2014 Şubat Anneleri

Ili gündür de yatırdığım yerden kalkmaya çalışıyor şuan dizlerimden bayağı kalktı sizinkilerin psikomotor davranışları nasıl? Ben yicem bunu bu gidişle:) babası gelecek çocuk yok evde:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cani mama süte göre daha uzun tok tutuyomus ben emziriyorum 3 yada 4 günde bir cok huysuz oluyo sık sık emiyo gece 1 ögünlük mama veriyorum arada ama. Bizde uyku cok yok zorla uyur aama dün 10 da yatti 4 te ben uyandirdim emzirdim uyudugunda kaldiriyorum ben 4 saatten fazla emzirmeden birak iyorum bi dün bende uyumus kalmisim diye ilkkez okadar emmeden durdu bi dr a sor kilosu vs yerindeyse uyandirma der büyük ihtimal ama sormadan yapma bence

yok canim eldiven ne giydirme bebeler 3 aylik ne eldiveni tanisinlar elleriniizaten ben hic bi günlükken bile giydirmedim cok faydasi oldu simdiden masallah herseyi tutabiliyo bazen biberonunu bile tutuyoben biberonu verirken acayip bi gücle elimi itekliyo benim gücüm yetmiyosacimi cekiyo giysilerimi cekiyoellerini yikiyorum günde bi kac defa napim yalasin dursun yapacak bisey yok

ye bitir hic durma ben kafasini yiyorum genelde yüzüne halen kiyamadigim icin

bende yüzüstü yatiriyorum bazen aynene kalkmaya calisiyoyan duruyo biraz daha gayret etse sirt üstü düsecekk eski pozisyonuna gelecek

büyüme atagi malesef 4 gündür bizdede var napacagimi sasirdim biberonu red etmeye basladi sadece uykulu verebiliyorummzaten yavas kilo aliyodu iyce zayiflar diye korkmaya basladim böyle bi kac gün daha düzelmesse dktoruna götürecemmacaba süütümlemi alakali diye evde hic acmmadigim aptamil vardi onu verdim onuda asla icmedicok zor bi durum caresizimm

ye bitir hic durma ben kafasini yiyorum genelde yüzüne halen kiyamadigim icin

bende yüzüstü yatiriyorum bazen aynene kalkmaya calisiyoyan duruyo biraz daha gayret etse sirt üstü düsecekk eski pozisyonuna gelecek

Ben tutamıyorum kendimi resmen çocuğu yiyorum ya:) aman ne yapayım bana bari serbest olsun öpmek koklamak:)
Maşallah senin kuzuya da,büyüdüler de mi ya:)

Doktor bize dedi ki zaten artık bu kadar hızlı kilo almıcak.ben takmıyorum artık kilosunu.ortalamadaymış iri değil çok zayıf da değil.boşver canım önemli olan sağlıkları ve zeka gelişimleri.

büüyüdüler masallahhrabbim hepsini nazarlardan saklasinn

bi yürüselerrr kosssalarr allahim neler hissedecegiz kimbilirr

canim iyce zayiflar diye korkmaya basladim nolduysa biberonuda istemiyo artik...nasi besliycemki bu cocugu ben..zaten memeyi bayadir almiyodu emmeyi bile unutmustu raziydim yine biberonu emiyodu ama simdi onuda istemiyo kasikal denedim midesi bulaniyo yutamiyo geri cikariyo

Hiç almıyorsa bi doktora götür canım,acaba ağzı falan mı yara oldu ya da başka bi sıkıntısı mı var? Yoksa acıktığında alır de mi yani niye almasın ki! Benim de kafama takıldı şimdi bi götürsen ne diyecek bakalım

kiscem bakiyoz agzina hic yara ne yok keyfi yerinde huzursuz degil aglamiyo uykusu ii anlamadim noldu 4 gündür..:26:

bi sikintisi olsa ne bilim huzuzrsuz olmazmi gülüyo agu yapiyo biberona gelince istemiyo agzina sokamiyoruz

bi yari uykuluyken kolayca emiyo :26:ama böyle olmaz doktoruna götürmem lasim..hani 4 -5 aylik olsa direk ek gidaya gecerdim ama simdi nasi gecim daha bügün tam 3 aylik oldu...:26:sanki acikmiyoda biraksam zorlamasam hic emmiyecek cok saskinimm

Ben de bilemedim ki şimdi niye böyle yapıyor acaba.ama benim kızda da azalma var. yalnız hiç almama durumu yok öyle olsa demekki bu bir dönem dicem.en iyisi doktoruna sormak galiba

en iyisi doktoruna sormakk ins önemli bisey degildir gecici biseydir..yoksa nasil beslerimm:26::26::26:

en iyisi doktoruna sormakk ins önemli bisey degildir gecici biseydir..yoksa nasil beslerimm:26::26::26:

Kaşıkla verirsin geçici bir şeyse.uzun süreli bir sıkıntı değildir bence.buraya da yaz doktora gidince içim rahatlasın benim de moralim bozuluyor hiçbirine kıyamıyorum

amin canım inşallah bakalım.bende altı ay sadece anne sütü vermek istiyorum nasip olursa..

canım bence de bi dr a git.belki başka bi sebebi vardır.hiç olmazsa için rahatlar..

ins önemli bisey degildir kiscemm huzursuz ne degil ama yemek icmek zorunda böle nereye kadarrr:26::26:

canım kızımda kucakta hç durmuyo resmen ayağa kalkıyoellerinden tutnca kalkmak istiyo ne bulursa ağzına götürüyokikir kikir gülüyo hele altını temizleyince,göbüşünü öpüünceutanıyo,yabancıları biliyo çok bilmişbenimde yiyesim geliyo:125::125::125:içime sokasım geliyo bazen sonra diyorum aman hamilelik hele ki son aylarda taşımak daha zordu.zaten zor çıkardımböle daha ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…