- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
evet canim 29 subatta dogmak ayricalik..sağolun kızlar valla inşallah biter gaz sorunumuz bi an önce. bazen krizi tutuyor 3-4 saat ağlıyor ıkınıyor dayanamıyorum onu öyle görmeyenurse harveys denedim faydası olmadı. çörekotunun faydası oldu bu aralar onu kullanıyorum.yasakhayal 29 şubat doğumlu olmak bir ayrıcalıktır gidenler hakkında da benim de facem yok hem olsa da burası ayrı diye düşünüyorum ama neyse gidenler gitti kalan sağlar bizimdir
he bu fikri tuttumO da güzel :) oglumun beline hediyelik kurdele takiyim bari :)
doru sayilir canim ismi p yerine b olacak sadeceBizimki sabah 4 te basliyodu ıkınıp aglamaya sapsimplex miydi neydi adi bi gaz damlamiz vardi iyi geldi arkadaslar damlanin adini tam yazin bilen varsa tam hatirlayamadim yanlislik olmasin ama yakinda gecer bence yemeklerine bol bol kimyon koy öyle ye bide dr demisti bana
doru demekki kislar daha ok babaci...Bence dogru kizim babaci ikimiz de ayni adama asigiz resmen o benim minik kumam onun kucaginda uyumaya bayiliyor ben de ayagimda salliyorum ya da gogsume yatiyor bi de ikimiz da yaninda olmaliyiz bi babasinda bi bende olmali ve karsidaki onunla konusmali yoksa agliyor
ölemi ben magazalarda cok öyle güzel seyler görmedimde hep kot tarzi yada esofman tipi seyler varBence erkekler icin cok karizmatik kiyafetler var face de falan goruyorum
Çok şükür sağ salim atlattık :)
Canım biz dun avmye gittik ikinci gidişi ilkinde bebek arabasinda uyudu genelde cok az uyandı dun uyanikti hep bir problem olmadi bizimle gezdi kuzum zaten genelde bebek mağazası gezdik büyüdü artık hosuna gitti çevresini görerek gezmek benimde anneler günüm güzel kutlandı eşim bu konularda çok iyidir hiç bir özel günü atlamaz ben pek beceremem şimdiden planlamak lazım :)
Bizimkinin sagi solu belli olmuyo insallah sakin bi gününe denk getiririm ama cikarcam hem bende sıkıldım bide kilo veremedim hic biseyim gelmiyo alis veris lazim bakalim belki ciktigimda hediyesini alirim oda yanimizda olur ama sakli nasi alcaksam artik. Cikamayabilirim sonra ben sey dusündüm hediye kullandigi parfüm bitti onu alabilirim yada kendime esorfman takimi alicam onada alirim ne biliyim kullancagi bisey olsun o mesela bana buharli paspaslardan almis istiyodum ♡ o uyurken oglumu koycam yanina paketle birlikte o onu uyandirir zaten yatmayi sevmiyo agliyo :)) sabah plani bu sonrasi daha vakit var bakariz :))
Kizlar avm ye gitmek istiyorum ama korkuyorum bebegimle nasil gitcegimi bilemiyorum disarda anlasabilirmiyiz ki oglumlabi kuaföre gittik onla bi kontrollere bide sitenin bahcesinde 10 ar dkka gezdirdim cok uzun vadeli cikmadim ciksam pisman olurmuyum ki esim alissin cikalim diyo bende tamam bi deneyelim olmadi cikar geliriz dedim bide babalar günü geliyo napcaz hediye olaylarini ??? Forumda eslere anneler gününden kalma bi sinir var biliyorum ama bence gene herkez biseyler yapcak gibime geliyo kadinlar özenlidir erkeklere göre düsündüm ama ilk babalar günü o iyi bi sekilde kutladi beni benimde bisiler yapmam lazim paylasalim planlari yavastan
Kizlar avm ye gitmek istiyorum ama korkuyorum bebegimle nasil gitcegimi bilemiyorum disarda anlasabilirmiyiz ki oglumlabi kuaföre gittik onla bi kontrollere bide sitenin bahcesinde 10 ar dkka gezdirdim cok uzun vadeli cikmadim ciksam pisman olurmuyum ki esim alissin cikalim diyo bende tamam bi deneyelim olmadi cikar geliriz dedim bide babalar günü geliyo napcaz hediye olaylarini ??? Forumda eslere anneler gününden kalma bi sinir var biliyorum ama bence gene herkez biseyler yapcak gibime geliyo kadinlar özenlidir erkeklere göre düsündüm ama ilk babalar günü o iyi bi sekilde kutladi beni benimde bisiler yapmam lazim paylasalim planlari yavastan
