2014 Şubat Anneleri

ALLAH'tan rahmet diliyorum...Rabbim hepsinin mekanlarini cennet etsin..Ailelerine sabir versin ....

ben boynundaki kızarıklıklara da poposuna da kantron yağı kullanıyorum çok fayda ediyo.:104:hiç pişik olmadık maşallahherşeye kantron anlıcanız

masalalhhh
Eki Görüntüle 1112990 Eki Görüntüle 1112990

Ekleyebildimmi bilmiyorum kızımla oğlum oğlumun kırkı çıkmamışkenki hali resmi ama
rabbim nazarlardan saklasin masalalhhh

ne sorunu vardı canım kaka problemi derken yapmıyo diyemi rabbim şifa versin inş. gerek kalmaz

aynen ellerini baglıcam deli gömlegi giydiricem diyorum eşime sinir ellerini tutunca kafasını eline götürmeye çalışıyo elini illa sokucak bide yumruk yappıyo cok cok parmklarıda acılıp bogazına kaçıyo kusuyo zaten kusmuklu bide bu çıktı başımızaçaresi yok bende her hafta kesiyorum ama genede yüzünü çiziyo ögrencekelr inşallah

maşallah kuzuma ne kadar çok fark var ya bende deli oluyorum 5bucuk diye ama tartıda yanlış mış agzıyla sölüyolar merakımdan çatlıcam o olcak

yawyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu ne kız tosun paşayirim yirim gülüşünü

Eki Görüntüle 1112990 Eki Görüntüle 1112990

Ekleyebildimmi bilmiyorum kızımla oğlum oğlumun kırkı çıkmamışkenki hali resmi ama

maşallah canı m oh bi kız bi erkek sen ununu eledin eleğini astın ahh ahh daha bi,zim ilk bide 6 sene ugraştık daha 2.de seneler sonra olursa benim cocuk telaşım bitmicek hiç bide hemen olursa diyede korkuyorum korunmayı bilmiyoruz daallahım yarabbim sen bilirsin

Canım bizimki iki tarafa da dönüyor belli bir yerde kalmıyor.ama kafa yapısı aynı baba:) bombeli kafalar siziii,diyorum:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun inşallah ağrısız sızısız geçer yavrum yorulmadan kıyamıyorum hiçbirine ya daha o kadar küçükler ki

Ben bir ay önce bıraktım eldiveni.hatta bunun tartışmasını çok yaptık eşimle.kızım yüzünü çizdikçe eşim üzülüp tak diyordu ben de geceleri taktım bir süre.sonra onu da bıraktım.tırnaklarını güzelce kes ve iyice törpüle canım.kendin kontrol et sivri bir yer kalmasın ondan sonra onun elleriyle oynayışının keyfine bak.benim kızım şimdi memeyi tutup ağzına sokuyor,oyuncaklarını tutuyor.şimdi eşim de iyi ki çıkarmışsın diyo

maşallah tutmayı öğrenmiş bende cok geç çıakrdım eldiveni anca agzına sokuyo bide yüüznü çizmek için kullanıyo şuan elini senin kızın tam olarak ne kadar canım ne zman dogdu yani benimki 8 şubat dogumlu yani hafta bile farkediyoda geçen on gün önce hiç ses çıkaramıyodu mesela artık susturamıyoruz

Kızlar merhaba ben nisan anneyim bir oğlum oldu allah saglikla büyütmeyi nasip etsin hepimize .biz nisan annelerinden dert ayni malum devamlı emmek istiyoruz.gaz desen bir dert hepimiz uykusuz perişan haldeyiz 40 bekledik olmadi sizlerin yklsk ucay oldu durumlar nasil .benim oğlan sürekli agliyor uykudada gulmese gülen yüzünü goremicem
Uykular emzirme düzene giriyormu birazda olsa
Not:lütfen gerçekçi olalim herşeye hazirlikliyiz 6.ci ati beklemeyede

2buçuk 3 ayında artık size emeginizin karşılıgını vercekler az daha sabır hele 3 aylıkkenhımm dadlu oluyolar bunu gazlı kusmuklu kaka problemmi olan biş anna sölüyo hıı bide 20 saat sallayan şimdi herşey düzene girdi her çilesine oyun saatlerimiz yetiyo

içim çok kötü ölenler aynı evden bikaç cenaze küçük bi yer herkez akraba somada yaşayanların hepsinin gelecegi karardıbugün babam madenden emekli içim çok kötü

gerçekçi oluyorum bizim fıstık hala düzene irmedi uykuları düzensiz kolik sancısı oluyor ücüncü ayda emmeyi azaltıyorlar farklıolarak ama insan alıştığı için umursamıyor artık o düzene uyuyorsun

10 Şubat'ta doğdu canım ama ben bayadır çıkardığım için kullana kullana öğrendi.yalnız bizimki de fazla ses çıkarmıyor kahkasını da iki defa duydum şimdiye kadar.demekki hepsi farklı alanlarda yeteneğini sergiliyor:) herhalde tam tadını 5-6.ay gibi çıkarcaz bu mintilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…