- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Zeki çocuk tabi,ne uğraşcam memeyle diyo:) sağlıklı olsun keyfi yerinde olsun da çok da önemli değil boşver.inan biberon almasaydı o dha zordu şimdi benim kız büyük ihtimalle açlıktan yorgun düşünce zoraki alacak.ben bırakıp hiçbir yere gidemiyorum o gün araba da servisteydi Onu alamadım yanıma koştur koştur hastane,sonra eve emzir koştur koştur kuaföre.tabi bu arada eşim sürekli arıyor ağlıyor vs diye.biberonu tutsaydı böyle zor olmazdı.o yüzden sıkma canını,memene koy kökünü sıcaklığını alsın önemli olan o
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin isinde zormus kiscem yawins alisir biberona gerci mecbur yapacagi bisey yok:26:keske daha önceleri geceleri bari bi kac sefer verseydin calisan anneler öyle yapiyo genellikle biberonuda ögrensin diye..tabi benim gibi sürekli veripte memedende sogutmamak lasim
Canım o kadar tecrübenizim ki bilemedim başıma gelecekleri.ilk 10 gün mama vermiştik süt azdı doktor önerdi.o zaman alıyordu ikisini de.sonra süt yetince ne biliyim hiç gerek görmedim meğer unutuyormuşlar işte.babası kara kara düşünüyor ne yapcaz diye.ben de o gün ola hayrola diyorum düşğnmekten kaçıyorum moralim bozulmasın diye
Kaşıklı biberon ne olaki ilk defa duydum. Dur bir bakayım netten. Benim kızım hem meme hem de biberonu severek emiyor ama bizimki biberonu ben verince emmek istemiyor. Ancak çok acıkır ve mecbur kalırsa içiyor. Ama benim dışımda kim verirse versin biberonu gayet güzel emiyor. Beni meme olarak görüyor galiba :)))Arkadaslar kaşıklı biberon aldım ben gayet guzel kolay oluyo vermesi işe başlıycaklar denedin şimdiden bende 26 sında başlıcam kayınvalidem kaşıklı biberonla verecek 3 hafta dayanacak sonra okullar kapanıyor seminerede bebişide götürcem ben
Şimdi dr dan geldik gene bronşit başlangıcı olmuşuz öksürük çoğalmıştı antibiyotiği kesip iğne verdi 5 gün bide şurup verdi ama internetten araştırdımastım şurubuymuş bazıları verin bazıları kesinlikle verilmez dîyo kararsız kaldım. Dr a güvensemmi bilemedim
Şimdi dr dan geldik gene bronşit başlangıcı olmuşuz öksürük çoğalmıştı antibiyotiği kesip iğne verdi 5 gün bide şurup verdi ama internetten araştırdımastım şurubuymuş bazıları verin bazıları kesinlikle verilmez dîyo kararsız kaldım. Dr a güvensemmi bilemedim
denedim bitanem unutmus tutamiyo bile memeyi...agzinada damlatiyorum agliyo bu seferde...
ah benimkinde acayip bi inat varmesala agladiginda bana verse bisey dememm.yok illa kendisindede susacakmis susmuyo napalimm aglayincada bebektir aglar diyoo yaw tamam aglarda susma imkani varsa gözgörede niye aglatalimm simdi o tartismalardan sonra biraz akillandii sesimi cikarmasaydim böle devam edecekti yoksa simdi öyle cok agladigi avunmadigi zaman ver bana deyince fazla israrr edemiyo bende kalsin diye
Bizimki çok fenaydı ilk 1.5 ay bir gram uyku yok hep ayaktaydık ama şükür erken geçti.ondan sonra uykuya geçemediği için kıyamet kopuyordu.çözümünü bulduk uyuduğu zaman kımıldamıyoruz kim uyutmuşsa öylece duruyor ayağında.hatun uyuyup dinleniyor bize yine uyku yok:) yani anladım ki çocuk olduktan sonra sebepleri değişse de uykusuzluk baki:))
yaw en gicik oldugum sey kucagimi alistirdin kelimesi..anlamiyorum bebek 24 sat sirt üstümü yatacak..tabi kucagimizada alcaz sevecezde baska ne zaman yapabilirizki.....
aman kilolarından başladık kıyasa bide yürümeleri emeklemeleri konuşmaları gelcek kafayı yeriz herelde o zamana kadar alışmalıyız her çocuk farklı diye
kızım gece delirtti şimdi uyuyo ama kayınvaldemler gelcek hemde kahvaltıdan gelceklerne yapcam ya elim kolum tutmuyo sinirlerim alt üst oldu gece
üzülme canım yaa.sonuçta senin sütünü içiyo biberondan da olsa.aventin çok saçma bence o reklamı bebeklerin ilk zaman koku alma duyuları çok gelişmiş oluyo annesinin göğsünü kokusundan biliyolar.napcan sağlık olsun yakında ek gıdalara geçcez zaten az kaldı..benimde çok yara olmuştu dişlerimi sıkmaktan diş etlerim acıyodu yavrum kan içiyodu bi ara resmen.kantron yağına çok şey borçluyum onunla ii oldum.bizim kız da biberonu almıyo bilmiyo nası emeceğini.çalışmıyorum çok şükür yoksa napardık bilmem.bende de hızlı akış oluyo sağıp veriyorum ben o zaman.kızımın boğazını alıyo ama maşallah o hala deli gibi emmek istiyo bazen emerken yandan parmağını da sokuyo ikisini bir emmek istiyo
üzülme sütün azalmasin iyice..mecbur alacak biberonu bi gün aglar sizlar alisir:26: yyinede geceri uykuluyken ne deneyin biberonu tutabilir heran bi tutarsa alisir zatenn
bizim kızında saçları dökülüyo uyku düzenimiz ii baya şükür.geceleri güzel uyuyo genelde.gece bir gibi uykuya tam anlamıyla dalıyo onun öncesinde yarım saat bir saat felan şekerliyo ayağımda.sabah beş ya da altı giibi uyanıyo emiyo uyuyo iki saat ya da bi saat aralıklarla uyanıp emiyo ondan sonra.genelde dokuz ya da ona kadar uyur.şapka krizi bizdede var..gaz sancılarımız yok maşallah bayadır.kızlar yabancıları seçiyo kızım artık dudağını büküp ağlıyo onlarda.. bi de utanıyo bazen daha erken ddeğil mi
Bir tek öyle alıyor canım zaten.fark edince atıyo ama eşek:)
Çok doğru :) İlk bir ay kendi kendine uyurdu hic sallamadim besikte sallanmiyor simdi kucakta uyuyor bazen pes ediyorum ayağımda sallamak istiyorum mümkün değil kaldirana kadar ağlıyor istemiyor sallanmayi :) Allah yardımcımız olsun
yaw bunlar cok akilli ve zekiiihele bide biraz daha büyüsünler kök söktürür bu biciriklarrr
Oo bizimki tam bi cadı zaten,parmağında oynatıyor bizi şimdiden:)) gerçi hamgimizinki öyle değil ki de mi? Her şey onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?