2014 Şubat Anneleri

ne güzel ağrısız regl.inş bende öle olurum yaa.bende her ay ağrı kesici iğnelerle atlatıyodum.:26:en son geçen sene 24 nisanda oldum.
aman dikkat doğmdan sonra hiç regl olmadan hamile kalanda var..:18:

ne güzel ağrısız regl.inş bende öle olurum yaa.bende her ay ağrı kesici iğnelerle atlatıyodum.:26:en son geçen sene 24 nisanda oldum.
aman dikkat doğmdan sonra hiç regl olmadan hamile kalanda var..:18:

bende dört gözlebekliyorum cok agri cekiyodum her regl dönemi disari bile cikmak istemiyodum iki gün:26:

canım bana hiç öle bişey demediler.kızım iki aylık 6.200 dü.

Bizim doktor cins biraz daha alışamsadım kendisine ama başka seçeneğim yok ondan gidiyoruz amanm napiyim kiloluysada geçen ay 5740 dı bu ay 6515 olmuş süt yetiyor demekmki benim göğüsler hiçbir zaman taş gibi olmadı hep fıs :) ama yetecek kadar varmış demek ki şükürler olsun 6 aya kadar memelere dayanma gücü versin yarabbim hepimize inş

arkadaşlar merhaba ayın 18 3 aylık olucaz ama 3 ay dolmadan hasta olduk ve ilk antibiyotimizi içmeye başladık bebeyim 1 haftatadır huzursuzdu gaz sancısı sandım durup durup çıglık çıglıga aglıyordu perşembe ateşimi var diye bir baktım kulanı elletmiyor kulagı intihaplamış sürekli ateşi çıkıyor hep dik pozizyonda emzirdim ama yinede oldu

kızlar geçmiş sayfaları okudum benim bebeyimdede kuruluk var banyodan sonra yag kullanıyrum ama ertesi gün gene oluyor elleri sürekli agzında emzik almıyor elini agzına sokarken agzının suyunuda tutamıyor önunü ıslatıyor saçları dökülüyor hasta olunca emmiyorda zaten durmuyordu iyice kötü oldu

hiç mi sorun yasamadın emzişremedinde o zaman dimi ilk cocunu allah kolaylık versin biri elinde biri eteginde şimdi ikisininde altı alınıyo beslemesi herseyi sendedüşünemiyorum

ilk okula gelince kendi face acıp kendi resmini koymucak mı benimfacem yok eşim açtırmaz kızımada actırmaz ne kavgalar cıkar bilmem

Bu ay tükürük bezleri çalışmaya başladı dedi doktor.biz sürekli önlük takıyoruz.salyalar tükürükler oluyor yani.saç dökülmesi de normal yerine daha güzelleri gelecek annesi:) emme işine bir şey diyemiyorum benimki de memeyi oyuncak yaptı şikatetçiyim çok emmesinden :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Açtırmam hakseverim.bir konu açılmış dün.orda okudum.küçük kız çocuklarının fotoğraflarını paylaşıp sapıklık yapıyorlarmış düşünsene en fazla 10 yaşındaki çocuk için neler söylüyorlarmış ve binlerce kişi beğenip yorum yapıyorlarmış çocuklarımızı bu sapıklardan korumak için daha da ilgili olmalıyız.inşallah kızım da beni dinler asilik yapmaz böyle Face mace uğraşmaz

hiç mi sorun yasamadın emzişremedinde o zaman dimi ilk cocunu allah kolaylık versin biri elinde biri eteginde şimdi ikisininde altı alınıyo beslemesi herseyi sendedüşünemiyorum

Zaten kızım üç aylık olduğunda çalışmaya başladım gündüz sütümü sağıp eve getiriyodum sadece gece emziriyodum.
Bi süre biriken sütleride bir kaç öğün içti kıxım sonra bıraktık memeği.
Şimdi oğlumu emzirirken öle bakıyo kızım. Hiç hatırlamıyor memeyi aslında bi ara eğer emseydi kızımıda emzirecektim kafama koymuştum ama hiç istemedi.
Aynen ikiside bezli ve benim kızım okadar yaramazki anlatılamaz yaşanır. Belki annem bu yaz çişini sölemeyi alıştırır.
Bebeği hiç rahat bırakmıyor kızım hemen istüne çıkıyor ağzına bişeyler sokmaya çalışıyor hiç yalnız bırakmaya gelmiyor

Bencede cok tuhaf yani bebis bir saat sonra emmek isterse dur yavrum daha iki saat beklemen gerek.mi diyecegiz bu dr lar da bi alem ben hic zaman tutmuyorum aciktiginda belli ediyor zaten bagiris cigiris ya da hareketleriyle toksa mumkun dehil zaten emmiyor ittiriyor diliyle
saclarini sordum canim dr a normal dedi dokulmekle kalmiyor bizimki gozune falan gidiyor tukurukleri de artti gunde birkac sefer kiyafet degistiriyoruz suslunun gecmis olsun bu arada
bizdede ayni durum varoglumun i yumrugu hep agzinda cekemiyoruz..bazen parmakalrini ta bogazina sokuyo nerdeyse kusacak
Sorma kiscem bizde de ayni dr el emmesi normal hem dis yerleri hafiften kasinmaya basliyor hem de tukuruk salgisi artiyor dedi ama parmagini kesfetmesin dedibizimki de basparmagini sokuyor damak kasiuor
eldiven giydirin arada madem dedi dr ama ben hic istemiyorum

Merhabalar yeni katıldım acemiyim umarım doğru yere yazıyorumdur. Subatin 12 sinde 35 haftalık doğum yaptım. Zor günler geçirdik çok şükür atlattık hepsini. Oğlumu emziriyorum ama yetmiyo çoğunlukla mamayla besleniyor mama verdigimden beri 12 de Uyuyo sabah 5-6 ya kadar eskiden 2 saatde bir kaldirirdim çok huzursuz oluyordu. 1 haftadır kaldiramiyorum sizce yanlışmı yapıyorum.

Kaldırma uyusun benimki anne sütü aldığı halde 5-6 saat uyuyor maşallah

ben bu konuyu dr sordum. Sakıncası yok uykuda cok onemlı artık dedı. Acıkınca uyanıyorlar zaten

kızlar sütüm biraz geldi geri.emiyor huzursuzda olmuyr ama çişi çok azalıyor.8-9 saatte bir çiş yapıyor normal değil gibi geliyor mama veriyorum.başına böyle birşey gelen varmı

kızlar sütüm biraz geldi geri.emiyor huzursuzda olmuyr ama çişi çok azalıyor.8-9 saatte bir çiş yapıyor normal değil gibi geliyor mama veriyorum.başına böyle birşey gelen varmı

Ben de bazen açtığımda bez çok ağır oluyor bazen hafif derecede çiş oluyor.ben ne zaman kaç kere yapmış anlamıyorum o yüzden bana göre huzursuz değilse aç da değil çünkü aç olsa kıyameti koparır:))

Arkadaşlar bu büyüme atağı dediğiniz şey bizi bu hafta buldu galiba:)) kızımın emme araları uzadı.yani keyif emmesi beni bıktırdı o devamlı var da,açken ki emişi 3-4 saate çıktı.ama bu emmelerde iki göğsü emiyor önceden tek göğüs yetiyordu.ne dersiniz eskiden mi normaldi şimdi mi? Eskiden 1.5 saatte tek göğüstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…