2014 Şubat Anneleri

evet canim 29 subatta dogmak ayricalik..ama iste kötü yani 4 yilda bir dogum günümün olmasi...aslinda bende 4 yilda biryeni yasima girmeliyimm
O da güzel :) oglumun beline hediyelik kurdele takiyim bari :)
he bu fikri tuttum öle yapacam ben
doru sayilir canim ismi p yerine b olacak sadece
doru demekki kislar daha ok babaci...yaw böle kumaya can kurban
Bence erkekler icin cok karizmatik kiyafetler var face de falan goruyorum
ölemi ben magazalarda cok öyle güzel seyler görmedimde hep kot tarzi yada esofman tipi seyler var
Çok şükür sağ salim atlattık :)

sükürrrler olsun rabbim tüm hamilelere hayirli dogumlar nasip etsin

Bizimkinin sagi solu belli olmuyo insallah sakin bi gününe denk getiririm ama cikarcam hem bende sıkıldım bide kilo veremedim hic biseyim gelmiyo alis veris lazim bakalim belki ciktigimda hediyesini alirim oda yanimizda olur ama sakli nasi alcaksam artik. Cikamayabilirim sonra ben sey dusündüm hediye kullandigi parfüm bitti onu alabilirim yada kendime esorfman takimi alicam onada alirim ne biliyim kullancagi bisey olsun o mesela bana buharli paspaslardan almis istiyodum ♡ o uyurken oglumu koycam yanina paketle birlikte o onu uyandirir zaten yatmayi sevmiyo agliyo :)) sabah plani bu sonrasi daha vakit var bakariz :))

Evet canım insan bunaliyor evde bir yerden baslamak çıkmak lazım :) Hediye fikrinde gayet hoş sabah uyandırma kısmı özellikle bir de üzerinde babayla ilgili yazı olan tulumlar varya öyle birşey giydirsen cok tatlı olur ben düşünüyorum öyle birşey giydirmeyi :) Benim de bebegimi bırakacağım kimse yok ya birlikte alırız ya da internetten alırım sürpriz olur belki bakalım daha zamanımız var :) Kilo konusunda cok dertliyim 23kilo aldim veremedim 12 kilosu hala duruyor ve iştahım çok açık çok fazla acikiyorum hamilelikten daha fena durum ben zor veririm bu kilolari Benimde kiyafetlerim olmuyor ama baktım baktım hiç birşey beğenip alamadım Rapor aldım dönemi kapattım okula gitmeyeceğim icin cok önemli değil bir umut belki buraz veririm kilo öyle yaparım alışveriş

Canım şimdiye kadar çooook çıkman lazımdı biz 1. Aydan itibaren sürekli çıkıyoru hatta dün 12 de çıktık akşam eve geldiğimizde saat dokuzdu park avm yemek derken eve anca girdik bişey olmaz korkma yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çık artık kuzum yaa hiiiiç bişeycik olmaz. Bizim bebişler aynı gün doğmuştu. Ben özellikle son bir haftadır gündüz sürekli çıkıyorum kızımla. Yürüyüş yapabileceğimiz çok güzel bir parkımız var, turlayıp duruyoruz. Hem dışarı çıkınca uykusu falan da çok güzel oluyor. Son 1 haftadır bizim kuzu yardımsız uyuyor. Sallamıyoruz, ağzına emzik, yüzünü de kapatınca 10 dk içinde gidiyor :)))
ben bisey yapmiycam hak etti cünkübi oglan dogurdum napim baba oldu bundan daha güzel hediye olmaz

Heee en güzel hediye işte :)))

Evet anacım benimki de aynı. Karnını doyurup mokunu temizleyen benim ama, cilveleri hep babaya yapıyor :)))

Ohh herkes gezmelerde tozmalarda:) biz de babamızın memleketine geldik bir kucaktan öbürüne oyunlar gülüşmeler.. Sevildiğini anladı bizimkinin de keyfine diyecek yok:) kalabalığı seviyor daha bir keyifli oluyor.alıştırmak lazım bol bol gezmeli ki o alışsın rahatlasın biz de bunalıma girmeyelim de mi:))

simdilik denilen doru gidiyo kislar babaci oglanlar anneci olacakmi bakalim...

bu aksam esim oglumuuzu uyaninca kucagina aldi susturmak ne mümkünsalliyo gezdiriyyo seviyo yok mizmizlandi agladi

galiba beni istiyo dedim aldim o saniye sustutabi babamiz biraz bozuldu bu cocuk beni sevmiyo galiba dedi..yok sacmalama ne dedim...

oh kiscenn yere konmaz artik kucaktan kucaga dolasirrr

ama dönüncede sen baya yorulursun anne al ssürekli beni kucagina diyecek kesin

Yarın doğum iznim bitiyor canım çok sıkkın :) bebeğim tam 3 aylık zaman çabuk geçiyor:)

Kızlar dün kefir mayalamıştım bugün içtim göğüslerim resmen şişti yaaaaa maharet kefirdemi yoksa başka neden mi bilmiyorum ama hergün kefir mayalamaya devam:)

Valka bende az bisey alcam biyere cikmak icin falan yoksa bu kiloya bisey alinmaz

Nerden buldun kefir mayasını canım ben de istiyorum ama nasıl bulabilirim bilmiyorum

Bu cocuk acikti diye uykusundan uyandirip emziren sonra uykusu kacan cocugu uyusun diye ayaginda sallayan kisiye anne denir

ayni ben. Bide benden gelsin. Anne ne demek! Bebeginin agzina soguk degmesin diye cay kasiginin arkasini dudagiyla isitip surubu oyle veren kimseye de anne denir

Uc gundur sayfa epeyce ilerlemis 3 gundur temizlik yapiyorum bahar temizligi Evde kocaman bitirebilene aşk olsun.neyseki kolayladim. Utu kaldi. Babamiz evdeydi 3 gündür. Firsattan istifade ettik. Bebekle cok zor oluyomus ya.bir gunde yaptigim isi 3 gunde anca bitirdim. Annecigimle babacigim temizlemisti en son gitmeden sizleri de merak ediyodum bu arada. Acaba ne yazdilar neler oldu diye ozledim ya

Nerden buldun kefir mayasını canım ben de istiyorum ama nasıl bulabilirim bilmiyorum

Arkadaşımdan almıştım cnm ama netten araştırırsan ordanda ücretsiz kefir gönderen gruplar var yada aktardan hepsinde olmuyor ama bir umut, yada üniversitelerin gıda bölümünden de bulabilirsin

Son düzenleme:

Herkez kosusturmaca :) is güc konusunu sorma insan hangi isi yapcagini sasiriyo birini bukdummu veriyom hemen ben dogru islere zor valla

Valka bende az bisey alcam biyere cikmak icin falan yoksa bu kiloya bisey alinmaz

1 gunlik emzirme 1, 5 saatlik yuruyuse bedelmis.bi taraftan da yedigimiz icin fifti fifti oluyo. Ekstra yuruyus iyi olabilir aslinda. Ibrahim saracogluna sormustu kilo vermek icin birisi. O da emziriyormus. Ben bu konuda bisey demek istemiyorum cunku zayiflarken yagda bulunan toksinlerde salinir ve bebege bu toksinler sutle gecer dedi. Bebeginize bu kotulugu yapmak istemem gibi seyler soyledi..zayiflama konusunda dikkat etmek lazim yinede bi arastir istersen

Ay bilmedigimiz ne kadar onemli bilgi var ya ben de fazla spor sutu acilastirir diye okumustum Allah.korusun miniklerimizi ben son bir haftadir falan cikolatayi.kestim o da kizim cok kusuyor diye.bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…