2014 Şubat Anneleri

Anneler gununden bahsedilmis ben de anlatayim esim bi tatil koyunden yer ayirtmis ama hava muhalefeti nedeniyle son anda iptal etmis surpriz yapacakmis bana ama kismet bi buket cicek alip bi de pasta yaptirmis sagolsun

alkisi hak etti esin

Haksever benim kızım da aynen seninki gibi çok kusuyor .31 Ocak doğumlu şuan 5 buçuk kilo ben de çok takıyorum kafayasürekli kusuyor.

bende dönem dönem takıyorum sonra saglıklı diyip şükrediyorum nabayım böyle büyücekelr hereldebir -iki aya kadar geçicek zaten inş. ,,

kızlar tekrar koyayım dedim.ideal boy kilo:Eki Görüntüle 1111816

bu çizelgeye göre gayet normal zaten cnaım ama bakalım nolcak bu ayda sabredeyim inş. normaldirde böledir

Kizimin oyun halisina yattik beraber oyun oynuyoruz hem de ben pilates yapiyorum gerci sezeryandan dolayi cogunu yapamiyorum ama olsun. oyuncaklardan ziyade kizimin dikkatini benim hareketlerim cekiyo sanirim

evet cizelgeye göre bizim bebislerde normal hem alt sinirda bile degilleer ortadalarrr masallahh

Kizimin oyun halisina yattik beraber oyun oynuyoruz hem de ben pilates yapiyorum gerci sezeryandan dolayi cogunu yapamiyorum ama olsun. oyuncaklardan ziyade kizimin dikkatini benim hareketlerim cekiyo sanirim

oynayin bakalim anne kisben hic spor yapmiyorum nedense hep yorgun gibiyim canim hic istemiyoo

kislar bebislerinizin kafa formlari nasi..:26:yaw benim oglum ne yaparsak yapalim hep sola dönderiyo kafasinii o yüzden tam istedigimiz formda degil kafasi yarin rota asisi var bi söylüm doktoruna kafa icin özel bi sapka ne varmii

mesala oyun halisina yatiriyom yok illa sola dönük hep kafasi gece yatiriyorum uyanikken asla izin vermiyoda uyuyunca detekelrle iyce saga dönük yatiriorum bi bakiyoz nasi yaptiysa yine sola dönük vaziyeette buluyoruz yaw büyüyünce saci kestirse istedigi gibi güzelde durmazz bunun bi caresi olmaliii

bide anne karnindada hamileliginden basindan sonuna kadar hep soldaydi asla sagayada ortaya gecmedi..doktorla ebede demisti karinda o kadar bosluk hep solda duruyo diyeeeo huyunu halen unutmadi yawwwwhep solumu kurcalamisti hic sagda asagida ortada tekme hiisetmemistim ben bari anne karninda yaptikalrini bu dünyada yapma gecmiste kaldi onlarrr alla alladogum yaptim ebe bile nerden anladiysa bu bebek hep soldamiydi dedi bende evet dedimm

Son düzenleme:

Canim hareketleri biraz paylasirmisin sezeryanla dogum yaptim 3 ay oldu sende sezeryanmi olmustun ona göremi hareketler bende top var evdede ayak uzatiyoz hep :))

Biz bugun doktor a gittikkk. Kuzucugum 5,500 gr olmus masallah herkes 3 aylik 5,500 biz 4 aylik:) bunada sukur sagligimiz yerinde. Boynunda pisik var kuzumun doktorumuz sordu ne kullandigimizi pisik kremi dedim. Onlar cok fayda etmezki dedi 2 krem yazdi.gunde iki sefer surucez.bugun seftali elma puresi yedikk.doktor amcamiz afiyet olsun dediii:) bizde hersey boyle..

maşallah canım boyu ne kadar olmuş kuzumun bizim kızında boynunun altı pişik kustukalrı boyun altına kulak içine kaçırıyo hep nemli silsemde hep öyle kulak arkasındada oluyo kulakları küçümencik ve yapışıyo resmen her uyandıgında başını kuruluyorum kulak arkasını boynunu ama yinede kızarık ismi ne kremlerin bendede mantar kremi var kulak arkası için vermişti çok kullanmadım boynuna da ondan sürsemmi acaba ama kremli dahada nemlencek yıkayınca bişisi kalmıyo heryeri pamuk şekeri oluyo

şeftali ve elma püresi he ohh afiyet olsun ayrasın kuzuma nası yiyo ya bizede ögretirsin artık bidahaki aya tattırmaya başlıcaz dimi yoksa 6 aydamı :44: ben cahilim bu konuda daha araştırmadım senden yardım alırım watsapp sag olsun

Bidenemm.60 cm olmus mintim:) ah o kusmalar ahh.ondan pisik oldu zaten. Travazol bide fito verdi canim.travazol zaten mantar kremi.pisik icin veriyorlar.birini surcem 2 saat sonra digerini surcem.
Ek gida biz genelde mama yiyoruz ya onun icin erken basladik.hem daha once buyuk kizimin doktor u 4. Ayda baslatmisti 6 ay sadece anne sutu yada mmama yiyenler ek gidaya gecerken zorlaniyor o yuzden ben baslatiyorum demisti.bunda da aynisini uyguladim.once 1 cay kasigi elma suyu verdim.cam rendede rendeleyip suyundan aldim.verdim 24 saat bekledim alerji olucakmi diye.zaman dolunca baska meyve suyu denedim. Ve bugun disardaydik havada malum sicak su icermi diye denedim 20 cc icti ici yanmis yavrumun:) boyle iste. Sende gidince dokroruna sor ne zaman vermeye baslayayim diye. Wathsapp im 24 saat acik:) istedigini sor:)

canım kızımda sağına yatmayı seviyo.eskiden yamuk gibiydi kafası nası olduysa büyüdükçe düzeldi.çözümünü bilmiyorum bi fikrim yok ne yazık ki..
bügün dr tvde bebeği geri memeye alıştırmak için meme başına pekmez sürebilirsiniz karanlık loş ortamda yanınızda kimse yokken emzirmeyi deneyin dedi.bi dene istersen senin tosuncuk napcak :83::82:

maşallah kuzuya..geçmiş olsun canım..

fizyolojik reflü genelde 6 aydan sonra geçiyomuş.inşallah canım...

Afiyet olsun bebike ii bak problem yok bosver kiloyu ek besinler artinca baslar kiloya

Kızlar kaka prob için çocuk cerrahına gittik makat darlığı varmış. Bir metal çubuk yazdı aldık poposuna 15 gün masaj yapıcaz. Bir düzelme olmazsa önce biyopsi yapılacakmış sonra ameliyat hefhalde sonrasını dinleyemedim. Kötü oldum. İnşallah düzelir internetten araştırdım dr larda kendi aralarında çelişiyor. Kimisi hemen ameliyat demiş kimisi o çubukla tedavi demiş. Ben bir başka cerraha daha göstermek istiyorum

Gecmis olsunn insallah ameliyata gerek kalmadan iyilesir yavrun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebegim 2.5 aylik eldiven kullanmiyorum ellerini tanisin diye ama artik elini agzindan ve gozunden uzak tutamiyorum burnunun iki yanini da tirnaklayip kanatmis eldiven takmak da istemiyorum sizler nasil onlediniz bunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

jg
canim cok gecmis olsun.insallH amelyat olmasina gerek yok...cok canim benin kizsda on gundur kaka yapmiyor..daha önceleri günde 5 defa yapiyorduu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…