2014 Şubat Anneleri

selam herkese.anne olduk ugramaz olduk...pek vakit bulamadım diyebilirim....nasılsınız?

Taubeee ordamısın canım?

eğer öyle bişey varsa bizim ufaklık çarpık bacak olabilir kalçadan dolayı çift bez kullandık hep bu ay bıraktık o kadar sevindi ki tek beze inince

Bende var bazen dışarı çıktığımda kullanıyorum en fazla bir saat kalıyor. Hastanede kullanıyorum kucakta taşımaktansa asılı olması daha kolay oluyor. Çok uzun süre olmadıktan sonra kullanılabilir bencede. Dr lar genelde 2 aydan sonra kullanın diyorlar
Chicco marka bizimki

selam güzel anneler .
Benim minnakım 4 şubat doğumlu haziranda 4 aylık olacak.Geçen Tv de bi prof ek gıdaya 4. ayda başlanmalı diyordu.Geç başlandığı için alerjiler oluyormuş.Siz neler düşünüyorsunuz?Ben 6 ay emzirmek istiyorum ama eşim az az tattırırız diyor.

ben doğum yapalıdan beri süt ve yoğurt yemiyorum çok gaz yapıyor dedi dr um sadece peynir tüketiyorum çünkü bizim koliğimiz hala devam ediyor onun dışında daha çiğ meyve bile yemedim doğru dürüst gaz olmasın diye ama neden oldu ki acep

Selammm.anam benim kiz yabanci seciyor:) bugun misafir geldi tabi kucagina aldi once suratina bakti bakti dudagini buktu basti yaygarayi:) annem ne oldu deyince oyle masum bakti ki beni al diye kiyamam yavruma. Bir daha denedik mumkun degil durmuyor:) anaci benim kuzum:)
Dunde yumurtayla tanistik minnacik haslanmis sarisindan verdim hic sevmedi:) birazda kizardi alerjisi var demekki.bugun de mayaladigim yogurttan tattirdim pek sevdik vermeyince kiyameti kopariyor:) yarin bir parca daha yumurta denicem yine kizarirsa bir daha yok.biz 4 ayi gectik artik herseyi tadiyoruz.acayip meyvaci seftali eksi geliyor ama yinede istiyor. Bur gunde mama ile pirinc unu yaptim azicikta icine elma suyu koydum bayila bayila yedi:) benide emiyor mamasinida yiyor buyuyecek insallah benim mintim:)
Bu arada kanguru kullanmak isteyen arkadaslar belinize guveniyorsaniz kullanin.zira ilk kizimda hic kullanamadim belim kopuyordu.butun yuk belde gozunu seveyim puset in:)

canim bende hicbir seye alistirmadim..bende kizama emzik veriyorum kendi kendine uyuyor..emzik isime cok yaradii...

Son düzenleme:
canim hosgeldin nasilsin gunesimiz nasildirrr umarim iyisiniz..

Hosbuldum tatlim.iyiyiz biz cok sukur.ise basladum.zor geliyo iste.bu sureci atlatirsak daha iyi olcaz inşallah. Sizler nasilsiniz.minikleriniz nasil.

nazliedam isimx eltangel huhuuu size de sesleniyorum bal kaymaklar

Hosbuldum tatlim.iyiyiz biz cok sukur.ise basladum.zor geliyo iste.bu sureci atlatirsak daha iyi olcaz inşallah. Sizler nasilsiniz.minikleriniz nasil.

demekki ise basladii ayyy simdii kuzunu özluyorsun..bizde iyiyiz kizimla zaman guzel geciyor..gunese kim bakiyor..

eğer öyle bişey varsa bizim ufaklık çarpık bacak olabilir kalçadan dolayı çift bez kullandık hep bu ay bıraktık o kadar sevindi ki tek beze inince

O da geliyor aklıma saçmalama semender diyorum:) yeğenim hem iki bez,geçmeyince de atel kullandı gayet de güzel bacakları var.evham işte benimki başka bir şey değil:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amanin kimler gelmissssss.canim benim nasilsin GUNES kiz kocaman olmustur.isede basladin allah yardimcin olsunn.bizde kocamannn kiz olduk 4 ayi gectik.ay bu sene adana ya geliyim habet etcem sana hemen. Ya boyle cööö yapip kacma hep gellll.

