2014 Şubat Anneleri

yatagı acaydımda bende tişört bulaydım bir örnek mesela dimi küt diye giderdim ben heycandan kocacım beni düşünüyo saglıgım için heycanlanmıyım diye

tebrik ediyorum kislar esleriniziii

bizimkilere bakipp sükredin halinizeee

simdi bu adam aksam eve gelince napim siz süleyinn bakimm

çatladık burda hamileylken çatlamadım kız allah daim etsin cnaım biizmkilerinde içine versin inşallah

Canım benimki de öyle romantik falan değildir mesela çiçek iki Defa aldı topu topu,biri istemeye geldiklerinde düşün yani:)) ama heyecanlanmamı seviyo arada:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende böyle bi insanım işte düşün hayal kırıklığımı

yatagı acaydımda bende tişört bulaydım bir örnek mesela dimi küt diye giderdim ben heycandan kocacım beni düşünüyo saglıgım için heycanlanmıyım diye

hec isteyok bacim hakseverimm anamiz bizi kadir gecesi ne dogurmamiss...

yaw bizimki dogum günündede sansli ben 29 subat dgumluyumm yani 4 yilda bir dogum günüm varr.bende 1 martta olacak bundan sonra diyorum kim öle kim kala 4 yilida bir dogum günü ah anacigim bi gün sonra yada bi gün önce dogursaydinya benii.. anasi cuma günü dogurmus benimkinii sansli napimm

tebrik ediyorum kislar esleriniziii

bizimkilere bakipp sükredin halinizeee

simdi bu adam aksam eve gelince napim siz süleyinn bakimm

bişey diyincede hep pcden tvden ögreniyon bunları diyo sanki ben gerizekalıyım içim istiyo diyorum gencim güzelim diyorum seniniç,n geçmiş diyorum bende

Sarıl öp işbirliğin için sağol böyle güzel çocuk yaptık de:)))

hee benimkinin ondada cok bi payı yok senelerce tek başıma didindim doktorlarda o çalıştı para verdi yani büyük katkı hı bide arada aşılamada felan gelip sperm veriyodu bak iyice şiştim şimdi arayıp kızıcam oda dicek gene pcden şiştin

ama olsun en güzelini dün yapmis cok iyi fikirr yaptigi harekettt

hemende anliyo hee

Aynisi benimkinde de var hemen konuyu maddiyata getiriyo borclarimiz var biraz nasil alayim falan diyo sanki pirlanta yuzuk al diyorum kucucuk bisey dusunmesi mutlu etmeye yeter ama anlayamiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama olsun en güzelini dün yapmis cok iyi fikirr yaptigi harekettt

Doğum günümde de acayip şeyler yapmıştı ama şimdi anlatsam hakseverin eşine olacak olan:)) şaka bi yana erkeklerin geneli böyle ya.ben de doğum gününde Face duvarına destan yazarım ne sözler ne sözler,hani biraz da herkesin içinde yapayım kocişim onure olsun diye:) ama o sadece tsk ederim yazar,millet gülüyor halime:)

Bu arada sağlık ocağı faciamızı yazayım yine tartıları bozuk.kızım 11 gün önce hastanemizde 5150 gr'dı şimdi kıyafetle 5600 gr ama üzerinde çok kıyafet vardı en az 300 gr.lık.(tarttım yedek kıyafetleri,düşeyim kilodan diye ordan biliyorum) yani taş çatlasa 11 günde 150 gr almış.boyu da 59 cm.hamileyken hep iki hafta önde gidiyordu kızım ama şimdi böyle ne yapayım.takmıyorum kafama,sağlığı yerinde olsun da varsın zayıf olsun diyorum artık.

yaw bende sinirleniyom benimkineee

ah bu cocuk ortada olmasaydi ben napacagimi biliridmde bebegimin hatrina seslenmiyommm

sen bak neka incesinn ne güzel düsünmüüsn ama esin agir abi takilmiss yorumuylaa

millettte firsat kolluyo hic kacirmazlar zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…