Haksevercim bence hic bekleme gotur doktora. Gecen gun canim cok cay cekti. Uc bardak ictim. Ogun kizim acayip cok kustu. Uc kere kiyafet degistirdik. Halilar koltuklar kusmuk oldu. Annenin cay kahve icmesi. Cukulata yemesi bebegi cok kustururmus. Sen yemiyorsindur belki ama bilmeyen varsa diye yazmak istedim.
cicis anneler..anneler gününüz kutlu olsun...esim kizimin adina mektup göndermistii mektubu okuyunca cok duygulandim...
senin kiscendemi agliyo kiyamam korkuyolarmi acabaBizimki de hıçkırığa gıcık oluyor biraz dinliyor geçmeyince basıyo çığlığı:) hıçkırık başlayınca bizde bi panik bi panik aman hıçkırık başladı deyip koşuşturmalar oyuncak müzik vs:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hıçkırık biz de cok oluyo bi damla limon sıkıyorum şıp diye geçiyo :) bi zararı var mıdır biimiyorum ama iki aydan sonra oyle yapmaya basladım... ilk zamanlar emziriyodum sonra limona geçtik
Bence herkezin bir farki oldugu gibi bebeklerimizde birbirlerinden farkli yapisal özelliklerimiz bebeklere yansiyo genelde zayif anne babanin zayif cocugu kilolularin ise kilolu bebekleri olur uzunluk konusuda böyle yani her bebek nasi ayni kiloda olsun sükür sagliklari yerinde olsunlar haaa ben takmiyomuyum evet evde tartimiz var acaba kilo aliyomu diye hep bi merak var insana sanki bakamiyomusumda ondan kilo almiyomus gibi geliyo ama degil iste hem anne sütü mama gibi ek gidalar gibi kilo yapmaz sadece yarar yeterli miktarda yag biriktirir zaten vücut herseyin dengesini ayarliyo her ihtiyaclar sütten karsilaniyo yaglari sulari eee bizede tabi kuşku yaratiyo bu durum.... acabakari birakip bütün yükü sütlerinize birakin bende artik öyle yapcam
Çay içmiyorum ama acaip çikolata yiyiyorum ama bebeğim hiç kusmaz.
Ne duygusal ve dusunceli bi baba benim esim de o kadar ince dusunse keske cok sanslisin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
limonmuu faydasi oluyomukiYaw bundan sonra ogluma degilde olursa kendime bi yapim..
ccünkü ilk asitli bisey ictigimde yada aciyi severim aci yedigimde basliyo hickirik gicik oluyom bari bi denimmm
Bi de bizim hickirik sorunumuz var ki eyvah eyvah gunde iki uc kere yakalaniyor ve agliyor sadece emince geciyor ama emmek istemiyor
aynen kiscem o bizdede var günde iki üc kere ne oluyo..ama aglama sorunumuz yok..aksina hickirik gelince oglumun huysuzlugu bile gidiyocünkü sadece kendini idnliyo ona konsantre oluyo....kucaka almaya ne gerek kalmiyo hickirik sirasinda oglum biberonu bile birakiyo bitene kadar bekliyoruz karnini doyurmak icin.. esi hickiriga yakalaninca korkuyo yaw ne korkuyosun normal öksürük ne olmasinda hickirik olsun diyorumm
Ya bizim evin oradaki sağlık ocağının da tartısı bozuk bu kadar olur yani:) doktorumuz 4.ay getirin dedi o yüzden merakımdan sağlık Ocağı'na götürcez birazdan.ben de gelince yazarım ne kadar olduğunu.kusma meselesine gelince yedirdikten sonra hemen kaldırsan omzunda bekletsen çok hareket ettirmeden azalır mı acaba?ben de nedense bu sağlık ocağındakilere hiç güvenemiyorum,o yüzden aşı dışında ilk defa gitcem sırf kilo merakımdan.bence için nasıl rahat edecekse öyle yap arkadaşım ama ya reflüyse bebişin bir ay daha eziyet çekmiş olacak.değilse de oh be dersin en azından:)
hıçkırık biz de cok oluyo bi damla limon sıkıyorum şıp diye geçiyo :) bi zararı var mıdır biimiyorum ama iki aydan sonra oyle yapmaya basladım... ilk zamanlar emziriyodum sonra limona geçtik
aynen valla nekadar ince düsünceli bi esi var arkadasinn
benimkide sadece herkesin kendi annelerinin anneler gününün kutlanacagini saniyodu galiba kutlamadi benii
