- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
benimde ödüm kopuyor 6 sene ugraştık kızımız için korunmayı beceremiyoruz eşime güvenmiyorum resmen cocuk istiyo olsun istiyo aklı almıyo ölürüm diyorum sezeryanlıyım kaldırmaz vucudumda dikişlerde korkudan ölücem bi kerede kaza oldu bu ay( ve adetimden 1 hafta geçti sonraki haftada oldu yani tam yumurtlama zmanında ve benki adet olamayan ayalrca kızım 3 aylık kırk başıyla birlikte 3 kere adet oldum yani sütüm korumuyo sanırım ödüm kopuyo eşime güvenmiyorum nabıcam bilmişyorum ... yenie vli gbyiz bide bunca işimin arasında bide onu mutlu ediyorum yani bende istedigim için oluyo ama korkudan ölüyorum valla yazcam yazcam yazamadım
Ben daha hic adet olmadim dogumdan beri zaten ilk kizimda da bir yil olmamistim ya bisey dokundu bana ama korunuyoruz onlarda tam guvenilir degil ama bakalim tirsiyorum ama pufff
Vayyy beceriye marifete bak ya:) kuzucuk da nasıl beğenmiş:) annemin eli değdiyse çok güzel olmuştur demiş bence:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr bana dedi 3. Ayda gel istersen spral takalim dedi bende hic tqkmadim yani nasi bisey bilmiyorum dr taniyo beni kisa süreli anesteziyle takarim dedi ben sordum 1. Ay kontrolümde ben bidaha cocuk yapmayi düsünmüyorum en garanti ne olur diye oda spral takariz ilk 3 ay süt korur sonra gel ama dedi esime söyledim ozaman hayir olcagi varsa olur dedi biz de 5 yil tüpbebekle ugrastik olma olasiligi az ama o ihtimalde var tedavi oldum cünki böyle bisey yasarsam mahvolurum ama simdi esimde istemiyo baska bebek oglumuzu cok seviyoruz o yeter bize diyoruz ben yanlizim ve kimsem yok burda esimde cok yardimci olmuyo aman bisey beklemiyorum 2. Demesin yeter bana cok büyük sorumluluk allah bebegime saglikli günler versin isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu cok güzel annelik ama 2. Cocuk beni cok yipratir sanirim gidip taktircam sprali adet olmadim daha ama böyleyken olmaz heralde?
Bizim var kanguru ama daha hiç kullanmadık bu hafta şehir dışına çıkacağımız için kullanacağız diğerlerini yük yapmamak için.ama ben fazla kullanmıcam canım çünkü bacaklarını ayırıyor ya bi kıllandım ondan bir de kız çocuğu ne bileyim ayrık olmasın bacakları.gereksiz bir kuruntu belki tabi bacakları çarpık olmaz ama yine de içim rahat etmiyor.evde hiç kullanmadım zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde ödüm kopuyor 6 sene ugraştık kızımız için korunmayı beceremiyoruz eşime güvenmiyorum resmen cocuk istiyo olsun istiyo aklı almıyo ölürüm diyorum sezeryanlıyım kaldırmaz vucudumda dikişlerde korkudan ölücem bi kerede kaza oldu bu ay( ve adetimden 1 hafta geçti sonraki haftada oldu yani tam yumurtlama zmanında ve benki adet olamayan ayalrca kızım 3 aylık kırk başıyla birlikte 3 kere adet oldum yani sütüm korumuyo sanırım ödüm kopuyo eşime güvenmiyorum nabıcam bilmişyorum ... yenie vli gbyiz bide bunca işimin arasında bide onu mutlu ediyorum yani bende istedigim için oluyo ama korkudan ölüyorum valla yazcam yazcam yazamadım
canim bende hicbir seye alistirmadim..bende kizama emzik veriyorum kendi kendine uyuyor..emzik isime cok yaradii...
Kizlarr iki uc gundur midem cok bulaniyor ihtimali yok ama acaba demeden kurtulmak icin yarin test yapicam olma ihtimali varmi ki
canım kanguru da olabildiğince bacakların açık olduğu kanguruyu tercih etmek gerekiyomuş.bacak arası az olan kangurular sağlık açısından zararlıymış.2 aydan sonra kullanılabilir diyo uzmanlar.biz almaya karar verdik.arada işe yarar diye düşündük.
Ben sevmiyorum spiral flan gerci hic taktirmdim nasil bisey bilemem ama hicbiri tam guvenli degil hastanede bi bayanla tanismistim spiralle hamile kalmis hemde ikizkorkutmak icib demedim once onlem sonra hayirlisi yazarim sonucu suan bile bulantim var
Spral taktirin kurtulun ben hep spralle korundum cikardiktan 3ay sonra hamile kaldım en iyi korunma şekli bence
sezeryanla dogumdan sonra hemen takılıyo mu 3 aylık daha kızım
kadin dogumcumda bana dogum kontrol hapi verdi ama hic kullanmadimm
emzirenler icin dedi ama yinede sütü ne azaltir diye yutmadim hic:44::44::44::44lmadi bi ay sonra ne yutmaya baslarimm hem cildimide cok güzel yapiyo hap bide zayiflarsam tamamdirrr
kızlar aranızda bebeğinin cildi kuruyan var mı?
dr cildi kurumuş dedi basiscreme diye bişey yazdı.. bebeğime sürmemle çığlığı basması bir oldu
sanırım yaktı cildini.. yarım saat ağladı
sonra baktık baby falan bişey yazmıyo üzerinde.. dr ısrarla tavsiye edince hiç incelemeden kullandım..
ama bu galiba yetişkinleri için bi krem..
araştırdım basisbaby diye pişik için olanı varmış ama bi daha onu da güvenip kullanmam.. salak eczacı yanlış krem verdi yaktı kızımın canını ya
bi de pişik olmuşuz karışım bi krem verdi el yapımı.. iyi geldi bugün baya bi azalmış kzıarıklıkları...
bübchenin yağını kullanıyorum normalde banyodan sonra ama yine de kuru galiba cildi kızımın.. kırmızı pütürlükler olmuş... acaba alerji falan mı bnm yediklerimden alerji olur mu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?