Evet cok uyanık kuzum benim :) Ayyy inşallah bize düşkün olurlar bende öyle biliyorum bakalım az daha büyüsünler :) Bu arada gercekten kız bebekler icin ne süslü seyler var bayılıyorumErkek bebekleri süsleyemiyoruz onlarin da büyük kiyafetleri gibi gomlekleri pantolon ve hirkalari ceketleri falan oluyor ya onlara bayılıyorum:13: oglusumun maşallah saci cok fazla ensesini felan kapatıyor sapkanin altindan cikiyor kız sananlar oluyor tam toka takmalik saçı
Merhaba
Bende birsey sormak istiyorum ben pkoluyum .en son adetimin üstünden yaklaşık olarak 50 gun gecti kan testi yaptiridm 26.02 cikti kimyasal gebelik dedi 2 gun sonra beta hcg 104.62 cikti normle döndüğünü soyledi bi 2 gun sonra tekrarladim 547 çıktı beta hcg .benim sorum dis gebelik olabilirmi yada cogul gebelik keseyi daha gormeye gitmedim ne zaman gitmeliyim Cevaplarsaniz cok sevinirim
merhaba kızlarrben mart annesiyim , aslında 28 şubatta doğum yaptım azıcık sizden de sayılırım bizim topik hep faceye gitti, en son paylaşım 2 gün önce oldu çok üzücü aslında bizlerin doğumdan sonra birbirimize daha çok ihtiyacımız var, paylaşacağımız daha çok şey var ama kimse kalmadı bizden malesef. sizleri hamileyken de takip ediyordum bizim topikle beraber. siz beni tanımazsınız ama ben hepinizi tanıyor gibiyim beni de aranıza alırmısınız diyecektim 28 şubatta bir erkek bebek dünyaya getirdim ellerinizden öper gaz sancılarıyla boğuşuyoruz inşallah yakında biter de bu güzel günlerin daha fazla tadını çıkarırız..
Merhaba canım bende yeni sayılırım gec üye oldum ama iyi ki olmuşum cok rahatlatıyor burası içimi çok güzel paylaşımlar var :) Ben de 19 subatta normal doğumla oğlumu getirdim dünyaya :) Allah bağışlasin senin kuzunu da inşallah paylaşımlara sohbetlere devam ederiz :)
merhaba kızlarrben mart annesiyim , aslında 28 şubatta doğum yaptım azıcık sizden de sayılırım bizim topik hep faceye gitti, en son paylaşım 2 gün önce oldu çok üzücü aslında bizlerin doğumdan sonra birbirimize daha çok ihtiyacımız var, paylaşacağımız daha çok şey var ama kimse kalmadı bizden malesef. sizleri hamileyken de takip ediyordum bizim topikle beraber. siz beni tanımazsınız ama ben hepinizi tanıyor gibiyim beni de aranıza alırmısınız diyecektim 28 şubatta bir erkek bebek dünyaya getirdim ellerinizden öper gaz sancılarıyla boğuşuyoruz inşallah yakında biter de bu güzel günlerin daha fazla tadını çıkarırız..
Evet cok uyanık kuzum benim :) Ayyy inşallah bize düşkün olurlar bende öyle biliyorum bakalım az daha büyüsünler :) Bu arada gercekten kız bebekler icin ne süslü seyler var bayılıyorumErkek bebekleri süsleyemiyoruz onlarin da büyük kiyafetleri gibi gomlekleri pantolon ve hirkalari ceketleri falan oluyor ya onlara bayılıyorum:13: oglusumun maşallah saci cok fazla ensesini felan kapatıyor sapkanin altindan cikiyor kız sananlar oluyor tam toka takmalik saçı
Kizlar evde biseyler yapip katkida bulunayim hemde ugras olsundiyorum kizim uyuyunca sıkıliyorum bi fikri olan varmi acep
ins bize daha cok düskün olurlarrrmasalalh demek oglun sacli benimki kel sayilirrr kasida daha yok gibi
Merhaba canım bende yeni sayılırım gec üye oldum ama iyi ki olmuşum cok rahatlatıyor burası içimi çok güzel paylaşımlar var :) Ben de 19 subatta normal doğumla oğlumu getirdim dünyaya :) Allah bağışlasin senin kuzunu da inşallah paylaşımlara sohbetlere devam ederiz :)
Bizim ilk doğduğunda kas yok gibiydi yeni çıktı ama masallah saçı vardı. Bu ara bayagi dökülmeye başladı bakalım ne olacak :)
Heryerim agriyorrrkocam annesiyle anlasmis Tam 3 aile yi yemege davet etmis anamm öldüm temizlik yapmaktan 2 kati da temizledim hem. Picaklayasim var kocami:)
Zaten mintim cok kotu disler maf etti bizi 2 gundur durmadan agliyor ne bulsa agzinda,parmagimi yakalayip agzina goturup dislerini kasiyorbiberon emmek istemiyor hemen diliyle ittirip dislerini kasittiriyor. Bide bu halde misafir agirlicam
Beni evlatlik almak isteyen varmiiii:)
saclar dökülüyo yerine yenileri geliyo...bizde bi kactel vardi o gitti iki aylikken yerine yeni bi kac tel cikti keske biraz saclansada ogluma justin bieber saci yapsamm
canim masallah sana ne güzel sıkılacak bos vaktin varbenim hic yok gibi bebek ev isi yemek camasir ütü derken kendime bile bakamiyorum..
Kizlar evde biseyler yapip katkida bulunayim hemde ugras olsundiyorum kizim uyuyunca sıkıliyorum bi fikri olan varmi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?