2014 Şubat Anneleri

Eldiven konusunda verdiginiz cvplar icin tesekkurler hepsini dikkate alicam :-*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar iki aylıkken vurulan aşılar var ya o vurulurken hemşire kolu yara olacak sonra yara kapanip iz kalacak demişti 3 ayın dolmasina 5gun kaldi hic bir iz yok kızarıklık da yok normal mi bu durum sizinkiler ne alemde ilk olunca bebis böyle her şeyi takıyorum kafaya aşı tutmadi mi acaba :18: gerçi aşının tutmama gibi bir ihtimali var mı onu da bilmiyorum ayyy baya acemiymisim ben yazınca daha bi anladim

çok geç oluyor kuzum o kızarıklık.bizde 10 gün oldu ancak

canım biz de de yokdaha bi gelişme.ebe iki üç ay içinde demişti zaten.vardır bi zamanı..

canım biz de de yokdaha bi gelişme.ebe iki üç ay içinde demişti zaten.vardır bi zamanı..

Sağol canım aşı vurulali 20 güne yakın oldu daha var zamanı ben bu siteyi gec kesfettim malesef ne güzel hemen içim rahatladı hamileyken üye olsaydım iyiydi doktorum çok rahatti hiç bir şeyi takmazdi kendi kendimi yiyip duruyordum simdi ne güzel oldu çok sevdim

takma kuzumm .gazınız var mı sizin

Gazimiz vardi bayagi biogia ve vicol kullanıyorduk bir haftadır gecti gibi sadece biogia kullaniyoruz artık sizin de bayağı problemdi gaz az önce okudum gecmis cok sevindim inşallah süt sorunu da bir an önce çözülür canım

canım bende geç keşfedenlerdenim.hamilelikte çok ii olurdu gerçekten..

canim masallah mustafa kemalee yerim ben onuu..canim insallah boll sutun olur...

Eki Görüntüle 1112990 Eki Görüntüle 1112990

Ekleyebildimmi bilmiyorum kızımla oğlum oğlumun kırkı çıkmamışkenki hali resmi ama

masallahh cok tatlidirlar allah bagislasin sana...

Kızlar gece sütünüzü sağıyormusun benim kuzu geceleri çok fazla emmiyor karnını bastıracak kadar emip uyuyor sağmak zorunda kalıyorum ama gece uykulu uykulu zor oluyor gerçi sütüm olsunda tek razıyım sağmaya ama merak ediyorum ne zamsna kadar sağmak gerekecek süt zalmasın diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…