içim çok kötü ölenler aynı evden bikaç cenaze küçük bi yer herkez akraba somada yaşayanların hepsinin gelecegi karardıbugünbabam madenden emekli içim çok kötü
Bizim gaz sancımız 2.ayda bitti.nadiren kaka yaparken ağlıyor,emzik almadığı için emmeye her türlü bayılıyor:) onu aşamadık bi tek.uykusu da kesinlikle eskiye nazaran çok çok iyi maşallah:) sizi çok iyi anlıyorum o günler neydi öyle ya! Ama denilenler doğru çıktı bizim için,3.ayda yoluna giriyor bebişler:)Kızlar merhaba ben nisan anneyim bir oğlum oldu allah saglikla büyütmeyi nasip etsin hepimize .biz nisan annelerinden dert ayni malum devamlı emmek istiyoruz.gaz desen bir dert hepimiz uykusuz perişan haldeyiz 40 bekledik olmadi sizlerin yklsk ucay oldu durumlar nasil .benim oğlan sürekli agliyor uykudada gulmese gülen yüzünü goremicem
Uykular emzirme düzene giriyormu birazda olsa
Not:lütfen gerçekçi olalim herşeye hazirlikliyiz 6.ci ati beklemeyede
Kızlar merhaba ben nisan anneyim bir oğlum oldu allah saglikla büyütmeyi nasip etsin hepimize .biz nisan annelerinden dert ayni malum devamlı emmek istiyoruz.gaz desen bir dert hepimiz uykusuz perişan haldeyiz 40 bekledik olmadi sizlerin yklsk ucay oldu durumlar nasil .benim oğlan sürekli agliyor uykudada gulmese gülen yüzünü goremicem
merhaba kizlar. Bende 14 subat 2014 annesiyim. Boyle bi paylasim sitesi olduguna cok sevindim :)) bebisimle evde sıkılıyoruz. Uyanikken bebislerle ne tür aktiviteler yapiyorsunuz. Paylasirsaniz sevinirim.
at bitanem atabildigin kadar ileride lasim olacak bu sütler bizeemzirmeye devam et dahda emmek istemezse biberona gecersin...ben coktan gectim biberona . .benim oglumda memeyle bogusurdu hizli akiyodu yüzü falan süt oluyodu yutamiyodu hepsini korktu memeden 3 haftadir sagip veriyorum hem nekadar ictigini görüyorummm yeterki ac kalamsinalr emin olalim doyduklarindan
Benim oğlumda 14 şubat doğumlu. Oyun halısı alabilirsin. Bizde var ama 19 aylık bir kızım var o bebeğin yatmasına izin vermiyor. Halıyı ne zaman sersem önce koşup yatıyor. Benim oğlum çok şanssız ablası kıskanmasın diye sevemiyoruz bile
Kızlar merhaba ben nisan anneyim bir oğlum oldu allah saglikla büyütmeyi nasip etsin hepimize .biz nisan annelerinden dert ayni malum devamlı emmek istiyoruz.gaz desen bir dert hepimiz uykusuz perişan haldeyiz 40 bekledik olmadi sizlerin yklsk ucay oldu durumlar nasil .benim oğlan sürekli agliyor uykudada gulmese gülen yüzünü goremicem
Canim 3, 5 aylik ohlum var ilk 2 ay full gaz vardi sabah 4 ten sonra ikinmalar aglamalar vardi simdi o kalmadia sükür halaa sık sık emziriyorum ve malesef uyku düzeni hic yok uyumayi bukadar sevmeyen bebekmi olur diyoruz uzun zamandir 3 saat kadar uykuyla duruyorum gecede ayni cok sık kalkiyo yani ben oh biraz büyüdü rahatladim diyemiyorum malesef
sab simpleks diye bi ilac var. Bizde cok ise yaradi. Kullaniyo musunuz
ALLAH'tan rahmet diliyorum...Rabbim hepsinin mekanlarini cennet etsin..Ailelerine sabir versin ....
sab simpleks diye bi ilac var. Bizde cok ise yaradi. Kullaniyo musunuz
benim kızım sürekli meme isterdi. çoooooooook gazı vardı. halen var ama daha az.fakat gunduz uykusu sıfır.kesinlikle hiiiç uyumuyor. ne yapacagımı sasırıyorum. sancısı varken de kucak istiyor. yoksa da en fazla yarım saat durur sonra aglar. daha ben yemek yapmaya başlayamadım evde. onun dışında ilk zamanlar sütüm yok ya da doyurucu değil zannediyordum. 1,5 saat emiyordu genelde. bi ara 3 saat kesintisiz emzirdim😢😢Kızlar merhaba ben nisan anneyim bir oğlum oldu allah saglikla büyütmeyi nasip etsin hepimize .biz nisan annelerinden dert ayni malum devamlı emmek istiyoruz.gaz desen bir dert hepimiz uykusuz perişan haldeyiz 40 bekledik olmadi sizlerin yklsk ucay oldu durumlar nasil .benim oğlan sürekli agliyor uykudada gulmese gülen yüzünü goremicem
2buçuk 3 ayında artık size emeginizin karşılıgını vercekler az daha sabırhele 3 aylıkkenhımm dadlu oluyolar bunu gazlı kusmuklu kaka problemmi olan biş anna sölüyo hıı bide 20 saat sallayan şimdi herşey düzene girdi her çilesine oyun saatlerimiz yetiyo
cnm kullanımı nsldı bu damlanın?? 6 saatte bir 5 damla mıydı ?
Doktorumuz 6 saatte bir 7 damla verin demisti. Gunde 4 öğün verdim. Her seferde 7 damla. Bizi cok rahatlatti. Ama bi keresinde canim cok kuru fasulye cekti doyasiya yedim. Ertesi gunde bebis beni yedi :))
bize bi ara vermişti kullanmadım ama kullanmaya başlayacam. net hatırlayamadım da ondan sordum. ama bu açıldıktan sonra bir ay içinde tüketilmeli miydi? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?