2014 Şubat Anneleri

ayni bizdede ölerengi ilk 6 hafat rengi sariydi sonra bu zaman kadar yesilisi gibi yapiyo..doktorda atesi huzursuzlugu yoksa anne sütü alanlarda normal dedi..ins öyledirrr:26:

canım bizimki de arada yeşil yapıyo.bende saydığın şrylr yoksa normal die biliyorum.annenin yediklerinden oluyomuş.ben koyun gibiyim maşallah

kızlar aranızda kanguru alanlar vardı.kulanımı nası.kızım bazen illa kucak istiyo uyurkende sallanmak istiyo ne ev işi ne yemek zor yapıyorum yani.kanguruya koyup hiç olmazsa evi falan süpürürüm diye düşündüm.bu şekilde kullanan var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum..:44::44::44::44::44:

kızıma bebek şekerlerimizden artan malzemeyle oyuncakyaptım.çok hoşuna gitti dünden beri baya oyalandı agulayıp güldü.sizlerle de paylaşmak istedim.belki nacizane bi fikir olur diye..

Son düzenleme:
canım bizimki de arada yeşil yapıyo.bende saydığın şrylr yoksa normal die biliyorum.annenin yediklerinden oluyomuş.ben koyun gibiyim maşallah

Sut alerjisi olabilir dedi 8 gundur peynir yogurt vs. Yemiyorum yine ayni. Degisen bisey olmadi. Normal diye dusunuyorum ama yine de tedirginlik oluyo. Yeni anne olunca bide bilmeyince herseyi takip arastirip ole yapiyosun. Burda okumustum amip enfeksiyon felan die. O zaman iyice canm sıkılmisti. Bizde lökosit varmis. Sari yesil kaka sumuksu. Onun disinda hicbir sikayetimiz yok. Bosunada antibiyotik vermek istemiyorum. Eger verirde gecmezse cok pisman olurum. Annelik zormus ya

geçmiş olsun canım bizimki genelde sarı oluyo.doktorunu dinle ve takibini yap bence.haklısın annelik zor ama bi o kadar da güzel

Çok güzel olmuş canım sağol :) Biz de kapi süsünü bebek şekerini kendimiz yapmıştık bir sürü keçe var evde güzel bir değerlendirme fikri :)

canim cok gecmis olsun...insallah bisey cikmaz...

Yok yok yine de vermeyelim doktorlarımıza güvenelim ayrıca evet bence de zeka genetik.yeğenim var 10 aylık başından beri mama yiyor ama zehir gibi maşallah.mama meme fark etmez sağlıklı olsunlar kuzucuklar anneleri öyle mutlu olur:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun.gerçekten çok zormuş annelik kıyamıyor insan hiç

Vayyy beceriye marifete bak ya:) kuzucuk da nasıl beğenmiş:) annemin eli değdiyse çok güzel olmuştur demiş bence:)

Bizim var kanguru ama daha hiç kullanmadık bu hafta şehir dışına çıkacağımız için kullanacağız diğerlerini yük yapmamak için.ama ben fazla kullanmıcam canım çünkü bacaklarını ayırıyor ya bi kıllandım ondan bir de kız çocuğu ne bileyim ayrık olmasın bacakları.gereksiz bir kuruntu belki tabi bacakları çarpık olmaz ama yine de içim rahat etmiyor.evde hiç kullanmadım zaten

Bende cok istiyodummkullanmak oglum kucak delisi bide agir zorlaniyoruz dr a sordum ben cok önermiyorum oglumda kullanmadim dedi ama kisa süreli kullanimlar olabilir dedi 6 aydan sonra yani oturabilcek duzeyde olduktan sonra kullanilmali dedi coknoturur pozisyon gibi ya ee düsündüm bi taksam süpürgeydi yemekti dalar giderim unuturum uzun süre kalir diye almadik o aydan sonra zate koy yere ver oyuncaklari oynasin emeklesin asilnsimdi lazimdi ama napalim tasicaz artik :))

Esim bana anneler gununde boba sling almis. Kullanirsin diye. Yikanmayi bekliyo hic denemedim. Ins bebisim sever de dedigin gibi ev isi yapariz biraz. Ayagimda sallayarak uyutuyorum uyaninca yine sallanmak istiyor. Sallamadan uyutan var mi acaba. Varsa bize de yol gostersin

Benimki de çok kucakçı.annneannesi çok şımarttın diyor:)

Ben hiç sallamadım ne beşikte ne ayakta ne kucakta uykusu geldimi meme arıyor veriyorum uyuyor sonra koyuyorum yatağına sıkıntısı yoksa uyur varsa uyanır

Ay ne guzel ya. Bende deneyim gunde kac saat uyuyor sizin bebeginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…