2014 Şubat Anneleri

Kizlar avm ye gitmek istiyorum ama korkuyorum bebegimle nasil gitcegimi bilemiyorum disarda anlasabilirmiyiz ki oglumla bi kuaföre gittik onla bi kontrollere bide sitenin bahcesinde 10 ar dkka gezdirdim cok uzun vadeli cikmadim ciksam pisman olurmuyum ki esim alissin cikalim diyo bende tamam bi deneyelim olmadi cikar geliriz dedim bide babalar günü geliyo napcaz hediye olaylarini ??? Forumda eslere anneler gününden kalma bi sinir var biliyorum ama bence gene herkez biseyler yapcak gibime geliyo kadinlar özenlidir erkeklere göre düsündüm ama ilk babalar günü o iyi bi sekilde kutladi beni benimde bisiler yapmam lazim paylasalim planlari yavastan

Evet canim yakinmisiz iki gun var ben 39+3 te normal doğum yaptım senin nasıldı çıkar canım yaa benim kuzeniminde hic saci yoktu ama sonradan çok guzel çıktı saçları :)

bende 39+0 da normal dogum yaptimm

ben bisey yapmiycam hak etti cünkübi oglan dogurdum napim baba oldu bundan daha güzel hediye olmaz

Bizimkide babaci esim bitanede kiz olsun bana asik olsun diyodu dedim gerek kalmadi oglan senci ':)

bizimki simdilik sanki biraz daha bana düskün bende hic aglamiyo baabasi aldiginda agliyo bazenyaw ins daha cok düskün olur bana

Hosgeldin canim bizdende gidenler oldu ama genede yetiyoruz birbirimize benimde oglum var 3. Ayin sonuna dogru bitti gaz sancilari

hoşgeldin canım.bebişin hayırlı olsun.sabret az kaldı gazınız azalacak bitecek inşallah...

sağolun kızlar valla inşallah biter gaz sorunumuz bi an önce. bazen krizi tutuyor 3-4 saat ağlıyor ıkınıyor dayanamıyorum onu öyle görmeye nurse harveys denedim faydası olmadı. çörekotunun faydası oldu bu aralar onu kullanıyorum.yasakhayal 29 şubat doğumlu olmak bir ayrıcalıktır gidenler hakkında da benim de facem yok hem olsa da burası ayrı diye düşünüyorum ama neyse gidenler gitti kalan sağlar bizimdir

Anneler benim findigin saclaru dokuluyor malum avuclarinin icine doluyor bazen. bazen de agzinin kenarinda falan oluyor surekli temizliyorum cok dikkat ediyorum ama kakasinda sac teli falan goruyorum acaba yutuyor mu ya cok uzuluyorum ya yutuyorsa ve midesine bagiraaklarina falan zarar verirse diye

Bizimki sabah 4 te basliyodu ıkınıp aglamaya sapsimplex miydi neydi adi bi gaz damlamiz vardi iyi geldi arkadaslar damlanin adini tam yazin bilen varsa tam hatirlayamadim yanlislik olmasin ama yakinda gecer bence yemeklerine bol bol kimyon koy öyle ye bide dr demisti bana

Acaba altini baglarken falan dökülüyodur belki bi sor dr a bence benimde saclarim bu ara cok dökülmeye basladi baktim altini alirken düstü heralde kendi sacimdi ama benimki kiyamam kasincak poposu dr a gitcem niye bukadar dökülüyo diyr

Ben de cok pimpirikliyim bu konuda ama alismamiz lazim canim o yuzden iki saatligine falan goturuyoruz ama gittigimiz yerlerde bebek odalari cok kotu dar falan o yuzden arabada emzirip altini degistiriyorum emzirme onlugum var bi de camlara battaniye seriyorum gayet rahat oluyor. Anneler gununde esim harika surprizler hazirlamis hatta daha guzelini planlamis ama hava muhalefetine takilmis plani tatilmis ama nasip o yuzden ben iyi hazirlanmaliyim

oglusunda cok uyanik yerim onu kime nasil davranacagini iyi biliyoo

yaw bakalim benimde oglum var oglan cocuklari anneye düskün kis babaya derler dorumu görecezzzz

Bence dogru kizim babaci ikimiz de ayni adama asigiz resmen o benim minik kumam onun kucaginda uyumaya bayiliyor ben de ayagimda salliyorum ya da gogsume yatiyor bi de ikimiz da yaninda olmaliyiz bi babasinda bi bende olmali ve karsidaki onunla konusmali yoksa agliyor

Sanmiyorum canim kendi saci ve takip ettim hemen hemen her kakasinda oluyor

Ne düsünüyosun varmi plan

Canım biz dun avmye gittik ikinci gidişi ilkinde bebek arabasinda uyudu genelde cok az uyandı dun uyanikti hep bir problem olmadi bizimle gezdi kuzum zaten genelde bebek mağazası gezdik büyüdü artık hosuna gitti çevresini görerek gezmek benimde anneler günüm güzel kutlandı eşim bu konularda çok iyidir hiç bir özel günü atlamaz ben pek beceremem şimdiden planlamak lazım :)

Kizlar evde biseyler yapip katkida bulunayim hemde ugras olsundiyorum kizim uyuyunca sıkıliyorum bi fikri olan varmi acep

Canım biz bir ara okuldan arkadaslarla keçe olayına girmistik kendimize arkadaslarimiza yapıyorduk satışı nasıl olur bilmem ama cok eglenceliydi :) Kapi susleri magnetler kitap ayraclari bebek ve nikah şekerleri bardak altliklari oyuncaklar tisortlerin ustune süsleme felan yapabilirsin ben oğlumun kapı süsünü ve bebek şekerini kendim keçeden yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…