2014 Şubat Anneleri

ama tarti bozukmus semenderim belki o kadar az degildir kiscennn...yaw nolmus bu saglik ocaklarina milattan kalma tartimi kullaniyo hepicigiyok anladimki bu ay cogumuzun bebesi az kilo almiss havaalardanmi neden anlayamadim..takamyalimki sütümüz azalmasinn bidaha tartida nolacak bi bekleyelim biz elimziden geleni yapalimm bakalimm

Vayyyy ben bile etkilendim ya helal sana:) ben bu konularda hiç yaratıcı değilim kopya çeksem olur de mi?:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olur canım hatta buraya konu açmıştım herkez ne şanslı eşin var demişti beni bile köreltti bu herif yapasım gelmiyo bazen bi hevesle yapıyorum utansın diye yok anam hiç utanmıyo süpriz yapıyorum eh yiyo içiyo hemen aşkım tv baksam pc otursam kızarmısın yok diyorum ya ne kızcam nolduki sanki bişi yaptık bak keyfine ormantik kocacım

allahım yarabbim al işte ya hepsi bi çeşit :)) benimkide face açtırmıyo neymiş aşklı meşkli sözler paylaşırmışım gençler gbbiliyo ne kadar hisli oldugumu

hoşgeldin 5bucuk kilolar kervanına biizmki 61 cm olmuş 49 cm dogmuştu boya gitmiş dedi hemşire:26:

avatarındaki melek kuzu senin sanırım maşallah
daha dün gibi doğuma gidiyorum dua edin dediğini

kızlar hıçkırık için limonun zararı yokmuş ve gerçekten de hıçkıran bebk büyüyomuş. doktor söledi geçende tvde.evet hıçkırığı kesiyomuş ben hiç denemedim.

Kısmeti bu kadar kızımın herhalde ne yapayım.dediklerinizi yapıyorum artık beslenmeme çok dikkat ediyorum kızım fırsat vermiyor yine tabi ama alelacele de olsa atıştırıyorum.geliyo da aslında ama artık besleyici mi değil nedir bilmiyorum.sonuçta 3500 ile 6500 arası 3 ay için normalmiş.

Maşallah canım uzun boylu olacak belli ki:)

benim eşimde pcde bişeyler hazırlamış anneler günü için hediyenin yanında.geneldee atlamaz özel günleri.maddi değil manevi şeyler çok daha kıymetli benim için.en son doğum günümden önceki akşam bi gelsene dedi öteki odaya pastadır mumlar bi güzel ortam hazırlamış nası duygulandım.hiç aklımda yoktu doğuma da iki ay felan vardı duygusallık tavan yapmıştı zaten. ilk kutlayan ben olmak istedim onun için erken davrandım dedi.doğumdan çıkar çıkmaz bi baktım hediye almış daha önce konuşmuştuk alma yanımda ol yeter demiştim. nası şaşırdımbenim için hediyeden önemlisi dedi ki senin hediyen en güzeli.teşekkür ederim bana verdiğin bu güzel hediye için benim hediyem küçük kaldı ama dedi.nası duygulandım.ama ben bu sene onun doğum gününü unuttum.uykusuzluk gaz sancıları derken haftadan günden haberim olmadı bi dönem oraya denk geldi ne yazık ki..halbu ki bi hafta önce aklımdaydı nası unuttum çok üzüldüm çok suçladım kötü oldum yaa..eşimden çok özür diledim üzme kendini asıl o zaman üzülürüm ben senin halini görmüyo muyum dedi..anlayışlı kocam benim.

kızımın damakları kaşınıyo galiba.parmağımı yakalarsa ağzına götürüp kemikli yerinie damaklarını sürtüyo.diş mi çıkaracak acaba.var mı aynı durumda olan:44::44:

avatarındaki melek kuzu senin sanırım maşallah
daha dün gibi doğuma gidiyorum dua edin dediğini

evet canım benim cimcimem zeynebim büyüdü teyzesi iyice maymuşluk yapmaya başladı zor günleri atlattık artık mıncıklama sevme zmanları rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin en ummadık anda bizimki gb süpriz yapsın inşallah

Maşallah canım uzun boylu olacak belli ki:)

annesine çekmemmiş herelde ben 1*60 yokum :)) babamız uzun

Sevgili subat anneleri ben mart annesiyim sizin tecrubelerinizden de faydalaniyorum takip ederek. Bebek arabasi alicam kullandigi arabalardan memnun olanlar yazabilirse cok sevinirim simdiden tesekkurler..

ıyı geceler anneler. Canım cok sıkkın kızımın kakasında dunden berı sumuksu yapıda ıcınde hafıf cızgı seklınde kan gırdum. Babamız hemsıre bu kaka ırneklerınden aldı hastaneye goturdu talıl yaptırdı. Tahlılde hıcbırsey cıkmamıs. Daha once burada bırkac kısıde okumustum amıp falan demıslerdı. Bızde bırsey cıkmadı pekı neden boyle bırsey var. Yorumlarınızı beklıyorum

Kilo iyi bişey deil arkadaşlar
Kilısu az olan bebek annneleri bide şu yönden düşünün benimki 7 kilo ve sürekli gaz sancısı çeken kaka yapamayan sürekli kucakta pış pış isteyen bir bebek kollarım kopuyor gece gündüz kucakta gezdirmekten. Daha kilo alsın istemiyorum. Zaten 3 aydan sonra kilo alımları yavaşlayacak

Belki çatlak olmuştur.
Ben kan görmedim ama benimkide kaka yapmıyor cerraha göstericem çatlak varmı diye

kızımın damakları kaşınıyo galiba.parmağımı yakalarsa ağzına götürüp kemikli yerinie damaklarını sürtüyo.diş mi çıkaracak acaba.var mı aynı durumda olan:44::44:

kiscem o bizdede var yumrugu agzinin icinde süreklii

dorusun canim senin isinde zor ben 5500 kiloyu biraz kucagima alinca yoruluyoum Allah sana kolaylik versinn:26:

amip yoktur p zaman..ama bide süte alerjisi olan bebeklerdede kakada kan olabiliyo...:26:bilmiyorum ama o kaka incelemesindemi cikiyo yoksa alerji tstimi yaptirilmak zorunda:26:ins önemli bisey degildirrr

bıde su anne kılolarından bahsettınız gecen gun bende dogumdan sonra kılo alanlardanım. Mıllet demeye basladı aaaa kılo almısın aaaa soyle aaaa boyle bende dedım hafıften kısayım. Ama bende gercekten hayvan gıbı yıyıyorum. Baktım kısınca sut azaldı bende hemen panık. Yemeye devam sutum allaha sukur sımdı

bende yiyorum ekmek yemeyince yine yine acıkıyorum ama en cok salata yapıyorum severmisin bilmem ama salata cok yap miden onla dolsun ben salatama peynir dogruyorum bideyemekelrden önce su içersende az yemiş olursun ve kuru yemiş fındık felanda hem sütünü arttırır hemde tok tutar ara ögünlerde ben bol içicek içiyorum dogumdan önceki kiloma ilk 10 günde indim ben ama malum sezeryanlıyım göbegim var kendime göre onuda yazın hergün parka götürücem kızımı yürüyüşle atıcam inşallah eve gelincede mekik çekmeyi planlıyorum şimdilik bişey yaptıgım yok acıkcası bebegimin yorgunlugu evin illeri bile yetiyo şuan bunalrı hakedeyimde spor kalsın diyorum zaten dikişlerim dikiş yokta işt eo yer acıyo yorulunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…