- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Ayni tecrübeyi bende birkac kez yasadim. Hatta aklimdan gecince bile ardindan tam tersi oluyodu. Simdi pek dillendirip anlatmiyorum yuvarlak cevaplarla yuvarlaniyoruzkimse bilmesin hatta kendim bile. Hemen nazar oluyo bebisime
Canım öyle düşünme senin de gezmeye hava almaya ihtiyacın var.ufacık bebekle evden çıkamamak fazlasıyla bunaltıcı zaten.bir de benim 3 yaşında kızımvar ikisiyle mümkün değil yalnızçıkamıyorum. Sen gezersın bebeğe de değişiklik olur zaten havaların oısınmasına bir şey kalmadı bol bol geziliir
benim sütüm fazlaydi, bebegin agzina fiskirarak gittigi icin beni emmek istemiyordu. Sütümü pompayla sagdim, ardindan az yemeye az su icmeye, rezene hummana icmemeye basladim. Sütüm suan normal akisinda bebegim rahatladi suan emmekte sıkıntı yasamiyor. Acaba kotu mu ettim diye sorguluyorum. Sagipta saklasamiydim ki? Bana bi akil veren olursa sevinirim :44:
sendedemi aynisi oldu canimmyaw bizdede oluyo baskasinin bebisine degil ama kendi yawrumuza nazarmiz degiyo galiba bizdede hep öle oluyo..aman ne güzel istahi acildi diyorum bi bakiyom oglum istahsiz bi bebek haline geliyo
zorluycam kendimi tutacam bundan sonraa...dorusun gercekten kendimiz bile bilmeyelimm
saolun kızlar mecbur gidicez zaten suat yapmanın bi manası yok çekmeye gelmişim bu dünyaya git gel taşı yerleş bıktım valla düşünse gelir kalır insan gb bakarım evimde ama gelmiyo nabim gidip oraya bakıcam o bana gül gb baktı 50 gün bişeye ellemedim yani belki kötü düşünüyorum ama sinir oluyorum işte benim dediğim olcak tavırlarına bişey deyincede gelme sen ben bakılcak hasta değilim ya diyo hıı alem ne der kahrolur valla
Ben onun yüzüne hayran hayran bakarken bile annem bana cimcik atardi kendime gelirdim noldu ya deyince nazarin degecek anne babanin nazari hemen deger derdi. Simdi annecigim gitti memlekete artik kendi kendimi frenlemeye calisiyorum tabii kotu tecrübelerden sonra... aa kac gundur gazi yok diyorum ogun sabah 5e kadar uyumadi uyutmadi.. bunun gibi seyler oluyo bizde
canim sen naptin yaw ne mutlu sütün bolmus burda kislar neelr yapiyoyawrusuna anne sütü vermek icin sende azaltmaya calisiyosun..bak benimde iki haftaya kadar önce öyleydi hatta fiskirmasindan dolayi oglum emmeyi birakti korkmaa aglamaya baslamisti.... yawrun emmeden biraz sag sonra ona verebilirsin sagdigini koy posete at diffirinize süütün azalinca yawruna takviye yaparsin... benim su an baya var diffirizimde ama iki haftadir azaldi ancak yawruma yetiyo keske fazla gelsede biraz daha koysam buzluga..sakin bu sekil yapma süütnü tekrar bollastir...sonra pisman olursunn...
Benim kiz bogazina kacinca agliyodu emmiyodu. Ac uyutup oyle veriyodum. Anca o zaman emiyodu. Sonra netten arastirdim sut fazla gelince boyle oldugunu ogrendim. Care olarakta azaltmayi dusundum..( tekrar artirma cabalarima gireyim o zaman, naaptim ben ya peki bisey sorcam. Sutu ne kadar cekip veriyodunuz bebise
aynisi bizdede vardi kiscem..ama ben gec kaldim oglum memeden sogudu..sende azaltma yerini sag koy idffirinizine ..bu nimetten yawrunu mahrum birakma..sonra eyvah ben naptim dersin..gecen cocuk doktoru tv de yawrunuza ilerde ev yali yat kat alirsiniz ama tekara büyüyünce anne sütü veremezsiniz dedi doru söze ne gerek... önce sag sonra ver yawruna hem sagdigin sütü degerlendirirsin hemde yawrun korkmaz memedennn :sagdigim sütümü diyosun..onu diiyosann süt poseti en fazla 180 cc aliyo ben onu komple doldurup atiyom diffirinizine..cikardigim zamanda buzdolabinin üstüne koyuyorum orda cözülüyo disarda cözülmesin aman ona dikkat et... mesala yawrun ne kadar icerse koy biberona benmari usulü isit ilik olacak sekilde ver yawruna ins anlatabilmisimdir..
