Bizim var kanguru ama daha hiç kullanmadık bu hafta şehir dışına çıkacağımız için kullanacağız diğerlerini yük yapmamak için.ama ben fazla kullanmıcam canım çünkü bacaklarını ayırıyor ya bi kıllandım ondan bir de kız çocuğu ne bileyim ayrık olmasın bacakları.gereksiz bir kuruntu belki tabi bacakları çarpık olmaz ama yine de içim rahat etmiyor.evde hiç kullanmadım zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar aranızda kanguru alanlar vardı.kulanımı nası.kızım bazen illa kucak istiyo uyurkende sallanmak istiyo ne ev işi ne yemek zor yapıyorum yani.kanguruya koyup hiç olmazsa evi falan süpürürüm diye düşündüm.bu şekilde kullanan var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum..:44::44::44::44::44:
Sut alerjisi olabilir dedi 8 gundur peynir yogurt vs. Yemiyorum yine ayni. Degisen bisey olmadi. Normal diye dusunuyorum ama yine de tedirginlik oluyo. Yeni anne olunca bide bilmeyince herseyi takip arastirip ole yapiyosun. Burda okumustum amip enfeksiyon felan die. O zaman iyice canm sıkılmisti. Bizde lökosit varmis. Sari yesil kaka sumuksu. Onun disinda hicbir sikayetimiz yok. Bosunada antibiyotik vermek istemiyorum. Eger verirde gecmezse cok pisman olurum. Annelik zormus ya
Ben hiç sallamadým ne beþikte ne ayakta ne kucakta uykusu geldimi meme arýyor veriyorum uyuyor sonra koyuyorum yataðýna sýkýntýsý yoksa uyur varsa uyanýr
iPhone 'den Kadýnlar Kulübü aracýlýðý ile gönderildi
selam herkese.anne olduk ugramaz olduk...pek vakit bulamadım diyebilirim....nasılsınız?
Taubeee ordamısın canım?
canim hosgeldin nasilsin gunesimiz nasildirrr umarim iyisiniz..
Hosbuldum tatlim.iyiyiz biz cok sukur.ise basladum.zor geliyo iste.bu sureci atlatirsak daha iyi olcaz inşallah. Sizler nasilsiniz.minikleriniz nasil.
nazliedam isimx eltangel huhuuu size de sesleniyorum bal kaymaklar
demekki ise basladii ayyy simdii kuzunu özluyorsun..bizde iyiyiz kizimla zaman guzel geciyor..gunese kim bakiyor..
eğer öyle bişey varsa bizim ufaklık çarpık bacak olabilirkalçadan dolayı çift bez kullandık hep bu ay bıraktık o kadar sevindi ki tek beze inince
Hosbuldum tatlim.iyiyiz biz cok sukur.ise basladum.zor geliyo iste.bu sureci atlatirsak daha iyi olcaz inşallah. Sizler nasilsiniz.minikleriniz nasil.
Amanin kimler gelmissssss.canim benimn GUNES kiz kocaman olmustur.isede basladin allah yardimcin olsunn.bizde kocamannn kiz olduk 4 ayi gectik.ay bu sene adana ya geliyim habet etcem sana hemen. Ya boyle cööö yapip kacma hep gellll.
Cevap vermicem hıh :) ugramiyosun hic yegenlerini merak etmiyosun kac ay oldu artik gel canim ne bu bak merak ediyoz nasilsin günes nasil insallah yolu dadir hersey
Foto koymayi bende istiyorum ama esim pek taraftar degil nazar konusundan dolayi ben tabi burda buraya cok aliskinim sanki hepinizle tanisikligim var gibi garibime gitti aa ne nazari onlar yabancimi dicektim :)) neyse tamam dedim belki az daha büyüsün koyarim bazi kuzularin fotolari var allahim birer hediye gibi hepsi cok tatlilar
Kizlarr iki uc gundur midem cok bulaniyor ihtimali yok ama acaba demeden kurtulmak icin yarin test yapicam olma ihtimali varmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?