Sakın yapma daha bıngıldakları iyileşmedi canım.allah korusun bir şey olur.mendille sürekli sil çok da yatırma ya da başka formüller bul ama gözünü seveyim makine falan vurma.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kiscem bakiyoz agzina hic yara ne yok keyfi yerinde huzursuz degil aglamiyo uykusu ii anlamadim noldu 4 gündür..:26:
bi sikintisi olsa ne bilim huzuzrsuz olmazmi gülüyo agu yapiyo biberona gelince istemiyo agzina sokamiyoruz
bi yari uykuluyken kolayca emiyo :26:ama böyle olmaz doktoruna götürmem lasim..hani 4 -5 aylik olsa direk ek gidaya gecerdim ama simdi nasi gecim daha bügün tam 3 aylik oldu...:26:sanki acikmiyoda biraksam zorlamasam hic emmiyecek cok saskinimm
Bizim kızları birbirine çok benzettim ben ya resim topiğinde bence kıyma güzelim saçlara saç bandı aldım ben genişlerden onu takıyorum hem saçı ensesine deymiyo hem yatarken kulağını kıvırmıyor hem de rahatsız olmuyor bi dene onu benimkindede Konak oluştu saçlardan zeytinyağını dibîne süremiyorum vala kabuk olmuş hep kızımın kafası neyse Allah dermansız dert vermesin canım benim o dediğimi bir deneYa benim kizimin saclari cok uzadi ve pisik yapiyor ensesine. Benim de saclarim cok seyrektir. Sac diplerim gozukur. Bu yuzden diyorum ki eve berber cagirayim. Uc numaraya vurdurayim kızımın saclarini. Bir tarafim benim gibi olmasindan korkuyor diger tarafim kizimin saclari gidicek diye uzuluyor. Ne yapsamki?
Benim bebiste ole olmustu,.gecis doneminde oluyomus. 4. Ay atagi/sendromu. Emme arasi uzuuyo. Aksam daha erken uyuma. Artik büyüyoruz diyolar annesib ben 1, 5 saatte bi veriyodum gazimiz oldugu icin .sik sik emzirince gazida ck oluyodu. Gecis doneminde bi nazlanmalar emmmek istememeler. Simdi 2, 5 yada 3 saatte bi veriyorum rahat emiyo. Bazen yine naz yapiyo sıpa. Biraz uyutup veriyom
Bizim kızları birbirine çok benzettim ben ya resim topiğinde bence kıyma güzelim saçlara saç bandı aldım ben genişlerden onu takıyorum hem saçı ensesine deymiyo hem yatarken kulağını kıvırmıyor hem de rahatsız olmuyor bi dene onu benimkindede Konak oluştu saçlardan zeytinyağını dibîne süremiyorum vala kabuk olmuş hep kızımın kafası neyse Allah dermansız dert vermesin canım benim o dediğimi bir dene
Oğluşumda pek saç yok bizim de tarak kullanmamıza gerek yok:)
Bizim kızları birbirine çok benzettim ben ya resim topiğinde bence kıyma güzelim saçlara saç bandı aldım ben genişlerden onu takıyorum hem saçı ensesine deymiyo hem yatarken kulağını kıvırmıyor hem de rahatsız olmuyor bi dene onu benimkindede Konak oluştu saçlardan zeytinyağını dibîne süremiyorum vala kabuk olmuş hep kızımın kafası neyse Allah dermansız dert vermesin canım benim o dediğimi bir dene
Benim bebiste ole olmustu,.gecis doneminde oluyomus. 4. Ay atagi/sendromu. Emme arasi uzuuyo. Aksam daha erken uyuma. Artik büyüyoruz diyolar annesib ben 1, 5 saatte bi veriyodum gazimiz oldugu icin .sik sik emzirince gazida ck oluyodu. Gecis doneminde bi nazlanmalar emmmek istememeler. Simdi 2, 5 yada 3 saatte bi veriyorum rahat emiyo. Bazen yine naz yapiyo sıpa. Biraz uyutup veriyom
bizde ayniyiz canim sacimiz az:78::78: bide baya bi acik renk kel gibim duruyo tarak bende hic kullanmiyorumm
yaw bu atakta bizi bulmak zorundamiydisükür gece güzel icti bakim gündüzleri nolacakk dedigin gibi ara uzadi o belli eskiden saat basi versem icerdi simdi 3-4 sati buluyo acikmasi
bizdeee varızzzben arada bi tarıyorum küçücük yok denecek kadar az saçlarını hevesimi alıyorum dün güne giderken saç bandı tkmıştım ii yapmışsın saçları gözünü kapatmaz dediler
canım bizim kızda bazen üç saatte felan acıkıyo.geceleri daha uzun.büyüyolar artık beslenmeleri de düzene oturacak yavaş yavaş inşallah..
yaw bu insanlar ne komikk demek saci gözünü kapatmaz dedilerrr
napalimm sacsizda olsalar hevesimizi aliyoruz biseyler yapiyoz kafalarina
bende justin bieber gibi tepe kismini kaldirmaya calisiyorum ama bi kac tel var zor oluyo
bizim bıdık hep kucak istiyo artık uyurkende ayağımdan indirdiğim aan uyanıyo.eskiden anakucağına koyardım ev işini öle yapıyodum beni izlerdi artık onu hiç istemiyo hep kucak hep ilgi...108::108::108::95:
bendensin deseneee
kızımın var saçları yine benim iki yaşında çıkmaya başlamış saçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?