2014 Şubat Anneleri

a ne guzel.içime su serptin. o zaman kullanayım ama yenisini almam gerekecek çünkü onu açmştm

Kizlar bebeklerinizi belekten cikarip yelek giydirmeye basladiniz mi

ben halen bohça atıyorum üzerine. zaten kızım daha 4.5 kilo olduğu için halen hastane çıkışı takımlarını giydiriyorum bi iki kıyafet almıştım 3 aylık. onları giydirmeye yeni başladım ama büyükler daha.

Benim ilk tecrubem annelik :) o yuzden pek bisey bilmiyorum. Netten ogreniyorum herseyi.. oyun halisi geliyo bakalim ins sever. Dislik cingirak felan alsam mi acaba. Tutabilir mi

Henuz çıngırak tutamaz kafasına çarpar. Ancak sen sallarsın. Eğlendirirsin bebeğini

Ceket mi yazcaktin ? Ben disari cikarirken kapsonlu bi ceket giydiriyorum halaa kulaklari ve kafasi icin

Yok evin icinde. Bebekler icin penye battaniyeler varya hastane cikisinda da oluyor onunla sariyorum hala ben. Ama bacaklarimiz hareketlendikten sonra pek saramiyorum. Artik bu battaniyeye sarmadan uyaninca yelek giydirmeye baslasam mi

Ceket mi yazcaktin ? Ben disari cikarirken kapsonlu bi ceket giydiriyorum halaa kulaklari ve kafasi icin

Disari cikarken de sariyorum bi ince bi kalin battaniyeye. Artik boyle zor oluyor gercekten. Peki siz altina iki pantolon uc corap ustunede mont mu giydiriyorsunuz

Kizlar bebeklerinizi belekten cikarip yelek giydirmeye basladiniz mi

Ben hep hırka giydirdim. Çok şık bir hırka almıştım büyüklerin giydiği hırkaların küçüğü hep onu giydirdim. Bantaniye zor oluyor ayağınada ayakkabı giydiriyorum zaten bide hep arabayla gittiğimiz için soğuk görmüyoruz

Himm peki iki pantolon mu yoksa pantolon altina Külotlu Çorap mi. Bide bebek arabasiyla yürüyüşe cikarmak istiyorum bebegimi. Sizinki gibi giydirsem üşür mü ki

Bugun 3 aylık kilo kontrolu için sağlık ocağına gittik en son 23 gün öncesinde tartılmıştık 600 gr almış 3 cm uzamış kilo az almış ama hasta olmuştu iğnesi bugun bitti. Burnu boğazı acıdığı için az emdi. Gerçi bundan sonra daha az kilo alacaklar. Ben kilo almasını önemsemiyorun ama boyumuz uzasın istiyorum 7350 gr kilomuz 61 cm boyumuz. Boy kısa geliyo bana bizde sevli boylu deiliz ama erkek çocuğuya uzun boylu olsun isterim

Himm peki iki pantolon mu yoksa pantolon altina Külotlu Çorap mi. Bide bebek arabasiyla yürüyüşe cikarmak istiyorum bebegimi. Sizinki gibi giydirsem üşür mü ki

Biyere gezmeye gideceksek kot pantolanları var onların altına külotlu çorap giydiriyorum. Evdeysek alta ayaklı pijama üstüne bi eşofman altı.
Bugun kendim için dr a gittim hava gayet sıcaktı dışarda başına kulaklarını kapatacak şapka takarsanız sorun olmaz bence. Sabahta sağlık ocağına gittik biz sadece hırkayla götürdüm

Benim minti hic susmuyor kizlarrrr:) sabah uyaniyor yataginda sesler cikartiyor sonrasi ciglik:) arada uyuyor sonra aksam yatana kadar ciglik atiyor:) eller hep agizda onlara bakip aaauuuuu yapiyor:) bende onu yememek icin kendimi yiyorum:)

Disari cikarken de sariyorum bi ince bi kalin battaniyeye. Artik boyle zor oluyor gercekten. Peki siz altina iki pantolon uc corap ustunede mont mu giydiriyorsunuz

Ocak dogumluydu bebebim ilk 2 ay üstte bi uzun citcitli badi bi penye altta 1 corap 2 patikli picama giyiyodu simdi ise üst kisa kollu citcitli üstüne ince uzun penye 1 corap 1 patikli pantolon giydiriyorum bide ben antalyadayim sicaklamaya basladi burasi

Himm biz dogu karadenizdeyiz.bide bizim ev kuzey tarafta soguk odayi ufo ile ayarliyorum. Disarisi bizim evden sicak ama bebisi nasil giydircemi bilemiyorum. Daha hic bebek arabasiyla disari cikmadim

Himm biz dogu karadenizdeyiz.bide bizim ev kuzey tarafta soguk odayi ufo ile ayarliyorum. Disarisi bizim evden sicak ama bebisi nasil giydircemi bilemiyorum. Daha hic bebek arabasiyla disari cikmadim

Bebek arabalarinda puset varmi benimki puset takili hava estimi bahtaniyeyi komple pusete atiyorum üstüne hic bise girmiyo iceri kafasina bere tak cikarken cokta kalin giydirme 2 sertane alta üste bide arabani ört tamam kulaklarini koru bisey olmaz alistir azcik bende su 5 gündür basladim cikmaya arada hava alsin günes görsünler birden cikarlarsa hasta olurlar

TÜM TÜRKİYENİN HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN...
Allah rahmet eylesin Hayatını kaybeden madencilerimize mekanları cennet olsun,yakınlarına sabır versin,yaralılara da acil şifalar versin inşallah..
Çok zor bi durum....yorum yok.........

yandi yüreklerimiz haberlere bakamadimmmamin canim benim aminnnnn...

eldiven kullanmamanin cok faydasini gördüm bende..oglum acayip yakaliyo herseyi tisörtümü cekiyo biberonunu masalalh bazen 10 sn ne kendi tutuyo...ben biberon verirken kendi elleriyle biberonu itekleyip istemedigini belirtiyo..iykide hic takmamisim eldivennn

bizde masalalh seste cok her sesi cikariyo...

her bebegin özelligi baska..

Uzuntuden sutum kesilecek ne buyuk bi aci olenlere Allah rahet eylesin ailelerinr sabir versin cok zor cok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…