Evet canim zaten bitiriyo. Bitkisel bisey ve bagirsaklarda emilmiyor. Direk agizdan alindigi sekilde diskiliyo bebek. Sadece sutteki gazi ayristiriyo. Cok arastirmistim. Kimyasal bisey vermemek icin . En saglikli be etkili bunu buldum doktorumuzda onayladi.
Kizlar bebeklerinizi belekten cikarip yelek giydirmeye basladiniz mi
Benim ilk tecrubem annelik :) o yuzden pek bisey bilmiyorum. Netten ogreniyorum herseyi.. oyun halisi geliyo bakalim ins sever. Dislik cingirak felan alsam mi acaba. Tutabilir mi
Ceket mi yazcaktin ? Ben disari cikarirken kapsonlu bi ceket giydiriyorum halaa kulaklari ve kafasi icin
Ceket mi yazcaktin ? Ben disari cikarirken kapsonlu bi ceket giydiriyorum halaa kulaklari ve kafasi icin
Henuz çıngırak tutamaz kafasına çarpar. Ancak sen sallarsın. Eğlendirirsin bebeğini
Ben hep hırka giydirdim. Çok şık bir hırka almıştım büyüklerin giydiği hırkaların küçüğü hep onu giydirdim. Bantaniye zor oluyor ayağınada ayakkabı giydiriyorum zaten bide hep arabayla gittiğimiz için soğuk görmüyoruz
Himm peki iki pantolon mu yoksa pantolon altina Külotlu Çorap mi. Bide bebek arabasiyla yürüyüşe cikarmak istiyorum bebegimi. Sizinki gibi giydirsem üşür mü ki
Disari cikarken de sariyorum bi ince bi kalin battaniyeye. Artik boyle zor oluyor gercekten. Peki siz altina iki pantolon uc corap ustunede mont mu giydiriyorsunuz
Himm biz dogu karadenizdeyiz.bide bizim ev kuzey tarafta soguk odayi ufo ile ayarliyorum. Disarisi bizim evden sicak ama bebisi nasil giydircemi bilemiyorum. Daha hic bebek arabasiyla disari cikmadimOcak dogumluydu bebebim ilk 2 ay üstte bi uzun citcitli badi bi penye altta 1 corap 2 patikli picama giyiyodu simdi ise üst kisa kollu citcitli üstüne ince uzun penye 1 corap 1 patikli pantolon giydiriyorum bide ben antalyadayim sicaklamaya basladi burasi
Himm biz dogu karadenizdeyiz.bide bizim ev kuzey tarafta soguk odayi ufo ile ayarliyorum. Disarisi bizim evden sicak ama bebisi nasil giydircemi bilemiyorum. Daha hic bebek arabasiyla disari cikmadim
TÜM TÜRKİYENİN HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN...
Allah rahmet eylesin Hayatını kaybeden madencilerimize mekanları cennet olsun,yakınlarına sabır versin,yaralılara da acil şifalar versin inşallah..
Çok zor bi durum....yorum yok.........
10 Şubat'ta doğdu canım ama ben bayadır çıkardığım için kullana kullana öğrendi.yalnız bizimki de fazla ses çıkarmıyor kahkasını da iki defa duydum şimdiye kadar.demekki hepsi farklı alanlarda yeteneğini sergiliyor:) herhalde tam tadını 5-6.ay gibi çıkarcaz bu mintilerin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?