Ben dogumdan sonra 12.haftada ilk kez regl oldum.Kizlar ben 19 martta normal dogum yaptim bebegimi duzenli emziriyorum kilo alimi da guzel 2 ayda 2 bucuk kilo aldi ama ben 60. Gunumde adet gordum sizde de boyle olan var mi?
Valla ben hep tek tek emdiriyorum ama sitayla da diil.emzirecegim zaman bakiyorum hangisi daha sis ise onu emdiriyorum ama hep ayni memeye d3nk gelmesin diye dikkat edoyorum ama ayni anda iki memehi hic vermedim gerek olmadi ne biliyimMerhaba kızım doğduğundan beri bir öğünde tek memeyi emiyor, diğerine kesinlikle geçmiyor ve bazen 1 bazen 2 saat sonra diğerini meiyor şuan 3 aylık.siz nasıl emziriyorsunuz?
Bebislerinizin oyuncaklarini neyle siliyosunuz kizlar. Camasirlarini dalin granur sabun matikle yikiyorum.oyuncaklarinida onunla mi silsem acaba
Valla ben hep tek tek emdiriyorum ama sitayla da diil.emzirecegim zaman bakiyorum hangisi daha sis ise onu emdiriyorum ama hep ayni memeye d3nk gelmesin diye dikkat edoyorum ama ayni anda iki memehi hic vermedim gerek olmadi ne biliyim
kalça sonuçlarımız bu sefer iyi çıktı anneler çok şükür alet kulanmamıa gerek kalmadı çok mutluyummmm
kalça sonuçlarımız bu sefer iyi çıktı anneler çok şükür alet kulanmamıa gerek kalmadı çok mutluyummmm
Merhaba kızım doğduğundan beri bir öğünde tek memeyi emiyor, diğerine kesinlikle geçmiyor ve bazen 1 bazen 2 saat sonra diğerini meiyor şuan 3 aylık.siz nasıl emziriyorsunuz?
Bebislerinizin oyuncaklarini neyle siliyosunuz kizlar. Camasirlarini dalin granur sabun matikle yikiyorum.oyuncaklarinida onunla mi silsem acaba
Merhaba arkadaslar
Kizim 21 subatta dogdu yarin tam 3 aylik olucaz bugun sagliik ocagina gpturup tarttirdim 5800 olmus gecen ay 5200du ayni tartida fazla diil ama normal cunku artik fazla almayacaklar.61 cm olmus 50 cm dogmustu.yarin da rota asimiz var.sizce nasil sizlerde durumlar nasil?
Himm anladim. Deterjanda problem ama. Bizim bulasik makinesinde kullandigimiz deterjanlar bebek icin saglikli degil. Camasirlari icin dogal granur sabun var matik. Onunla makinede yikiyorum ben. Peluslarida camasirlariyla atiyorum ancak cingiraklari hangi deterjanla yikayip silecegimi bilemedim. Agzina sokuyor cunkuben araştırmıştım sert plastikleri bulaşık makinesinde yıkayabiliyormuşuz bez oyuncakları da çamaşır makinesinde bizim bi oyun yatağımız var şimdilik bi de çıngıraklarımız zaten henüzpek tutuamıyor ama çıngırakları bulaşık makinesine amayı düşünüyorum deneyince paylaşırım sonucupelularımız var ki bayılıyor onlara görünce gülüyor ses çıkarıyor ağlıyorsa susuyor deli oluyor peluşlara ama zararlıymış vermiyorum tüyünü falan yutar diye kendim tutuyorum oynadıktan sonra da elini yüzünü siliyorum bi de şöyle duydum peluşları buzdolabında bekletiyorlarmış mikrobu kırılsın diye araştırmak lazım
Kizlar ben 19 martta normal dogum yaptim bebegimi duzenli emziriyorum kilo alimi da guzel 2 ayda 2 bucuk kilo aldi ama ben 60. Gunumde adet gordum sizde de boyle olan var mi?
Ay hadi gozun aydin cok sukur aman cocuklarimiza birsey olmasin ya...kalça sonuçlarımız bu sefer iyi çıktı anneler çok şükür alet kulanmamıa gerek kalmadı çok mutluyummmm
bizde 3 aylik olmaya iki gün kala doktorda tartildiginda 5610 geldi..bi ay önce 5050 gr di..dogum kilosu 3300 dü...boyu dogdugunda 52 simdi ise 3 aylik olduk 62 cm...rota asimizinda ikinci dozunu bi hafta önce aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?