2014 Şubat Anneleri

Merhabalar
Kızlar besleyemedim mi diyorum bazen...Tam da temel atılıyor valla anlamadım ki kilo alımı yavaşlamış ayın 5inde gitmiştik biz de bu ay 600 gr almışız...Boy 59 4.aya da az kaldı...

canim cok gecmis olsun..benim kizimin cok gazii var kakasini yapmiyor allah yardimcimiz olsun...

Merhabalar
Kızlar besleyemedim mi diyorum bazen...Tam da temel atılıyor valla anlamadım ki kilo alımı yavaşlamış ayın 5inde gitmiştik biz de bu ay 600 gr almışız...Boy 59 4.aya da az kaldı...

canim b uay nedense büyük bi bölümümüzde kilo alimi yavasladi..bizde dün gittik yarin 3 aylik oluyoruz boy 62 kilo 5610 geldi bu ay sadece 540 gr almis

kislar dün rota asisinin ikinci dozunu aldik
aldik almasina ama ilkinde hic böyle olmamisti oglumun istahi iiyce kesildi..napacagim ibilemedim bezin i hergün günde kac defa degistiridim dün geceden beri islanmadi sadece iki kere degistirdim..gece 1 de 60 cc zorla icti saaat 5 te 30 cc icti sadece sabahtan beri zaten memeyi beceremiyo diye biberonla veriyodum biberonu görünce agliyo napacagimi sasirdim hic acikmiyo..ama fazla huysuz degil ateside yok..oyun oynuyo gülüyo ama istah yok ..gazida yok agrir yeride yok öyle olsa sürekli aglardi huzursuz olurdu..uykudüzenide iii

sorum acaba rota sizlerdede böyle yapmismiydi hic istahsizlik gibi ....

Son düzenleme:
Ayni sey bizde de oldu hayret yani duzene girdi dedim diye sanki dun gece inatlasti uyumamak icin kendi kendimiz nazar degdiriyoruz heralde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen buna inaniyorum annem diyoduda inanmiyodum hep kiziyodu bana cocuk hakkinda ii yyiyo huzursuz degil diye konusma nazarin deger diyodu aman anne kendiminki degecek diyodummama degdi galiba yaw..son 3 gecedir oh ne güzel 125 cc icmeye basladi diyodum bebegim dünden beri hic icmemeye basladii konusmuycam bidahaaa

saolun kızlar mecbur gidicez zaten suat yapmanın bi manası yok çekmeye gelmişim bu dünyaya git gel taşı yerleş bıktım valla düşünse gelir kalır insan gb bakarım evimde ama gelmiyo nabim gidip oraya bakıcam o bana gül gb baktı 50 gün bişeye ellemedim yani belki kötü düşünüyorum ama sinir oluyorum işte benim dediğim olcak tavırlarına bişey deyincede gelme sen ben bakılcak hasta değilim ya diyo hıı alem ne der kahrolur valla

Evde ben de sizin gibi giydiriyorum bi ust bi alt iki corap ince battaniyeye ksariyorum. Artik ince battaniyeyi birakip yelek giydirmeye baslicam. Yukarida yazdiklarim ve sorduklarim disarisi için
Anladim canim dogu karadeniz soguktur daha ben de cok korkuyorum usuturum diye dr um kendi giydiginin bi kat fazlasi dedi bana onu uygulamaya calisiyirum

Kizlar bebeklerinizi belekten cikarip yelek giydirmeye basladiniz mi

Canım Doğu Karadeniz de nerdesin bende Rizedeyim dışarı çıkarken 2alt 2 çorap patik üste de bir kısa kollu bir uzun kollu citcitli badi bir tane penye en uste de eşofman ustu ya da ceket giydiriyorum sapka eldiven o kadar bir de ince penye battaniyeye sarıyorum o kadar gerci arabayla çıkıyoruz genelde kapalı yerlere

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir sey değildir...

giresundayız. burda hava kapalı oldugu için biraz serin oluyo. yavas yavas ılımaya basladı. bugün birden ısınmış hava ama tam denız kenarındayız rüzgar da esiyo biraz. ben de çekinyorum ama bigun cesaret edip cıkarcam bebegi... bende hastaneye giderken normal kıyafetlerin ustune bi ınce bi kalın battaniye sarıyodum artık o kadar sarmamam gerektiğini burdan öğrendım :)) bilmemek kötü bişey ya..

