2014 Şubat Anneleri

Kizlar ben 19 martta normal dogum yaptim bebegimi duzenli emziriyorum kilo alimi da guzel 2 ayda 2 bucuk kilo aldi ama ben 60. Gunumde adet gordum sizde de boyle olan var mi?

Bebislerinizin oyuncaklarini neyle siliyosunuz kizlar. Camasirlarini dalin granur sabun matikle yikiyorum.oyuncaklarinida onunla mi silsem acaba

Merhaba kızım doğduğundan beri bir öğünde tek memeyi emiyor, diğerine kesinlikle geçmiyor ve bazen 1 bazen 2 saat sonra diğerini meiyor şuan 3 aylık.siz nasıl emziriyorsunuz?

Merhaba arkadaslar
Kizim 21 subatta dogdu yarin tam 3 aylik olucaz bugun sagliik ocagina gpturup tarttirdim 5800 olmus gecen ay 5200du ayni tartida fazla diil ama normal cunku artik fazla almayacaklar.61 cm olmus 50 cm dogmustu.yarin da rota asimiz var.sizce nasil sizlerde durumlar nasil?

Merhaba kızım doğduğundan beri bir öğünde tek memeyi emiyor, diğerine kesinlikle geçmiyor ve bazen 1 bazen 2 saat sonra diğerini meiyor şuan 3 aylık.siz nasıl emziriyorsunuz?
Valla ben hep tek tek emdiriyorum ama sitayla da diil.emzirecegim zaman bakiyorum hangisi daha sis ise onu emdiriyorum ama hep ayni memeye d3nk gelmesin diye dikkat edoyorum ama ayni anda iki memehi hic vermedim gerek olmadi ne biliyim

kızlar dün zor bi gün geçirdim hep kucak bi naz bi niyaz.sebebini de anlamadım ki.:44:bebek işte..bugün daha iyiyiz şükür bakalım.kızıma banyo yaptırdım pambukk gibi oldu :125: mislerr gibii koktu uyuyo şimdiibizim uyku düzenimiz değişiyo galiba gece birde yatıp sabah en erken dokuzda uyanan bıdık akşam on buçuk gibi uyudu sabah altı buçukta gözler fıldır fıldır..:111:tabi arada kalkıp emiyo.:109:

Bebislerinizin oyuncaklarini neyle siliyosunuz kizlar. Camasirlarini dalin granur sabun matikle yikiyorum.oyuncaklarinida onunla mi silsem acaba

ben araştırmıştım sert plastikleri bulaşık makinesinde yıkayabiliyormuşuz bez oyuncakları da çamaşır makinesinde bizim bi oyun yatağımız var şimdilik bi de çıngıraklarımız zaten henüzpek tutuamıyor ama çıngırakları bulaşık makinesine amayı düşünüyorum deneyince paylaşırım sonucu pelularımız var ki bayılıyor onlara görünce gülüyor ses çıkarıyor ağlıyorsa susuyor deli oluyor peluşlara ama zararlıymış vermiyorum tüyünü falan yutar diye kendim tutuyorum oynadıktan sonra da elini yüzünü siliyorum bi de şöyle duydum peluşları buzdolabında bekletiyorlarmış mikrobu kırılsın diye araştırmak lazım

Valla ben hep tek tek emdiriyorum ama sitayla da diil.emzirecegim zaman bakiyorum hangisi daha sis ise onu emdiriyorum ama hep ayni memeye d3nk gelmesin diye dikkat edoyorum ama ayni anda iki memehi hic vermedim gerek olmadi ne biliyim

bende senin gibi yapıyom hangisi şişse onu veriyom.genelde tek yetiyo şükür ama bazen ikisini veriyom sonra da kusuyo tontikim

Canım ne güzel demekki sütün bol tek göğüsle doğuyor benim bıcırığımda tek memeyle doğuyor bitirdiğinde bile çok şükür hala süt geliyor bende çok sık sağıp dolaba atıyorum buzlukta en az 50 poşet süt var en az 100 ml

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım uzmanlar bebişlerin mikroplara da alışması gerektiğini söylüyolar genelde bildiğim kadar.bi çok kişiye ters gelebilir belki ama ben aynı düşüncedeyim.ablam çocuklarını böyle büyütüyo maşallah çok nadir hasta olurlar.tabi herşeyin bi kararı var..

bizde 3 aylik olmaya iki gün kala doktorda tartildiginda 5610 geldi..bi ay önce 5050 gr di..dogum kilosu 3300 dü...boyu dogdugunda 52 simdi ise 3 aylik olduk 62 cm...rota asimizinda ikinci dozunu bi hafta önce aldik

Himm anladim. Deterjanda problem ama. Bizim bulasik makinesinde kullandigimiz deterjanlar bebek icin saglikli degil. Camasirlari icin dogal granur sabun var matik. Onunla makinede yikiyorum ben. Peluslarida camasirlariyla atiyorum ancak cingiraklari hangi deterjanla yikayip silecegimi bilemedim. Agzina sokuyor cunku

Kizlar ben 19 martta normal dogum yaptim bebegimi duzenli emziriyorum kilo alimi da guzel 2 ayda 2 bucuk kilo aldi ama ben 60. Gunumde adet gordum sizde de boyle olan var mi?

bebegim 3 aylik oldu düzenli anne sütü aliyo halen hic regl olmadim ben

kalça sonuçlarımız bu sefer iyi çıktı anneler çok şükür alet kulanmamıa gerek kalmadı çok mutluyummmm
Ay hadi gozun aydin cok sukur aman cocuklarimiza birsey olmasin ya...
bizde 3 aylik olmaya iki gün kala doktorda tartildiginda 5610 geldi..bi ay önce 5050 gr di..dogum kilosu 3300 dü...boyu dogdugunda 52 simdi ise 3 aylik olduk 62 cm...rota asimizinda ikinci dozunu bi hafta önce aldik

Masallah kuzucuklarabu arada rota asisi nasil bir sey kac doz nasil vuruluyor?

Kizlar birsey sorucam
Ben sutumu sagmiyorum stoklamiyorum.sagip stoklayanlar var ama 3 ay omru o 3 ayda nasil degerlendireceksiniz?hani sut birden kesilirse diye mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…