Bebegim 2.5 aylik eldiven kullanmiyorum ellerini tanisin diye ama artik elini agzindan ve gozunden uzak tutamiyorum burnunun iki yanini da tirnaklayip kanatmis eldiven takmak da istemiyorum sizler nasil onlediniz bunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kaka prob için çocuk cerrahına gittik makat darlığı varmış. Bir metal çubuk yazdı aldık poposuna 15 gün masaj yapıcaz. Bir düzelme olmazsa önce biyopsi yapılacakmış sonra ameliyat hefhalde sonrasını dinleyemedim. Kötü oldum. İnşallah düzelir internetten araştırdım dr larda kendi aralarında çelişiyor. Kimisi hemen ameliyat demiş kimisi o çubukla tedavi demiş. Ben bir başka cerraha daha göstermek istiyorum
Bebegim 2.5 aylik eldiven kullanmiyorum ellerini tanisin diye ama artik elini agzindan ve gozunden uzak tutamiyorum burnunun iki yanini da tirnaklayip kanatmis eldiven takmak da istemiyorum sizler nasil onlediniz bunu
Biz bugun doktor a gittikkk. Kuzucugum 5,500 gr olmus masallah herkes 3 aylik 5,500 biz 4 aylik:) bunada sukur sagligimiz yerinde. Boynunda pisik var kuzumun doktorumuz sordu ne kullandigimizi pisik kremi dedim. Onlar cok fayda etmezki dedi 2 krem yazdi.gunde iki sefer surucez.bugun seftali elma puresi yedikk.doktor amcamiz afiyet olsun dediii:) bizde hersey boyle..
aynen bende canim ya haftalar gectikce azaliyo sanlki..eskiden 3 saat agmayinca tas gibim olurdu simdi 5 saat sagmasam bile yumusak..ins 6 ay kadar yeter devam ssütüne baslamak zorunda kalmayizz:26:Goguslerimin süt dolduğu zamanları özledim(
canim pisik kremi denedinmi ben öyle care buldummm cabucak geciyo hem kulaginda vardi hem bogazindaamaşallah canım boyu ne kadar olmuş kuzumunbizim kızında boynunun altı pişik kustukalrı boyun altına kulak içine kaçırıyo hep nemli silsemde hep öyle kulak arkasındada oluyo kulakları küçümencik ve yapışıyo resmen her uyandıgında başını kuruluyorum kulak arkasını boynunu ama yinede kızarık ismi ne kremlerin bendede mantar kremi var kulak arkası için vermişti çok kullanmadım boynuna da ondan sürsemmi acaba ama kremli dahada nemlencek yıkayınca bişisi kalmıyo heryeri pamuk şekeri oluyo
şeftali ve elma püresi he ohh afiyet olsun ayrasın kuzuma nası yiyo ya bizede ögretirsin artık bidahaki aya tattırmaya başlıcaz dimi yoksa 6 aydamı :44: ben cahilim bu konuda daha araştırmadım senden yardım alırım watsapp sag olsun
saol canim bi denim pekmeziicanım kızımda sağına yatmayı seviyo.eskiden yamuk gibiydi kafası nası olduysa büyüdükçe düzeldi.çözümünü bilmiyorum bi fikrim yok ne yazık ki..
bügün dr tvde bebeği geri memeye alıştırmak için meme başına pekmez sürebilirsiniz karanlık loş ortamda yanınızda kimse yokken emzirmeyi deneyin dedi.bi dene istersen senin tosuncuk napcak :83::82:
cok gecmis olsun ins ameliyata gerek kalmaz:26::26::26:Kızlar kaka prob için çocuk cerrahına gittik makat darlığı varmış. Bir metal çubuk yazdı aldık poposuna 15 gün masaj yapıcaz. Bir düzelme olmazsa önce biyopsi yapılacakmış sonra ameliyat hefhalde sonrasını dinleyemedim. Kötü oldum. İnşallah düzelir internetten araştırdım dr larda kendi aralarında çelişiyor. Kimisi hemen ameliyat demiş kimisi o çubukla tedavi demiş. Ben bir başka cerraha daha göstermek istiyorum
Kızlar kaka prob için çocuk cerrahına gittik makat darlığı varmış. Bir metal çubuk yazdı aldık poposuna 15 gün masaj yapıcaz. Bir düzelme olmazsa önce biyopsi yapılacakmış sonra ameliyat hefhalde sonrasını dinleyemedim. Kötü oldum. İnşallah düzelir internetten araştırdım dr larda kendi aralarında çelişiyor. Kimisi hemen ameliyat demiş kimisi o çubukla tedavi demiş. Ben bir başka cerraha daha göstermek istiyorum
maşallah canım çok ii kilosu.kızlar yazdıklarınız için çok tşk ederim.bugün başka bir dr a gittik ve bebeğimin kilosunun 6550 değil 7250 olduğunu gördüm.bir sürü şey içiyorum.allahın izniyle inş sütüm geri gelir.dualarınızı eksik etmeyn
kızlar yazdıklarınız için çok tşk ederim.bugün başka bir dr a gittik ve bebeğimin kilosunun 6550 değil 7250 olduğunu gördüm.bir sürü şey içiyorum.allahın izniyle inş sütüm geri gelir.dualarınızı eksik etmeyn
saol canim bi denim pekmeziiins bizimkide düzelir cok kafaya takiyom bu araalarrrr böylemi kalacak diyeee
maşallah canım çok ii kilosu.ne yani yanlış mı ölçmüşler.:44:inşallah sütün gelir humananın ççayı baya fayda ediyo bide salatlıkta süt yapıyomuş.gazınız uykunz nası bu arada tatlım:44:
Bol bol sütlü günler inşallah
Bebeği memesini tutmayan arkadaşlar için tv deki dr Karanlık yerde emzirin dedi emzirdiğiniz yerde kimse olmasın ses olmasın dedi meme ucuna çok az pekmez sürebilirmişsiniz ayrıca annede tatlı yerse sütünn tadınıda bebek sever ve emer dedi aklımda kalanlar bunlar paylaşmak istedim
maşallah canım çok ii kilosu.ne yani yanlış mı ölçmüşler.:44:inşallah sütün gelir humananın ççayı baya fayda ediyo bide salatlıkta süt yapıyomuş.gazınız uykunz nası bu arada tatlım:44:
ben boynundaki kızarıklıklara da poposuna da kantron yağı kullanıyorum çok fayda ediyo.:104:hiç pişik olmadık maşallahherşeye kantron anlıcanız
gazımız birden bitti teyzesi hamdolsun.şu süt işide yoluna girse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?