ayni bizdede ölerengi ilk 6 hafat rengi sariydi sonra bu zaman kadar yesilisi gibi yapiyo..doktorda atesi huzursuzlugu yoksa anne sütü alanlarda normal dedi..ins öyledirrr:26:
canım bizimki de arada yeşil yapıyo.bende saydığın şrylr yoksa normal die biliyorum.annenin yediklerinden oluyomuş.ben koyun gibiyim maşallah
Sut alerjisi olabilir dedi 8 gundur peynir yogurt vs. Yemiyorum yine ayni. Degisen bisey olmadi. Normal diye dusunuyorum ama yine de tedirginlik oluyo. Yeni anne olunca bide bilmeyince herseyi takip arastirip ole yapiyosun. Burda okumustum amip enfeksiyon felan die. O zaman iyice canm sıkılmisti. Bizde lökosit varmis. Sari yesil kaka sumuksu. Onun disinda hicbir sikayetimiz yok. Bosunada antibiyotik vermek istemiyorum. Eger verirde gecmezse cok pisman olurum. Annelik zormus ya
Eki Görüntüle 1116004
kızıma bebek şekerlerimizden artan malzemeyle oyuncakyaptım.çok hoşuna gitti dünden beri baya oyalandı agulayıp güldü.sizlerle de paylaşmak istedim.belki nacizane bi fikir olur diye..
Eki Görüntüle 1116004
kızıma bebek şekerlerimizden artan malzemeyle oyuncakyaptım.çok hoşuna gitti dünden beri baya oyalandı agulayıp güldü.sizlerle de paylaşmak istedim.belki nacizane bi fikir olur diye..
Benim kizda da kakada lökosit varmis. Mukuslu yesil sari arasi. Birazda kan görmüştüm. Doktora gittik. 1 haftadir süt diyeti yapiyorum ama kakasi hala yesil sari arasi.. degisen bisey olmadi sanirim. Aslinda bugune kadar genelde sari yesil arasi yapti hep. 1, 5 aylikken kontrolde flagly diye bi antibiyotik surup vermisti aldim ama icirmedim. Kucucuk bebege antibiyotik verilir mi diye. Yarin kaka kontrolune gidicez bakalim ne cikacak. Olmazsa antibiyotigi kullanicam napiyim. Doktor kusma ates sizin veya esinizin alerji astim vs. Var mi diyo . Maş. Bizim oyle seylerimiz yok. Neden acaba. Kilo alimi gayet guzel diyo doktor. Benimki kilo 6600 boy 63. Yarin bida tarticak 8 gunde kac gram aldi acaba.
Eki Görüntüle 1116004
yaw bu konuda sana katiliyorum her anne sütü alan zeki olacak diye bisey yok
mesala ben iki sene emdim kardesim sadece 3 ay emmis okul hayatinda benden zekiydi...okullarini yüksek notla bitirdi hepboyuda tüm kardeslerden uzun 1.95 genetikte rol oynuyo cogunlukla anne sütü sadece bi kism etkiliyo galiba
simdi düsündümde acep bi ögün devam sütümü versemmm
Sut alerjisi olabilir dedi 8 gundur peynir yogurt vs. Yemiyorum yine ayni. Degisen bisey olmadi. Normal diye dusunuyorum ama yine de tedirginlik oluyo. Yeni anne olunca bide bilmeyince herseyi takip arastirip ole yapiyosun. Burda okumustum amip enfeksiyon felan die. O zaman iyice canm sıkılmisti. Bizde lökosit varmis. Sari yesil kaka sumuksu. Onun disinda hicbir sikayetimiz yok. Bosunada antibiyotik vermek istemiyorum. Eger verirde gecmezse cok pisman olurum. Annelik zormus ya
Eki Görüntüle 1116004
canim cok gecmis olsun...insallah bisey cikmaz...
Çok geçmiş olsun.gerçekten çok zormuş annelik kıyamıyor insan hiç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar aranızda kanguru alanlar vardı.kulanımı nası.kızım bazen illa kucak istiyo uyurkende sallanmak istiyo ne ev işi ne yemek zor yapıyorum yani.kanguruya koyup hiç olmazsa evi falan süpürürüm diye düşündüm.bu şekilde kullanan var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum..:44::44::44::44::44:
Bizim var kanguru ama daha hiç kullanmadık bu hafta şehir dışına çıkacağımız için kullanacağız diğerlerini yük yapmamak için.ama ben fazla kullanmıcam canım çünkü bacaklarını ayırıyor ya bi kıllandım ondan bir de kız çocuğu ne bileyim ayrık olmasın bacakları.gereksiz bir kuruntu belki tabi bacakları çarpık olmaz ama yine de içim rahat etmiyor.evde hiç kullanmadım zaten
kızlar aranızda kanguru alanlar vardı.kulanımı nası.kızım bazen illa kucak istiyo uyurkende sallanmak istiyo ne ev işi ne yemek zor yapıyorum yani.kanguruya koyup hiç olmazsa evi falan süpürürüm diye düşündüm.bu şekilde kullanan var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum..:44::44::44::44::44:
Bende cok istiyodummkullanmak oglum kucak delisi bide agir zorlaniyoruz dr a sordum ben cok önermiyorum oglumda kullanmadim dedi ama kisa süreli kullanimlar olabilir dedi 6 aydan sonra yani oturabilcek duzeyde olduktan sonra kullanilmali dedi coknoturur pozisyon gibi ya ee düsündüm bi taksam süpürgeydi yemekti dalar giderim unuturum uzun süre kalir diye almadik o aydan sonra zate koy yere ver oyuncaklari oynasin emeklesin asilnsimdi lazimdi ama napalim tasicaz artik :))
Esim bana anneler gununde boba sling almis. Kullanirsin diye. Yikanmayi bekliyo hic denemedim. Ins bebisim sever de dedigin gibi ev isi yapariz biraz. Ayagimda sallayarak uyutuyorum uyaninca yine sallanmak istiyor. Sallamadan uyutan var mi acaba. Varsa bize de yol gostersin
Ben hiç sallamadım ne beşikte ne ayakta ne kucakta uykusu geldimi meme arıyor veriyorum uyuyor sonra koyuyorum yatağına sıkıntısı yoksa uyur varsa uyanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?