Cevap vermicem hıh :) ugramiyosun hic yegenlerini merak etmiyosun kac ay oldu artik gel canim ne bu bak merak ediyoz nasilsin günes nasil insallah yolu dadir hersey

Amanin kimler gelmissssss.canim benimn GUNES kiz kocaman olmustur.isede basladin allah yardimcin olsunn.bizde kocamannn kiz olduk 4 ayi gectik.ay bu sene adana ya geliyim habet etcem sana hemen. Ya boyle cööö yapip kacma hep gellll.

Yerim ben senin kocaman kizini:*
Gelirim artik kuzum.evdeyken bakamiodum pek.isteyim artik gunduz.vaktim var
Ben sana numarami veririm.ararsin.burdan yazarsin gormem falan üzülürüm.

Cevap vermicem hıh :) ugramiyosun hic yegenlerini merak etmiyosun kac ay oldu artik gel canim ne bu bak merak ediyoz nasilsin günes nasil insallah yolu dadir hersey

Ne desen haklisin canim benim.iyiyiz hiz gunes de iyi teyzesi.kuzularinizi merak ediuorum.album yapin.yada faceden goreyim varsa faceniz..opun benim yerime.bundan sonra burdayim canim

Foto koymayi bende istiyorum ama esim pek taraftar degil nazar konusundan dolayi ben tabi burda buraya cok aliskinim sanki hepinizle tanisikligim var gibi garibime gitti aa ne nazari onlar yabancimi dicektim :)) neyse tamam dedim belki az daha büyüsün koyarim bazi kuzularin fotolari var allahim birer hediye gibi hepsi cok tatlilar

Benimki de sil çabuk dedi,silemiyorum diyemedim sildim dedim yalan söyledim ama ne yapayım yoksa çok üzülecekti.hiöbir yere koymuyoruz.kız kardeşine bile gönderse fotoğrafını,kimseye gösterme diye şart koyuyor.şimdi bir paylaşım okudum da Facebook'ta çocuk istismarcıların sayfası varmış.eşim en iyisini yapıyormuş.ben de zaten buradaki teyzeleri için koydum kızımın fotoğrafını,onlardan zarar gelmez hepimizin ağzında maşallah eksik olmuyor nazardan korkum yok kesinlikle hepsi bizim canımız.ama Facebook vs koymam asla(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarr iki uc gundur midem cok bulaniyor ihtimali yok ama acaba demeden kurtulmak icin yarin test yapicam olma ihtimali varmi ki

Kizlarr iki uc gundur midem cok bulaniyor ihtimali yok ama acaba demeden kurtulmak icin yarin test yapicam olma ihtimali varmi ki

benimde ödüm kopuyor 6 sene ugraştık kızımız için korunmayı beceremiyoruz eşime güvenmiyorum resmen cocuk istiyo olsun istiyo aklı almıyo ölürüm diyorum sezeryanlıyım kaldırmaz vucudumda dikişlerde korkudan ölücem bi kerede kaza oldu bu ay ( ve adetimden 1 hafta geçti sonraki haftada oldu yani tam yumurtlama zmanında ve benki adet olamayan ayalrca kızım 3 aylık kırk başıyla birlikte 3 kere adet oldum yani sütüm korumuyo sanırım ödüm kopuyo eşime güvenmiyorum nabıcam bilmişyorum ... yenie vli gbyiz bide bunca işimin arasında bide onu mutlu ediyorum yani bende istedigim için oluyo ama korkudan ölüyorum valla yazcam yazcam yazamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…