2014 Şubat Anneleri

Allahım şükürler olsun sana bu güzel güne evlatlarımızla birlikte geçirme lütfunu sundun... Rabbim bugün boynu bükük evlat hasretîyle yanıp tutuşan herkese hayırlı evlatlar ver kucaklarını boş bırakma... Bizede evlatlarımızla birlikte güzel günler görmemizi nasip et yavrularımız bizi senede birgün değil hergün beş vakit rabbena duasıyla hatırlasınlar inşallah...
MİNİK VE GÜZELLER GÜZELİ KIZIM BANA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CİMCİMEM... SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM

cicis anneler..anneler gününüz kutlu olsun...esim kizimin adina mektup göndermistii mektubu okuyunca cok duygulandim...

Hepimizin anneler gunu kutlu olsunnn. Benim ilk gozagrim buyumuste bana surpriz yapip anneler gunumu kutladi. Sizi cok seviyorum kizlarim canlarim benim.bana anneligi yasattiniz. Cok duygulandimm

canım kızımda aynı şeyi yapıyo bayadır.bazen uzun emiyo bazen çok kısa emiyo.şahsen ben hiç kafama takmadım dooyuyo mu diye.aç olsa ortalığı yıkar çünkü.o ne zaman isterse o zaman emziriyorum genelde.kızımın güçlü emdiğini hissediyorum ben.alması gereken kiloyu da alıyo maşallah.

Kızlar benim bebiş biberonu almıyor beş on saniye alıyor sonrada çığlığı basıyor yirmisinde doğum iznim bitiyor napcam ben yaa halbuki üç günlüklen fototerapide çoğu zaman sağıp biberonla verdim o zamsan alıyordu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar şimdi saglık ocandan geldik moralim çok bozuk ağlıcam nerdeyse

kızım sadece 400gr almış hemşire bin kere normal dedi bide diyo ALMASI GEREKEN KİLONUN EN ALT SINIRINI ALMIŞ teselliye bak çok moralim bozukdu eşimin yanındada gayet sağlıklı boya gitmiş dedi 4 cm uzamış dedi üzülme emzirmeye devam dedi ama benim moralim 0 şuan bebeğim sürekli kusuyo kimseye derdimi anlatamıyorum doktorumuzda saglık ocandakide normal diyo eşimde başka doktora gitmiyo git diyo ama sanki ben evham yapıyomuşum muamelesi yapıyolar enneside şuda kusuyo buda kusuyo diyo tabi herkeze akrşı tekim bi reflü çıksın kızımda hepinizi maf edicem diyorum götür o zamn diyo çok moralim bozuk

dün akşam hala kızına gittik eşimin onun ogluda sürekli kusuyodu ama düşünün çocuk 6 aylık 9 kilo yastık gb ona bile reflü demişler şurup içiyomuş 1haftadır hiç kusmuyo dedi annesi onuda öyle gördüm iyice sinirim bozuldu 5230 kilosu ama tartı bozuk 400 gr felan az tartıyo hadi 5bucuk kilo olsun boyuda 61 cm çok ama çok az geldi kilosu bana herkezinki 6 yı geçti en az kiloda olanalr 7 ler var ya biz daha 5bucuk kiloyuz çok moralim bozuldu

Uzulme canim. Benim bebegimde gecen ay 600gr almisti. Doktor mamaya baslamalisin dedi. Ben baslamadim. Ama daha cok emzirdim ve bu ay 1100gr aldi. Surekli emzir bence

Uzulme canim. Benim bebegimde gecen ay 600gr almisti. Doktor mamaya baslamalisin dedi. Ben baslamadim. Ama daha cok emzirdim ve bu ay 1100gr aldi. Surekli emzir bence

her itediğinde veriyorum zaten zorla emmiyoki ( kimseye derdimi anlatamıyorum evdekilere yani gidicem ama ister götürsün ister götürmesin her akşam bi makina doluyo canım kıyafetleri geçtim yatak odasındayız biz her gün çarşaflar yastıklar değişiyo sürekli kusmak her yediginde es kaza uyursa uyanınca cıakrıyo nasıl kilo alsın yedigini çıakrınca çok hareketli diyo hemşire ondan diyo allahı yarabbim hep bana denk geliyo normal diyenler

senin yawrunda memeye iiyce alismis bizdede tam tersi bi ara yara olmustu memeelrim o zaman sadece biberon verdim iyilesene kadar sonrada meemde hemen uyuyodu cok iyi emmeden yien biberonla sagip vermeye basladim simdi memeyi unutmus emmeyi beceremiyo bile geveleyip duruyo..galiba hatamiz bi seyle beslerken digerini yapmamamiz..mesala sen meemeyi verirken keske özellikle geceleri biboranla besleseydin belki unutmazdii...:26:bende hep biberon yerine arasira memeyi verseydim belki böle olmazdi..bizim bebislerde amma nazli yaw ne güzel bakiyorum bazi kislarin yawrulari hem biberon hem meme ayn ianda götürüyo...

