sonunda doğru yolu bulacaktır seninki de..kolay gelsin şimdiden...

Ankara canım çok teşekkürler ama..:)

canım hiç bi bilgim yok ama ankaradaymışsın . prof. Dr . Tuncay NAS a gitmeni öneririm . Çok sorunlu bi hamileleik geçiriyordum tucay beyden sonra rahatlamıştım . İnşallah sağlıklıca kucağına alırsın bebeğini..

ins canim ya umut oldun bana ara sira denim belki alisir tekrardann

bizde hastalanıcak yok kustu hapşırdı vs gibi canım eşim çok pimoirikli yaklaşıyo....

seninde esin cok pimpirikliymis gercekten..hapsurma bizdede var hastaliktan hapsurmuyo doktoru normal bebekelrde olur diye cünkü burnu ne akmiyo

keske yakin olsaydikkhem kiskandirirdikta senin güzel kiscenle nasi olsa diye biberon var sagip veriyo annem diyo galiba cünkü memeye göre biberondan cekmek daha kolayina geliyo sipaninn

Hmm anladim canim valla saatleri saatlerine uymuyo simdi uyudu bende uyucam bakalim bikere emdi gece emcekmi bas ucuma emzigini kelebegini sallicagim minderi memeyi tutsun diye sürdügüm vitaminini aldim tam kadro hazirlikli bi sekilde yaticam :)) herkeze iyi geceler bayilazaam uykusuzluktan by by

Bu kadar uyku sevmeyen bebek olurmu yaa sabah 8bucuk gibi uyandi bu saat oldu hic uyumadi iki kez emerken uyudu toplam 10dk hergün gündüz 1 saat uyurdu bugün o da yok gece ilk uyudugunda 3saat civari uyuyor 12den 3e kadar sonra sabah 8e kadar saat basi uyanıyor 19unda 3aylik olacak sizin uyku durumlarınız nasil herkes mi boyle ?

Uykusuzliktan mahvoldu ama uyumuyo ya sallanmak istiyor :-(arkadaslar bebislerinizin saci dokuluuor mu bizimiki kel kalacak yakinda

keske yakin olsaydikkhem kiskandirirdikta senin güzel kiscenle nasi olsa diye biberon var sagip veriyo annem diyo galiba cünkü memeye göre biberondan cekmek daha kolayina geliyo sipaninn

Biberon daha kolay geliyordur oglusuna sabah cok ac oldugunda da mi almiyor halbuki o kokuyu sicakligi sevmesi lazim benimde acayip yara olmustu ki iz kaldi hatta iki bucuk ayda gecti mastite cwvirdi falan ama ben emzirdim cunku sagmayi denedim sagarken daha cok aci cektim emerken o kadar degildi ya da kizim emerken parmagimi simsıkı kavrar ondan guc aldim sanirim. zor oluyordur senin icin biberonla beslemek

kiz o ne oyle :)))) savasa gider gibi hazirlik yapmissin. haydi gazan mubarek olsun :)) benim sipam da uyudu. yorgunlultan oluyorum ama gram uykum yok. sapittim iyice.. canim bizimkinin gece uykusu son 15-20 gu.dur epey duzeldi. darisi basina..
Uykusuzliktan mahvoldu ama uyumuyo ya sallanmak istiyor :-(arkadaslar bebislerinizin saci dokuluuor mu bizimiki kel kalacak yakinda
ben hergun carsafini silkeliyorum hanimefendinin. zaten 3 tel saci vardi oda dokuldu. benim saclar orman gibidir. kizim babasina cekmis :))) keltos...

Sizde uykusuzlardansiniz bizim gibi bugün sabah hic uyumadi gözleri kızardı yine de direniyor bu arada cok sacli doğmuştu oglusum bu aralar bayağı dökülüyor bizim de

Kel kafasindan opuyorum ben de napayim yeniler cikmaya basladi ama degisik bi sac stili var su an

Amin canım inşallah bir umut 3 ayın bitmesini bekliyorum :)

Gözüne bile giriyor dökülen kılları,nasıl oluyorsa:) zaten sadece ensesinde vardı ınkar gitti çok komik görünüyor kızım:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bizimkinin gece uykusu düzenli 7 de uyur 9 gibi kalkar bir daha 11 de uyur iki kere emmeye kalkar o kadar.ama bu düzen yeni.gaz sancıları varken toplasan 3 saat uyumazdı.mutlaka düzelir sizinkide

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…