- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
Coook uzuldum basiniz sagolsun hastaligi neydi ki 😕 oyle dusunmeyin ama bebisiniz sagliklidir icinizi ferah tutun karamsar olmayin
Aynen subat bebekleri fit olmaya karar vermis belli😆Kilo almazsa bende mama yerine baslicam artik once yogurtla baslaniyor bizim subat bebekleri toplu karar almislar herhalde kilo konusunda
Kalp yetmezligi buyume vardi nakil sirasina girdik uygun kalp bulunamadi yazmasi kolay bunlari ama yasamasi zor iki yasinda birakti gitti bizi hemen kizimuz oldu yeniden
kızmla tartıya bindik sonra ben yanlız bindim aramızda 6 kiloluk bi fındık var herelde bu zeynebim oluyobenim kızım 5300felan değil tam 6 kilo sinir saglık ocagı sinir etti beni bugün hattindan fazla kustu kızım ya puff uyuyuncA KUSMUYO BİTEK MİSAFİR VARDI BİDE ANLATTIGIN KADAR VARMIŞ DEDİLER 4. ayda götürücem doktora bide aşılarını vurdururum ohh ek gıdayıda felanda sorarım
bu arada kayınvaldem 20sinde ameliyat oluyo mudanyada bursanın ilçesindeler evle-ri müsait bize ait yatak odamız banyomus felan var ortada bi kapı var holde 2 bina gb oluyo kapayınca ama kızımı biliyosunuz 3 ayın adı var salla salla bittim cingen salıncayla rahat ettim düzenimi kurdum çok şükür şimdi oraya gitcez sinir küpü olucam bize gel diyorum omzundan yag bezesi aldırcak bizde kal ileşene kadar bizi sürükleme diyorum yok gelen giden olurmuş geçmiş olsuna merasim istiyo yanibiliyosunuz lohusalıgımdada 50 gün baktı kızımada banada allah razı olsun bikere yüzünü dahi düşürmedi annem 8 gnde kaçtı o baktı ameliyatınıda erteledi ama şimdi ben ona kızıyorum yani ben düzenimi kurdum ne var gelip bizde kalsa diyorum sorun bende dimi neden ben böyleyim ya o bana bakarken iyiydiya ben niye böyle yapıyorum ama biliyorum oraya gitsem 24 saat salla uykusuzluk sinirlerim alt üst olucaka nolur yani ayana dolaşanı yok gelsin kalsın bizee mis gb bakayım ama yok oraya gidilcek bide görümcemde gelcek 2 cocukla curcuna curcuna bütün gün koşturmaca
kendimden nefret ediyorum böle düşününce ama zorluyolar resmen ya pazar günü bisürü eşya yüklenicem göçebeler gb giicem zor yerleştiydim zaten off kusan cocugum var bisürü eşya eşya anlatamıyorum derdimi evimde ne güzle düzen kurmuştum
kızmla tartıya bindik sonra ben yanlız bindim aramızda 6 kiloluk bi fındık var herelde bu zeynebim oluyobenim kızım 5300felan değil tam 6 kilo sinir saglık ocagı sinir etti beni bugün hattindan fazla kustu kızım ya puff uyuyuncA KUSMUYO BİTEK MİSAFİR VARDI BİDE ANLATTIGIN KADAR VARMIŞ DEDİLER 4. ayda götürücem doktora bide aşılarını vurdururum ohh ek gıdayıda felanda sorarım
bu arada kayınvaldem 20sinde ameliyat oluyo mudanyada bursanın ilçesindeler evle-ri müsait bize ait yatak odamız banyomus felan var ortada bi kapı var holde 2 bina gb oluyo kapayınca ama kızımı biliyosunuz 3 ayın adı var salla salla bittim cingen salıncayla rahat ettim düzenimi kurdum çok şükür şimdi oraya gitcez sinir küpü olucam bize gel diyorum omzundan yag bezesi aldırcak bizde kal ileşene kadar bizi sürükleme diyorum yok gelen giden olurmuş geçmiş olsuna merasim istiyo yanibiliyosunuz lohusalıgımdada 50 gün baktı kızımada banada allah razı olsun bikere yüzünü dahi düşürmedi annem 8 gnde kaçtı o baktı ameliyatınıda erteledi ama şimdi ben ona kızıyorum yani ben düzenimi kurdum ne var gelip bizde kalsa diyorum sorun bende dimi neden ben böyleyim ya o bana bakarken iyiydiya ben niye böyle yapıyorum ama biliyorum oraya gitsem 24 saat salla uykusuzluk sinirlerim alt üst olucaka nolur yani ayana dolaşanı yok gelsin kalsın bizee mis gb bakayım ama yok oraya gidilcek bide görümcemde gelcek 2 cocukla curcuna curcuna bütün gün koşturmaca
kendimden nefret ediyorum böle düşününce ama zorluyolar resmen ya pazar günü bisürü eşya yüklenicem göçebeler gb giicem zor yerleştiydim zaten off kusan cocugum var bisürü eşya eşya anlatamıyorum derdimi evimde ne güzle düzen kurmuştum
