Merhabalar yeni katıldım acemiyim umarım doğru yere yazıyorumdur. Subatin 12 sinde 35 haftalık doğum yaptım. Zor günler geçirdik çok şükür atlattık hepsini. Oğlumu emziriyorum ama yetmiyo çoğunlukla mamayla besleniyor mama verdigimden beri 12 de Uyuyo sabah 5-6 ya kadar eskiden 2 saatde bir kaldirirdim çok huzursuz oluyordu. 1 haftadır kaldiramiyorum sizce yanlışmı yapıyorum.
Bencede cok tuhaf yani bebis bir saat sonra emmek isterse dur yavrum daha iki saat beklemen gerek.mi diyecegiz bu dr lar da bi alem ben hic zaman tutmuyorum aciktiginda belli ediyor zaten bagiris cigiris ya da hareketleriyle toksa mumkun dehil zaten emmiyor ittiriyor diliyle
saclarini sordum canim dr a normal dedi dokulmekle kalmiyor bizimki gozune falan gidiyor tukurukleri de artti gunde birkac sefer kiyafet degistiriyoruz suslunun gecmis olsun bu arada
Sorma kiscem bizde de ayni dr el emmesi normal hem dis yerleri hafiften kasinmaya basliyor hem de tukuruk salgisi artiyor dedi ama parmagini kesfetmesin dedibizimki de basparmagini sokuyor damak kasiuor
eldiven giydirin arada madem dedi dr ama ben hic istemiyorum
Ili gündür de yatırdığım yerden kalkmaya çalışıyor şuan dizlerimden bayağı kalktı sizinkilerin psikomotor davranışları nasıl? Ben yicem bunu bu gidişle:) babası gelecek çocuk yok evde:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bu büyüme atağı dediğiniz şey bizi bu hafta buldu galiba:)) kızımın emme araları uzadı.yani keyif emmesi beni bıktırdı o devamlı var da,açken ki emişi 3-4 saate çıktı.ama bu emmelerde iki göğsü emiyor önceden tek göğüs yetiyordu.ne dersiniz eskiden mi normaldi şimdi mi? Eskiden 1.5 saatte tek göğüstü
ye bitir hic durma ben kafasini yiyorum genelde yüzüne halen kiyamadigim icin
bende yüzüstü yatiriyorum bazen aynene kalkmaya calisiyoyan duruyo biraz daha gayret etse sirt üstü düsecekk eski pozisyonuna gelecek
büyüme atagi malesef 4 gündür bizdede var napacagimi sasirdim biberonu red etmeye basladi sadece uykulu verebiliyorummzaten yavas kilo aliyodu iyce zayiflar diye korkmaya basladim böyle bi kac gün daha düzelmesse dktoruna götürecemm acaba süütümlemi alakali diye evde hic acmmadigim aptamil vardi onu verdim onuda asla icmedi cok zor bi durum caresizimm
Ben tutamıyorum kendimi resmen çocuğu yiyorum ya:) aman ne yapayım bana bari serbest olsun öpmek koklamak:)
Maşallah senin kuzuya da,büyüdüler de mi ya:)
büüyüdüler masallahhrabbim hepsini nazarlardan saklasinn
bi yürüselerrr kosssalarr allahim neler hissedecegiz kimbilirr
Doktor bize dedi ki zaten artık bu kadar hızlı kilo almıcak.ben takmıyorum artık kilosunu.ortalamadaymış iri değil çok zayıf da değil.boşver canım önemli olan sağlıkları ve zeka gelişimleri.
O koşarken ben kafayı yiyebilirim yasakhayal:))
Hiç almıyorsa bi doktora götür canım,acaba ağzı falan mı yara oldu ya da başka bi sıkıntısı mı var? Yoksa acıktığında alır de mi yani niye almasın ki! Benim de kafama takıldı şimdi bi götürsen ne diyecek bakalımcanim iyce zayiflar diye korkmaya basladim nolduysa biberonuda istemiyo artik...nasi besliycemki bu cocugu ben.. zaten memeyi bayadir almiyodu emmeyi bile unutmustu raziydim yine biberonu emiyodu ama simdi onuda istemiyo kasikal denedim midesi bulaniyo yutamiyo geri cikariyo
Hiç almıyorsa bi doktora götür canım,acaba ağzı falan mı yara oldu ya da başka bi sıkıntısı mı var? Yoksa acıktığında alır de mi yani niye almasın ki! Benim de kafama takıldı şimdi bi götürsen ne diyecek bakalım
kiscem bakiyoz agzina hic yara ne yok keyfi yerinde huzursuz degil aglamiyo uykusu ii anlamadim noldu 4 gündür..:26:
bi sikintisi olsa ne bilim huzuzrsuz olmazmi gülüyo agu yapiyo biberona gelince istemiyo agzina sokamiyoruz
bi yari uykuluyken kolayca emiyo :26:ama böyle olmaz doktoruna götürmem lasim..hani 4 -5 aylik olsa direk ek gidaya gecerdim ama simdi nasi gecim daha bügün tam 3 aylik oldu...:26:sanki acikmiyoda biraksam zorlamasam hic emmiyecek cok saskinimm
Ben de bilemedim ki şimdi niye böyle yapıyor acaba.ama benim kızda da azalma var. yalnız hiç almama durumu yok öyle olsa demekki bu bir dönem dicem.en iyisi doktoruna sormak galiba
en iyisi doktoruna sormakk ins önemli bisey degildir gecici biseydir..yoksa nasil beslerimm:26::26::26:
en iyisi doktoruna sormakk ins önemli bisey degildir gecici biseydir..yoksa nasil beslerimm:26::26::26:
Bizim doktor cins birazdaha alışamsadım kendisine ama başka seçeneğim yok ondan gidiyoruz amanm napiyim kiloluysada geçen ay 5740 dı bu ay 6515 olmuş süt yetiyor demekmki benim göğüsler hiçbir zaman taş gibi olmadı hep fıs :) ama yetecek kadar varmış demek ki şükürler olsun 6 aya kadar memelere dayanma gücü versin yarabbim hepimize inş
Kaşıkla verirsin geçici bir şeyse.uzun süreli bir sıkıntı değildir bence.buraya da yaz doktora gidince içim rahatlasın benim de moralim bozuluyor hiçbirine kıyamıyorum
kasiki denedim bitanm midesi bulandi kusacakti nerdeyse ne varsa agzinda tutup cikardi:26::26:yazarim burayada saol canim benim bende ayniyim burdakilerin bebegi sanki yakinimmis gibi bi sorunlari olsa üzülüyorum
canım bence de bi dr a git.belki başka bi sebebi vardır.hiç olmazsa için rahatlar..
Ili gündür de yatırdığım yerden kalkmaya çalışıyor şuan dizlerimden bayağı kalktı sizinkilerin psikomotor davranışları nasıl? Ben yicem bunu bu gidişle:) babası gelecek çocuk yok evde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?