Ben bir ay önce bıraktım eldiveni.hatta bunun tartışmasını çok yaptık eşimle.kızım yüzünü çizdikçe eşim üzülüp tak diyordu ben de geceleri taktım bir süre.sonra onu da bıraktım.tırnaklarını güzelce kes ve iyice törpüle canım.kendin kontrol et sivri bir yer kalmasın ondan sonra onun elleriyle oynayışının keyfine bak.benim kızım şimdi memeyi tutup ağzına sokuyor,oyuncaklarını tutuyor.şimdi eşim de iyi ki çıkarmışsın diyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba ben nisan anneyim bir oğlum oldu allah saglikla büyütmeyi nasip etsin hepimize .biz nisan annelerinden dert ayni malum devamlı emmek istiyoruz.gaz desen bir dert hepimiz uykusuz perişan haldeyiz 40 bekledik olmadi sizlerin yklsk ucay oldu durumlar nasil .benim oğlan sürekli agliyor uykudada gulmese gülen yüzünü goremicem
Uykular emzirme düzene giriyormu birazda olsa
Not:lütfen gerçekçi olalim herşeye hazirlikliyiz 6.ci ati beklemeyede
Uzuntuden sutum kesilecek ne buyuk bi aci olenlere Allah rahet eylesin ailelerinr sabir versin cok zor cok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hem onun icin hem de kendim için istiyorum. O bi gunes gorsun bende bi hava aliyim. Ama bi taraftanda hasta olursa cok kötü olur benim icin..dediginiz gibi pusete koyup ustunu orterim olmazsa.. cok sagolun cok tesekkurlerBebek arabalarinda puset varmi benimki puset takili hava estimi bahtaniyeyi komple pusete atiyorum üstüne hic bise girmiyo iceri kafasina bere tak cikarken cokta kalin giydirme 2 sertane alta üste bide arabani ört tamam kulaklarini koru bisey olmaz alistir azcik bende su 5 gündür basladim cikmaya arada hava alsin günes görsünler birden cikarlarsa hasta olurlar
Merhaba hanimlar oncelikle basimiz sagolsun.Gercekten cok ama cok aci bir durum Allah sabir versin...
Bugun dOktora goturduk kizimi normalde 21 inde 3 ayi doluyor ama erken goturduk oyle denk geldi.kizim gecen ay 5200 du bu ay ise 5470 cikti.yani 270 gram almis 3 haftada cok az diil mi ya gecen aylarda super aliyordu bu ay niye boyle oldu ki.sadece anne sutuyle besleniyor acaba sutum mu beslemiyor doktor ortalama aylik 700 gram almis oluyor normal dedi.bilmiuorummmm😯
Bu arada gitsin artik su kilolar
Hamilelikte 21 kg aldim bir de oncesinde 10 kg fazlaligim vardi😑18 kg gitti 13 kg fazlalikla dolasiyorum hicbir kiyafetim olmuyor😕😕😣
Merhaba hanimlar oncelikle basimiz sagolsun.Gercekten cok ama cok aci bir durum Allah sabir versin...