ben bisey yapmiycam hak etti cünkübi oglan dogurdum napim baba oldu bundan daha güzel hediye olmaz
Bence dogru kizim babaci ikimiz de ayni adama asigiz resmen o benim minik kumam onun kucaginda uyumaya bayiliyor ben de ayagimda salliyorum ya da gogsume yatiyor bi de ikimiz da yaninda olmaliyiz bi babasinda bi bende olmali ve karsidaki onunla konusmali yoksa agliyor
Çık artık kuzum yaa hiiiiç bişeycik olmaz. Bizim bebişler aynı gün doğmuştu. Ben özellikle son bir haftadır gündüz sürekli çıkıyorum kızımla. Yürüyüş yapabileceğimiz çok güzel bir parkımız var, turlayıp duruyoruz. Hem dışarı çıkınca uykusu falan da çok güzel oluyor. Son 1 haftadır bizim kuzu yardımsız uyuyor. Sallamıyoruz, ağzına emzik, yüzünü de kapatınca 10 dk içinde gidiyor :)))
Heee en güzel hediye işte :)))
Evet anacım benimki de aynı. Karnını doyurup mokunu temizleyen benim ama, cilveleri hep babaya yapıyor :)))
Ohh herkes gezmelerde tozmalarda:) biz de babamızın memleketine geldik bir kucaktan öbürüne oyunlar gülüşmeler.. Sevildiğini anladı bizimkinin de keyfine diyecek yok:) kalabalığı seviyor daha bir keyifli oluyor.alıştırmak lazım bol bol gezmeli ki o alışsın rahatlasın biz de bunalıma girmeyelim de mi:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım insan bunaliyor evde bir yerden baslamak çıkmak lazım :) Hediye fikrinde gayet hoş sabah uyandırma kısmı özellikle bir de üzerinde babayla ilgili yazı olan tulumlar varya öyle birşey giydirsen cok tatlı olur ben düşünüyorum öyle birşey giydirmeyi :) Benim de bebegimi bırakacağım kimse yok ya birlikte alırız ya da internetten alırım sürpriz olur belki bakalım daha zamanımız var :) Kilo konusunda cok dertliyim 23kilo aldim veremedim 12 kilosu hala duruyor ve iştahım çok açık çok fazla acikiyorum hamilelikten daha fena durum ben zor veririm bu kilolariBenimde kiyafetlerim olmuyor ama baktım baktım hiç birşey beğenip alamadım Rapor aldım dönemi kapattım okula gitmeyeceğim icin cok önemli değil bir umut belki buraz veririm kilo öyle yaparım alışveriş
Kızlar dün kefir mayalamıştım bugün içtim göğüslerim resmen şişti yaaaaa maharet kefirdemi yoksa başka neden mi bilmiyorum ama hergün kefir mayalamaya devam:)
Bu cocuk acikti diye uykusundan uyandirip emziren sonra uykusu kacan cocugu uyusun diye ayaginda sallayan kisiye anne denir
Nerden buldun kefir mayasını canım ben de istiyorum ama nasıl bulabilirim bilmiyorum
Uc gundur sayfa epeyce ilerlemis3 gundur temizlik yapiyorum bahar temizligi Evde kocaman bitirebilene aşk olsun.neyseki kolayladim. Utu kaldi. Babamiz evdeydi 3 gündür. Firsattan istifade ettik. Bebekle cok zor oluyomus ya.bir gunde yaptigim isi 3 gunde anca bitirdim. Annecigimle babacigim temizlemisti en son gitmeden sizleri de merak ediyodum bu arada. Acaba ne yazdilar neler oldu diye ozledim ya
Valka bende az bisey alcam biyere cikmak icin falan yoksa bu kiloya bisey alinmaz
Ay bilmedigimiz ne kadar onemli bilgi var ya ben de fazla spor sutu acilastirir diye okumustum Allah.korusun miniklerimizi ben son bir haftadir falan cikolatayi.kestim o da kizim cok kusuyor diye.bakalim ne olacak1 gunlik emzirme 1, 5 saatlik yuruyuse bedelmis.bi taraftan da yedigimiz icin fifti fifti oluyo. Ekstra yuruyus iyi olabilir aslinda. Ibrahim saracogluna sormustu kilo vermek icin birisi. O da emziriyormus. Ben bu konuda bisey demek istemiyorum cunku zayiflarken yagda bulunan toksinlerde salinir ve bebege bu toksinler sutle gecer dedi. Bebeginize bu kotulugu yapmak istemem gibi seyler soyledi..zayiflama konusunda dikkat etmek lazim yinede bi arastir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?