biz sanssiz kesimdeyiz yani onlara laf yetmezz..benimkide dogum günümde ne alacagini söyler ne sürprizi kaldiysa ..ama ben asagi kalirmiyim bende öle yapiyom artik. ..yakinda babaalr günü var üstüne bilem ugramiycamm benimkide öyle banka karti ne hep bende dururrr istedigim giibm harcarimm ona bile giysiyi ne ben alirimm ama insan böle günde bi iki bisey bekliyo istee
Anneler günü sabahi ben makineye camasir atiyodum esimde oglumun eline minicik cicek tutusturmus arabasinin etrafinda paketler annesi bak dedi ayyyy ne tatliydilsr oda cicegi nasi tutmus iki eliyle biliyomus gibi allahim isircam parmaklarini :)) foto cekeyim dedim tutturmaya calistim hemen azina göturdü cicegi yicek :) cekemedik sonra basardim ama o poz daha iyidi
Eşin hediyenin en güzelini düşünmüş bence:) bizimki de ikimize aynı gömleği almış ikiz gibi giyelim diye:)) bir de not yazmış bir sürü.hiç aklımda yoktu yatağı açtım ki içine koymuş:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çatladık burda hamileylken çatlamadım kız allah daim etsin cnaım biizmkilerinde içine versin inşallah
tebrik ediyorum kislar esleriniziii
bizimkilere bakipp sükredin halinizeee
simdi bu adam aksam eve gelince napim siz süleyinn bakimm
yatagı acaydımda bende tişört bulaydım bir örnek mesela dimiküt diye giderdim ben heycandan kocacım beni düşünüyo saglıgım için heycanlanmıyım diye
Sarıl öp işbirliğin için sağol böyle güzel çocuk yaptık de:)))
tebrik ediyorum kislar esleriniziii
bizimkilere bakipp sükredin halinizeee
simdi bu adam aksam eve gelince napim siz süleyinn bakimm
bişey diyincede hep pcden tvden ögreniyon bunları diyo sanki ben gerizekalıyımiçim istiyo diyorum gencim güzelim diyorum seniniç,n geçmiş diyorum bende
Sarıl öp işbirliğin için sağol böyle güzel çocuk yaptık de:)))
evet sen cok ince düsüncelisin ben senin gibim bile degilim gerci
sen daha co kseyler hak ediyosunn..ayip edyo kocan
Canım benimki de öyle romantik falan değildir mesela çiçek iki Defa aldı topu topu,biri istemeye geldiklerinde düşün yani:)) ama heyecanlanmamı seviyo arada:)
annesine babasına geri verip bu olmamış bida yapın diyeyim en iyisi
hee benimkinin ondada cok bi payı yok senelerce tek başıma didindim doktorlarda o çalıştı para verdi yani büyük katkıhı bide arada aşılamada felan gelip sperm veriyodu bak iyice şiştim şimdi arayıp kızıcam oda dicek gene pcden şiştin
aynen nişanlıyken böyle değildi benimkide evlenince tai elinin altında nolcak kandırana kadarbende çicek hiç sevmem zaten çicek istemem ama düşünülmek sityorum şarkı sölesin resimimizi çerçeveltsin mektup yazsın ne bilim böyle küçük şeyler beni benden alabilir ama herşeyi maddiyat sanıyo bişeye ihtiyacım yokki çok şükür istedigimi yaapr alırım yerim içerim gezerim sorun düşüncesizlik işte
ama olsun en güzelini dün yapmis cok iyi fikirr yaptigi harekettt
Doğum günümde de acayip şeyler yapmıştı ama şimdi anlatsam hakseverin eşine olacak olan:)) şaka bi yana erkeklerin geneli böyle ya.ben de doğum gününde Face duvarına destan yazarım ne sözler ne sözler,hani biraz da herkesin içinde yapayım kocişim onure olsun diye:) ama o sadece tsk ederim yazar,millet gülüyor halime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?