2014 Şubat Anneleri

Çay içmiyorum ama acaip çikolata yiyiyorum ama bebeğim hiç kusmaz.

Bence herkezin bir farki oldugu gibi bebeklerimizde birbirlerinden farkli yapisal özelliklerimiz bebeklere yansiyo genelde zayif anne babanin zayif cocugu kilolularin ise kilolu bebekleri olur uzunluk konusuda böyle yani her bebek nasi ayni kiloda olsun sükür sagliklari yerinde olsunlar haaa ben takmiyomuyum evet evde tartimiz var acaba kilo aliyomu diye hep bi merak var insana sanki bakamiyomusumda ondan kilo almiyomus gibi geliyo ama degil iste hem anne sütü mama gibi ek gidalar gibi kilo yapmaz sadece yarar yeterli miktarda yag biriktirir zaten vücut herseyin dengesini ayarliyo her ihtiyaclar sütten karsilaniyo yaglari sulari eee bizede tabi kuşku yaratiyo bu durum.... acabakari birakip bütün yükü sütlerinize birakin bende artik öyle yapcam

senin kiscendemi agliyo kiyamam korkuyolarmi acababizimki aksine sesizlige bürünüp gecmesini bekliyo kendi kendineee
hıçkırık biz de cok oluyo bi damla limon sıkıyorum şıp diye geçiyo :) bi zararı var mıdır biimiyorum ama iki aydan sonra oyle yapmaya basladım... ilk zamanlar emziriyodum sonra limona geçtik

limonmuu faydasi oluyomukiYaw bundan sonra ogluma degilde olursa kendime bi yapim..

ccünkü ilk asitli bisey ictigimde yada aciyi severim aci yedigimde basliyo hickirik gicik oluyom bari bi denimmm

isimx kiscem cok güzel yazmisisnn eline saglikk

ama esimde bende zayif degiliz balik etliyiz ama bizim oglan bize hic cekmemisss..belli dayilarina cekmis bu cocukk

Ne duygusal ve dusunceli bi baba benim esim de o kadar ince dusunse keske cok sanslisin cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen valla nekadar ince düsünceli bi esi var arkadasinn

benimkide sadece herkesin kendi annelerinin anneler gününün kutlanacagini saniyodu galiba kutlamadi benii

bende hic laf ne etmedim kendi bilmedikten sonra benim dememle kutlasa hediye alsa neye yararkikafayada takmadim zaten oglum yanimda sükür daha ne isterimki hangi laf hangi hediye onun yerini tutarki benim icinnnsimdi desem bile sen sevmenki öyle seyleri der doru öyle kutlma günlerinin bi güne sigdirilmasini sevmemm ama diyedebilirdi yanii

limonmuu faydasi oluyomukiYaw bundan sonra ogluma degilde olursa kendime bi yapim..

ccünkü ilk asitli bisey ictigimde yada aciyi severim aci yedigimde basliyo hickirik gicik oluyom bari bi denimmm

canım yetişkinlerde sanırım faydası olmuyor bende olmadı mesela bebeklerde de sanırım ekşi oldugundan dolayı bi an nefesini tutup bırakıyor ya ondan etkili oluyor.. benimki hıçkırık tutunca hiç susmuyo bi söyleniyo bi söyleniyo kendi kendine bi damla limonu ağzına veriyorum çay kaşığıyla yüzünü ekşitiyo ağzını şapırdatıyo o arada nefesini tutup bırakıyo ve sonra gülücükler.... sanırım ekşiyi sevicek

Bi de bizim hickirik sorunumuz var ki eyvah eyvah gunde iki uc kere yakalaniyor ve agliyor sadece emince geciyor ama emmek istemiyor

canlarım hıçkırıga birebir limon limonu cay kaşına damaltın içirmenize bile gerek yok dudana degdirin yeter burum burum buruşuyo hemen geçiyohıçkırık sinir ediyo beim kızımıda bide büyükler barsakalrı büyüyo derler birindende duydum diyafraMI YORULUYOMUŞ LİMONU VER YORULMASIN DEDİ NE BİLİM BİZİMKİNİN ZATEN MİDESİ BULANIYO DİYE BEN LİMONU VERİYORUM geçiyo hemencik

sanırım 4. ayında gidicem biraz denicem emzirdikten sora hareket ettirmicem ve daha cok emzirmeye calışcam bakalım nolcak :26:

hıçkırık biz de cok oluyo bi damla limon sıkıyorum şıp diye geçiyo :) bi zararı var mıdır biimiyorum ama iki aydan sonra oyle yapmaya basladım... ilk zamanlar emziriyodum sonra limona geçtik

aynen limon birebir

benimkide kutlamadı hemde binkere söledim bide misafir agırladım anneler gününde kayınvaldemler geldi cumartesiden kaldılar neyse nabım sinir oluyorum ama yapcak bişi yok kendimi üzdügümle kalıyorum düşüncesiz işte bizimkininde özel gün hediye anlayışı ben sana istedigini almıyorummu ne istiyosun ne kadar istiyosun diyo ayısın diyorum bende sinir anlamıyo ben düşünülmek önemsenmek istiyorum diyorum daha açık nasıl sölenirki.... sen benim annnem misin diyo sevgililer günü kutlamıyoruz sevgilisi değilim evlilik yıldönümü yok karısı değilim anneside degilim neyiysem artıkdogum günüde yok yokum yani hiç ilk evlendigimiz sene dogum günümü kutladı süpriz sonra evlilik yıldönümü için telefon aldı bi kere söleye söleye işte bide dogumda telefon aldı çiçek aldı o da almazsa maf etcemi bildigi için yani bu ormandan inmiş sanki çok cömerttir her istedimi alırım yeriz içeriz gezeriz asla hesapçı degil ama odun işte odun anlamıyo ne istedigimi deli oluyorum ne zman vazgeçcen diyo bide 7 senelik evliyiz diyovazgeçmicem diyorum ... oda diyo yaşlanmışız gb taklit yapıp uffukk 46. yıldönümüzdede mi hediye almadın ayıı dersin diyobiliyoda nabtını

