2014 Şubat Anneleri

Canim ben ilk 2, 5 ayi geckin bi süre eldiven kullandim cok ciziyodu bazen tirnagini kesmediysem geceleri takiyorum halamiz kesiyo ben kesemiyorum cünki hmmm bide bebek törpüleri var cikonun falan incecik o yanlari biraz törpülemek gerekiyo kesilse bile jilet gibi yanlari

Gecmis olsun canim bence baska dr larada götür insallah düzelir

Doktorumuz bize sadece 10 gun eldiven taktirdi. 10 gunden sonra bir daha takmadik. Ilk baslarda yuzunu cok cizdi. Ama izleri hemen geciyor merak etme. Sonra zamanla yuzunu cizmemeyi ogrendi. Haftada iki dafe kesiyorum tirnaklarini. Tirnak uzamasi bebegin buyudugunu gosterir dedi doktorum. Simdi ellerini cok rahat kullaniyor. Agzina goturuyor. Kulagina goturuyor. Saclarini cekiyor sinirlenince. arada cizdigi kanattigi da oluyor ama geciyor hemen.

bizimde hem boynumuzda hem koltuk altlarimiz acayip psikti burdan arkadas penaten kullan dedi co kfaydasi oldu ayrica sudacrem pisik kremide kullandim muciz gibim bunlar sayesinde gecti ekstra hic bi krem kulanmadan...doktoruna gidince sordum dorumu pisik kremi kullanoyrum diye evet doru sadece onu sürün dedi..

Goguslerimin süt dolduğu zamanları özledim (
aynen bende canim ya haftalar gectikce azaliyo sanlki..eskiden 3 saat agmayinca tas gibim olurdu simdi 5 saat sagmasam bile yumusak..ins 6 ay kadar yeter devam ssütüne baslamak zorunda kalmayizz:26:
canim pisik kremi denedinmi ben öyle care buldummm cabucak geciyo hem kulaginda vardi hem bogazindaa
saol canim bi denim pekmeziiins bizimkide düzelir cok kafaya takiyom bu araalarrrr böylemi kalacak diyeee
cok gecmis olsun ins ameliyata gerek kalmaz:26::26::26:

Son düzenleme:

bende hic ilk günden itibaren eldiven kullanmadim

bazen biizmkide kücük kesikler yapiyo ama iz ne kalmadi hemen geciyo

ama ben hafta bi iki kez uyurken kesiorum..uyanikken imkansiz zaten...uzamayinca kesikte atamiyoo

çok geçmiş olsun..Allah tez zamnda şifalar versin canım..

kızlar yazdıklarınız için çok tşk ederim.bugün başka bir dr a gittik ve bebeğimin kilosunun 6550 değil 7250 olduğunu gördüm.bir sürü şey içiyorum.allahın izniyle inş sütüm geri gelir.dualarınızı eksik etmeyn

bende ilk bir ay taktım.bir aydan sonra önermiyolar diye bi de kızımın eldivensiz daha mutlu olduğunu bana dokunmak istediğini fark ettim .çıkardığım günden beri emerken elimi tutuyor ellerini tanıyo şimdi sürekli ağzında şapur şupurgeceleri takıyorum genelde uyanırken gözünüü ovalamaya çalışırken kendini sakatlamasn die.tırnaklarını kontrol ediyorum haftada iki kez falan kesiyorum.o zaman yüzünü çizmiyo.eğer olurda çizerse hemen kantron yağı sürüyorum bi saatte kırmızılığını alıyo düzeliyo mucizevi bişry tavsiye ederim

maşallah canım çok ii kilosu.ne yani yanlış mı ölçmüşler.:44:inşallah sütün gelir humananın ççayı baya fayda ediyo bide salatlıkta süt yapıyomuş.gazınız uykunz nası bu arada tatlım:44:

Bebeği memesini tutmayan arkadaşlar için tv deki dr Karanlık yerde emzirin dedi emzirdiğiniz yerde kimse olmasın ses olmasın dedi meme ucuna çok az pekmez sürebilirmişsiniz ayrıca annede tatlı yerse sütünn tadınıda bebek sever ve emer dedi aklımda kalanlar bunlar paylaşmak istedim

saol canim bi denim pekmeziiins bizimkide düzelir cok kafaya takiyom bu araalarrrr böylemi kalacak diyeee

inşallah faydası olur canım.sn sütüne odaklan çok kafaya takma sütün etkilenmesin.ek gıdalara geçcez zaten biberondan içsede senin sütün kuzum

Bol bol sütlü günler inşallah

Sağolun canlarım,bakalım inş gelir.humana içiyorum,hipp de fena değil

Çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir kuzun...

sağol tatlım bunuda deneyeyim ben

gazımız birden bitti teyzesi hamdolsun.şu süt işide yoluna girse :)

ben boynundaki kızarıklıklara da poposuna da kantron yağı kullanıyorum çok fayda ediyo.:104:hiç pişik olmadık maşallahherşeye kantron anlıcanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…