2014 Şubat Anneleri

İnsallah cnm takmicam.inat ediyorum ama torpulemek lazim bundan sonra iyice

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gaz sancimiz coktu ilk ay surup ve damla kulkandik 2. Ay biraktik ilaclari gaz sncilari yok denecek kadar azaldi sukur. Onceden saatte bir iki saatte bir emmek icin uyanirdi gece simdi 3-4 saate cikti bu gittikce duzene giriyo hersey olumsuz dusunmeyin bnce

Uzuntuden sutum kesilecek ne buyuk bi aci olenlere Allah rahet eylesin ailelerinr sabir versin cok zor cok

Aynen ya,eşimle tartışıyoruz artık.televizyonu kapatıyor internete bakmıyım diye telefonumu alıyor( ama sonuçta aklımdan çıkmıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hem onun icin hem de kendim için istiyorum. O bi gunes gorsun bende bi hava aliyim. Ama bi taraftanda hasta olursa cok kötü olur benim icin..dediginiz gibi pusete koyup ustunu orterim olmazsa.. cok sagolun cok tesekkurler

Başımız sağolsun Soma ya ağlıyoruz...Tarifi mümkün olmayan bir acı... Saymakla bitmiyor Allahım sabır versin geride kalanlara hiç kolay değil acınızı paylaşıyoruz çünkü evlat büyütüyoruz....

Merhaba hanimlar oncelikle basimiz sagolsun.Gercekten cok ama cok aci bir durum Allah sabir versin...
Bugun dOktora goturduk kizimi normalde 21 inde 3 ayi doluyor ama erken goturduk oyle denk geldi.kizim gecen ay 5200 du bu ay ise 5470 cikti.yani 270 gram almis 3 haftada cok az diil mi ya gecen aylarda super aliyordu bu ay niye boyle oldu ki.sadece anne sutuyle besleniyor acaba sutum mu beslemiyor doktor ortalama aylik 700 gram almis oluyor normal dedi.bilmiuorummmm😯
Bu arada gitsin artik su kilolar
Hamilelikte 21 kg aldim bir de oncesinde 10 kg fazlaligim vardi😑18 kg gitti 13 kg fazlalikla dolasiyorum hicbir kiyafetim olmuyor😕😕😣

Bizde bugun gittik 460 gr almis her ay 800-900 gr aliyordu cok kusuyor dedim surup verdi kusmasi icin haftaya tekrar gitcez

meraba canim bizimde 17 sinde 3 aylik oluyoruz bugün rota asisi icin doktora gittik kuzum bi ay önce 5050 idi bugün 5610 geldi yani ttoplamda 540 gr almis..buay hepimizde bi azalama varr normal galibabende sadece anne sütü veriyorumsütüm yettigincede sadece anne sütü verecem ilk bes ay sonra ek gdaya gececem..kilo icinde mama vermek istemiyorum cünkü saglikli doktorda mamaya ne gecin demedi..

Son düzenleme:
Bizde bugun gittik 460 gr almis her ay 800-900 gr aliyordu cok kusuyor dedim surup verdi kusmasi icin haftaya tekrar gitcez

Ben haftaya tam ayi doldugunda saglik ocagina tartmaya gotururum bakalim tam 1 ay doldugunda ne olacak cunku gecen ay 5200du ama saglik ocaginda tartilmisti bugun 5470 i doktorda tartildi ayri tartilar yani bilmiyorum ki bizimki kusmuyor yani asiri diil arada cikariyor az birsey hani onun kilo alimina etkisi olcagini sanmiyorum bakalum haftaya cars tam bi ayda kac kilo aldigini tespit ederim ama gene de dusuk bi haftada kac gram alacak ki sanki😡

Evet bu ay herkes az alimdan sikayetci doktor sorun yok dedi bilmiyorum ki ben de mecbur kalmadikca mama taraftari diilim 4 aydan sonra yogurt ve bazi meyve purelerine baslaniyormus oyle dedi doktor bugun ben defim 6 ayilikkken geciliyor ek gidaya dimi dedim o da 4. Ayda yavas yavas basliyoruz dedi cok heyecanlandim cok merak ediyorum bakalim nasil yiyecekler

Haftada 200 almasi gerek benim kizimda her ay aliyordu bu ay almadi haftaya da alnazsa doktor rontgen falan biseyler dedi belkide sut yetmiyor artik bilmiyorum ama ac kalsa aglar puffffff

evet artik 4. ayda geciliyobende yavas yavas 4.ayda birer kasik tattiracam simdi su bile vermiyorumm

iki gün önce haberde prof doktor eskiden ek gida icin 6.ay beklenirdi bu eskide akldi anne sütü alinsa bile 4.ayda ek gidayaya yavas yavas gecilmeli dedi..böylece astim gibi bi cok alerjik kronik hastaliklara yaklaanma orani cok cok azaliyomus bunu dinleyince erken ek gidaya gecmeye karar verdim yoksa 6.ayda gececektimm

Son düzenleme:
Haftada 200 almasi gerek benim kizimda her ay aliyordu bu ay almadi haftaya da alnazsa doktor rontgen falan biseyler dedi belkide sut yetmiyor artik bilmiyorum ama ac kalsa aglar puffffff

canim hepimizin kuzulari az aldi bu ay..hemen öyle röntgene ne gerek varmiki bazi doktorlar insani acayip telasa düsürüyo..bizim doktor normal gördü hic bisey demedi...muanede hersey normal dedi...bak kizin aglamiyomusta öyle az gelse doymasa süütnden huzursuz olurdu

Biz ilk kizimizi kaybettik ondan havadan nem kapiyoruz onun hastaliginida gec ogrendik o yuzden herseyi didiklicez mecburen Allah saglik versin hepimizinkine

Kati gida isini heyecanla bekloyorum ve cok heyecanlaniyorum😀
Ben sutumun az olmasi diil de hsni bebegin ac kalmasindan diil de hani sutun yetip bebegimin doyup sutun beslemiyor olmasindan supheliyim.sutun icerigini bilemiyoruz ki ins besliyordur😕

Biz ilk kizimizi kaybettik ondan havadan nem kapiyoruz onun hastaliginida gec ogrendik o yuzden herseyi didiklicez mecburen Allah saglik versin hepimizinkine

anladim canim benim basiniz sagolsun rabbim bu yawrunuza uzun ömürler versin ins...

canm yawrundan anlarsin en azindan huzrlumu uyku düzeni varmi avunuyomu..bizde öyle huzursuzluk uykusuzluk yok..onun icin icin rahattt hem kiloda aliyo sayilir hic almaz zayiflamaya baslarsa bence korkulmaliibende cok heycanliyim ins ek gidayi ii yerlerde saglikli bi sekilde kilo alirlarrr

Kilo almazsa bende mama yerine baslicam artik once yogurtla baslaniyor bizim subat bebekleri toplu karar almislar herhalde kilo konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…