2014 Şubat Anneleri

Bence moralini hiç bozma bebeğini bol bol emzir.kusması için yapabileceğin bir şey yok anlaşılan daha sık besle bebeğini.doğan her bebek büyüyor bunu aklından çıkarma.başka bebeklerle kıyaslama kendi yavrunu o da büyüyecek.şunun şurasında ne kaldı ek gıdaya geçmeye:)

Ya aslinda asiri kilo da zarar saglikli olsunlar da tek onemli olan o annelik hissi sanirim bu kilo meselesi ne kadar sisman olurlarsa o kadar sutunun yaradigini hissesidiyorsun bi de bakip severken zayif annen bakmiyo mu sana diyorlar ya cinnet geciriyorum he bakmiyo bakmiyo diye sinir krizi gecittirin annelere

dorusun aynen canim asiri kilo özellikle ergenlik cagina geldiklerinde sorun oluyo komplekse giriyolarbazen normal diyorum oglum sükür zayif görünmüyo cok ssaglikli bi bebekte sükürler olsun ama iste seytanmi dürtüyo ister istemez niye daha cok kilo almiyo diye düsünmedende gecemiyorum ama yapmamaya calisacamm beynime söz kalbime söz gecirecem eger yapisi cok kilo almaya uygun degilse yapacak bisey yok..dayilarina cekmis diycem..onlarinda boylari cok uzun ama cok öyle kilolu degillerrr

yaw hele bu ortaligi karistiranalr yokmu..neymis filancanin bebesi tosun gibiymiss,..yaw napim tosunu kurbanlikmi yapacam alla alla

Son düzenleme:
Haksevercim bence hic bekleme gotur doktora. Gecen gun canim cok cay cekti. Uc bardak ictim. Ogun kizim acayip cok kustu. Uc kere kiyafet degistirdik. Halilar koltuklar kusmuk oldu. Annenin cay kahve icmesi. Cukulata yemesi bebegi cok kustururmus. Sen yemiyorsindur belki ama bilmeyen varsa diye yazmak istedim.

senin sütünde çok cnaım benim çok degil yani bazıları sıkınca fışkırırfelan bende öle süt yok ama bebeğim doyuyo doymasa aglar huzursuz olur yada doymaa yediginide cıkartmaz hereldene bilim agzı var dili yok kuzumun ne nedir anlayamıyo insan eşimde kızıyo doktorlar normal diyo sen internette okuyup okuyup kuruyosun diyo bi yandan oda haklı bilmiyorum işte ne bilim aslında nankörlük yaptıgım çok şüküretmemiz lazım rabbim saglıklı evlatlar verdsi ne diyim iyi olsun istiyorum sadece

burnundan kusmuyo fışkırtmıyoda eskiye göre daha az kusuyo yani sakin sakin yanagından kayp gidiyo kulakları bile doluyo bazen

aynen saglık ocandakide dedi ne zülüyosun annnesine çekmiş dedi sanırım 4 ayda götürcem hem aşılarınıda yaptırırım bide deneyeyim akim kusturmamaya calışcam bide daha sık emzirmeye daha sık emzirirsem daha cok kusuyo ama nabim bakim mamada mı versem acaba daha güzel kusuyo mamayı

bende evde öyle tartıyorum 5bucuk çıkıyo ayakalrını aşa salıyorum yastık koyuyorum basına öyle emziriyorum canım gaz cıkart diyen var cıakertma diyen var gaz cıkarırken kusuyo bende çıakrtmıyorum uyuyrsa kusmuyo ne güzel

inşallah reflü yoktur şimdiden degil sonradan korkuyorum asıl sorun ek gıdada başlıyo reflülü çocukalrda katı gıdaya geçemiyolar allah korusun hepimizin yavrusunu canım kızım benim biraz daha sakinleştim nedense 6 kilo olmuştur diye kendimi kitlemişim moralim bozuldu saglıklı olsunda kendimi yatıştırdım şimdi

aa ilk defa duyuyorum çukalata yiyorum yani cukalatalı gofretler halley tarzı şeyleri yiyorum çokyemem artık

aa ilk defa duyuyorum çukalata yiyorum yani cukalatalı gofretler halley tarzı şeyleri yiyorum çokyemem artık

bende bunlari cok yiyorumm ama sükür kusmamiz olmadi dememki her bebek farkli..

