Merhabalar bugun tam 12 haftaligiz ve ben ilk adetimi oldum en son gecen yil 24mayista olmustim.normalde kendimi bildim bileli siddetli agrim olurdu ama hicbir sey yok umarim hep boyle olur hic agrimaz.simdi bizim adet olmamiz artik hamile kalabiliriz demek diiil mi Allah korusun😕
kızımın damakları acayip kaşınıyo..:44:
ne güzel ağrısız regl.inş bende öle olurum yaa.bende her ay ağrı kesici iğnelerle atlatıyodum.:26:en son geçen sene 24 nisanda oldum.
aman dikkat doğmdan sonra hiç regl olmadan hamile kalanda var..:18:
canım bana hiç öle bişey demediler.kızımiki aylık 6.200 dü.
Bende öle düşünüyodum. İkincide ölürüm herhalde ama olmadı. Kızım 6 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğimde. İlk başta çok korktum ama doğdu büyüdü üç aylık oldu bile ikiside sezeryan.
Tek kötü yanı kilo bakalım dr a gittim kan testi yaptırdım sonuçlarına göre rejim yapıcam
Benimki de sil çabuk dedi,silemiyorum diyemedim sildim dedim yalan söyledim ama ne yapayım yoksa çok üzülecekti.hiöbir yere koymuyoruz.kız kardeşine bile gönderse fotoğrafını,kimseye gösterme diye şart koyuyor.şimdi bir paylaşım okudum da Facebook'ta çocuk istismarcıların sayfası varmış.eşim en iyisini yapıyormuş.ben de zaten buradaki teyzeleri için koydum kızımın fotoğrafını,onlardan zarar gelmez hepimizin ağzında maşallah eksik olmuyor nazardan korkum yok kesinlikle hepsi bizim canımız.ama Facebook vs koymam asla(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar geçmiş sayfaları okudum benim bebeyimdede kuruluk var banyodan sonra yag kullanıyrum ama ertesi gün gene oluyor elleri sürekli agzında emzik almıyor elini agzına sokarken agzının suyunuda tutamıyor önunü ıslatıyor saçları dökülüyor hasta olunca emmiyorda zaten durmuyordu iyice kötü oldu
hiç mi sorun yasamadın emzişremedinde o zaman dimi ilk cocunuallah kolaylık versin biri elinde biri eteginde şimdi ikisininde altı alınıyo beslemesi herseyi sende düşünemiyorum
çok geçmiş olsun canım.inş ilaç işe yarar..
Bencede cok tuhaf yani bebis bir saat sonra emmek isterse dur yavrum daha iki saat beklemen gerek.mi diyecegiz bu dr lar da bi alem ben hic zaman tutmuyorum aciktiginda belli ediyor zaten bagiris cigiris ya da hareketleriyle toksa mumkun dehil zaten emmiyor ittiriyor diliyleBizim doktor cins birazdaha alışamsadım kendisine ama başka seçeneğim yok ondan gidiyoruz amanm napiyim kiloluysada geçen ay 5740 dı bu ay 6515 olmuş süt yetiyor demekmki benim göğüsler hiçbir zaman taş gibi olmadı hep fıs :) ama yetecek kadar varmış demek ki şükürler olsun 6 aya kadar memelere dayanma gücü versin yarabbim hepimize inş
saclarini sordum canim dr a normal dedi dokulmekle kalmiyor bizimki gozune falan gidiyor tukurukleri de artti gunde birkac sefer kiyafet degistiriyoruz suslunun gecmis olsun bu aradakızlar geçmiş sayfaları okudum benim bebeyimdede kuruluk var banyodan sonra yag kullanıyrum ama ertesi gün gene oluyor elleri sürekli agzında emzik almıyor elini agzına sokarken agzının suyunuda tutamıyor önunü ıslatıyor saçları dökülüyor hasta olunca emmiyorda zaten durmuyordu iyice kötü oldu
Sorma kiscem bizde de ayni dr el emmesi normal hem dis yerleri hafiften kasinmaya basliyor hem de tukuruk salgisi artiyor dedi ama parmagini kesfetmesin dedibizimki de basparmagini sokuyor damak kasiuorbizdede ayni durum varoglumun i yumrugu hep agzinda cekemiyoruz..bazen parmakalrini ta bogazina sokuyo nerdeyse kusacak
Merhabalar yeni katıldım acemiyim umarım doğru yere yazıyorumdur. Subatin 12 sinde 35 haftalık doğum yaptım. Zor günler geçirdik çok şükür atlattık hepsini. Oğlumu emziriyorum ama yetmiyo çoğunlukla mamayla besleniyor mama verdigimden beri 12 de Uyuyo sabah 5-6 ya kadar eskiden 2 saatde bir kaldirirdim çok huzursuz oluyordu. 1 haftadır kaldiramiyorum sizce yanlışmı yapıyorum.
Merhabalar yeni katıldım acemiyim umarım doğru yere yazıyorumdur. Subatin 12 sinde 35 haftalık doğum yaptım. Zor günler geçirdik çok şükür atlattık hepsini. Oğlumu emziriyorum ama yetmiyo çoğunlukla mamayla besleniyor mama verdigimden beri 12 de Uyuyo sabah 5-6 ya kadar eskiden 2 saatde bir kaldirirdim çok huzursuz oluyordu. 1 haftadır kaldiramiyorum sizce yanlışmı yapıyorum.
kızlar sütüm biraz geldi geri.emiyor huzursuzda olmuyr ama çişi çok azalıyor.8-9 saatte bir çiş yapıyor normal değil gibi geliyor mama veriyorum.başına böyle birşey gelen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?