selam kızlar şimdi saglık ocandan geldik moralim çok bozuk ağlıcam nerdeyse
kızım sadece 400gr almış hemşire bin kere normal dedi bide diyo ALMASI GEREKEN KİLONUN EN ALT SINIRINI ALMIŞ teselliye bak çok moralim bozukdueşimin yanındada gayet sağlıklı boya gitmiş dedi 4 cm uzamış dedi üzülme emzirmeye devam dedi ama benim moralim 0 şuan bebeğim sürekli kusuyo kimseye derdimi anlatamıyorum doktorumuzda saglık ocandakide normal diyo eşimde başka doktora gitmiyo git diyo ama sanki ben evham yapıyomuşum muamelesi yapıyolar enneside şuda kusuyo buda kusuyo diyo tabi herkeze akrşı tekim bi reflü çıksın kızımda hepinizi maf edicem diyorum götür o zamn diyo çok moralim bozuk
dün akşam hala kızına gittik eşimin onun ogluda sürekli kusuyodu ama düşünün çocuk 6 aylık 9 kilo yastık gb ona bile reflü demişler şurup içiyomuş 1haftadır hiç kusmuyo dedi annesi onuda öyle gördüm iyice sinirim bozuldu5230 kilosu ama tartı bozuk 400 gr felan az tartıyo hadi 5bucuk kilo olsun boyuda 61 cm çok ama çok az geldi kilosu bana herkezinki 6 yı geçti en az kiloda olanalr 7 ler var ya biz daha 5bucuk kiloyuz çok moralim bozuldu
kendin bilirsin ya bekle yada böle olmaz diyosan gözün para ne görmesin kizin icin bosa gitsin bi 70 lira ...en azindan icin rahat ederrr.... hem tartida bozukmusss belki daah fazla kilosu...yaw bu nasi saglik ocagi kardesim yaptirin su tartiyi alla alla ne insanalrin kafasini karistiriyosunuzzzz sükür sagliklari yerinde belki bizimkilerin genetigi böyle yada sonradan kilo ii almaya baslayacakalrrrr
Ya aslinda asiri kilo da zarar saglikli olsunlar da tek onemli olan o annelik hissi sanirim bu kilo meselesi ne kadar sisman olurlarsa o kadar sutunun yaradigini hissesidiyorsun bi de bakip severken zayif annen bakmiyo mu sana diyorlar ya cinnet geciriyorum he bakmiyo bakmiyo diye sinir krizi gecittirin annelere
seninle ayni dertten muzdaribizzüüc gün önce doktora götürdüm oglumu üc aylik olmaisna bi hafta var daha kis ölctü kilosunu 5500 geldi yani sadece 3 haftada 400 gr almiss tabi ben sok belli etmedim ama beynimden kaynar sular döküldüüü orda banada cok ii ne dedielr ama ben inanamadim yaw bi 6 kilo bile olamadik ki artik 7 kilo ancak rüyalarimda olurr simdi iki ügn sonra tekrar asi icin gidecez bakalim 5 günde ne almiss.. yaw tamam sagliklari yerinde ama insan üzülmedende edemiyo niye kilo almiyolar diye..sende galiba sadece anne sütü veriyosun bende öyle hic mama vermiyorum cünkü sütüm var einim yetiyo cünkü dolapta takviye stlerim bile var ama benim oglanda ii istah yokkk bilmiyorum valla bekliycem bu ay ne alacakk ins bi mucize olurda bizde 6 kiloyu gecerizzz
Canim icinde kalacagina gotur baska dr a da kusarken insanin ici gidiyo ve gercekten kusunca kilo akimi azaliyor bence bizimki iki aydan sonra basladi kusmaya ve cok az kilo aldi bence bu ay gerci yarin dr a gidecegiz ama insan farkwdiyor agzindn burnundan geliyor kusarken
kendin bilirsin ya bekle yada böle olmaz diyosan gözün para ne görmesin kizin icin bosa gitsin bi 70 lira ...en azindan icin rahat ederrr.... hem tartida bozukmusss belki daah fazla kilosu...yaw bu nasi saglik ocagi kardesim yaptirin su tartiyi alla alla ne insanalrin kafasini karistiriyosunuzzzz sükür sagliklari yerinde belki bizimkilerin genetigi böyle yada sonradan kilo ii almaya baslayacakalrrrr
haksever benim evde kendi tattım var ona çıkıyorum sonra bebekle çıkıyorum aradaki fark bebeyin kilsu 200-300 gram kadar kıyafet payı düşüyrum saglık ocagındaki tartıyla aynı çıkıyor tartın varsa öyle yap bebek içinde daha öncede söylemiştim bir arkadaşımın bebeyi refluydü dik pozizyonda yatırmak ve beslemek biraz yatıştırıyordu bir dene iyi gelirse doktora gidersen ona göre bilgi verirsin rahatlama olursa
Bence moralini hiç bozma bebeğini bol bol emzir.kusması için yapabileceğin bir şey yok anlaşılan daha sık besle bebeğini.doğan her bebek büyüyor bunu aklından çıkarma.başka bebeklerle kıyaslama kendi yavrunu o da büyüyecek.şunun şurasında ne kaldı ek gıdaya geçmeye:)
Haksevercim bence hic bekleme gotur doktora. Gecen gun canim cok cay cekti. Uc bardak ictim. Ogun kizim acayip cok kustu. Uc kere kiyafet degistirdik. Halilar koltuklar kusmuk oldu. Annenin cay kahve icmesi. Cukulata yemesi bebegi cok kustururmus. Sen yemiyorsindur belki ama bilmeyen varsa diye yazmak istedim.
