2014 Şubat Anneleri

Dogum kontrol haplari zararli diye biliyorum ben

tüm emziren hastalarima bu hapi veiyorum dedi icinde östrojen hormonu yok denecek kadar azmissama yinede kullanmadim..

bi ay daha bi yutmum ondn sonra yutum diyorum...ek gidaya ne gecene kadar almiycam hic bi hap ne belki birden ne bilim sütü ne keser diye korkuyorum..bide bende kan pihtilasmasida var ben kullanamam yasak ama dedim bu hapi bu hastaligi olanalrada veriyoz zaten dedi...bildigin dogum kontrol haplari kadar agir degil dediyaw ben acayip seviyorum dk haplarini..bana en iyi gelen korunma yöntemi....reglim tam gününde satinde geliyo....cildimi acayip güzellestiriyo hem bana kiloda yapmiyo

gecmis olsun:26:aslinda kilo alimi ii yawrunun huzursuzluguda zarari yoksa bu lökositin kullanmak gereklimiymiss..

bide mukuslu kaka nasi oluyo beyazseylermi oluyo kakada bizimkide yesil ama mukus varmi yokmu anlayamiyorumm

gecmis olsun.. bizimde bi ara yüzümüz kuruydu pul pul oluyodu..hic bisey sürmedim..simdi öyle bi sorunumuz yok kendiliginden gecti.....bizde bübchenin yagini aldik ama daha banyodan sonra hic mesaj ne yapmadim..cünkü agliyo genelde banyoda cikinci da susmadigi icin hemen giydirmek zorunda kaliyoummm yaglamak henüz nasip olmadi

canim krem hakkinda hic bi bilgim yok..

bizim sükür bu zamana kadar hic pisik sorunumuz olmadi..tam3 cesit pisik kremi kullaniyorum..sudacrem.bübchen ve penatenbi actiginda birini bi actigimda digerini sürüyorum...bi de arasira altini ilik suyla ya yikarim yada silerim..mesala ben islak endile hic silmiyorum..kücük bi kovada ilik su getiriyorum icine silecegim kadar islak mendili atip ilacini yikayip yawrumun altini öyle temizliyorum....bu zaman kadar bu sekilde yaptigim icin galiba hic bi sorun yasamadikkayrica bu pisik kremlerini kulak arkasi boyunn oralarada sürdüm pisik vardi hepsi gecti sükür...

Son düzenleme:

Yağ konusunda en iyi mustela. Bide bir kremi var mustelanın onuda boynuna el bacak kısık yerlerine sürüyorum hiç kızarma yok.

http://www.kozmela.com/mustela-stel...in-yumusatici-krem-200-ml?ref=akakce&v=1.23,2
Krem bu sürdüğüm. Kızımada aynısını sürmüştüm yüzünede sürüyorum

İsmine doğum kontrol hapının banada verfi bende kullanmadım adı s ile başlıyodu evde aldım ama içmedim. Banada dr emziren annelere bunu veriyorum dedi

İsmine doğum kontrol hapının banada verfi bende kullanmadım adı s ile başlıyodu evde aldım ama içmedim. Banada dr emziren annelere bunu veriyorum dedi

adini söylemek yasakmii hapinnbenimkide e harfi ile basliyo n harfi ile bitiyo

sendemi canim sütüm ne kesilir diye icmedin benim tek korkum oo yoksa simdi hemen icmistim...:26:

Bugün 4. Ayımıza girdik 6515 kilo boy 60 doktor accık tombul 3 saatte bir emzîr şişman bebek istemiyoruz dedi

Kizlarr iki uc gundur midem cok bulaniyor ihtimali yok ama acaba demeden kurtulmak icin yarin test yapicam olma ihtimali varmi ki
Ay hemen hamile kalinabilinir mi yaaaa dusuncesi bile korkutuyor aman Allah korusun cnm...
Spral taktirin kurtulun ben hep spralle korundum cikardiktan 3ay sonra hamile kaldım en iyi korunma şekli bence

Benim doktorum da haptan bahsetti emziren anneler icin ama ben istemedim spirali de o onermedi metal alerjin varsa sikinti oluyor dedi igneleri de onermedi hormon dengelerini bozuyor diye yani esimin korunmasini onerdi

Merhabalar bugun tam 12 haftaligiz ve ben ilk adetimi oldum en son gecen yil 24mayista olmustim.normalde kendimi bildim bileli siddetli agrim olurdu ama hicbir sey yok umarim hep boyle olur hic agrimaz.simdi bizim adet olmamiz artik hamile kalabiliriz demek diiil mi Allah korusun😕

herkezde aynı korku var ben kendiliginden adet olamayan virydim düşün 3.ye adet oldum şaka gb ödüm kopuyo 6 sene cocuk için doktor doktor dolaşan ben böyle şeyler düşündügüm için bile utanıyorum ama nabayım sezeryanla dogum yaptım herşeyi geçtim dikiş yerleri dikiş bile yok yapıştırma ölürüm herelde taşımaz vucudum eh kızım nolcak ben ölürsem ( zaten süt hakkı var en az 1 sene olmamalı sezeryana en az 2 sene deniliyo ... ama eşime durumun vahimiyetini anlatamıyorum olsun diyo sinir ya sanırım sipral taktırmalıyım korunmayı beceremiyoruz çünkü

ay hadi gözünaydin hemide agrisiz olmus ya ne güzel darisi basima ins

bende gecen sene en son 15 mayista olmustum halen hic regl ne görmedimdahada gelmeyecek gibi

benimkide cok sidetli agrili olurdu okadar cok agri kesici kullanirdimki..dogur kesin agrili olmaz demislerdii dorulugunu tesbit icin reglimi bekliyorum..ama seninkide agrisiz olmus umutlandim iyce belki benimkide artik agrisiz olurrr

Ben altı ay sonra hamile kaldım kızlar dikkat edin kızlar

Canım benim oğlumun da cıldi çok kuru doktorumuz 99 diye bir marka önerdi eczanelerde var % 99 doğal içerikliymiş bebe yağını da şampuanını da kullanıyorum memnunum. Ama hafif kızarıklıklara zeytınyağı da kullanıyorum ben.

Bende öle düşünüyodum. İkincide ölürüm herhalde ama olmadı. Kızım 6 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğimde. İlk başta çok korktum ama doğdu büyüdü üç aylık oldu bile ikiside sezeryan.
Tek kötü yanı kilo bakalım dr a gittim kan testi yaptırdım sonuçlarına göre rejim yapıcam

çok geçmiş olsun canım.inş ilaç işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…