Bugun dOktora goturduk kizimi normalde 21 inde 3 ayi doluyor ama erken goturduk oyle denk geldi.kizim gecen ay 5200 du bu ay ise 5470 cikti.yani 270 gram almis 3 haftada cok az diil mi ya gecen aylarda super aliyordu bu ay niye boyle oldu ki.sadece anne sutuyle besleniyor acaba sutum mu beslemiyor doktor ortalama aylik 700 gram almis oluyor normal dedi.bilmiuorummmm��
Bu arada gitsin artik su kilolar
Hamilelikte 21 kg aldim bir de oncesinde 10 kg fazlaligim vardi��18 kg gitti 13 kg fazlalikla dolasiyorum hicbir kiyafetim olmuyor������
Bizde bugun gittik 460 gr almis her ay 800-900 gr aliyordu cok kusuyor dedim surup verdi kusmasi icin haftaya tekrar gitcez
Evet bu ay herkes az alimdan sikayetci doktor sorun yok dedi bilmiyorum ki ben de mecbur kalmadikca mama taraftari diilim 4 aydan sonra yogurt ve bazi meyve purelerine baslaniyormus oyle dedi doktor bugun ben defim 6 ayilikkken geciliyor ek gidaya dimi dedim o da 4. Ayda yavas yavas basliyoruz dedi cok heyecanlandim cok merak ediyorum bakalim nasil yiyeceklermeraba canim bizimde 17 sinde 3 aylik oluyoruz bugün rota asisi icin doktora bittik kuzum bi ay önce 5050 idi bugün 5610 geldi yani ttoplamda 540 gr almis..buay hepimizde bi azalama varr normal galibabende sadece anne sütü veriyorum sütüm yettigincede sadece anne sütü verecem ilk bes ay sonra ek gdaya gececem..kilo icinde mama vermek istemiyorum cünkü saglikli doktorda mamaya ne gecin demedi..
Ben haftaya tam ayi doldugunda saglik ocagina tartmaya gotururum bakalim tam 1 ay doldugunda ne olacak cunku gecen ay 5200du ama saglik ocaginda tartilmisti bugun 5470 i doktorda tartildi ayri tartilar yani bilmiyorum ki bizimki kusmuyor yani asiri diil arada cikariyor az birsey hani onun kilo alimina etkisi olcagini sanmiyorum bakalum haftaya cars tam bi ayda kac kilo aldigini tespit ederim ama gene de dusuk bi haftada kac gram alacak ki sanki😡
Evet bu ay herkes az alimdan sikayetci doktor sorun yok dedi bilmiyorum ki ben de mecbur kalmadikca mama taraftari diilim 4 aydan sonra yogurt ve bazi meyve purelerine baslaniyormus oyle dedi doktor bugun ben defim 6 ayilikkken geciliyor ek gidaya dimi dedim o da 4. Ayda yavas yavas basliyoruz dedi cok heyecanlandim cok merak ediyorum bakalim nasil yiyecekler
Haftada 200 almasi gerek benim kizimda her ay aliyordu bu ay almadi haftaya da alnazsa doktor rontgen falan biseyler dedi belkide sut yetmiyor artik bilmiyorum ama ac kalsa aglar puffffff
canim hepimizin kuzulari az aldi bu ay..hemen öyle röntgene ne gerek varmiki bazi doktorlar insani acayip telasa düsürüyo..bizim doktor normal gördü hic bisey demedi...muanede hersey normal dedi...bak kizin aglamiyomusta öyle az gelse doymasa süütnden huzursuz olurdu
Biz ilk kizimizi kaybettik ondan havadan nem kapiyoruz onun hastaliginida gec ogrendik o yuzden herseyi didiklicez mecburen Allah saglik versin hepimizinkine
Biz ilk kizimizi kaybettik ondan havadan nem kapiyoruz onun hastaliginida gec ogrendik o yuzden herseyi didiklicez mecburen Allah saglik versin hepimizinkine
Kati gida isini heyecanla bekloyorum ve cok heyecanlaniyorum😀
Ben sutumun az olmasi diil de hsni bebegin ac kalmasindan diil de hani sutun yetip bebegimin doyup sutun beslemiyor olmasindan supheliyim.sutun icerigini bilemiyoruz ki ins besliyordur😕
Kati gida isini heyecanla bekloyorum ve cok heyecanlaniyorum😀
Ben sutumun az olmasi diil de hsni bebegin ac kalmasindan diil de hani sutun yetip bebegimin doyup sutun beslemiyor olmasindan supheliyim.sutun icerigini bilemiyoruz ki ins besliyordur😕
Kilo almazsa bende mama yerine baslicam artik once yogurtla baslaniyor bizim subat bebekleri toplu karar almislar herhalde kilo konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?