Vicdan yapma canım kötü bir şey düşünmüyorsun yavrunu düşünüyorsun doğal olarak. Gittiğin yer ne kadar rahat olursa olsun kuzular kendi evlerini yataklarıni mutlaka arıyor düzenleri bozuluyor. Bir de kalabalık düşünmekte haklısın yani Allah yardımcın olsun inşallah

Burası da öyle genelde kapalı cok güzel güneşli bir günde çıkardım bende ama usuttu hasta oldu Cok şükür surupla atlattik ama korkuyorum artik deniz kenarına cikarmaya biz sadece Trabzon Foruma gidiyoruz kapalı diye :) Benim de ilk bebeğim insan ne yapacağını bilemiyor acemilik zor :)

o zaman ben daha cıkarmıyorum bebişi.. hasta olursa cok uzulurum napıyım biraz daha beklicez havaları. trabzon foruma da götürmek istemiyorum kapalı alan bir sürü insan bir sürü nefes... ooof of ...

o zaman ben daha cıkarmıyorum bebişi.. hasta olursa cok uzulurum napıyım biraz daha beklicez havaları. trabzon foruma da götürmek istemiyorum kapalı alan bir sürü insan bir sürü nefes... ooof of ...

Kapalı mekanın da sıkıntısı o ama zaten arabada uyuyor ordada bebek arabasinda üstü kapali uyumaya devam ediyor bebeğim değil ben gezmis oluyorum aslında iki kere bu şekilde gittik

Kapalı mekanın da sıkıntısı o ama zaten arabada uyuyor ordada bebek arabasinda üstü kapali uyumaya devam ediyor bebeğim değil ben gezmis oluyorum aslında iki kere bu şekilde gittik

Canım öyle düşünme senin de gezmeye hava almaya ihtiyacın var.ufacık bebekle evden çıkamamak fazlasıyla bunaltıcı zaten.bir de benim 3 yaşında kızımvar ikisiyle mümkün değil yalnızçıkamıyorum. Sen gezersın bebeğe de değişiklik olur zaten havaların oısınmasına bir şey kalmadı bol bol geziliir

gercekten de annenin nazarı değiyomuş ya kızımın da tam düzene girdiğini düşünmeye başlamıştık bi kaç kere bahsettim bundan da hatta...bugünlerde huyları değişmeye başladı.. gece uyuturken parmağını emiyodu ben de emziği verdim parmağını çekip vay sen misin dokunan ağlamaya başladı sinirlendi babası sakinleştirdi uyuttu bende uyumadı
bi de emziğin sapını ağzına götürmeye başladı acaba damakları mı kaşınmaya başladı?:44:

masalalhta diyoruz ama yinede nasi oluyosa degiyo

bundan sonra evde bile hic ay ne güzel söyle böyle yapiyo demiycem eger dilimi tutabilirsemmm

masalalhta diyoruz ama yinede nasi oluyosa degiyo

bundan sonra evde bile hic ay ne güzel söyle böyle yapiyo demiycem eger dilimi tutabilirsemmm

Ayni tecrübeyi bende birkac kez yasadim. Hatta aklimdan gecince bile ardindan tam tersi oluyodu. Simdi pek dillendirip anlatmiyorum yuvarlak cevaplarla yuvarlaniyoruz kimse bilmesin hatta kendim bile. Hemen nazar oluyo bebisime

benim sütüm fazlaydi, bebegin agzina fiskirarak gittigi icin beni emmek istemiyordu. Sütümü pompayla sagdim, ardindan az yemeye az su icmeye, rezene hummana icmemeye basladim. Sütüm suan normal akisinda bebegim rahatladi suan emmekte sıkıntı yasamiyor. Acaba kotu mu ettim diye sorguluyorum. Sagipta saklasamiydim ki? Bana bi akil veren olursa sevinirim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…