- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
amin canım inşallah bakalım.bende altı ay sadece anne sütü vermek istiyorum nasip olursa..
ins önemli bisey degildir kiscemm huzursuz ne degil ama yemek icmek zorunda böle nereye kadarrr:26::26:
canım kızımda kucakta hç durmuyo resmen ayağa kalkıyoellerinden tutnca kalkmak istiyo ne bulursa ağzına götürüyo kikir kikir gülüyo hele altını temizleyince,göbüşünü öpüünce utanıyo,yabancıları biliyo çok bilmiş benimde yiyesim geliyo:125::125::125:içime sokasım geliyo bazen sonra diyorum aman hamilelik hele ki son aylarda taşımak daha zordu.zaten zor çıkardım böle daha ii
neden iştahsız ama kuzum onu bi sor bence bende üzüldüm şahsen merak ettim..:18:
gecen haberde bi prof 6 ay sadece anne sütüyle beslemek gecmiste kaldi 4.ayin sonlarina doru ek gidaya yavas yavas gecilmeli dedi..böylece alerjik hastaliklara ve astima yakalanma riski azaliyo demisti benimde kafam karisti ben su an su bile vermiyorum.. bende 6 ay anne sütü diyodum ama ek gidaya gecsemmi 4 .ayda diye düsünmeye basladimmm:44::44::44::44:
Maşallah, lâ kuvvete illâ billahbunlar gün gectikce yenmeye iyce hazir hale geliyoo
biçoğu da sadece anne sütü diyo.ne bilim benim gönlümde ondan yana.sonuçta çok besleyici ve mucizevi bişey.sütümde ver çok şükür eğerböle giderse..
bence deee
arkadaşlar merhaba ayın 18 3 aylık olucaz ama 3 ay dolmadan hasta olduk ve ilk antibiyotimizi içmeye başladık bebeyim 1 haftatadır huzursuzdu gaz sancısı sandım durup durup çıglık çıglıga aglıyordu perşembe ateşimi var diye bir baktım kulanı elletmiyor kulagı intihaplamış sürekli ateşi çıkıyor hep dik pozizyonda emzirdim ama yinede oldu
Merhabalar yeni katıldım acemiyim umarım doğru yere yazıyorumdur. Subatin 12 sinde 35 haftalık doğum yaptım. Zor günler geçirdik çok şükür atlattık hepsini. Oğlumu emziriyorum ama yetmiyo çoğunlukla mamayla besleniyor mama verdigimden beri 12 de Uyuyo sabah 5-6 ya kadar eskiden 2 saatde bir kaldirirdim çok huzursuz oluyordu. 1 haftadır kaldiramiyorum sizce yanlışmı yapıyorum.
canim iyce zayiflar diye korkmaya basladim nolduysa biberonuda istemiyo artik...nasi besliycemki bu cocugu ben.. zaten memeyi bayadir almiyodu emmeyi bile unutmustu raziydim yine biberonu emiyodu ama simdi onuda istemiyo kasikal denedim midesi bulaniyo yutamiyo geri cikariyo
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin..
40 günlük kontrole gittigimde taktirdim tabiki takikiyot
arkadaşım bence senin için büyuk bir fırsat biberonu bırak hep emzirmeyi dene sonuçta emme iç güdüsel birşey dogar dogmaz nasıl emiyorlar anne gögsü daha sıcak bebek için olması gereken
arkadaşım bence senin için büyuk bir fırsat biberonu bırak hep emzirmeyi dene sonuçta emme iç güdüsel birşey dogar dogmaz nasıl emiyorlar anne gögsü daha sıcak bebek için olması gereken
keşke alsa canım. onuda deniyorum ama ne biberon nede memeyi istemiyo.4 gündür böyle .sebebini anlamıyorum. sanki açlık grevi yapıyo. bireyleri protesto ediyo.ins geçici birşeydir. benimde moralim bozuluyor bu yüzden. insan yavrusu ackende bişey yemekte istemiyo.sutumde azalıyo gibi yüzden. Rabbim yardımcımız olsun..😓😪😯
Benimkide aksine inanılmaz memeye düşkün oldu. Bazı şeyleri kafama taktığımdan çok sütümde yok. Olanda yetmiyor herhalde dün gece çok ağladı saatlerce emdi ama doymadı herhalde mama yaptım içti hemen uyudu. Okadar çok emiyorki göğüslerimi tekrar yara yaptı bide kıpkırmızı tahriş oldu göğüslerim çok acıyorlar
Ya benim kizimin saclari cok uzadi ve pisik yapiyor ensesine. Benim de saclarim cok seyrektir. Sac diplerim gozukur. Bu yuzden diyorum ki eve berber cagirayim. Uc numaraya vurdurayim kızımın saclarini. Bir tarafim benim gibi olmasindan korkuyor diger tarafim kizimin saclari gidicek diye uzuluyor. Ne yapsamki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?