Disari cikarken de sariyorum bi ince bi kalin battaniyeye. Artik boyle zor oluyor gercekten. Peki siz altina iki pantolon uc corap ustunede mont mu giydiriyorsunuz
Ben haftaya tam ayi doldugunda saglik ocagina tartmaya gotururum bakalim tam 1 ay doldugunda ne olacak cunku gecen ay 5200du ama saglik ocaginda tartilmisti bugun 5470 i doktorda tartildi ayri tartilar yani bilmiyorum ki bizimki kusmuyor yani asiri diil arada cikariyor az birsey hani onun kilo alimina etkisi olcagini sanmiyorum bakalum haftaya cars tam bi ayda kac kilo aldigini tespit ederim ama gene de dusuk bi haftada kac gram alacak ki sanki😡
Kendi kendime nazar ettim galiba kızımaburaya da yazdım uykusu düzene girdi diye çok mutluydum ama bu gece hiç uyumadık eşimle.şuan saat 5.40.normalde iki defa memeye kalkan kızım hep ağladı şuan da yatmamak için direniyor.bir de altını değiştirirken göbeğinde bir kızarıklık gördüm iyice bakınca sanki kan kurumuş gibi olur ya öyle bir şey var.doktora götüreyim mi öğlen ne diyorsunuz? Bu arada burası benim için çok özel olmaya başladı,eşime Şubat annelerine bi sorayım niye uyumadı diye dedim,o da diyo ki göbeğini de sor göbeğini de:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendi kendime nazar ettim galiba kızımaburaya da yazdım uykusu düzene girdi diye çok mutluydum ama bu gece hiç uyumadık eşimle.şuan saat 5.40.normalde iki defa memeye kalkan kızım hep ağladı şuan da yatmamak için direniyor.bir de altını değiştirirken göbeğinde bir kızarıklık gördüm iyice bakınca sanki kan kurumuş gibi olur ya öyle bir şey var.doktora götüreyim mi öğlen ne diyorsunuz? Bu arada burası benim için çok özel olmaya başladı,eşime Şubat annelerine bi sorayım niye uyumadı diye dedim,o da diyo ki göbeğini de sor göbeğini de:))))
Unuttum aglama mevzisunu o kadar agliyorduki gobegi oyleyken yani anlatamam saatlerce on ile onbes saat arasi degisihordu aglamasi.en son bitkin dusup uyuyordu birkac saat sonra yeniden agliyor gobegi hareket ettikce daha cok agliyordu
Doktora götüreyim ben o zaman belki ondandır
Evde ben de sizin gibi giydiriyorum bi ust bi alt iki corap ince battaniyeye sariyorum. Artik ince battaniyeyi birakip yelek giydirmeye baslicam. Yukarida yazdiklarim ve sorduklarim disarisi içinCok fazla degil.mi canim hava cok sicak evim gunes almiyor disarisi evden daha sicak yani o yuzden kaloeiferi en dusuk sicaklikta yakiyoruz ama artik sadece geceleri yakacagim bi pantolon bi ust giydiriuorum ben ona ragmen sirilsiklam terliyor disarida da havanin sicakligina gore giydiriyorum ama hic oyle kat kat giydirmedim zaten findig sicagi pek sevmiyor
Bizim göbeğimiz çok erken düştü 3. Günde sonra orda bi süre kuru kan devam etti dr götürdük k vitamini vurdu sonra yine devam etti yine k vitamini vurdular geçti onlada geçmezse yakıyorlar ordaki damarı
Kucağıma alınca susup uyuyor ama oradaki kızarıklık beni tedirgin etti önceden yoktu öyle bir şey.
cnm kucagına aldıgında susup uyuyorsa gazdan bence. benimki de uzunnnnm bir süre oyleydı. bazen devam ediyor.
Evet canım ya kucağımda daha doğrusu memede sakinleşiyor ama hiç böyle yapmazdı hatta burada soran arkadaşlara daha dün yazdım uykusu düzene girdi gazı bitti diye ama bu gece çok ağladı.değilik bir şeyde yemedim altını değiştirirken göbeği fark ettim şimdi doktoru aradık getirin dedi birazdan çıkcaz
gecmis olsun cnm. ben de dun eşime gazı bitti galiba dedim ki bütün gün kıvrandı yavrum. bi de yeni yeni alışkanlıklar yaptı. mesela eskiden gazı olsa da zor da olsa emerdi. şimdi memeyi tutup bırakıyor sürekli. bu da beni mahvediyor halen yara oldukları için.( gerçekten anne nazar değdirirmiş. o yuzden artık hiç konuşmayacam ben. :))
meneksee;35309017]Ayni sey bizde de oldu hayret yani duzene girdi dedim diye sanki dun gece inatlasti uyumamak icin kendi kendimiz nazar degdiriyoruz heralde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?