- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Bu arada sağlık ocağı faciamızı yazayım yine tartıları bozuk.kızım 11 gün önce hastanemizde 5150 gr'dı şimdi kıyafetle 5600 gr ama üzerinde çok kıyafet vardı en az 300 gr.lık.(tarttım yedek kıyafetleri,düşeyim kilodan diye ordan biliyorum) yani taş çatlasa 11 günde 150 gr almış.boyu da 59 cm.hamileyken hep iki hafta önde gidiyordu kızım ama şimdi böyle ne yapayım.takmıyorum kafama,sağlığı yerinde olsun da varsın zayıf olsun diyorum artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vayyyy ben bile etkilendim ya helal sana:) ben bu konularda hiç yaratıcı değilim kopya çeksem olur de mi?:))
Doğum günümde de acayip şeyler yapmıştı ama şimdi anlatsam hakseverin eşine olacak olan:)) şaka bi yana erkeklerin geneli böyle ya.ben de doğum gününde Face duvarına destan yazarım ne sözler ne sözler,hani biraz da herkesin içinde yapayım kocişim onure olsun diye:) ama o sadece tsk ederim yazar,millet gülüyor halime:)
Bu arada sağlık ocağı faciamızı yazayım yine tartıları bozuk.kızım 11 gün önce hastanemizde 5150 gr'dı şimdi kıyafetle 5600 gr ama üzerinde çok kıyafet vardı en az 300 gr.lık.(tarttım yedek kıyafetleri,düşeyim kilodan diye ordan biliyorum) yani taş çatlasa 11 günde 150 gr almış.boyu da 59 cm.hamileyken hep iki hafta önde gidiyordu kızım ama şimdi böyle ne yapayım.takmıyorum kafama,sağlığı yerinde olsun da varsın zayıf olsun diyorum artık.
olur canım hatta buraya konu açmıştım herkez ne şanslı eşin var demişti beni bile köreltti bu herif yapasım gelmiyo bazen bi hevesle yapıyorum utansın diye yok anam hiç utanmıyo süpriz yapıyorum eh yiyo içiyo hemen aşkım tv baksam pc otursam kızarmısın yok diyorum ya ne kızcam nolduki sanki bişi yaptık bak keyfine ormantik kocacım
allahım yarabbim al işte ya hepsi bi çeşit :)) benimkide face açtırmıyo neymiş aşklı meşkli sözler paylaşırmışım gençler gbbiliyo ne kadar hisli oldugumu
hoşgeldin 5bucuk kilolar kervanına biizmki 61 cm olmuş 49 cm dogmuştu boya gitmiş dedi hemşire:26:
ama tarti bozukmus semenderim belki o kadar az degildir kiscennn...yaw nolmus bu saglik ocaklarina milattan kalma tartimi kullaniyo hepicigi yok anladimki bu ay cogumuzun bebesi az kilo almiss havaalardanmi neden anlayamadim.. takamyalimki sütümüz azalmasinn bidaha tartida nolacak bi bekleyelim biz elimziden geleni yapalimm bakalimm
olur canım hatta buraya konu açmıştım herkez ne şanslı eşin var demişti beni bile köreltti bu herif yapasım gelmiyo bazen bi hevesle yapıyorum utansın diye yok anam hiç utanmıyo süpriz yapıyorum eh yiyo içiyo hemen aşkım tv baksam pc otursam kızarmısın yok diyorum ya ne kızcam nolduki sanki bişi yaptık bak keyfine ormantik kocacım
allahım yarabbim al işte ya hepsi bi çeşit :)) benimkide face açtırmıyo neymiş aşklı meşkli sözler paylaşırmışım gençler gbbiliyo ne kadar hisli oldugumu
hoşgeldin 5bucuk kilolar kervanına biizmki 61 cm olmuş 49 cm dogmuştu boya gitmiş dedi hemşire:26:
avatarındaki melek kuzu senin sanırım maşallah
daha dün gibi doğuma gidiyorum dua edin dediğini
Maşallah canım uzun boylu olacak belli ki:)
kızımın damakları kaşınıyo galiba.parmağımı yakalarsa ağzına götürüp kemikli yerinie damaklarını sürtüyo.diş mi çıkaracak acaba.var mı aynı durumda olan:44::44:
kızlar hıçkırık için limonun zararı yokmuş ve gerçekten de hıçkıran bebk büyüyomuş. doktor söledi geçende tvde.evet hıçkırığı kesiyomuş ben hiç denemedim.
ıyı geceler anneler. Canım cok sıkkın kızımın kakasında dunden berı sumuksu yapıda ıcınde hafıf cızgı seklınde kan gırdum. Babamız hemsıre bu kaka ırneklerınden aldı hastaneye goturdu talıl yaptırdı. Tahlılde hıcbırsey cıkmamıs. Daha once burada bırkac kısıde okumustum amıp falan demıslerdı. Bızde bırsey cıkmadı pekı neden boyle bırsey var. Yorumlarınızı beklıyorum
kızımın damakları kaşınıyo galiba.parmağımı yakalarsa ağzına götürüp kemikli yerinie damaklarını sürtüyo.diş mi çıkaracak acaba.var mı aynı durumda olan:44::44:
Kilo iyi bişey deil arkadaşlar
Kilısu az olan bebek annneleri bide şu yönden düşünün benimki 7 kilo ve sürekli gaz sancısı çeken kaka yapamayan sürekli kucakta pış pış isteyen bir bebek kollarım kopuyor gece gündüz kucakta gezdirmekten. Daha kilo alsın istemiyorum. Zaten 3 aydan sonra kilo alımları yavaşlayacak
ıyı geceler anneler. Canım cok sıkkın kızımın kakasında dunden berı sumuksu yapıda ıcınde hafıf cızgı seklınde kan gırdum. Babamız hemsıre bu kaka ırneklerınden aldı hastaneye goturdu talıl yaptırdı. Tahlılde hıcbırsey cıkmamıs. Daha once burada bırkac kısıde okumustum amıp falan demıslerdı. Bızde bırsey cıkmadı pekı neden boyle bırsey var. Yorumlarınızı beklıyorum
bıde su anne kılolarından bahsettınız gecen gun bende dogumdan sonra kılo alanlardanım. Mıllet demeye basladı aaaa kılo almısın aaaa soyle aaaa boyle bende dedım hafıften kısayım. Ama bende gercekten hayvan gıbı yıyıyorum. Baktım kısınca sut azaldı bende hemen panık. Yemeye devam sutum allaha sukur sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?