2014 Şubat Anneleri

Ne gündüz ne gece uykusu var bizde gündüz toplasan yarım saat uyudu şu saate kadar daha gözünü kırpmadı sürekli ağlıyor. Boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik kullanıyoruz hafif öksürük var. Artık uyusuda uyusam diye gözünün içine bakıyorum

Kıyamam ya o küçücük haliyle hastalık mı çekiyor.ben bile yataklara düşüyorum boğazım ağrıyınca allahım korusun yavrularımızı:;((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canım yavaş yavaş geçmeye başladı gaz sancisi tamamen bittiği günleride görürüz

Ahhh o uyku yokmu en özledigim sey benim oglum gündüz uykusundan nefret ediyo ya hic uyumuyo ya yarim saat uyuyo hep sallanmak istiyo gündüz uykusunda uyurken bile gece 9 gibi yatar 1 gibi uyanir genelde sonra saat basi ayakta hatta genelde 4 ten 9 a kadar hic uyumaz biz 3ü doldurduk cok azcik gece uykusu düzeldi anlattigim kadariyla oda

aman kilolarından başladık kıyasa bide yürümeleri emeklemeleri konuşmaları gelcek kafayı yeriz herelde o zamana kadar alışmalıyız her çocuk farklı diye

kızım gece delirtti şimdi uyuyo ama kayınvaldemler gelcek hemde kahvaltıdan gelceklerne yapcam ya elim kolum tutmuyo sinirlerim alt üst oldu gece

Evde bebek var gelen yabanci degil onlarin seni kahvaltiya cagirmalari gerekmiyomu hem insan kendine zor kahvalti hazirliyo misafir agirlamak zor valla tamam yabanci degil diyorumda genede eve biri geliyo halisin sende kolay gelsin

Ben de 3ay dolunca düzelir diye umut ediyorum ama duzelmeyebilir de o zaman Allah yardımcın olsun canım uykusuz bebek zor çok küçükler oyalanacaklari bir şey de yok gündüz uyumayinca bebisi bırakıp hic bisey yapamiyorum kahvaltimi öğle yemeğini anca yiyebiliyorum insallah duzelirler bir an önce

sabah denedim geveleyip durdu kavrayamadi unutmus memeden emmeyi yawrum

ben iste vermedim canim emme benim canimi daha cok yakti..cünkü sürekli emmek istiyodu yapamadim...sagmayi en azindan 4-5 saate yaptigim icin daha az canim yaniyodu..ama nerden biliridm böyle olacagini yoksa aglar yine veriridim cok pismanim cok..aci bi tecrübe oldu..aslinda bide aventin kurbani oldum..hani anne memesine benziyodu ya meme ucu bebekelr memeyi birakmaz aventin öyle bi tasarimi var denilen reklaminin kurbani oldum..bebekler cok zeki kanmadi biberona alisti memeyi unuttu malesefff

ins seninki devam eder kiscembiberonla beslemek zor gercektenn

oo gece ilk uyudugu 3 mü buluyo cok gec canim ya sende ayaktasin tabi cok zor allah kolaylik versin..peki gece 3ten önce hicmi uykusu yok aksam 7 -8 gibibenimki en gec 9 ne gibi yatar..araliksiz saat 1 e kadar uyur sonra uyanir karnini doyurrum iki saat sonra tekrar kalkar..doyurrum yine 2 saat sonra kalkar sonra birer saat aralikla uyanir 9 gibi tamamen kalkarr.. öglende bi 3 sat uyurr

Son düzenleme:
Uykusuzliktan mahvoldu ama uyumuyo ya sallanmak istiyor :-(arkadaslar bebislerinizin saci dokuluuor mu bizimiki kel kalacak yakinda

benimki zaten cok sacli dogmadi..bi aylik olunca baya bi döküldü simdi iki haftadir yeni saclar cikti kel oglanliktan kurtuldu hep öyle seviyoduk o siradaaasimdi bazen unutup yine keloglan diyoruz saci ciktigi halde

Maşallah canim darısı basimiza 3te degil 12,1 gibi uyuyor 3te uyanıyor gunduz en fazla 1saat uyuyor bende anlamadım banyodan sonra bile uykusu gelmiyor aglamiyoda gülücükler atıyor gezicez evin icinde isteği bu gozleri kizariyo kapanıyor uykusuzluktan yinedr acmaya çalışıyor bebek olduğunun farkinda değil galiba benim oglusum

uykuyu sevmiyo oglusun senin hep ilgi istiyo demekkikendini yetiskin saniyo bebekliginin farkinda degil dedigin gibi

İnşallah canım yavaş yavaş geçmeye başladı gaz sancisi tamamen bittiği günleride görürüz

Bizimki çok fenaydı ilk 1.5 ay bir gram uyku yok hep ayaktaydık ama şükür erken geçti.ondan sonra uykuya geçemediği için kıyamet kopuyordu.çözümünü bulduk uyuduğu zaman kımıldamıyoruz kim uyutmuşsa öylece duruyor ayağında.hatun uyuyup dinleniyor bize yine uyku yok:) yani anladım ki çocuk olduktan sonra sebepleri değişse de uykusuzluk baki:))

uykuyu sevmiyo oglusun senin hep ilgi istiyo demekkikendini yetiskin saniyo bebekliginin farkinda degil dedigin gibi

Aynen öyle :) Zaten yaşadığımız sehirde kimsemiz yok başbaşayiz böyle büyüsün olsun çok ararım büyüyünce bu hallerini kucağa alışmış falan diyolar alissin diyorum büyüyünce istesemde gelmiycek nede olsa kuzum

Canım hepimizin dertleri farklı farklı.ben de biberonu almıyor diye üzülüyorum yarın iznim bitip ile başlayınca ne yapcaz diye.mememi almadığını düşündüm bir an o da çok zor olurdu Allah yardımcın olsun.görüyorum arkadaşlarımın çocukları hem biberon bem meme emzik alıyorlar biz mi şanssısız anlamadım ki

yaw en gicik oldugum sey kucagimi alistirdin kelimesi..anlamiyorum bebek 24 sat sirt üstümü yatacak..tabi kucagimizada alcaz sevecezde baska ne zaman yapabilirizki.....

aynen valla hepimizin derdi farkli..benimki biborona alisik seninki memeye:26:sen evde olan biri olsaydi harik bi durumdu memeyi istemesi ama simdi sende zorda kalacan..bi an önce alismasi lasim biberona yawrukusun..yaw doru valal bizde sans yok..hele ben asla yalanci emzike alistiramadim ne yaptiysam yok istemiyo her cesidi denedim tiksiniyo kusacak gibim oluyo...memide tutmak istiyo ama beceremdi geveledi yaladi ancak..ememedi tabi biberon gibi kolay gelmiyo memeden süt..

Zeki çocuk tabi,ne uğraşcam memeyle diyo:) sağlıklı olsun keyfi yerinde olsun da çok da önemli değil boşver.inan biberon almasaydı o dha zordu şimdi benim kız büyük ihtimalle açlıktan yorgun düşünce zoraki alacak.ben bırakıp hiçbir yere gidemiyorum o gün araba da servisteydi Onu alamadım yanıma koştur koştur hastane,sonra eve emzir koştur koştur kuaföre.tabi bu arada eşim sürekli arıyor ağlıyor vs diye.biberonu tutsaydı böyle zor olmazdı.o yüzden sıkma canını,memene koy kökünü sıcaklığını alsın önemli olan o

Arkadaşlar ben de çirkin kızımın fotoğrafını koydum hakseverin topiğine.teyzeleri için pijamaları çıkardık cicilerimizi giydik:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…