gecmis olsun semenderimm...demek bu aylarda bile göbekte sorun olabiliyoo
bence sütün yaramis masalalhhh...bizim oglanda 6 günde 150 gr almis napalim yinede aliyolar sükürr..
Aynen canım.seninkiyle aynı işte benimki de.doktor dedi ki önemli olan zekası,geçende de öyle demişti zaten.şimdi de dedi ki anne sütü alanlar mama alanlara göre zeka olarak 8 puan önde oluyor o yüzden sen memnun olmasan da ben gittiği yere kadar verdirmicem mamayı dedi.ben de doktor ne dediyse uyuyorum ona ne yapayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok tesekur ederim cok sagol canim ya. Süt posetinde onemli olan unsurlar neler yada kisaca hangi marka tavsiyen
Ne kadar mantikli varken sotelemek ilerde yine kar kardir ama 3 ay kalabiliyor diye bilihorum.1sene emse yeter ya 2 yila gerek yok gibi geliyor bana...
Lansinohunki cok iyi bir iki kere kullandim guzeldi.
bencede mamayi cikar aklindan sütün yariyoki bak kilo almisen az sütümüz oldukca 6 ay verecez
sonrasindada olursa daha iyi olur..ins zeki caliskan akilli olacak bebislerimizzzz
Midemi usutmusum kizlar bebise gecmez insallah zaten kakasinda kan gorunce kafama takildi napmaliyim
anneler bebişimin kakasında kan vardı azıcık böyle bişeyle karşılaşanlar vardı neden olabilir yarın dr a gideceğiz ama merak ediyorum ve korktumbiraz
Ahaha yasakhayal ben anne sütü alıp da zekasından şüphe ettiğim bir sürü kişi biliyorum ama biz yine de devam)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kizda da kakada lökosit varmis. Mukuslu yesil sari arasi. Birazda kan görmüştüm. Doktora gittik. 1 haftadir süt diyeti yapiyorum ama kakasi hala yesil sari arasi.. degisen bisey olmadi sanirim. Aslinda bugune kadar genelde sari yesil arasi yapti hep. 1, 5 aylikken kontrolde flagly diye bi antibiyotik surup vermisti aldim ama icirmedim. Kucucuk bebege antibiyotik verilir mi diye. Yarin kaka kontrolune gidicez bakalim ne cikacak. Olmazsa antibiyotigi kullanicam napiyim. Doktor kusma ates sizin veya esinizin alerji astim vs. Var mi diyo . Maş. Bizim oyle seylerimiz yok. Neden acaba. Kilo alimi gayet guzel diyo doktor. Benimki kilo 6600 boy 63. Yarin bida tarticak 8 gunde kac gram aldi acaba.
benim oglumda bazen sari yesil karisik kaka yapiyo dktor ormal dedi yaw hic bi test ne yapmadi
Bazen degil benimkigenelde ole yapiyo. Sayilidir sari kakasi. Tam yesil de degil sari da degil
benim sütüm fazlaydi, bebegin agzina fiskirarak gittigi icin beni emmek istemiyordu. Sütümü pompayla sagdim, ardindan az yemeye az su icmeye, rezene hummana icmemeye basladim. Sütüm suan normal akisinda bebegim rahatladi suan emmekte sıkıntı yasamiyor. Acaba kotu mu ettim diye sorguluyorum. Sagipta saklasamiydim ki? Bana bi akil veren olursa sevinirim :44:
ayni bizdede ölerengi ilk 6 hafat rengi sariydi sonra bu zaman kadar yesilisi gibi yapiyo..doktorda atesi huzursuzlugu yoksa anne sütü alanlarda normal dedi..ins öyledirrr:26:
Banada sordu bu sorulari hersey normal dedim. Sizde de sumuksu mu yoksa puturlu mu kaka
Ne mutlu sana sütün var. Benim ikinci bebeğim bu ilkinde hem süt hem mama verdim. Simdiyse mama vermiyorum ama sütümü arttırmak için yapmadığım şey kalmadı tavsiyelere birkaç şey de ben ekliyim: sütün üstüne tarih yazmayı unutma karışır yoksa,biliyosundur ön süt sulu, sona doğru yağlı grlir ve son süt daha besleyicidir.yani sütü azaltmak için önce sağar sonra emzirirsen sakladığın süt hep ilk sut olur ve daha az besleyici olur.bence buna dikkat et. Bir de sütün kıvamı besleyiciliği aylara göre bebeğin ihtiyacına göre değişirmiş bu yüzden çok saklama ara ara dondurduğun sütlerden de ver. Önümüz ramazan oruç tutmayı düşünüyorsan sütün zaten azalacaktır stok yapmak hepimiz için iyi olur.geç oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir:)))
bazen sümüksü oluyo bazen pütürlüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?