Kendi kendime nazar ettim galiba kızımaburaya da yazdım uykusu düzene girdi diye çok mutluydum ama bu gece hiç uyumadık eşimle.şuan saat 5.40.normalde iki defa memeye kalkan kızım hep ağladı şuan da yatmamak için direniyor.bir de altını değiştirirken göbeğinde bir kızarıklık gördüm iyice bakınca sanki kan kurumuş gibi olur ya öyle bir şey var.doktora götüreyim mi öğlen ne diyorsunuz? Bu arada burası benim için çok özel olmaya başladı,eşime Şubat annelerine bi sorayım niye uyumadı diye dedim,o da diyo ki göbeğini de sor göbeğini de:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar
Kızlar besleyemedim mi diyorum bazen...Tam da temel atılıyor valla anlamadım ki kilo alımı yavaşlamış ayın 5inde gitmiştik biz de bu ay 600 gr almışız...Boy 59 4.aya da az kaldı...
Ayni sey bizde de oldu hayret yani duzene girdi dedim diye sanki dun gece inatlasti uyumamak icin kendi kendimiz nazar degdiriyoruz heralde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oy masallah kuzucuga neyse cok kafaya takma yasanilanlari ben sunu anladim ki biraz savsak yasayacaksin ben herseyi cok ciddiye eldim cok kafaya taktim noldu cok uzuldum simdi umrumda diil sallamiyorum duymuyorum duyduguma da istemedigimi belirtecek soguk cevaplar veriyorum yine uzuluyorum ama eskisi kadar diil ve dik duruyorum artik cunku lohusalikta cok sey yasadim bunaldim daraldim her gunum aglamakla gecti
Sadece diyorum ki hayatimdaki en mutlu gunumde gozyasimi akitanin gozunden yasi dindirme belki beddua bilmiyorum ama bunu diledim Allah a sigindim
Canım artık çocuk olduğu için insan düşünüyor böyle şeyleri kendini suçlama.biz de eşimin memleketine gitcez kızımın asgari ihtiyaçları bile koca valiz oldu çünkü kendi yastığı battaniyesi Ohoooo saymakla bitmez hakikaten yorucu.kayınvaliden çok iyiymiş,çocuk olmasa eminim sen de şikayetçi olmazdın çünkü baksana bayağı vicdan yapmışsın niye böyle düşünüyorum diye
Anladim canim dogu karadeniz soguktur daha ben de cok korkuyorum usuturum diye dr um kendi giydiginin bi kat fazlasi dedi bana onu uygulamaya calisiyirumEvde ben de sizin gibi giydiriyorum bi ust bi alt iki corap ince battaniyeye ksariyorum. Artik ince battaniyeyi birakip yelek giydirmeye baslicam. Yukarida yazdiklarim ve sorduklarim disarisi için
Kizlar bebeklerinizi belekten cikarip yelek giydirmeye basladiniz mi
Kendi kendime nazar ettim galiba kızımaburaya da yazdım uykusu düzene girdi diye çok mutluydum ama bu gece hiç uyumadık eşimle.şuan saat 5.40.normalde iki defa memeye kalkan kızım hep ağladı şuan da yatmamak için direniyor.bir de altını değiştirirken göbeğinde bir kızarıklık gördüm iyice bakınca sanki kan kurumuş gibi olur ya öyle bir şey var.doktora götüreyim mi öğlen ne diyorsunuz? Bu arada burası benim için çok özel olmaya başladı,eşime Şubat annelerine bi sorayım niye uyumadı diye dedim,o da diyo ki göbeğini de sor göbeğini de:))))
Canım Doğu Karadeniz de nerdesin bende Rizedeyim dışarı çıkarken 2alt 2 çorap patik üste de bir kısa kollu bir uzun kollu citcitli badi bir tane penye en uste de eşofman ustu ya da ceket giydiriyorum sapka eldiven o kadar bir de ince penye battaniyeye sarıyorum o kadar gerci arabayla çıkıyoruz genelde kapalı yerlere
saolun kızlar mecbur gidicez zaten suat yapmanın bi manası yok çekmeye gelmişim bu dünyaya git gel taşı yerleş bıktım valla düşünse gelir kalır insan gb bakarım evimde ama gelmiyo nabim gidip oraya bakıcam o bana gül gb baktı 50 gün bişeye ellemedim yani belki kötü düşünüyorum ama sinir oluyorum işte benim dediğim olcak tavırlarına bişey deyincede gelme sen ben bakılcak hasta değilim ya diyo hıı alem ne der kahrolur valla
giresundayız. burda hava kapalı oldugu için biraz serin oluyo. yavas yavas ılımaya basladı. bugün birden ısınmış hava ama tam denız kenarındayız rüzgar da esiyo biraz. ben de çekinyorum ama bigun cesaret edip cıkarcam bebegi... bende hastaneye giderken normal kıyafetlerin ustune bi ınce bi kalın battaniye sarıyodum artık o kadar sarmamam gerektiğini burdan öğrendım :)) bilmemek kötü bişey ya..
Burası da öyle genelde kapalı cok güzel güneşli bir günde çıkardım bende ama usuttu hasta olduCok şükür surupla atlattik ama korkuyorum artik deniz kenarına cikarmaya biz sadece Trabzon Foruma gidiyoruz kapalı diye :) Benim de ilk bebeğim insan ne yapacağını bilemiyor acemilik zor :)
o zaman ben daha cıkarmıyorum bebişi.. hasta olursa cok uzulurumnapıyım biraz daha beklicez havaları. trabzon foruma da götürmek istemiyorum kapalı alan bir sürü insan bir sürü nefes... ooof of ...
Kapalı mekanın da sıkıntısı o ama zaten arabada uyuyor ordada bebek arabasinda üstü kapali uyumaya devam ediyor bebeğim değil ben gezmis oluyorum aslında iki kere bu şekilde gittik
Kapalı mekanın da sıkıntısı o ama zaten arabada uyuyor ordada bebek arabasinda üstü kapali uyumaya devam ediyor bebeğim değil ben gezmis oluyorum aslında iki kere bu şekilde gittik
gercekten de annenin nazarı değiyomuş ya kızımın da tam düzene girdiğini düşünmeye başlamıştık bi kaç kere bahsettim bundan da hatta...bugünlerde huyları değişmeye başladı.. gece uyuturken parmağını emiyodu ben de emziği verdim parmağını çekip vay sen misin dokunan ağlamaya başladı sinirlendiaynen buna inaniyorum annem diyoduda inanmiyodum hep kiziyodu bana cocuk hakkinda ii yyiyo huzursuz degil diye konusma nazarin deger diyodu aman anne kendiminki degecek diyodummama degdi galiba yaw..son 3 gecedir oh ne güzel 125 cc icmeye basladi diyodum bebegim dünden beri hic icmemeye basladii konusmuycam bidahaaa
gercekten de annenin nazarı değiyomuş ya kızımın da tam düzene girdiğini düşünmeye başlamıştık bi kaç kere bahsettim bundan da hatta...bugünlerde huyları değişmeye başladı.. gece uyuturken parmağını emiyodu ben de emziği verdim parmağını çekip vay sen misin dokunan ağlamaya başladı sinirlendibabası sakinleştirdi uyuttu bende uyumadı
bi de emziğin sapını ağzına götürmeye başladı acaba damakları mı kaşınmaya başladı?:44:
masalalhta diyoruz ama yinede nasi oluyosa degiyo
bundan sonra evde bile hic ay ne güzel söyle böyle yapiyo demiycem eger dilimi tutabilirsemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?