ama sunu farkkettim gazi cok oluyo sükür kendi cikariyo ama

kiscem demekki senin sütünde yetiyo..öyle olsa cok huzursuz olur doru dürüst uyumazzeger sütünün yettigine inaniyosan mamayi verme bencee...bi ay daha sütünle besle bakalim kilo alimi nasi olacakkkbenim süütmde eskisi gibi cok degil zaten 3 aydan sonra sadece bebege yetecek kadar süt üretirmis memeler..eskiden buzluga atiyodum simdi 10 gündür ancak yawruma yetiyoo

Son düzenleme:
Ciddi mi ya ben de cay delisiyim cikolatada yiyorum hemen kesecegim bugun kiyamam ya burnundan fiskiriyor kuaarken aglamalar kus gibi titriyo yazik yavruma uzuldum simdi ya

cay kusturuyomuucayi ara sira icerim cikolatayi hergün yiyorum ama sükür his kusmamiz olmadi bünye meselesi galibaaa

Son düzenleme:
Ciddi mi ya ben de cay delisiyim cikolatada yiyorum hemen kesecegim bugun kiyamam ya burnundan fiskiriyor kuaarken aglamalar kus gibi titriyo yazik yavruma uzuldum simdi ya

oy kiyamam canim yeme bari senin kuzunada yan etkisi oluyo demekkiii..bizde cikolata kusma degil ama farkindayim gaz yapiyo sadecee

Herkese günaydın ilk anneler gününüz umarım güzel geçmiştir benim gazlı prensesim çok ağladı baya iyi kutladık

Bi de bizim hickirik sorunumuz var ki eyvah eyvah gunde iki uc kere yakalaniyor ve agliyor sadece emince geciyor ama emmek istemiyor

Bi de bizim hickirik sorunumuz var ki eyvah eyvah gunde iki uc kere yakalaniyor ve agliyor sadece emince geciyor ama emmek istemiyor

aynen kiscem o bizdede var günde iki üc kere ne oluyo..ama aglama sorunumuz yok..aksina hickirik gelince oglumun huysuzlugu bile gidiyocünkü sadece kendini idnliyo ona konsantre oluyo....kucaka almaya ne gerek kalmiyohickirik sirasinda oglum biberonu bile birakiyo bitene kadar bekliyoruz karnini doyurmak icin..esi hickiriga yakalaninca korkuyo yaw ne korkuyosun normal öksürük ne olmasinda hickirik olsun diyorumm

Kızlar benim yavru anneler günü hediyesi verdi bana çok mutluyum objeleri tutmakla kalmıyo yakalıyo artık

Ya bizim evin oradaki sağlık ocağının da tartısı bozuk bu kadar olur yani:) doktorumuz 4.ay getirin dedi o yüzden merakımdan sağlık Ocağı'na götürcez birazdan.ben de gelince yazarım ne kadar olduğunu.kusma meselesine gelince yedirdikten sonra hemen kaldırsan omzunda bekletsen çok hareket ettirmeden azalır mı acaba?ben de nedense bu sağlık ocağındakilere hiç güvenemiyorum,o yüzden aşı dışında ilk defa gitcem sırf kilo merakımdan.bence için nasıl rahat edecekse öyle yap arkadaşım ama ya reflüyse bebişin bir ay daha eziyet çekmiş olacak.değilse de oh be dersin en azından:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizimki de hıçkırığa gıcık oluyor biraz dinliyor geçmeyince basıyo çığlığı:) hıçkırık başlayınca bizde bi panik bi panik aman hıçkırık başladı deyip koşuşturmalar oyuncak müzik vs:)))

Benim kizcede emzigini ve onlugunu tutup atmaya basladi. Cok guzel bir sey o larin gelisimini gormek

Evet yumuşak oyuncaklarına suratına kadar çıkarıp geri alamıyor oyuncak arasından şaşkın şaşkın bakışına bitiyorum ya:)

hıçkırık biz de cok oluyo bi damla limon sıkıyorum şıp diye geçiyo :) bi zararı var mıdır biimiyorum ama iki aydan sonra oyle yapmaya basladım... ilk zamanlar emziriyodum sonra limona geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…