ehehe kantaron candır diyosun :)
Kızlar iki aylıkken vurulan aşılar var ya o vurulurken hemşire kolu yara olacak sonra yara kapanip iz kalacak demişti 3 ayın dolmasina 5gun kaldi hic bir iz yok kızarıklık da yok normal mi bu durum sizinkiler ne alemde ilk olunca bebis böyle her şeyi takıyorum kafaya aşı tutmadi mi acaba :18: gerçi aşının tutmama gibi bir ihtimali var mı onu da bilmiyorum ayyy baya acemiymisim ben yazınca daha bi anladim
oyy maşallah tosunumaaa
Kızlar iki aylıkken vurulan aşılar var ya o vurulurken hemşire kolu yara olacak sonra yara kapanip iz kalacak demişti 3 ayın dolmasina 5gun kaldi hic bir iz yok kızarıklık da yok normal mi bu durum sizinkiler ne alemde ilk olunca bebis böyle her şeyi takıyorum kafaya aşı tutmadi mi acaba :18: gerçi aşının tutmama gibi bir ihtimali var mı onu da bilmiyorum ayyy baya acemiymisim ben yazınca daha bi anladim
Eki Görüntüle 1112983
bu da benim oğlum teyzeleri
Ayyy maşallah canım çok tatlı oglusunAllah bagislasin tam yemelik Bu arada cevabin icin de teşekkür ederim daha var o zaman kafama takmiyim :)
canım biz de de yokdaha bi gelişme.ebe iki üç ay içinde demişti zaten.vardır bi zamanı..
Eki Görüntüle 1112983
takma kuzumm .gazınız var mı sizin
Sağol canım aşı vurulali 20 güne yakın oldu daha var zamanı ben bu siteyi gec kesfettim malesef ne güzel hemen içim rahatladı hamileyken üye olsaydım iyiydi doktorum çok rahatti hiç bir şeyi takmazdi kendi kendimi yiyip duruyordum simdi ne güzel oldu çok sevdim
canım bende geç keşfedenlerdenim.hamilelikte çok ii olurdu gerçekten..
Eki Görüntüle 1112990 Eki Görüntüle 1112990
Ekleyebildimmi bilmiyorum kızımla oğlum oğlumun kırkı çıkmamışkenki hali resmi ama
kızlar yazdıklarınız için çok tşk ederim.bugün başka bir dr a gittik ve bebeğimin kilosunun 6550 değil 7250 olduğunu gördüm.bir sürü şey içiyorum.allahın izniyle inş sütüm geri gelir.dualarınızı eksik etmeyn
canim masallah mustafa kemalee yerim ben onuu..canim insallah boll sutun olur...Eki Görüntüle 1112983
Eki Görüntüle 1112990 Eki Görüntüle 1112990
Ekleyebildimmi bilmiyorum kızımla oğlum oğlumun kırkı çıkmamışkenki hali resmi ama
Eki Görüntüle 1112983
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?