oglusunda cok uyanik yerim onu kime nasil davranacagini iyi biliyoo
yaw bakalim benimde oglum var oglan cocuklari anneye düskün kis babaya derler dorumu görecezzzz
Evet canim yakinmisiz iki gun var ben 39+3 te normal doğum yaptım senin nasıldı çıkar canım yaa benim kuzeniminde hic saci yoktu ama sonradan çok guzel çıktı saçları :)
Kizlar avm ye gitmek istiyorum ama korkuyorum bebegimle nasil gitcegimi bilemiyorum disarda anlasabilirmiyiz ki oglumlabi kuaföre gittik onla bi kontrollere bide sitenin bahcesinde 10 ar dkka gezdirdim cok uzun vadeli cikmadim ciksam pisman olurmuyum ki esim alissin cikalim diyo bende tamam bi deneyelim olmadi cikar geliriz dedim bide babalar günü geliyo napcaz hediye olaylarini ??? Forumda eslere anneler gününden kalma bi sinir var biliyorum ama bence gene herkez biseyler yapcak gibime geliyo kadinlar özenlidir erkeklere göre düsündüm ama ilk babalar günü o iyi bi sekilde kutladi beni benimde bisiler yapmam lazim paylasalim planlari yavastan
Bizimkide babaci esim bitanede kiz olsun bana asik olsun diyodu dedim gerek kalmadi oglan senci ':)
Hosgeldin canim bizdende gidenler oldu ama genede yetiyoruz birbirimize benimde oglum var 3. Ayin sonuna dogru bitti gaz sancilari
hosgeldin canim aramizaburdada gidenler olmus ama yinede aktif bulunanlarda ck..bencede birbirimize ihtiyacimiz var herkesin faceside yok mesala burasi daha ii benceee.. oglunun dogum günü bana yakinmis bende 29 subat dogumluyumm
bizde sükür gaz sorunu yok varsada kendi cikariyo..ins sizinkide gecerrr
hoşgeldin canım.bebişin hayırlı olsun.sabret az kaldı gazınız azalacak bitecek inşallah...
ben bisey yapmiycam hak etti cünkübi oglan dogurdum napim baba oldu bundan daha güzel hediye olmaz
Bence kiyafer suslemesi falan yapabilirsin badilerin ustune susler yazilarKizlar evde biseyler yapip katkida bulunayim hemde ugras olsundiyorum kizim uyuyunca sıkıliyorum bi fikri olan varmi acep
sağolun kızlar valla inşallah biter gaz sorunumuz bi an önce. bazen krizi tutuyor 3-4 saat ağlıyor ıkınıyor dayanamıyorum onu öyle görmeyenurse harveys denedim faydası olmadı. çörekotunun faydası oldu bu aralar onu kullanıyorum.yasakhayal 29 şubat doğumlu olmak bir ayrıcalıktır gidenler hakkında da benim de facem yok hem olsa da burası ayrı diye düşünüyorum ama neyse gidenler gitti kalan sağlar bizimdir
Anneler benim findigin saclaru dokuluyor malum avuclarinin icine doluyor bazen. bazen de agzinin kenarinda falan oluyor surekli temizliyorum cok dikkat ediyorum ama kakasinda sac teli falan goruyorum acaba yutuyor mu ya cok uzuluyorum ya yutuyorsa ve midesine bagiraaklarina falan zarar verirse diye
Kizlar avm ye gitmek istiyorum ama korkuyorum bebegimle nasil gitcegimi bilemiyorum disarda anlasabilirmiyiz ki oglumlabi kuaföre gittik onla bi kontrollere bide sitenin bahcesinde 10 ar dkka gezdirdim cok uzun vadeli cikmadim ciksam pisman olurmuyum ki esim alissin cikalim diyo bende tamam bi deneyelim olmadi cikar geliriz dedim bide babalar günü geliyo napcaz hediye olaylarini ??? Forumda eslere anneler gününden kalma bi sinir var biliyorum ama bence gene herkez biseyler yapcak gibime geliyo kadinlar özenlidir erkeklere göre düsündüm ama ilk babalar günü o iyi bi sekilde kutladi beni benimde bisiler yapmam lazim paylasalim planlari yavastan
oglusunda cok uyanik yerim onu kime nasil davranacagini iyi biliyoo
yaw bakalim benimde oglum var oglan cocuklari anneye düskün kis babaya derler dorumu görecezzzz
Acaba altini baglarken falan dökülüyodur belki bi sor dr a bence benimde saclarim bu ara cok dökülmeye basladi baktim altini alirken düstü heralde kendi sacimdi ama benimki kiyamam kasincak poposu dr a gitcem niye bukadar dökülüyo diyr
kislar icin ne güzel cicili bicili seyler varerkek bebeginki kisitli sari cicekli pantolan alsak yine olmaz onuda kis bebegi giyer ancak
Sanmiyorum canim kendi saci ve takip ettim hemen hemen her kakasinda oluyor
Ben de cok pimpirikliyim bu konuda ama alismamiz lazim canim o yuzden iki saatligine falan goturuyoruz ama gittigimiz yerlerde bebek odalari cok kotu dar falan o yuzden arabada emzirip altini degistiriyorum emzirme onlugum var bi de camlara battaniye seriyorum gayet rahat oluyor. Anneler gununde esim harika surprizler hazirlamis hatta daha guzelini planlamis ama hava muhalefetine takilmis plani tatilmis ama nasip o yuzden ben iyi hazirlanmaliyim
bende 39+0 da normal dogum yaptimm
Kizlar avm ye gitmek istiyorum ama korkuyorum bebegimle nasil gitcegimi bilemiyorum disarda anlasabilirmiyiz ki oglumlabi kuaföre gittik onla bi kontrollere bide sitenin bahcesinde 10 ar dkka gezdirdim cok uzun vadeli cikmadim ciksam pisman olurmuyum ki esim alissin cikalim diyo bende tamam bi deneyelim olmadi cikar geliriz dedim bide babalar günü geliyo napcaz hediye olaylarini ??? Forumda eslere anneler gününden kalma bi sinir var biliyorum ama bence gene herkez biseyler :2: yapcak gibime geliyo kadinlar özenlidir erkeklere göre düsündüm ama ilk babalar günü o iyi bi sekilde kutladi beni benimde bisiler yapmam lazim paylasalim planlari yavastan
Kizlar evde biseyler yapip katkida bulunayim hemde ugras olsundiyorum kizim uyuyunca sıkıliyorum bi fikri olan varmi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?