2014 Şubat Anneleri

Merhaba
Bende birsey sormak istiyorum ben pkoluyum .en son adetimin üstünden yaklaşık olarak 50 gun gecti kan testi yaptiridm 26.02 cikti kimyasal gebelik dedi 2 gun sonra beta hcg 104.62 cikti normle döndüğünü soyledi bi 2 gun sonra tekrarladim 547 çıktı beta hcg .benim sorum dis gebelik olabilirmi yada cogul gebelik keseyi daha gormeye gitmedim ne zaman gitmeliyim Cevaplarsaniz cok sevinirim

merhaba kızlarr ben mart annesiyim , aslında 28 şubatta doğum yaptım azıcık sizden de sayılırım bizim topik hep faceye gitti, en son paylaşım 2 gün önce oldu çok üzücü aslında bizlerin doğumdan sonra birbirimize daha çok ihtiyacımız var, paylaşacağımız daha çok şey var ama kimse kalmadı bizden malesef. sizleri hamileyken de takip ediyordum bizim topikle beraber. siz beni tanımazsınız ama ben hepinizi tanıyor gibiyim beni de aranıza alırmısınız diyecektim 28 şubatta bir erkek bebek dünyaya getirdim ellerinizden öper gaz sancılarıyla boğuşuyoruz inşallah yakında biter de bu güzel günlerin daha fazla tadını çıkarırız..

Merhaba canım inşallah hersey yolundadir benim ilk bebeğim ilk hamileligimdi cok bilgim yok ama sunu soyleyebilirim suan kesenin gorulmemesi çok normal ben ilk kan testi yaptirdim 116 çıkmıştı acemilik aynı gun randevu olmadan öylesine bir doktora gittim kese göremedi tabi ama direk dış gebelik demişti ayrıntılı ultrasyon istedi bir gün boyunca deli gibi ağladım ertesi gün başka bir doktora gittim normalmis görmemesi 1 hafta 10 gun sonra tekrar gittim değer 3500 civarında olmuş keseyi o zaman gördük sanırım iki gunde bir baktirabilirsin değer yukselince görünür kese inşallah her şey gönlünce olur :)

Merhaba canım bende yeni sayılırım gec üye oldum ama iyi ki olmuşum cok rahatlatıyor burası içimi çok güzel paylaşımlar var :) Ben de 19 subatta normal doğumla oğlumu getirdim dünyaya :) Allah bağışlasin senin kuzunu da inşallah paylaşımlara sohbetlere devam ederiz :)

çok sağol canım Allah sein miniğini de bağışlasın size . gerçekten çok güzel bir ortam, inşallah hep böyle sürer paylaşımlar..

Hosgeldin canim bizdende gidenler oldu ama genede yetiyoruz birbirimize benimde oglum var 3. Ayin sonuna dogru bitti gaz sancilari

Heryerim agriyorrr kocam annesiyle anlasmis Tam 3 aile yi yemege davet etmis anamm öldüm temizlik yapmaktan 2 kati da temizledim hem. Picaklayasim var kocami:)
Zaten mintim cok kotu disler maf etti bizi 2 gundur durmadan agliyor ne bulsa agzinda,parmagimi yakalayip agzina goturup dislerini kasiyor biberon emmek istemiyor hemen diliyle ittirip dislerini kasittiriyor. Bide bu halde misafir agirlicam
Beni evlatlik almak isteyen varmiiii:)

Kizlar evde biseyler yapip katkida bulunayim hemde ugras olsundiyorum kizim uyuyunca sıkıliyorum bi fikri olan varmi acep

ins bize daha cok düskün olurlarrrmasalalh demek oglun sacli benimki kel sayilirrr kasida daha yok gibi

Kizlar evde biseyler yapip katkida bulunayim hemde ugras olsundiyorum kizim uyuyunca sıkıliyorum bi fikri olan varmi acep

canim masallah sana ne güzel sıkılacak bos vaktin var benim hic yok gibi bebek ev isi yemek camasir ütü derken kendime bile bakamiyorum..

hosgeldin canim aramizaburdada gidenler olmus ama yinede aktif bulunanlarda ck..bencede birbirimize ihtiyacimiz var herkesin faceside yok mesala burasi daha ii benceee..oglunun dogum günü bana yakinmis bende 29 subat dogumluyumm

bizde sükür gaz sorunu yok varsada kendi cikariyo..ins sizinkide gecerrr

canim ogullarimizin dogumuda yakinmis bende 17 subatta dogum yaptimm

Bizim ilk doğduğunda kas yok gibiydi yeni çıktı ama masallah saçı vardı. Bu ara bayagi dökülmeye başladı bakalım ne olacak :)

saclar dökülüyo yerine yenileri geliyo...bizde bi kactel vardi o gitti iki aylikken yerine yeni bi kac tel ciktikeske biraz saclansada ogluma justin bieber saci yapsamm

Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin şuan misafir ağırlamak eminim çok zordur. Biz iki kisiyiz yemek temizlik baş edemiyorum seni düşünemiyorum bile iki tane melek evinde büyük sanırım bir de o kadar misafir çok zor :18: minik hanima da kiyamam başladı demek diş kaşıntısi ne zordur şimdi

kızım bugün hep kucak ve beni istiyo..bi kaç gündür böle ama bugun bi dk bırakmıyo.şaşırmış durumdayım..diş mi çıkarcak acaba yaa bi huzursuzluk var.ne bulsa damağını kaşıyo.ateş iştahsızlık ishal yok..

hoşgeldin canım.bebişin hayırlı olsun.sabret az kaldı gazınız azalacak bitecek inşallah...

saclar dökülüyo yerine yenileri geliyo...bizde bi kactel vardi o gitti iki aylikken yerine yeni bi kac tel ciktikeske biraz saclansada ogluma justin bieber saci yapsamm

Evet canim yakinmisiz iki gun var ben 39+3 te normal doğum yaptım senin nasıldı çıkar canım yaa benim kuzeniminde hic saci yoktu ama sonradan çok guzel çıktı saçları :)

canim masallah sana ne güzel sıkılacak bos vaktin var benim hic yok gibi bebek ev isi yemek camasir ütü derken kendime bile bakamiyorum..

Bende onlari yapiyorum evim iki katli hatta is yap yap bitmez arada bos zaman oluyor her zaman degil zaten ama ben biseyler uretmeyi seviyorum ondan sormustim

Bence cevren varsa komsularin felan günler icin ikramliklar yapabilirsin siparisle mutfagi seviyosan tabi vardi cevremdede yapan tepsiyle börek satiyodu kilo ile manti sarma felan meselaa manti hic bozulmuyo difrizde yap bos zamanlarinda at difrize isteyen oldugunda pismemis yada pismis verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…