bende hic laf ne etmedimkendi bilmedikten sonra benim dememle kutlasa hediye alsa neye yararki kafayada takmadim zaten oglum yanimda sükür daha ne isterimki hangi laf hangi hediye onun yerini tutarki benim icinnn simdi desem bile sen sevmenki öyle seyleri der doru öyle kutlma günlerinin bi güne sigdirilmasini sevmemm ama diyedebilirdi yanii
cuma günü kontrole gittik.doktorumuz bu ay 350 gram almış mama takviyesi yapalım dediğinden beri sütüm bitti gibi bişey.napsam acaba
benimkide kutlamadı hemde binkere söledim bide misafir agırladım anneler gününde kayınvaldemler geldi cumartesiden kaldılar neyse nabım sinir oluyorum ama yapcak bişi yok kendimi üzdügümle kalıyorum düşüncesiz iştebizimkininde özel gün hediye anlayışı ben sana istedigini almıyorummu ne istiyosun ne kadar istiyosun diyo ayısın diyorum bende sinir anlamıyo ben düşünülmek önemsenmek istiyorum diyorum daha açık nasıl sölenirki.... sen benim annnem misin diyo sevgililer günü kutlamıyoruz sevgilisi değilim evlilik yıldönümü yok karısı değilim anneside degilim neyiysem artık dogum günüde yok yokum yani hiç ilk evlendigimiz sene dogum günümü kutladı süpriz sonra evlilik yıldönümü için telefon aldı bi kere söleye söleye işte bide dogumda telefon aldı çiçek aldı o da almazsa maf etcemi bildigi için yani bu ormandan inmiş sanki çok cömerttir her istedimi alırım yeriz içeriz gezeriz asla hesapçı degil ama odun işte odun anlamıyo ne istedigimi deli oluyorum ne zman vazgeçcen diyo bide 7 senelik evliyiz diyo vazgeçmicem diyorum ... oda diyo yaşlanmışız gb taklit yapıp uffukk 46. yıldönümüzdede mi hediye almadın ayıı dersin diyo biliyoda nabtını
allahım kızım büyüsede hediye alanım olsa resim yapsa razıyım
aynen valla nekadar ince düsünceli bi esi var arkadasinn
benimkide sadece herkesin kendi annelerinin anneler gününün kutlanacagini saniyodu galiba kutlamadi benii
bende hic laf ne etmedimkendi bilmedikten sonra benim dememle kutlasa hediye alsa neye yararki kafayada takmadim zaten oglum yanimda sükür daha ne isterimki hangi laf hangi hediye onun yerini tutarki benim icinnn simdi desem bile sen sevmenki öyle seyleri der doru öyle kutlma günlerinin bi güne sigdirilmasini sevmemm ama diyedebilirdi yanii
cuma günü kontrole gittik.doktorumuz bu ay 350 gram almış mama takviyesi yapalım dediğinden beri sütüm bitti gibi bişey.napsam acaba
Benimki sadece sozlu kutladi ilk anneler gunu sonucta bi gul bile verse insan sevinir benimkinin cicek alma adeti yok zaten ozel gunlerde hep ihtiyacin olan biseyi alayim diyo surprizi kalmiyo oyle de zaten ben on gun onceden basliyorum sinyal vermeye dogum gunumde falan anca oyle aliyo hediye onu da alirsa yani evlenmeden once hic boyle degildi benimki sonradan degsti ne yazik ki
Anneler günü sabahi ben makineye camasir atiyodum esimde oglumun eline minicik cicek tutusturmus arabasinin etrafinda paketler annesi bak dedi ayyyy ne tatliydilsr oda cicegi nasi tutmus iki eliyle biliyomus gibi allahim isircam parmaklarini :)) foto cekeyim dedim tutturmaya calistim hemen azina göturdü cicegi yicek :) cekemedik sonra basardim ama o poz daha iyidi
Eşin hediyenin en güzelini düşünmüş bence:) bizimki de ikimize aynı gömleği almış ikiz gibi giyelim diye:)) bir de not yazmış bir sürü.hiç aklımda yoktu yatağı açtım ki içine koymuş:))
aynen nişanlıyken böyle değildi benimkide evlenince tai elinin altında nolcak kandırana kadarbende çicek hiç sevmem zaten çicek istemem ama düşünülmek sityorum şarkı sölesin resimimizi çerçeveltsin mektup yazsın ne bilim böyle küçük şeyler beni benden alabilir ama herşeyi maddiyat sanıyo bişeye ihtiyacım yokki çok şükür istedigimi yaapr alırım yerim içerim gezerim sorun düşüncesizlik işte
çatladık burda hamileylken çatlamadım kız allah daim etsin cnaım biizmkilerinde içine versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?