2014 Şubat Anneleri

içim çok kötü ölenler aynı evden bikaç cenaze küçük bi yer herkez akraba somada yaşayanların hepsinin gelecegi karardıbugün babam madenden emekli içim çok kötü

Ben de ağlayarak kahvaltı yaptım eşim yine dedi ağlama sütün kesilecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim gaz sancımız 2.ayda bitti.nadiren kaka yaparken ağlıyor,emzik almadığı için emmeye her türlü bayılıyor:) onu aşamadık bi tek.uykusu da kesinlikle eskiye nazaran çok çok iyi maşallah:) sizi çok iyi anlıyorum o günler neydi öyle ya! Ama denilenler doğru çıktı bizim için,3.ayda yoluna giriyor bebişler:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kizlar. Bende 14 subat 2014 annesiyim. Boyle bi paylasim sitesi olduguna cok sevindim :)) bebisimle evde sıkılıyoruz. Uyanikken bebislerle ne tür aktiviteler yapiyorsunuz. Paylasirsaniz sevinirim.

Bence bebekten bebeğe değişir bu durumlar. Mesela bizde ne gaz sancısı bitti ne uyku düzenli. Hergun en az 4 e kadar uyumuyor ayaktada sallatmıyor kendini. Kucakta pışpışlıyorum. Bu 3 ay boyunca 3-4 kez gece uyumuştur geri kalan günler hep kucak emzikte tutmuyor. Kızım 3 aydan donra tutmuştu inşallah oğlumda tutar.

merhaba kizlar. Bende 14 subat 2014 annesiyim. Boyle bi paylasim sitesi olduguna cok sevindim :)) bebisimle evde sıkılıyoruz. Uyanikken bebislerle ne tür aktiviteler yapiyorsunuz. Paylasirsaniz sevinirim.

Benim oğlumda 14 şubat doğumlu. Oyun halısı alabilirsin. Bizde var ama 19 aylık bir kızım var o bebeğin yatmasına izin vermiyor. Halıyı ne zaman sersem önce koşup yatıyor. Benim oğlum çok şanssız ablası kıskanmasın diye sevemiyoruz bile

Bende de ayni sıkıntı vardı. Sagdim artik eskisi gibi yemiyorum su icmeyide azalttim. Sutum de azaldi yumusadi gogusler. Simdi bebegim daha rahat emiyor. Acaba sizin gibi buzluga mi depo yapsaydim ya. Ama bu sefer bebisim emerken zorlaniyo heryer sut oluyo bide bogazina kaciyor. Ne yapsam bilemedim simdi

Benim ilk tecrubem annelik :) o yuzden pek bisey bilmiyorum. Netten ogreniyorum herseyi.. oyun halisi geliyo bakalim ins sever. Dislik cingirak felan alsam mi acaba. Tutabilir mi

Bugun kontrolumuz vardi malesef bebisim 460 gr almis cok kusuyordu doktor surup verdi haftaya tekrar gidecegiz kilo alimina bakilacak ayrica gozununn teki dogdudundan beri capaklaniyordu doktor uzun surdu goze gidin dexi gittik o da kanallar tikali damla ve masaj onerdi haftaya tekrar gidilecek neden kilo almadi anlamadim ama bu ay cok kustu bakalim takmiyorumda cok

Canim 3, 5 aylik ohlum var ilk 2 ay full gaz vardi sabah 4 ten sonra ikinmalar aglamalar vardi simdi o kalmadia sükür halaa sık sık emziriyorum ve malesef uyku düzeni hic yok uyumayi bukadar sevmeyen bebekmi olur diyoruz uzun zamandir 3 saat kadar uykuyla duruyorum gecede ayni cok sık kalkiyo yani ben oh biraz büyüdü rahatladim diyemiyorum malesef

Bugün karsi komsumun bebek mevlütü vardi sabah hadi dedim kuaföre gideyim ayyy pisman oldum bide nezamandir gitmiyorum diye komple bakima girdim ama bizimki dururmu önceden kuaför rahatlikti benim icin simdi kabus oldu :) bide döndük bunu mevlüte götürdüm bunu kucakci gezdirdim gezdirdim baktim mirildanmaya basladi ben gidiyorum dedim verdim hediyeyi ciktim imrendim orda valla milletin cocuklari oynuyolar büyümüsler sanirim büyümeden biyere cikamicam bidaa bide komsular diyo cikmiyosun dedim alin iste ciktim 5 dk sonra eve dönüyom :)

sab simpleks diye bi ilac var. Bizde cok ise yaradi. Kullaniyo musunuz

merhaba anneler.
Gecenlerde kızımın kakasında kan gormustum dedım ve kaka tahlılı yaptırmıstık yaaa.
Kakamızda ne hıkmetse kan gorulmedı fakat rota vırus goruldu. Ben ası yaptırmayanlardanım. Ama kızım ısal degıl kusmuyo atesı yok. Dr kendı kendıne bagısıklık kazanıyor. Haftaya tekrar tahlıl bakalım dedı. Anlamadım nerden bulastı. Allahtan ısal edemedı kızımı. Yalnız karnı cok gurulduyo buyuk ınsan gıbı.

benim kızım sürekli meme isterdi. çoooooooook gazı vardı. halen var ama daha az.fakat gunduz uykusu sıfır.kesinlikle hiiiç uyumuyor. ne yapacagımı sasırıyorum. sancısı varken de kucak istiyor. yoksa da en fazla yarım saat durur sonra aglar. daha ben yemek yapmaya başlayamadım evde. onun dışında ilk zamanlar sütüm yok ya da doyurucu değil zannediyordum. 1,5 saat emiyordu genelde. bi ara 3 saat kesintisiz emzirdim😢😢
şimdi 1.5 saatte bir emziriyorum.

haksever ne zamandır yazacam fırsatım olmuyor. üzülmeyi bırak şu kilo için allah aşkına. benim kızım 3 aylık ve 4.5 kilo sadece.zatürre oldu yoğun bakıma yattı. bağırsak enfeksiyonu geçirdi. bunlar hep arka arkaya geldi, mahvetti kızımı. o yuzden şu kilolara üzülmeyi bırakın, sağlıklılar mı ona bakın!!

cnm kullanımı nsldı bu damlanın?? 6 saatte bir 5 damla mıydı ?

Doktorumuz 6 saatte bir 7 damla verin demisti. Gunde 4 öğün verdim. Her seferde 7 damla. Bizi cok rahatlatti. Ama bi keresinde canim cok kuru fasulye cekti doyasiya yedim. Ertesi gunde bebis beni yedi :))

Doktorumuz 6 saatte bir 7 damla verin demisti. Gunde 4 öğün verdim. Her seferde 7 damla. Bizi cok rahatlatti. Ama bi keresinde canim cok kuru fasulye cekti doyasiya yedim. Ertesi gunde bebis beni yedi :))

bize bi ara vermişti kullanmadım ama kullanmaya başlayacam. net hatırlayamadım da ondan sordum. ama bu açıldıktan sonra bir ay içinde tüketilmeli miydi? ?

bize bi ara vermişti kullanmadım ama kullanmaya başlayacam. net hatırlayamadım da ondan sordum. ama bu açıldıktan sonra bir ay içinde tüketilmeli miydi? ?

Evet canim zaten bitiriyo. Bitkisel bisey ve bagirsaklarda emilmiyor. Direk agizdan alindigi sekilde diskiliyo bebek. Sadece sutteki gazi ayristiriyo. Cok arastirmistim. Kimyasal bisey vermemek icin . En saglikli be etkili bunu buldum doktorumuzda onayladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…