alla alla bu bebek bastan beri sürekli kusuyo hep normal diyolar...anlamadimki ben:44:ictiginide kusuyo nasi yarasinki bu süt bu yaawruyaaa:26:mesala benimki hic kusmadi ogdugundan beri ama bizdede cok fazla istah yokk ondan ii kilo alamiyo...okuyorumda ne güzel bazi kislarimizin bebesi 100 cc lik sütü iciyo benimki ite ite cok ac olsa bile 70 cc zor iciyo oda yarim saat icinda hemen imkansiz icemiyo

Son düzenleme:

kiscem ne güzel bebisin istahliyaw ben her istediginde versem bile cokk az süt iciyo her bebek bir olmuyo iste.ne var böyle götürse 100cc lik sagdigim sütü ama nerde yok hemen doyuyooo süükür sagligi yerinde ama insanda imrenmeden edemiyo üzülüyyo niye ii kilo almiyo diye bi aydir yavasladi kilo alimi iki ayliga kadar 1 er kil olaiyodu simdi yavasladi malesef oglumun kilo alisida

ya bildiğim bi doktorda yokki off gitcem şimdi oda normal derse verdiğim 60-70 lira göze batıcak sinir oluyorum saglık ocandaki tartıda bozuk ne oldugu belli değil sinirler işte ya sabredip 4 aylıkken gitsem olmazmı acaba :44:hem aşılarını vurdururum gitmişken o akrabamıza reflü diyen doktora götüreyim 4. ayda hem aşılarını vurdurayım yada hemen mi gitsem kafsam cok karışık bebeğim maşalllah iyi sorunumuz yok çingen salıncanı kurdugumuzdan beri mutluyuz uykusuda iyi cok şükür moralim bouldu bak akşam yemefgide yememiştim midem acıyo açlıktan ama morlaim 0

seninle ayni dertten muzdaribizz üüc gün önce doktora götürdüm oglumu üc aylik olmaisna bi hafta var daha kis ölctü kilosunu 5500 geldi yani sadece 3 haftada 400 gr almisstabi ben sok belli etmedim ama beynimden kaynar sular döküldüüüorda banada cok ii ne dedielr ama ben inanamadim yaw bi 6 kilo bile olamadik kiartik 7 kilo ancak rüyalarimda olurrsimdi iki ügn sonra tekrar asi icin gidecez bakalim 5 günde ne almiss..yaw tamam sagliklari yerinde ama insan üzülmedende edemiyo niye kilo almiyolar diye..sende galiba sadece anne sütü veriyosun bende öyle hic mama vermiyorum cünkü sütüm var einim yetiyo cünkü dolapta takviye stlerim bile var ama benim oglanda ii istah yokkk bilmiyorum valla bekliycem bu ay ne alacakk ins bi mucize olurda bizde 6 kiloyu gecerizzz

Son düzenleme:

Canim icinde kalacagina gotur baska dr a da kusarken insanin ici gidiyo ve gercekten kusunca kilo akimi azaliyor bence bizimki iki aydan sonra basladi kusmaya ve cok az kilo aldi bence bu ay gerci yarin dr a gidecegiz ama insan farkwdiyor agzindn burnundan geliyor kusarken

kendin bilirsin ya bekle yada böle olmaz diyosan gözün para ne görmesin kizin icin bosa gitsin bi 70 lira ...en azindan icin rahat ederrr.... hem tartida bozukmusss belki daah fazla kilosu...yaw bu nasi saglik ocagi kardesim yaptirin su tartiyi alla alla ne insanalrin kafasini karistiriyosunuzzzzsükür sagliklari yerinde belki bizimkilerin genetigi böyle yada sonradan kilo ii almaya baslayacakalrrrr

Son düzenleme:

bukadar üzülmeyin zamanla ögrenir kaşıklıbiberon alıp onunla verebilirsin e-bebektede bir aparat gördüm şırınga gibi ucu silikon bebeklere ilaç vermek için onun gibi bişeyle içirebilirsin

haksever benim evde kendi tattım var ona çıkıyorum sonra bebekle çıkıyorum aradaki fark bebeyin kilsu 200-300 gram kadar kıyafet payı düşüyrum saglık ocagındaki tartıyla aynı çıkıyor tartın varsa öyle yap bebek içinde daha öncede söylemiştim bir arkadaşımın bebeyi refluydü dik pozizyonda yatırmak ve beslemek biraz yatıştırıyordu bir dene iyi gelirse doktora gidersen ona göre bilgi verirsin rahatlama olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…