2014 Şubat Anneleri

kızlar hıçkırık için limonun zararı yokmuş ve gerçekten de hıçkıran bebk büyüyomuş. doktor söledi geçende tvde.evet hıçkırığı kesiyomuş ben hiç denemedim.

O halde limona hayır ben vazgeçtim doğal akışına bırakalım olayı da büyüsün kuzular

hımm..hepimiz aynı durumda demek ki.bugün komşuya sordum da damağına baktı damağı sert erken diş çıkarcak dedi.kafam karıştı biraz:44:

O halde limona hayır ben vazgeçtim doğal akışına bırakalım olayı da büyüsün kuzular

aynı şey benimde aklıma geldi ama doktor öneriyodu limonu hıçkırık için..ben kendi haline bırakıyom bu ara hıçkırıktn rahatsız olmazsa olursa isterse emziriyom:13:.

Bende bunaldim iyice yasitim komsum yok hep evde havalar darmaduman burayi takip ediyorum da sosyallesiyorum oglen kisir yapipda iki muhabbeti ozledim pufff puffff

haksevercim yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım aslında.seni tedirgin etmek üzmek istemem canım.benim kızımda kusuyo günde kaç kıyafet değişiyo.benim üstüm başım.halı koltuk...elimde mendillerle geziyorum.bazen dediğin gibi ağzının kenarından sızıntı şeklinde çıkarıyo bazen birden peynir şeklide,genelde emzirdikten sonra gazını çıkarırkrn peynir şeklinde kusuyo.ama yeterli kiloyu almış.
gerçekten üzüldüm senin adına ama sağlığı ii çok şükür tatlım.sütündeki yağ oranı mı az acaba canım yumurta yoğurt ye canım.kızını acaba bi doktora mı götürsen en azından için rahat eder.dediğim gibi kafanı karıştırmak seni üzmek istemem..

Oylede insan sıkıliyor iste bazen kendi kendime konusuyorum icimden tabii delirmedim daha bazende kizimla konusuyorum o varmis gibi yanimda tabi yine icimden( vefat eden kizim)

başın sağolsun .o seni cennette bekliyo olacak inşallah canım.
haklısın komşuluk edecek kimse yok mu

Kan için bir şey diyemeyeceğim ama benim kızım da sümüksü yapıyordu kakasını tahlil verdik sorun yoktu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haksever benim kızım da aynen seninki gibi çok kusuyor .31 Ocak doğumlu şuan 5 buçuk kilo ben de çok takıyorum kafayasürekli kusuyor.

Bebeklerin kilosunu kafanıza takıpta sütünüzü etkilemeyin kızlar. Ama dr mama dersedw mama verin tabi memeyi bırakmadan.
Benim büyüğüm kızımda yani 3 ay sarılık çektik hergun hastanedeydik. Fototerapi görecek kadar yüksek deildi ama sınırdaydı. 3 ay da devam etti. 8 tüp kan alındı 50 çeşit tahlil yapıldı nerdeyse. Ama bitanede dr bana mama ver demedi. Bence çocuğum doymuyodu şimdi anladım. Oğlum doğduğunda dr doymazsa kesinlikle mama ver sarılık yaparsın dedi. Hemşirede aynısını söledi bende 20 gün kadar sadece geceleri 30-60 arası mama verdim. Oğlum sarılık olmadı. Ben mama vermiyim diye diretseydim belki oda sarılık olacaktı. Sizde dr nuzu dinleyin. Bu sarılık sonradanda oluyormuş. Uzak bi akrabamız 5 aydan sonra çocuğu geve uyuyor diye fazla emzirmemiş çocuk sarılık olmuştu.

Anneler gununden bahsedilmis ben de anlatayim esim bi tatil koyunden yer ayirtmis ama hava muhalefeti nedeniyle son anda iptal etmis surpriz yapacakmis bana ama kismet bi buket cicek alip bi de pasta yaptirmis sagolsun

İyi oldu bunu söylediğin arkadaşım.gerçi benim kız en fazla 3 saate kalkıyor ama olur ya huyu değişir aklımın bir köşesinde kalsın.sağol😘

Anneler gununden bahsedilmis ben de anlatayim esim bi tatil koyunden yer ayirtmis ama hava muhalefeti nedeniyle son anda iptal etmis surpriz yapacakmis bana ama kismet bi buket cicek alip bi de pasta yaptirmis sagolsun

Woww çok iyiymiş😃

Anne kilolarıyla ilgili ben zaten kiloluyum yazzmak dahi istemiyorum. Kızım doğduktan 8 ay sonra tekrar hamile kaldım. Gerçi hamilelikte 9 kilo almıştım ve kilolar gitmişti. Ama emzirerek zayıflamak istiyodum. Tabi tekraR hamile kalınca zayıflama hayal oldu. Şimdide yine az kilo almıştım kilolar gitti. Ama şişman olduğum için yine şişmanım. Neyse tv de gördüm insülin direnci diye bişey varmış. Onun için tahlil yaptırıcam. Doymak nedir bilmiyorum. Sürekli tatlı istiyorum. Ve zayıflayamıyorum. Neyse bakalım tahlillerde ne çıkacak. Tedavi olursam kilo verebilirim belki. Bir sürü kiyafetimi kuzenime verdim. Hepsi yepyeni ama olmuyolardı

Cnm ince çizgi şeklindeyse korkma çatlak vardır bizdede bi kere oldu kaka yaparken çok ıkınmaktan eeee tahlilde temizmiş evham yApma

kiscem o bizdede var yumrugu agzinin icinde süreklii

Benim oğlum da aynı o şekilde bu aralar. Büyük oğlum da aynıydı ama 8 aylık çıkardı dişini. Biz de erken çıkaracak zannetmiştik ama oyle olmadı. Belli olmuyor demek bu işler diye düşünüyorum ya da bize oyle denk geldi bilemiyorum:) oyle boyle çıkacak işte dişler :)

pff
dayanamayıp terli terli dondurma yedim ve sonuç felaket bi boğaz ağrısı dra gitmek ilaç kullanmak istemiyorum çocuğa bulaşmaz inşallah

doru belli olmaz her elini agzina alan bebek cabuk dis cikaracak diye..

bide dis yerleri biraz beyaz gibi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…