2014 Şubat Anneleri

amin canım inşallah bakalım.bende altı ay sadece anne sütü vermek istiyorum nasip olursa..

gecen haberde bi prof 6 ay sadece anne sütüyle beslemek gecmiste kaldi 4.ayin sonlarina doru ek gidaya yavas yavas gecilmeli dedi..böylece alerjik hastaliklara ve astima yakalanma riski azaliyo demisti benimde kafam karisti ben su an su bile vermiyorum.. bende 6 ay anne sütü diyodum ama ek gidaya gecsemmi 4 .ayda diye düsünmeye basladimmm:44::44::44::44:

Maşallah, lâ kuvvete illâ billahbunlar gün gectikce yenmeye iyce hazir hale geliyoo

biçoğu da sadece anne sütü diyo.ne bilim benim gönlümde ondan yana.sonuçta çok besleyici ve mucizevi bişey.sütümde ver çok şükür eğerböle giderse..

biçoğu da sadece anne sütü diyo.ne bilim benim gönlümde ondan yana.sonuçta çok besleyici ve mucizevi bişey.sütümde ver çok şükür eğerböle giderse..

zaten doktorlarin bir dedigi birbirini tutmuyo bizim kafamiz karisiyo bide 6 aydan sonra ek gidaya geciste zorluk yasaniyomus erkenden tattirilmaliymisss olmadi sadece 4.ayin sonunda bi tatli kasigi ne tattirim yogurttu meyve suyuydu püreydi

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin..

öncelikle Allah sağlıklı güzel ömürler versin.bebeşin hayırlı olsun.canım bence bırak uyusun büyüdüler artık..

arkadaşım bence senin için büyuk bir fırsat biberonu bırak hep emzirmeyi dene sonuçta emme iç güdüsel birşey dogar dogmaz nasıl emiyorlar anne gögsü daha sıcak bebek için olması gereken

arkadaşım bence senin için büyuk bir fırsat biberonu bırak hep emzirmeyi dene sonuçta emme iç güdüsel birşey dogar dogmaz nasıl emiyorlar anne gögsü daha sıcak bebek için olması gereken

keşke alsa canım. onuda deniyorum ama ne biberon nede memeyi istemiyo.4 gündür böyle .sebebini anlamıyorum. sanki açlık grevi yapıyo. bireyleri protesto ediyo.ins geçici birşeydir. benimde moralim bozuluyor bu yüzden. insan yavrusu ackende bişey yemekte istemiyo.sutumde azalıyo gibi yüzden. Rabbim yardımcımız olsun..😓😪😯

Son düzenleme:

keşke alsa canım. onuda deniyorum ama ne biberon nede memeyi istemiyo.4 gündür böyle .sebebini anlamıyorum. sanki açlık grevi yapıyo. bireyleri protesto ediyo.ins geçici birşeydir. benimde moralim bozuluyor bu yüzden. insan yavrusu ackende bişey yemekte istemiyo.sutumde azalıyo gibi yüzden. Rabbim yardımcımız olsun..😓😪😯

Benimkide aksine inanılmaz memeye düşkün oldu. Bazı şeyleri kafama taktığımdan çok sütümde yok. Olanda yetmiyor herhalde dün gece çok ağladı saatlerce emdi ama doymadı herhalde mama yaptım içti hemen uyudu. Okadar çok emiyorki göğüslerimi tekrar yara yaptı bide kıpkırmızı tahriş oldu göğüslerim çok acıyorlar

nasılsınız arkadaşlar bayadır giremedim foruma benim kızımda hep dikilmeyi seviyo bakıncak :)) hele ablası ilgilenince çok mutlu oluyo sevinç sesleri atıyo bugün köy mevlidine gittik gürültüden rahatsız oldu çok ağladı bağırdı araba içinde dinlemek zorunda kaldım :111: yarın sağlık ocağında kontrolümüz var geçmişi okuyayım bebişlerin kiloları yazıyomu bi göz atayım

bende önceleri meme veriyodum👍 ama acayip yara olmuştu. 😯
emzirdikce hic iyileşmiyodu.bide memede hemen uyuyodu tam doymadan😳☹bende o dönemde meme vermeyip biberonla beslemeye başladım. 3hafta kadar sağip verdim.👶 şimdide bi aydır vermeye çalışsamda geveleyip duruyo emmiyor.😔
ama çok pişmanım keşke kanasaydida biberonu alıştırmasaydim.😟 başka bebekler maşallah ikisini bi arada götürüyor. 👍 benim oğlan bunu yapamadı. neyse sağlık olsun biberonla olsa en azından yine sütümü verebiliyorum.👏

Ya benim kizimin saclari cok uzadi ve pisik yapiyor ensesine. Benim de saclarim cok seyrektir. Sac diplerim gozukur. Bu yuzden diyorum ki eve berber cagirayim. Uc numaraya vurdurayim kızımın saclarini. Bir tarafim benim gibi olmasindan korkuyor diger tarafim kizimin saclari gidicek diye uzuluyor. Ne yapsamki?

Sakın yapma daha bıngıldakları iyileşmedi canım.allah korusun bir şey olur.mendille sürekli sil çok da yatırma ya da başka formüller bul ama gözünü seveyim makine falan vurma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…