aa ilk defa duyuyorum çukalata yiyorum yani cukalatalı gofretler halley tarzı şeyleri yiyorum çok yemem artık
kiscem demekki senin sütünde yetiyo..öyle olsa cok huzursuz olur doru dürüst uyumazzsenin sütünde çok cnaım benim çok degil yani bazıları sıkınca fışkırırfelan bende öle süt yok ama bebeğim doyuyo doymasa aglar huzursuz olur yada doymaa yediginide cıkartmaz hereldene bilim agzı var dili yok kuzumun ne nedir anlayamıyo insan eşimde kızıyo doktorlar normal diyo sen internette okuyup okuyup kuruyosun diyo bi yandan oda haklı bilmiyorum işte ne bilim aslında nankörlük yaptıgım çok şüküretmemiz lazım rabbim saglıklı evlatlar verdsi ne diyim iyi olsun istiyorum sadece
burnundan kusmuyo fışkırtmıyoda eskiye göre daha az kusuyo yani sakin sakin yanagından kayp gidiyo kulakları bile doluyo bazen
aynen saglık ocandakide dedi ne zülüyosun annnesine çekmiş dedisanırım 4 ayda götürcem hem aşılarınıda yaptırırım bide deneyeyim akim kusturmamaya calışcam bide daha sık emzirmeye daha sık emzirirsem daha cok kusuyo ama nabim bakim mamada mı versem acaba daha güzel kusuyo mamayı
bende evde öyle tartıyorum 5bucuk çıkıyo ayakalrını aşa salıyorum yastık koyuyorum basına öyle emziriyorum canım gaz cıkart diyen var cıakertma diyen var gaz cıkarırken kusuyo bende çıakrtmıyorum uyuyrsa kusmuyo ne güzel
inşallah reflü yoktur şimdiden degil sonradan korkuyorum asıl sorun ek gıdada başlıyo reflülü çocukalrda katı gıdaya geçemiyolar allah korusun hepimizin yavrusunu canım kızım benim biraz daha sakinleştim nedense 6 kilo olmuştur diye kendimi kitlemişim moralim bozuldu saglıklı olsunda kendimi yatıştırdım şimdi
Ciddi mi ya ben de cay delisiyim cikolatada yiyorum hemen kesecegim bugun kiyamam ya burnundan fiskiriyor kuaarken aglamalar kus gibi titriyo yazik yavruma uzuldum simdi yaHaksevercim bence hic bekleme gotur doktora. Gecen gun canim cok cay cekti. Uc bardak ictim. Ogun kizim acayip cok kustu. Uc kere kiyafet degistirdik. Halilar koltuklar kusmuk oldu. Annenin cay kahve icmesi. Cukulata yemesi bebegi cok kustururmus. Sen yemiyorsindur belki ama bilmeyen varsa diye yazmak istedim.
Haksevercim bence hic bekleme gotur doktora. Gecen gun canim cok cay cekti. Uc bardak ictim. Ogun kizim acayip cok kustu. Uc kere kiyafet degistirdik. Halilar koltuklar kusmuk oldu. Annenin cay kahve icmesi. Cukulata yemesi bebegi cok kustururmus. Sen yemiyorsindur belki ama bilmeyen varsa diye yazmak istedim.
Ciddi mi ya ben de cay delisiyim cikolatada yiyorum hemen kesecegim bugun kiyamam ya burnundan fiskiriyor kuaarken aglamalar kus gibi titriyo yazik yavruma uzuldum simdi ya
Bi de bizim hickirik sorunumuz var ki eyvah eyvah gunde iki uc kere yakalaniyor ve agliyor sadece emince geciyor ama emmek istemiyor
Kızlar benim yavru anneler günü hediyesi verdi bana çok mutluyum objeleri tutmakla kalmıyo yakalıyo artık
ya bildiğim bi doktorda yokki off gitcem şimdi oda normal derse verdiğim 60-70 lira göze batıcak sinir oluyorum saglık ocandaki tartıda bozuk ne oldugu belli değil sinirler işte ya sabredip 4 aylıkken gitsem olmazmı acaba :44:hem aşılarını vurdururum gitmişken o akrabamıza reflü diyen doktora götüreyim 4. ayda hem aşılarını vurdurayım yada hemen mi gitsem kafsam cok karışık bebeğim maşalllah iyi sorunumuz yok çingen salıncanı kurdugumuzdan beri mutluyuz uykusuda iyi cok şükür moralim bouldu bak akşam yemefgide yememiştim midem acıyo açlıktan ama morlaim 0
Bi de bizim hickirik sorunumuz var ki eyvah eyvah gunde iki uc kere yakalaniyor ve agliyor sadece emince geciyor ama emmek istemiyor
Benim kizcede emzigini ve onlugunu tutup atmaya basladi. Cok guzel bir sey o larin gelisimini gormek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?