Canım bizimkinin gece uykusu düzenli 7 de uyur 9 gibi kalkar bir daha 11 de uyur iki kere emmeye kalkar o kadar.ama bu düzen yeni.gaz sancıları varken toplasan 3 saat uyumazdı.mutlaka düzelir sizinkide
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kıyamam ya o küçücük haliyle hastalık mı çekiyor.ben bile yataklara düşüyorum boğazım ağrıyıncaNe gündüz ne gece uykusu var bizde gündüz toplasan yarım saat uyudu şu saate kadar daha gözünü kırpmadı sürekli ağlıyor. Boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruz hafif öksürük var. Artık uyusuda uyusam diye gözünün içine bakıyorum
Canım bizimkinin gece uykusu düzenli 7 de uyur 9 gibi kalkar bir daha 11 de uyur iki kere emmeye kalkar o kadar.ama bu düzen yeni.gaz sancıları varken toplasan 3 saat uyumazdı.mutlaka düzelir sizinkide
Bu kadar uyku sevmeyen bebek olurmu yaasabah 8bucuk gibi uyandi bu saat oldu hic uyumadi iki kez emerken uyudu toplam 10dk hergün gündüz 1 saat uyurdu bugün o da yok gece ilk uyudugunda 3saat civari uyuyor 12den 3e kadar sonra sabah 8e kadar saat basi uyanıyor 19unda 3aylik olacak sizin uyku durumlarınız nasil herkes mi boyle ?
ne kadar dikkatlisin canım.evet biz yaptırmadık.
kızım 3.740 doğdu tombişti yani.sağlıklı olsunlarda.yürüyünce atacaklar o kiloyu zaten.hem bakarsın bizim kız tombalak poposunu kaldırana kadar senin çıtır kızın evde dört döner
aman kilolarından başladık kıyasa bide yürümeleri emeklemeleri konuşmaları gelcek kafayı yeriz herelde o zamana kadar alışmalıyız her çocuk farklı diye
kızım gece delirtti şimdi uyuyo ama kayınvaldemler gelcek hemde kahvaltıdan gelceklerne yapcam ya elim kolum tutmuyo sinirlerim alt üst oldu gece
Ahhh o uyku yokmu en özledigim sey benim oglum gündüz uykusundan nefret ediyo ya hic uyumuyo ya yarim saat uyuyo hep sallanmak istiyo gündüz uykusunda uyurken bile gece 9 gibi yatar 1 gibi uyanir genelde sonra saat basi ayakta hatta genelde 4 ten 9 a kadar hic uyumaz biz 3ü doldurduk cok azcik gece uykusu düzeldi anlattigim kadariyla oda
Biberon daha kolay geliyordur oglusunasabah cok ac oldugunda da mi almiyor halbuki o kokuyu sicakligi sevmesi lazim benimde acayip yara olmustu ki iz kaldi hatta iki bucuk ayda gecti mastite cwvirdi falan ama ben emzirdim cunku sagmayi denedim sagarken daha cok aci cektim emerken o kadar degildi ya da kizim emerken parmagimi simsıkı kavrar ondan guc aldim sanirim. zor oluyordur senin icin biberonla beslemek
Hmm anladim canim valla saatleri saatlerine uymuyo simdi uyudu bende uyucam bakalim bikere emdi gece emcekmi bas ucuma emzigini kelebegini sallicagim minderi memeyi tutsun diye sürdügüm vitaminini aldim tam kadro hazirlikli bi sekilde yaticam :)) herkeze iyi geceler bayilazaam uykusuzluktan by by
Bu kadar uyku sevmeyen bebek olurmu yaasabah 8bucuk gibi uyandi bu saat oldu hic uyumadi iki kez emerken uyudu toplam 10dk hergün gündüz 1 saat uyurdu bugün o da yok gece ilk uyudugunda 3saat civari uyuyor 12den 3e kadar sonra sabah 8e kadar saat basi uyanıyor 19unda 3aylik olacak sizin uyku durumlarınız nasil herkes mi boyle ?
Uykusuzliktan mahvoldu ama uyumuyo ya sallanmak istiyor :-(arkadaslar bebislerinizin saci dokuluuor mu bizimiki kel kalacak yakinda
oo gece ilk uyudugu 3 mü buluyo cok gec canim ya sende ayaktasin tabi cok zor allah kolaylik versin..peki gece 3ten önce hicmi uykusu yok aksam 7 -8 gibibenimki en gec 9 ne gibi yatar..araliksiz saat 1 e kadar uyur sonra uyanir karnini doyurrum iki saat sonra tekrar kalkar..doyurrum yine 2 saat sonra kalkar sonra birer saat aralikla uyanir 9 gibi tamamen kalkarr.. öglende bi 3 sat uyurr
Maşallah canimdarısı basimiza 3te degil 12,1 gibi uyuyor 3te uyanıyor gunduz en fazla 1saat uyuyor bende anlamadım banyodan sonra bile uykusu gelmiyor aglamiyoda gülücükler atıyor gezicez evin icinde isteği bu gozleri kizariyo kapanıyor uykusuzluktan yinedr acmaya çalışıyor bebek olduğunun farkinda değil galiba benim oglusum
İnşallah canım yavaş yavaş geçmeye başladı gaz sancisi tamamen bittiği günleride görürüz
uykuyu sevmiyo oglusun senin hep ilgi istiyo demekkikendini yetiskin saniyo bebekliginin farkinda degil dedigin gibi
sabah denedim geveleyip durdu kavrayamadi unutmus memeden emmeyi yawrum
ben iste vermedim canim emme benim canimi daha cok yakti..cünkü sürekli emmek istiyodu yapamadim...sagmayi en azindan 4-5 saate yaptigim icin daha az canim yaniyodu..ama nerden biliridm böyle olacagini yoksa aglar yine veriridim cok pismanim cok..aci bi tecrübe oldu..aslinda bide aventin kurbani oldum..hani anne memesine benziyodu ya meme ucu bebekelr memeyi birakmaz aventin öyle bi tasarimi var denilen reklaminin kurbani oldum..bebekler cok zeki kanmadi biberona alisti memeyi unuttu malesefff
Aynen öyle :) Zaten yaşadığımız sehirde kimsemiz yok başbaşayiz böyle büyüsün olsun çok ararım büyüyünce bu hallerini kucağa alışmış falan diyolar alissin diyorum büyüyünce istesemde gelmiycek nede olsa kuzum
Canım hepimizin dertleri farklı farklı.ben de biberonu almıyor diye üzülüyorum yarın iznim bitip ile başlayınca ne yapcaz diye.mememi almadığını düşündüm bir an o da çok zor olurdu Allah yardımcın olsun.görüyorum arkadaşlarımın çocukları hem biberon bem meme emzik alıyorlar biz mi şanssısız anlamadım ki
aynen valla hepimizin derdi farkli..benimki biborona alisik seninki memeye:26:sen evde olan biri olsaydi harik bi durumdu memeyi istemesi ama simdi sende zorda kalacan..bi an önce alismasi lasim biberona yawrukusun..yaw doru valal bizde sans yok..hele ben asla yalanci emzike alistiramadim ne yaptiysam yok istemiyo her cesidi denedim tiksiniyo kusacak gibim oluyo...memide tutmak istiyo ama beceremdi geveledi yaladi ancak..ememedi tabi biberon gibi kolay gelmiyo memeden süt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?