allahım kızım büyüsede hediye alanım olsa resim yapsa razıyım

cuma günü kontrole gittik.doktorumuz bu ay 350 gram almış mama takviyesi yapalım dediğinden beri sütüm bitti gibi bişey.napsam acaba

cuma günü kontrole gittik.doktorumuz bu ay 350 gram almış mama takviyesi yapalım dediğinden beri sütüm bitti gibi bişey.napsam acaba

canım kaç kilo bebişin boyu kaç benimkide 400 almış alması gerekenin en altı dedi ama gayet saglıklı hakeketli dedi sedyede döncekti nerdeyse bune kareket dedi başını felanda kaldırıyo elinden tutunca resmen kalkıyo ondan dedi eli ayagı durmuyo süte devam dedi mama vermiyorum zaten kusuyo ondan mı almıyo acaba dedim bak seninki kusmuyo dimi oda az almış noldu bu bebeişlerimize ya nazar ettik kuzularımızı seninkide durmuyo dimi hala nabıyosun hep sallıyomusun çingene slaıncagı kur arkadaşım ömrüme ömür geldi sen dinlenmezsen uyumassan süütn olmaz doktor gündüz de uyu uyuyamasanda paralel posisyonda yat dedi uyur gb dinlen dedi en az 1 saat felan eh uyuman için bebeginde uyuması lazım en kısa zamand ayap bence çingene salıncagı

Anneler günü sabahi ben makineye camasir atiyodum esimde oglumun eline minicik cicek tutusturmus arabasinin etrafinda paketler annesi bak dedi ayyyy ne tatliydilsr oda cicegi nasi tutmus iki eliyle biliyomus gibi allahim isircam parmaklarini :)) foto cekeyim dedim tutturmaya calistim hemen azina göturdü cicegi yicek :) cekemedik sonra basardim ama o poz daha iyidi

Benimki sadece sozlu kutladi ilk anneler gunu sonucta bi gul bile verse insan sevinir benimkinin cicek alma adeti yok zaten ozel gunlerde hep ihtiyacin olan biseyi alayim diyo surprizi kalmiyo oyle de zaten ben on gun onceden basliyorum sinyal vermeye dogum gunumde falan anca oyle aliyo hediye onu da alirsa yani evlenmeden once hic boyle degildi benimki sonradan degsti ne yazik ki

Canim psikolojide cok önemli süt icin üzülmeki bol sütün olsun mama desteginde bisey yok genede süt iccek sirf onla büyüyen bebekte var bende az önce bende mama verdim cok uykusu vardi karni ac huysuzluktan memeyi istemedi sütüm vardi ama mama verdim yarim saat uyudu arada bende veriyorum yani bence üzülme

aynen nişanlıyken böyle değildi benimkide evlenince tai elinin altında nolcak kandırana kadar bende çicek hiç sevmem zaten çicek istemem ama düşünülmek sityorum şarkı sölesin resimimizi çerçeveltsin mektup yazsın ne bilim böyle küçük şeyler beni benden alabilir ama herşeyi maddiyat sanıyo bişeye ihtiyacım yokki çok şükür istedigimi yaapr alırım yerim içerim gezerim sorun düşüncesizlik işte

Eşin hediyenin en güzelini düşünmüş bence:) bizimki de ikimize aynı gömleği almış ikiz gibi giyelim diye:)) bir de not yazmış bir sürü.hiç aklımda yoktu yatağı açtım ki içine koymuş:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim üzülme desem bile üzülecen biliyorum ama bak yalniz degilsin nedense bu ay bebislerimiz az kilo aldi demekki normal diyorum..hani yalniz degiliz..benim oglumda 3 haftada 400 gr almis ama doktor mama ne demedi...iiyce üzülüpde sütünü geri cektirme..zaten 3 aydam sonra memeelr bebege yetecek kadar süt üretiyomus öyle bol bol olmuycakmis eskisi gibi ..benimki eskisi gibi degil mesala bi haftadir ancak kuzuma yetiyobu ayda sütümüzü verelim bi ay sonra tekrar ölcülsün bakalim ne alcakalrrr gerekirse napalim baslariz mamaya ...zehir degilya sonucta herkesn bebesi iciyo..hic anne sütü almayanalr var yine halimize sükredelimm..

çatladık burda hamileylken çatlamadım kız allah daim etsin cnaım biizmkilerinde içine versin inşallah

biz sanssiz kesimdeyiz yani onlara laf yetmezz..benimkide dogum günümde ne alacagini söyler ne sürprizi kaldiysa ..ama ben asagi kalirmiyim bende öle yapiyom artik...yakinda babaalr günü var üstüne bilem ugramiycammbenimkide öyle banka karti ne hep bende dururrr istedigim giibm harcarimm ona bile giysiyi ne ben alirimm ama insan böle günde bi iki bisey bekliyo istee

Son düzenleme:
çatladık burda hamileylken çatlamadım kız allah daim etsin cnaım biizmkilerinde içine versin inşallah

yaw ben benimkinin yaninda böyle laf etsem sunu yap bunu yap diye kesin yaparda ama önemi kalmazki kendiliginden aklina gelmedikten sonraaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…