kızlar hıçkırık için limonun zararı yokmuş ve gerçekten de hıçkıran bebk büyüyomuş. doktor söledi geçende tvde.evet hıçkırığı kesiyomuş ben hiç denemedim.
O halde limona hayır ben vazgeçtim doğal akışına bırakalım olayı da büyüsün kuzular
Bende bunaldim iyice yasitim komsum yok hep evde havalar darmaduman burayi takip ediyorum da sosyallesiyorum oglen kisir yapipda iki muhabbeti ozledim pufff puffff
canım benimde yaşıtım yok çevremde.benim kadar çocukları torunları var
Oylede insan sıkıliyor iste bazen kendi kendime konusuyorum icimden tabii delirmedim dahabazende kizimla konusuyorum o varmis gibi yanimda tabi yine icimden( vefat eden kizim)
ıyı geceler anneler. Canım cok sıkkın kızımın kakasında dunden berı sumuksu yapıda ıcınde hafıf cızgı seklınde kan gırdum. Babamız hemsıre bu kaka ırneklerınden aldı hastaneye goturdu talıl yaptırdı. Tahlılde hıcbırsey cıkmamıs. Daha once burada bırkac kısıde okumustum amıp falan demıslerdı. Bızde bırsey cıkmadı pekı neden boyle bırsey var. Yorumlarınızı beklıyorum
Bebeklerin kilosunu kafanıza takıpta sütünüzü etkilemeyin kızlar. Ama dr mama dersedw mama verin tabi memeyi bırakmadan.
Benim büyüğüm kızımda yani 3 ay sarılık çektik hergun hastanedeydik. Fototerapi görecek kadar yüksek deildi ama sınırdaydı. 3 ay da devam etti. 8 tüp kan alındı 50 çeşit tahlil yapıldı nerdeyse. Ama bitanede dr bana mama ver demedi. Bence çocuğum doymuyodu şimdi anladım. Oğlum doğduğunda dr doymazsa kesinlikle mama ver sarılık yaparsın dedi. Hemşirede aynısını söledi bende 20 gün kadar sadece geceleri 30-60 arası mama verdim. Oğlum sarılık olmadı. Ben mama vermiyim diye diretseydim belki oda sarılık olacaktı. Sizde dr nuzu dinleyin. Bu sarılık sonradanda oluyormuş. Uzak bi akrabamız 5 aydan sonra çocuğu geve uyuyor diye fazla emzirmemiş çocuk sarılık olmuştu.
Anneler gununden bahsedilmis ben de anlatayim esim bi tatil koyunden yer ayirtmis ama hava muhalefeti nedeniyle son anda iptal etmis surpriz yapacakmis bana ama kismet bi buket cicek alip bi de pasta yaptirmis sagolsun
ıyı geceler anneler. Canım cok sıkkın kızımın kakasında dunden berı sumuksu yapıda ıcınde hafıf cızgı seklınde kan gırdum. Babamız hemsıre bu kaka ırneklerınden aldı hastaneye goturdu talıl yaptırdı. Tahlılde hıcbırsey cıkmamıs. Daha once burada bırkac kısıde okumustum amıp falan demıslerdı. Bızde bırsey cıkmadı pekı neden boyle bırsey var. Yorumlarınızı beklıyorum
kiscem o bizdede var yumrugu agzinin icinde süreklii
Benim oğlum da aynı o şekilde bu aralar. Büyük oğlum da aynıydı ama 8 aylık çıkardı dişini. Biz de erken çıkaracak zannetmiştik ama oyle olmadı. Belli olmuyor demek bu işler diye düşünüyorum ya da bize oyle denk geldi bilemiyorum:) oyle boyle çıkacak işte dişler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?