eskiden banyo yapinca uyumazdi benim keltosum az önce banyo yapirdim misil misil uyuyo
yaw keske biraz ev isi ne yapsamama bilgisayar basindayimm
benim saçlarımda acayip dökülüyodoğum sonrası normalmiş gerçi hormonların dengesiyle alakalıymış.ama her yer saç resmen. uzasn diyodum ama kestirsem faydası olur mu acaba:26:
bebekler çok huy değiştiriyo kuzum yaa.olumlu yönde değişsinde..evet ben baya bi kelmişim saçı anladıkta kaşım da yokmuş :101:
bende halen bi dökülme ne yok..cokta uzun:108::108::108: saclarim biktim ama bi kestirim diorumm bebekel bakim izor taramaya bile firsat bulamiyorum
haklısın.ama insan kıyamıyo da
2gün uyuymayan kızımla dün gezmelerin dibine vurduk meger annesini gezmekte üzmesin diye uyumamış 2 gün cocum resmen anason içirmişiz gb durdu böle boş boş baktı hep :))
sabah kalktık öglen düğüne gittik akşam üstü markete cıktık kaç saat gezdike ve geldigimizde saat 10du düşünün yani zeyneple o kadar saat market pess
kızıma cici aldık heerşeyi alamk istiyo insan ya ama bebek oyuncakalrıda kıyafetleride ne kadar pahalı en iyisi waikiki hem yıka yıka giydir bişey olmuyo renkleride solmuyo benim kızın eşyaları hergün yıkandıgı için
sonra eve geldik uyuyttum allahım teeeeeeeeeeeeeeee 2bucukta kalktı emzirdim hopp bida teee 7de emzirdim hopp bidauykunun dibine vurduk bugün bakalım kaç gün acısı çıkcak:18::18::18:
bugünde pikniğe gidicezinşallah dünki gb huzurlu mutlu eglenceli bi gün geçiririz
Vay be tesadüfe bak evet tombalak accık benim ki bide senin minişin boyu da uzun gibi geldi bana maşallah benim adımda başak müzik öğretmemiyim beste adını çok seviyordum eşimle anlaşmıştık kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı ismini :)) böylelikle benim dediğim olduSen söyleyince baktim. Gercekten kizlar benziyorlar birbirine. Fakat seninki azcik daha tombul. Bu arada galiba kizinla adaşız.
Teşekkür ederim canım dün aksam zeytin yağı sürdüm 2 saat beklettim kafasında şapkayla sonra yıkadık az bişey kaldı onu da saçını tarafıkça temizleniyor kabukarbizim bi tanıdığın da bebişinde çok konak vardı zeytinyağı ile bi türlü geçirememişti.doktor konak şampuanı verdi onunla geçti çok ii geldi diyodu.kuzucun için bi çözüm olabilir belki:44:
Ben de bazen açtığımda bez çok ağır oluyor bazen hafif derecede çiş oluyor.ben ne zaman kaç kere yapmış anlamıyorum o yüzden bana göre huzursuz değilse aç da değil çünkü aç olsa kıyameti koparır:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oh maşallahkızanın canı gezmek istemiş demekki. Piknikte açık hava çarpar gene güzel uyur inşallah. Biz de birazdan alışverişe gitcez. Bakalim neler var waikiki de. Güneşten korumak icin şapka bakicam ben.
Herkes gezmiş ne güzel biz de gezdik dün ilk defa kuzum uyumadı arabada gezdi mağazaları maşallahBende esim de sadece bebek mağazası gezmek istiyoruz unuttuk kendimizi :) Bebek mağazalar o kadar güzel ki insan herseyi almak istiyor. Gerçi cok da pahalı.Biz de dün kuzuma çalıştık hep oyun halısıni aldık inşallah oyalanir ben de isime bakarim biraz tiny love oyun halısıni aldik diğerlerinden pahali biraz ama cok ayrıntılı cok oyuncak var müzik var ışık var çok da büyük tavsiye ederim dun tutamadik kendimizi bir sürü kıyafet oyuncak oyun halısı sampuanlar falan batırdık babasını :)
babaalar batmak icin yaratilmis bu günler icin varlar
waikikide güzel şeyler var cnaım kızlara şortlar mini mini sarı etek vardı bidahakinede onu alıcam tişörtler vardı genelde askılı var ama alamadım daha 2 kat giydigimize akılı giydirme fikri cok uzak geliyo sanırım en fazla kısa kollu giydiririmbide nazar deger millet bakar askılı sevmiyorum ben cocukalrda kuzum benim ayakkabıda aldım kırmızı kızıma şort tişört aldım kot görünümlü tayt aldım taytlar cok güzel çeşit çeşit şapka var bizde fatör gb ama penye iyi şimdilik gerek yok belki cok sıcakalrda bende alırım bitane pembemiz var kırmızı alırız bide kız olmak zor
Aynen öyleoğlum da cok babaci kahkahalarla gülüyor babasina çığlıklar çırpınmalar agulayip konusmalar aklını alıyor adamın :) Gündüzleri ve geceleri bana aksam babaya biliyor küçük paşa işini
Sarı çiçekli etekmi:) bende aldım ondan çok şirin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oglusunda cok uyanik yerim onu kime nasil davranacagini iyi biliyoo
yaw bakalim benimde oglum var oglan cocuklari anneye düskün kis babaya derler dorumu görecezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?