2014 Şubat Anneleri

senin isinde zormus kiscem yawins alisir biberona gerci mecbur yapacagi bisey yok:26:keske daha önceleri geceleri bari bi kac sefer verseydin calisan anneler öyle yapiyo genellikle biberonuda ögrensin diye..tabi benim gibi sürekli veripte memedende sogutmamak lasim

Canım o kadar tecrübenizim ki bilemedim başıma gelecekleri.ilk 10 gün mama vermiştik süt azdı doktor önerdi.o zaman alıyordu ikisini de.sonra süt yetince ne biliyim hiç gerek görmedim meğer unutuyormuşlar işte.babası kara kara düşünüyor ne yapcaz diye.ben de o gün ola hayrola diyorum düşğnmekten kaçıyorum moralim bozulmasın diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üzülme sütün azalmasin iyice..mecbur alacak biberonu bi gün aglar sizlar alisir:26: yyinede geceri uykuluyken ne deneyin biberonu tutabilir heran bi tutarsa alisir zatenn

Arkadaslar kaşıklı biberon aldım ben gayet guzel kolay oluyo vermesi işe başlıycaklar denedin şimdiden bende 26 sında başlıcam kayınvalidem kaşıklı biberonla verecek 3 hafta dayanacak sonra okullar kapanıyor seminerede bebişide götürcem ben

Şimdi dr dan geldik gene bronşit başlangıcı olmuşuz öksürük çoğalmıştı antibiyotiği kesip iğne verdi 5 gün bide şurup verdi ama internetten araştırdımastım şurubuymuş bazıları verin bazıları kesinlikle verilmez dîyo kararsız kaldım. Dr a güvensemmi bilemedim

Kaşıklı biberon ne olaki ilk defa duydum. Dur bir bakayım netten. Benim kızım hem meme hem de biberonu severek emiyor ama bizimki biberonu ben verince emmek istemiyor. Ancak çok acıkır ve mecbur kalırsa içiyor. Ama benim dışımda kim verirse versin biberonu gayet güzel emiyor. Beni meme olarak görüyor galiba :)))

Canım ben de bebişlere ilaç verilmesi taraftarı değilim ama bronşit gibi ciddi bir durum varsa bence ihmale gelmez. Ama kafanda drun tanısıyla ilgili şüphe varsa 2. bir dra daha götür.

çok geçmiş olsun canım..kıyamam yaa..

üzülme canım yaa.sonuçta senin sütünü içiyo biberondan da olsa.aventin çok saçma bence o reklamı bebeklerin ilk zaman koku alma duyuları çok gelişmiş oluyo annesinin göğsünü kokusundan biliyolar.napcan sağlık olsun yakında ek gıdalara geçcez zaten az kaldı..benimde çok yara olmuştu dişlerimi sıkmaktan diş etlerim acıyodu yavrum kan içiyodu bi ara resmen.kantron yağına çok şey borçluyum onunla ii oldum.bizim kız da biberonu almıyo bilmiyo nası emeceğini.çalışmıyorum çok şükür yoksa napardık bilmem.bende de hızlı akış oluyo sağıp veriyorum ben o zaman.kızımın boğazını alıyo ama maşallah o hala deli gibi emmek istiyo bazen emerken yandan parmağını da sokuyo ikisini bir emmek istiyo

Çok doğru :) İlk bir ay kendi kendine uyurdu hic sallamadim besikte sallanmiyor simdi kucakta uyuyor bazen pes ediyorum ayağımda sallamak istiyorum mümkün değil kaldirana kadar ağlıyor istemiyor sallanmayi :) Allah yardımcımız olsun

haklısın canım.beraber hazırlasanız yada olanından koyversen.anlayışlı olsunlar biraz yaa..

Çok geçmiş olsun canım bizde bir haftadir öksürük hafif balgam vardi surup kullaniyoruz 3tane antibiyotik bir tanesi pazartesi kontrol var umarim duzelmistir biraz benim icimde hic rahat değil küçücük bebek bir suru ilac ama mecbur gecmezse yatış yapıp tedavi etmemiz gerekir dedi doktor oylesi daha kötü mecbur kullanicaz sen de içini ferah tut inşallah bir an önce sağlığına kavusur kuzun

bizim kızında saçları dökülüyo uyku düzenimiz ii baya şükür.geceleri güzel uyuyo genelde.gece bir gibi uykuya tam anlamıyla dalıyo onun öncesinde yarım saat bir saat felan şekerliyo ayağımda.sabah beş ya da altı giibi uyanıyo emiyo uyuyo iki saat ya da bi saat aralıklarla uyanıp emiyo ondan sonra.genelde dokuz ya da ona kadar uyur.şapka krizi bizdede var..gaz sancılarımız yok maşallah bayadır.kızlar yabancıları seçiyo kızım artık dudağını büküp ağlıyo onlarda..bi de utanıyo bazen daha erken ddeğil mi

evet kuzum ya zaten icimi rahatlatan tek sey biberonlada olsa anne sütü almis olmasii bi kere kandim biberona eger bidaha yawrum ne olursa mecbur kalmadikca biberon kullanmammm

yerim senin kisceni emsin annesi yarasin tombisimee...demek parmaciginida emmek istiyoone tatli yawww

masalalh uyku düzeni cok iyi

sapka hepimizde sorun demekkiiay findigima bak hele bide utaniyomusssbenimki daha pek bi yabanci görmedi bu ara disai yada gezmelere fazla gidemiyoruz gidince tepkisi ne olacak merak ediyorum..yaw ins beni yabancilardan ayirt eder,öle her kucaga atlayan cocuk istememm bi afrkimiz olsun demii

Huysuz ve tatlı bebişler bunlar:)

Oo bizimki tam bi cadı zaten,parmağında oynatıyor bizi şimdiden:)) gerçi hamgimizinki öyle değil ki de mi? Her şey onlar için

hepimizinki öyle zamane bebisleri isteyaw uykusuzluk ,yorgunluk ,süt icin yapmadigimiz sey kalmiyo , memeeler yara oluyo emzirilen yine onlarr hayatimiz herseyimiz bu ufaklikalr oldu..sacimi bilem taramaya firsatim kalmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…