2014 Şubat Anneleri

gecmis olsun semenderimm...demek bu aylarda bile göbekte sorun olabiliyoo

bence sütün yaramis masalalhhh...bizim oglanda 6 günde 150 gr almis napalim yinede aliyolar sükürr..

Aynen canım.seninkiyle aynı işte benimki de.doktor dedi ki önemli olan zekası,geçende de öyle demişti zaten.şimdi de dedi ki anne sütü alanlar mama alanlara göre zeka olarak 8 puan önde oluyor o yüzden sen memnun olmasan da ben gittiği yere kadar verdirmicem mamayı dedi.ben de doktor ne dediyse uyuyorum ona ne yapayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gece yatarken surubu vermeyim dedim cok kusuyordu dojtor surup verdi kilo da az almisti bu ay cok sukur iki gundur kusmuyordu uyutmadan once akilli ben vermeyim dedim dort kere ust degistirdim emdigi hep cikti recetedd reflu icin yaziyor anladim ki surup onemliymis

anneler bebişimin kakasında kan vardı azıcık böyle bişeyle karşılaşanlar vardı neden olabilir yarın dr a gideceğiz ama merak ediyorum ve korktumbiraz

bencede mamayi cikar aklindan sütün yariyoki bak kilo almisen az sütümüz oldukca 6 ay verecez

sonrasindada olursa daha iyi olur..ins zeki caliskan akilli olacak bebislerimizzzz

Cok tesekur ederim cok sagol canim ya. Süt posetinde onemli olan unsurlar neler yada kisaca hangi marka tavsiyen

canim ben lansinohun posetini kulaniyorum cok memnunummm

sadece istedigin cc de sütünü doldurup havasini alip agzini iyice kapaman baska yapilacak bisey yok...

Ne kadar mantikli varken sotelemek ilerde yine kar kardir ama 3 ay kalabiliyor diye bilihorum.1sene emse yeter ya 2 yila gerek yok gibi geliyor bana...

Lansinohunki cok iyi bir iki kere kullandim guzeldi.

normal buzlukta 3 ay ama -18 derecede 6 ay saklaniyo...ins sütümüz olurda bi yil anne sütü verebiliriz yawrularimizaa

bencede mamayi cikar aklindan sütün yariyoki bak kilo almisen az sütümüz oldukca 6 ay verecez

sonrasindada olursa daha iyi olur..ins zeki caliskan akilli olacak bebislerimizzzz

Ahaha yasakhayal ben anne sütü alıp da zekasından şüphe ettiğim bir sürü kişi biliyorum ama biz yine de devam)

Midemi usutmusum kizlar bebise gecmez insallah zaten kakasinda kan gorunce kafama takildi napmaliyim

Canım benim hiç korkma ben de iki kere acayip kötü olmuştum midemden ama kızıma geçmedi hatta geçen hafta tavuktan zehirlendim nerdeyse affedersiniz ishal karın ağrısı çok rahatsızlandım ama kızımın keyfi yerindeydi ben de çok korkmuştum.

anneler bebişimin kakasında kan vardı azıcık böyle bişeyle karşılaşanlar vardı neden olabilir yarın dr a gideceğiz ama merak ediyorum ve korktumbiraz

Benim kizda da kakada lökosit varmis. Mukuslu yesil sari arasi. Birazda kan görmüştüm. Doktora gittik. 1 haftadir süt diyeti yapiyorum ama kakasi hala yesil sari arasi.. degisen bisey olmadi sanirim. Aslinda bugune kadar genelde sari yesil arasi yapti hep. 1, 5 aylikken kontrolde flagly diye bi antibiyotik surup vermisti aldim ama icirmedim. Kucucuk bebege antibiyotik verilir mi diye. Yarin kaka kontrolune gidicez bakalim ne cikacak. Olmazsa antibiyotigi kullanicam napiyim. Doktor kusma ates sizin veya esinizin alerji astim vs. Var mi diyo . Maş. Bizim oyle seylerimiz yok. Neden acaba. Kilo alimi gayet guzel diyo doktor. Benimki kilo 6600 boy 63. Yarin bida tarticak 8 gunde kac gram aldi acaba.

Ahaha yasakhayal ben anne sütü alıp da zekasından şüphe ettiğim bir sürü kişi biliyorum ama biz yine de devam)

yaw bu konuda sana katiliyorum her anne sütü alan zeki olacak diye bisey yok

mesala ben iki sene emdim kardesim sadece 3 ay emmis okul hayatinda benden zekiydi...okullarini yüksek notla bitirdi hepboyuda tüm kardeslerden uzun 1.95genetikte rol oynuyo cogunlukla anne sütü sadece bi kism etkiliyo galiba

simdi düsündümde acep bi ögün devam sütümü versemmm

benim oglumda bazen sari yesil karisik kaka yapiyo dktor normal dedi yaw hic bi test ne yapmadi

Son düzenleme:
Bazen degil benimkigenelde ole yapiyo. Sayilidir sari kakasi. Tam yesil de degil sari da degil

ayni bizdede ölerengi ilk 6 hafat rengi sariydi sonra bu zaman kadar yesilisi gibi yapiyo..doktorda atesi huzursuzlugu yoksa anne sütü alanlarda normal dedi..ins öyledirrr:26:

Ne mutlu sana sütün var. Benim ikinci bebeğim bu ilkinde hem süt hem mama verdim. Simdiyse mama vermiyorum ama sütümü arttırmak için yapmadığım şey kalmadı tavsiyelere birkaç şey de ben ekliyim: sütün üstüne tarih yazmayı unutma karışır yoksa,biliyosundur ön süt sulu, sona doğru yağlı grlir ve son süt daha besleyicidir.yani sütü azaltmak için önce sağar sonra emzirirsen sakladığın süt hep ilk sut olur ve daha az besleyici olur.bence buna dikkat et. Bir de sütün kıvamı besleyiciliği aylara göre bebeğin ihtiyacına göre değişirmiş bu yüzden çok saklama ara ara dondurduğun sütlerden de ver. Önümüz ramazan oruç tutmayı düşünüyorsan sütün zaten azalacaktır stok yapmak hepimiz için iyi olur.geç oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir:)))

ayni bizdede ölerengi ilk 6 hafat rengi sariydi sonra bu zaman kadar yesilisi gibi yapiyo..doktorda atesi huzursuzlugu yoksa anne sütü alanlarda normal dedi..ins öyledirrr:26:

Banada sordu bu sorulari hersey normal dedim. Sizde de sumuksu mu yoksa puturlu mu kaka

Sagol canim olsun gec de olsa bilgi bilgidir. Artirmak icin cabalicam bakalim azaltmasi kolay oldu ama artirmak nasil olacak bilmiyorum. Oruc tutmayi dusunmuyorum. Seneye ramazanla 3 ay tutcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…