2014 Şubat Anneleri

Eki Görüntüle 1109386

benim gibi ilk bebegi olanlarin bu yil ilk anneler günüü ne mutlu bizede nasip etti Rabbim.....

insaallahhh iisteyen herkese gelecek yil anneler gününde anne olmayi da rabbim nasip ederrrr

hepimizin anneler günü ve annelerimizin anneler günü kutlu olsunn....bu güne belki buruk girende vardir annesi hakkin rahmetine kavusmustur...onlarinda mekani cennet olsun ins

Kizlarrr benim cok kotu catlaklarim selulitlerim var hic bi fikrim yok hangi krem iyi gelir bu ikinci dogumum ilkinde oyle olmamisti ne kullansam acep

canım verirsin inşallah benimde 5 kilo kadar fazlam kaldı bi türlü veremedim şu an 70 kiloyum.ekmeği kestim ben yesem de çok az yiyorum bol yeşillik.hamur işleri ve tatlılardan uzak durmaya çalış.benimde yürüme şansım yok ne yazık ki. karnın için mekik çekebilirsin ip atlayabilirsin bütün vücudunu çalıştırıyo tabi vakit bulabilirsen.makarna pirinç ekmek hamur işleri asıl kilo aldıran bunlar.bi de herkesin bünyesi bi olmuyo ki kimisi azcık yiyo kilo alıyo kimi çok yiyo kilo almıyo..kendini üzüpte sütünü etkileme canım.öncelikle bebişinin rızkı.sğlığınız yerinde olsun yeter ki kiloyu da verirsin.badem ceviz hurma abartmamak kaydıyla azcık ye bence bunlarda vitaminlr var.kilolusun diyenler kendine baksınhaybeye almadın herhalde bi bebek dünyaya getirdin ve emziriyosun amaan bu insanlarda ne çok biliyolar.

benimde saçlarım dökülyo kızımında.5 kilo fazlam var eskilerimi giyemiyom. herkes bu kilo da kal çok yakıştı diyobiraz boydan kurtarıyoz şükür.

amin canım Allah razı olsun.seninde kutlu olsun..

BÜTÜN ANNELERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN..
Şükürler olsun Rabbim anneliği bizlere nasip ettin her isteyene de nasip et inşallah..

Amin canım, çok teşekkürler.ben bu yıl ilk anneler günüm. Oğlumun adına babası küpe almış. :) birde beyaz bir karanfil :)) şaka kaka derken, zaman çabucak geçiyor. Inşallah bir gün hediyesini oğlum beğenir ve getirir :))

Ak saçlı başını alıp eline,
Kara hülyalara dal anneciğim!
O titrek kalbini bahtın yeline,
Bir ince tüy gibi sal anneciğim!

Sanma bir gün geçer bu karanlıklar,
Gecenin ardında yine gece var;
Çocuklar hıçkırır, anneler ağlar,
Yaşlı gözlerinle kal anneciğim!

Gözlerinde aksi bir derin hiçin,
Kanadın yayılmış çırpınmak için;
Bu kış yolculuk var, diyorsa için,
Beni de beraber al anneciğim!..

Necip Fazıl Kısakürek

annemden uzak ikinci anneler günü.çok şükür yavrumla biraz olsun avunuyorum.seni çok özlüyorum annem sana göndereceğim en güzel hediye bi fatiha bi yasin bi dua....
mekanları cennet olsun bu dünyadan göçmüş bütün annelerimizin Rabbim ahirette kavuştursun inşallah.bu şiiri çok seviyorum sizlerle de paylaşmak istedim..

çok güzel bir mesaj:) hepimizin ve tüm annelerin bu güzel günü kutlu olsuuunnn:)

allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın inşallah...

kızlar size birşey soracağım.benim kuzum son 2- 3 gündür 5 dak kadar emdikten sonra emmeyi bırakıp agu bugu benimle sohbete başlıyor:) bir yandan hoşuma gidiyor ama bir yandan da korkuyorum yeteri kadar beslenememesinden...bu sebeple yarım saatte bir emzirmeye başladım. 2 öğün de mama alıyor acaba ondan olabilir mi? açlık belirtisi yok ağlamıyor yani...ben ağlamasını beklemeden emziriyorum.sizde de aynı durum oluyor mu?

Çok şükür,Allah isteyen herkese versin vicdansızlara vermesin inşallah.senin de anneler günün kutlu olsun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki de bazen 5 bazen 7 dk emiyor,bırakıyor doyunca.o yüzden de son kısmı alamıyor galiba dedi doktor.doymasa ağlar hatta benim kızım biraz geciksem kıyameti koparır:))

Nur içinde yatsın

Nurlar içinde yatsın canım annecin..
MEVLAM BIZLERE NASIP ETTI ONLARI ANNLAMAYI (HANI HEP DERLER YA ANNE OLUNCA ANLADIM )HERKESEDE NASIP OLSUN INŞŞ ... Canım arkadaşlarım hepinizin anneler günü kutlu olsunnn

Son düzenleme:
Anneler gunumuz kutlu olsunnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annemin bizi bukadar sevdigini anlayamamistim her özledim dediginde ee anne yeni gördün ya derdim oysaki oglumu gözümün önünden ayiramam.... ilk anneler günüm benim herkezin anneler gününü kutluyorum kendi annem uzakta insalllah seneye oglumla gitcez annaneye götüremedim daha cok kücük bebegim korktum hasta ederim diye

Canim mama daha uzun süreli tok tutuyor bebekleri birde emmesi kuvvetliyse 5 dk bile yeter yani bebegin emmsiyle alakali bi durum benim oglumda kisa sureli emiyo ama kuvvetli emiyo biraz acikmasini bekle bide bakalim dr 3 saat arayla ver mesela diyo ama biz okadar bekleyemiyoruz :)

Gunesin alasi coook , her evin cilesi coook
Analar ceker yuku kimsenin bilesi yok
Gelin cicek derelim, yollarina serelim.
Sevgi dolu turkulerle annemize verelim

Anneler gunumuz kutlu olsun, tum annelerin ve anne olmak icin yanip tutusan kadinlarin.Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…