- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
ben boynundaki kızarıklıklara da poposuna da kantron yağı kullanıyorum çok fayda ediyo.:104:hiç pişik olmadık maşallahherşeye kantron anlıcanız
masalalhhhEki Görüntüle 1112983
bu da benim oğlum teyzeleri
rabbim nazarlardan saklasin masalalhhhEki Görüntüle 1112990 Eki Görüntüle 1112990
Ekleyebildimmi bilmiyorum kızımla oğlum oğlumun kırkı çıkmamışkenki hali resmi ama
Kızlar gece sütünüzü sağıyormusun benim kuzu geceleri çok fazla emmiyor karnını bastıracak kadar emip uyuyor sağmak zorunda kalıyorum ama gece uykulu uykulu zor oluyor gerçi sütüm olsunda tek razıyım sağmaya ama merak ediyorum ne zamsna kadar sağmak gerekecek süt zalmasın diye
canim en azindan tam emene kadar 3 saate bir sagggg gögüsler bosalsinki iyi süt yapsin tekrarrr...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1112990 Eki Görüntüle 1112990
Ekleyebildimmi bilmiyorum kızımla oğlum oğlumun kırkı çıkmamışkenki hali resmi ama
Kızlar kaka prob için çocuk cerrahına gittik makat darlığı varmış. Bir metal çubuk yazdı aldık poposuna 15 gün masaj yapıcaz. Bir düzelme olmazsa önce biyopsi yapılacakmış sonra ameliyat hefhalde sonrasını dinleyemedim. Kötü oldum. İnşallah düzelir internetten araştırdım dr larda kendi aralarında çelişiyor. Kimisi hemen ameliyat demiş kimisi o çubukla tedavi demiş. Ben bir başka cerraha daha göstermek istiyorum
Bebegim 2.5 aylik eldiven kullanmiyorum ellerini tanisin diye ama artik elini agzindan ve gozunden uzak tutamiyorum burnunun iki yanini da tirnaklayip kanatmis eldiven takmak da istemiyorum sizler nasil onlediniz bunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar yazdıklarınız için çok tşk ederim.bugün başka bir dr a gittik ve bebeğimin kilosunun 6550 değil 7250 olduğunu gördüm.bir sürü şey içiyorum.allahın izniyle inş sütüm geri gelir.dualarınızı eksik etmeyn
Eki Görüntüle 1112983
kislar bebislerinizin kafa formlari nasi..:26:yaw benim oglum ne yaparsak yapalim hep sola dönderiyo kafasiniio yüzden tam istedigimiz formda degil kafasi yarin rota asisi var bi söylüm doktoruna kafa icin özel bi sapka ne varmii
mesala oyun halisina yatiriyom yok illa sola dönük hep kafasigece yatiriyorum uyanikken asla izin vermiyoda uyuyunca detekelrle iyce saga dönük yatiriorum bi bakiyoz nasi yaptiysa yine sola dönük vaziyeette buluyoruz yaw büyüyünce saci kestirse istedigi gibi güzelde durmazz bunun bi caresi olmaliii
Kızlar kaka prob için çocuk cerrahına gittik makat darlığı varmış. Bir metal çubuk yazdı aldık poposuna 15 gün masaj yapıcaz. Bir düzelme olmazsa önce biyopsi yapılacakmış sonra ameliyat hefhalde sonrasını dinleyemedim. Kötü oldum. İnşallah düzelir internetten araştırdım dr larda kendi aralarında çelişiyor. Kimisi hemen ameliyat demiş kimisi o çubukla tedavi demiş. Ben bir başka cerraha daha göstermek istiyorum
Bebegim 2.5 aylik eldiven kullanmiyorum ellerini tanisin diye ama artik elini agzindan ve gozunden uzak tutamiyorum burnunun iki yanini da tirnaklayip kanatmis eldiven takmak da istemiyorum sizler nasil onlediniz bunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1112983
Ben bir ay önce bıraktım eldiveni.hatta bunun tartışmasını çok yaptık eşimle.kızım yüzünü çizdikçe eşim üzülüp tak diyordu ben de geceleri taktım bir süre.sonra onu da bıraktım.tırnaklarını güzelce kes ve iyice törpüle canım.kendin kontrol et sivri bir yer kalmasın ondan sonra onun elleriyle oynayışının keyfine bak.benim kızım şimdi memeyi tutup ağzına sokuyor,oyuncaklarını tutuyor.şimdi eşim de iyi ki çıkarmışsın diyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ALLAH'tan rahmet diliyorum...Rabbim hepsinin mekanlarini cennet etsin..Ailelerine sabir versin ....
Mevlam sabır versin..... Sözün bittiği yerdeyim....Çok acı. Öğrendiğimden beri kendime gelemedim.allahım yüce rabbim ne olur ailelerine, sevdiklerine sabır ver. Mekanları cennet olsun.
Kızlar merhaba ben nisan anneyim bir oğlum oldu allah saglikla büyütmeyi nasip etsin hepimize .biz nisan annelerinden dert ayni malum devamlı emmek istiyoruz.gaz desen bir dert hepimiz uykusuz perişan haldeyiz 40 bekledik olmadi sizlerin yklsk ucay oldu durumlar nasil .benim oğlan sürekli agliyor uykudada gulmese gülen yüzünü goremicem
Uykular emzirme düzene giriyormu birazda olsa
Not:lütfen gerçekçi olalim herşeye hazirlikliyiz 6.ci ati beklemeyede
Kızlar merhaba ben nisan anneyim bir oğlum oldu allah saglikla büyütmeyi nasip etsin hepimize .biz nisan annelerinden dert ayni malum devamlı emmek istiyoruz.gaz desen bir dert hepimiz uykusuz perişan haldeyiz 40 bekledik olmadi sizlerin yklsk ucay oldu durumlar nasil .benim oğlan sürekli agliyor uykudada gulmese gülen yüzünü goremicem
Uykular emzirme düzene giriyormu birazda olsa
Not:lütfen gerçekçi olalim herşeye hazirlikliyiz 6.ci ati beklemeyede
maşallah tutmayı öğrenmiş bende cok geç çıakrdım eldiveni anca agzına sokuyo bide yüüznü çizmek için kullanıyo şuan elini senin kızın tam olarak ne kadar canım ne zman dogdu yani benimki 8 şubat dogumlu yani hafta bile farkediyoda geçen on gün önce hiç ses çıkaramıyodu mesela artık susturamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?