- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Dogum kontrol haplari zararli diye biliyorum ben
Doktordan geldik.. yine mukusta lökosit varmis. Bi sıkıntı aglama huzursuzluk var mi dedi hicbiri yok dedim. Sut diyetiyle bisey degismedi dedim. Flagl kullanalim dedi 1 hafta 10 gun sonra yine getir tahlil yapqlim dedi. Bu arada sut diyetine devam. Flaglyin tadina bende baktim nasil diye fena degil ama agzinda tadi kotu kaliyo. Ustune bi da emzirdim tadi gecsin diye..
Gaz ilacini birakiyim mi dedim. Yok dedi bagirsaklari iyice bi rahatlatalim ondan sonra dedi. Ins su ilacla gecer sari olur kakasi yailaclada sari olmazsa cocuga bosuna ilac vermis olacam. Artik beklicez ..
sezeryanla dogumdan sonra hemen takılıyo mu 3 aylık daha kızım
kızlar aranızda bebeğinin cildi kuruyan var mı?
dr cildi kurumuş dedi basiscreme diye bişey yazdı.. bebeğime sürmemle çığlığı basması bir oldu
sanırım yaktı cildini.. yarım saat ağladı
sonra baktık baby falan bişey yazmıyo üzerinde.. dr ısrarla tavsiye edince hiç incelemeden kullandım..
ama bu galiba yetişkinleri için bi krem..
araştırdım basisbaby diye pişik için olanı varmış ama bi daha onu da güvenip kullanmam.. salak eczacı yanlış krem verdi yaktı kızımın canını ya
bi de pişik olmuşuz karışım bi krem verdi el yapımı.. iyi geldi bugün baya bi azalmış kzıarıklıkları...
bübchenin yağını kullanıyorum normalde banyodan sonra ama yine de kuru galiba cildi kızımın.. kırmızı pütürlükler olmuş... acaba alerji falan mı bnm yediklerimden alerji olur mu ki??
dr cildi kurumuş dedi basiscreme diye bişey yazdı.. bebeğime sürmemle çığlığı basması bir oldu
sonra baktık baby falan bişey yazmıyo üzerinde.. dr ısrarla tavsiye edince hiç incelemeden kullandım..
araştırdım basisbaby diye pişik için olanı varmış ama bi daha onu da güvenip kullanmam.. salak eczacı yanlış krem verdi yaktı kızımın canını ya
bi de pişik olmuşuz karışım bi krem verdi el yapımı.. iyi geldi bugün baya bi azalmış kzıarıklıkları...
bübchenin yağını kullanıyorum normalde banyodan sonra ama yine de kuru galiba cildi kızımın.. kırmızı pütürlükler olmuş... acaba alerji falan mı bnm yediklerimden alerji olur mu ki??
tüm emziren hastalarima bu hapi veiyorum dedi icinde östrojen hormonu yok denecek kadar azmissama yinede kullanmadim..
bi ay daha bi yutmum ondn sonra yutum diyorum...ek gidaya ne gecene kadar almiycam hic bi hap ne belki birden ne bilim sütü ne keser diye korkuyorum..bide bende kan pihtilasmasida var ben kullanamam yasak ama dedim bu hapi bu hastaligi olanalrada veriyoz zaten dedi...bildigin dogum kontrol haplari kadar agir degil dedi yaw ben acayip seviyorum dk haplarini..bana en iyi gelen korunma yöntemi....reglim tam gününde satinde geliyo....cildimi acayip güzellestiriyo hem bana kiloda yapmiyo
İsmine doğum kontrol hapının banada verfi bende kullanmadım adı s ile başlıyodu evde aldım ama içmedim. Banada dr emziren annelere bunu veriyorum dedi
Ay hemen hamile kalinabilinir mi yaaaa dusuncesi bile korkutuyor aman Allah korusun cnm...Kizlarr iki uc gundur midem cok bulaniyor ihtimali yok ama acaba demeden kurtulmak icin yarin test yapicam olma ihtimali varmi ki
Spral taktirin kurtulun ben hep spralle korundum cikardiktan 3ay sonra hamile kaldım en iyi korunma şekli bence
Merhabalar bugun tam 12 haftaligiz ve ben ilk adetimi oldum en son gecen yil 24mayista olmustim.normalde kendimi bildim bileli siddetli agrim olurdu ama hicbir sey yok umarim hep boyle olur hic agrimaz.simdi bizim adet olmamiz artik hamile kalabiliriz demek diiil mi Allah korusun😕
Merhabalar bugun tam 12 haftaligiz ve ben ilk adetimi oldum en son gecen yil 24mayista olmustim.normalde kendimi bildim bileli siddetli agrim olurdu ama hicbir sey yok umarim hep boyle olur hic agrimaz.simdi bizim adet olmamiz artik hamile kalabiliriz demek diiil mi Allah korusun😕
Bugün 4. Ayımıza girdik 6515 kilo boy 60 doktor accık tombul 3 saatte bir emzîr şişman bebek istemiyoruz dedi
7350 gr mız bizde ama bize rejim demedi
İlk aylarda çok amıyolar sonra az alacaklar
Ay hemen hamile kalinabilinir mi yaaaa dusuncesi bile korkutuyor aman Allah korusun cnm...
Benim doktorum da haptan bahsetti emziren anneler icin ama ben istemedim spirali de o onermedi metal alerjin varsa sikinti oluyor dedi igneleri de onermedi hormon dengelerini bozuyor diye yani esimin korunmasini onerdi
herkezde aynı korku var ben kendiliginden adet olamayan virydim düşün 3.ye adet oldum şaka gb ödüm kopuyo 6 sene cocuk için doktor doktor dolaşan ben böyle şeyler düşündügüm için bile utanıyorum ama nabayım sezeryanla dogum yaptım herşeyi geçtim dikiş yerleri dikiş bile yok yapıştırma ölürüm herelde taşımaz vucudum eh kızım nolcak ben ölürsem( zaten süt hakkı var en az 1 sene olmamalı sezeryana en az 2 sene deniliyo ... ama eşime durumun vahimiyetini anlatamıyorum olsun diyo sinir ya sanırım sipral taktırmalıyım korunmayı beceremiyoruz çünkü
Doktordan geldik.. yine mukusta lökosit varmis. Bi sıkıntı aglama huzursuzluk var mi dedi hicbiri yok dedim. Sut diyetiyle bisey degismedi dedim. Flagl kullanalim dedi 1 hafta 10 gun sonra yine getir tahlil yapqlim dedi. Bu arada sut diyetine devam. Flaglyin tadina bende baktim nasil diye fena degil ama agzinda tadi kotu kaliyo. Ustune bi da emzirdim tadi gecsin diye..
Gaz ilacini birakiyim mi dedim. Yok dedi bagirsaklari iyice bi rahatlatalim ondan sonra dedi. Ins su ilacla gecer sari olur kakasi yailaclada sari olmazsa cocuga bosuna ilac vermis olacam. Artik beklicez ..
Bugün 4. Ayımıza girdik 6515 kilo boy 60 doktor accık tombul 3 saatte bir emzîr şişman bebek istemiyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?