Cok soru soruyorsam kusura bakma ama tek sagmada posetler dolmaz sanirim. Sagdiktan sonra nerde bekletiyosun buzdolabinda mi sonra her sagdigin sütü buzdolabinda beklettigin icin yeni sütü de sogutup mu birlestiriyosun. Oda sicakliginda sut bozuluyo diye biliyorum
Canlar sağolun mesajlarınız için.doktorumuz göbeğinde sıvı olduğunu söyledi ve bir çubukla yaktı orayı.iki gün sonra tekrar getirin yine yakcam dedi.korkulacak bir şey değil dedi.kilosuna baktık 15 gün içinde 300 gr almış az dedim.evet çok iyi değil ama yeterli dedi.sanırım sen mama vermek istiyorsun ama verdirmicem boşuna uğraşma dedi ben de yok yetmiyorsa diye sordum dedim.üç ay verdin senden rica ediyorum bi üç ay daha ver.çocuğunun tüm ihtiyaçları senin sütünde dedi bir sürü faydasını saydı.annelik ne acayip azcık bir kızarıklığı bile görüyorsun ya:)) ha bu arada doktor anne bilinçaltının bunları hemen fark ettiğini söyledi:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canim ne kusuru merak ettigin herseyi sorabilirsin..biliyosam kesin anlatirim zatenn
oda sicakliginda 6 saat ne kaliyo ama saginca ama ben bekletmiyorum havalar ilik diye kisin olsa bekeltirdim ama sagip buzdolabina koyuyorumm +4 derecede 72 saat durabiliyo biriktirip atiyorum diffirinizine.....sogutup birlestiriyorum evet...oda sicakliginda hemen bozulmuyo aslinda ama buzdolabina koysan daha ii olur bence.....sen kesin degerlendir sütleriniii yazik olmasin ilerde sütlerimiz malüm azalacak yadakesilecek o zaman ihtiyacin olacakk istee
benim sütüm fazlaydi, bebegin agzina fiskirarak gittigi icin beni emmek istemiyordu. Sütümü pompayla sagdim, ardindan az yemeye az su icmeye, rezene hummana icmemeye basladim. Sütüm suan normal akisinda bebegim rahatladi suan emmekte sıkıntı yasamiyor. Acaba kotu mu ettim diye sorguluyorum. Sagipta saklasamiydim ki? Bana bi akil veren olursa sevinirim :44:
Canlar sağolun mesajlarınız için.doktorumuz göbeğinde sıvı olduğunu söyledi ve bir çubukla yaktı orayı.iki gün sonra tekrar getirin yine yakcam dedi.korkulacak bir şey değil dedi.kilosuna baktık 15 gün içinde 300 gr almış az dedim.evet çok iyi değil ama yeterli dedi.sanırım sen mama vermek istiyorsun ama verdirmicem boşuna uğraşma dedi ben de yok yetmiyorsa diye sordum dedim.üç ay verdin senden rica ediyorum bi üç ay daha ver.çocuğunun tüm ihtiyaçları senin sütünde dedi bir sürü faydasını saydı.annelik ne acayip azcık bir kızarıklığı bile görüyorsun ya:)) ha bu arada doktor anne bilinçaltının bunları hemen fark ettiğini söyledi:)))
Canim cok gecmis olsun demek ki hala gobek sorunu olabiliyormus iste dikkatli bakmak lazim bu da annelik hissiyati isye...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne kadar mantikli varken sotelemek ilerde yine kar kardir ama 3 ay kalabiliyor diye bilihorum.1sene emse yeter ya 2 yila gerek yok gibi geliyor bana...yok canim ne kusuru merak ettigin herseyi sorabilirsin..biliyosam kesin anlatirim zatenn
oda sicakliginda 6 saat ne kaliyo ama saginca ama ben bekletmiyorum havalar ilik diye kisin olsa bekeltirdim ama sagip buzdolabina koyuyorumm +4 derecede 72 saat durabiliyo biriktirip atiyorum diffirinizine.....sogutup birlestiriyorum evet...oda sicakliginda hemen bozulmuyo aslinda ama buzdolabina koysan daha ii olur bence.....sen kesin degerlendir sütleriniii yazik olmasin ilerde sütlerimiz malüm azalacak yadakesilecek o zaman ihtiyacin olacakk istee
Cok tesekur ederim cok sagol canim ya. Süt posetinde onemli olan unsurlar neler yada kisaca hangi marka tavsiyen
Kesinlikle sag ve stokla difrize aniden emmeyi birqkti oglum 4 gün boyunca hic emmedi bende sagip pompayla biberonla besledim arada belki atiyodum dolaba ama hemen kullaniyodum anca ogluma yetiyo süt hic düsünme bile nezaman napcaklari belli olmuyo simdi emiyo sükür ama ben tedbirini al derim
Ne kadar mantikli varken sotelemek ilerde yine kar kardir ama 3 ay kalabiliyor diye bilihorum.1sene emse yeter ya 2 yila gerek yok gibi geliyor bana...
Lansinohunki cok iyi bir iki kere kullandim guzeldi.
Benim kiz bogazina kacinca agliyodu emmiyodu. Ac uyutup oyle veriyodum. Anca o zaman emiyodu. Sonra netten arastirdim sut fazla gelince boyle oldugunu ogrendim. Care olarakta azaltmayi dusundum..( tekrar artirma cabalarima gireyim o zaman, naaptim ben ya peki bisey sorcam. Sutu ne kadar cekip veriyodunuz bebise
Canim kac aylik ? Benim oglum 3, 5 aylik 100 lük veriyorum en fazla yoksa kusuyo dr 3 saatte bi yese iyi olur diyo ama bizimki okadar bekleyemiyo daha az ve sık yiyo sen sagdiginda bence 80 lik 100 luk paketler yap yaz tarihlerinide üstüne unutma önemli süreleri sütüde azaltma kendi kendine negüzel bolmus masallah herkez ne yicegini sasirdi seni mahvederler valla :)) hadi bakalim bol stoklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?