2014 Şubat Anneleri

Oyle mi diyorsun. Ya ne bileyim. Ama suan hiç saçı olmayan bebekler de vardir aramizda. pers gunu doktora gdicez. Bir de ona sorayim bakalim.

Benim bebiste ole olmustu,.gecis doneminde oluyomus. 4. Ay atagi/sendromu. Emme arasi uzuuyo. Aksam daha erken uyuma. Artik büyüyoruz diyolar annesi b ben 1, 5 saatte bi veriyodum gazimiz oldugu icin .sik sik emzirince gazida ck oluyodu. Gecis doneminde bi nazlanmalar emmmek istememeler. Simdi 2, 5 yada 3 saatte bi veriyorum rahat emiyo. Bazen yine naz yapiyo sıpa. Biraz uyutup veriyom

Bizim kızları birbirine çok benzettim ben ya resim topiğinde bence kıyma güzelim saçlara saç bandı aldım ben genişlerden onu takıyorum hem saçı ensesine deymiyo hem yatarken kulağını kıvırmıyor hem de rahatsız olmuyor bi dene onu benimkindede Konak oluştu saçlardan zeytinyağını dibîne süremiyorum vala kabuk olmuş hep kızımın kafası neyse Allah dermansız dert vermesin canım benim o dediğimi bir dene

Yani pes etmeden ısrarla bi yolunu bulup emzirmek lazim. Beslenme duzenini onun istedigi gibi ama arayida cok acmadan yapmek gerekiyo.sen bilirsin zaten yavrunu

Benim minnak bunaliyor sanirim surekli onunla ilgilenmemizi istiyor biri kucagina alacak digeri karsidan konusacak kizimla alisverise ciktik teyzeleri gene harcadi paralari

Sen söyleyince baktim. Gercekten kizlar benziyorlar birbirine. Fakat seninki azcik daha tombul. Bu arada galiba kizinla adaşız.

bizim bi tanıdığın da bebişinde çok konak vardı zeytinyağı ile bi türlü geçirememişti.doktor konak şampuanı verdi onunla geçti çok ii geldi diyodu.kuzucun için bi çözüm olabilir belki:44:

yaw bu atakta bizi bulmak zorundamiydisükür gece güzel icti bakim gündüzleri nolacakkdedigin gibi ara uzadi o belli eskiden saat basi versem icerdi simdi 3-4 sati buluyo acikmasi

bizde ayniyiz canim sacimiz az:78::78: bide baya bi acik renk kel gibim duruyo tarak bende hic kullanmiyorumm

bizdeee varızzzben arada bi tarıyorum küçücük yok denecek kadar az saçlarını hevesimi alıyorumdün güne giderken saç bandı tkmıştım ii yapmışsın saçları gözünü kapatmaz dediler

yaw bu atakta bizi bulmak zorundamiydisükür gece güzel icti bakim gündüzleri nolacakkdedigin gibi ara uzadi o belli eskiden saat basi versem icerdi simdi 3-4 sati buluyo acikmasi

canım bizim kızda bazen üç saatte felan acıkıyo.geceleri daha uzun.büyüyolar artık beslenmeleri de düzene oturacak yavaş yavaş inşallah..

yaw bu insanlar ne komikk demek saci gözünü kapatmaz dedilerrr

napalimm sacsizda olsalar hevesimizi aliyoruz biseyler yapiyoz kafalarina

bende justin bieber gibi tepe kismini kaldirmaya calisiyorum ama bi kac tel var zor oluyo

bizim bıdık hep kucak istiyo artık uyurkende ayağımdan indirdiğim aan uyanıyo.eskiden anakucağına koyardım ev işini öle yapıyodum beni izlerdi artık onu hiç istemiyo hep kucak hep ilgi...108::108::108::95:

yaw bu insanlar ne komikk demek saci gözünü kapatmaz dedilerrr

napalimm sacsizda olsalar hevesimizi aliyoruz biseyler yapiyoz kafalarina

bende justin bieber gibi tepe kismini kaldirmaya calisiyorum ama bi kac tel var zor oluyo

bendensin deseneee
kızımın var saçları yine benim iki yaşında çıkmaya başlamış saçlarım

bizim bıdık hep kucak istiyo artık uyurkende ayağımdan indirdiğim aan uyanıyo.eskiden anakucağına koyardım ev işini öle yapıyodum beni izlerdi artık onu hiç istemiyo hep kucak hep ilgi...108::108::108::95:

kiscem oyun halisi ne yokmu onda bebekelr baya bi egleniyo o surada ev isi ne yaparsin..ben ya uyurken ya oynarken yada salincaki var onda sallanirlken yemek ne yapiyom yoksa imkansiz..benim oglanda ilk uyandiginda kucak istiyo yarim saat ne kadar sonra öyle cok istemiyo..

senin isisnde zor hemen uyaniyomussssende haksever gibi salincak yapsann belki raahatlarsinn

eskiden banyo yapinca uyumazdi benim keltosum az önce banyo yapirdim misil misil uyuyo

yaw keske biraz ev isi ne yapsam ama bilgisayar basindayimm

benim saçlarımda acayip dökülüyodoğum sonrası normalmiş gerçi hormonların dengesiyle alakalıymış.ama her yer saç resmen.uzasn diyodum ama kestirsem faydası olur mu acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…