2014 Şubat Anneleri

Hadi gözün aydın canım çok sevindim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy canım çok sevindim ne güzel maşallahh:119::119::119::119::119:

O zaman gozunaydin olsun. Saglikli gunler bebisinle olsun

Ay hadi gozun aydin cok sukur aman cocuklarimiza birsey olmasin ya...

Masallah kuzucuklarabu arada rota asisi nasil bir sey kac doz nasil vuruluyor?

teşekkür ederizzz

Bebislerinizin oyuncaklarini neyle siliyosunuz kizlar. Camasirlarini dalin granur sabun matikle yikiyorum.oyuncaklarinida onunla mi silsem acaba
oyun halisindan baska oyuncaki yok onlarda asili ilerde olursada biberonlarin iyikadigim bebekelr icin bulasik sabunu var onla yikarim herhaldeama herzamanda olmaz bence dikkat etmedigimizde olabilir biraz mikroplarada alisip bagisikligi güclenmeli bence
kiscem bebekelr gün gün degisiyo günü gününü tutmuyokii dün oglum acayip istahli ydi bugün yine zor emiyo bazen hemen uyuyo bazen zor
kalça sonuçlarımız bu sefer iyi çıktı anneler çok şükür alet kulanmamıa gerek kalmadı çok mutluyummmm
gözünaydinnnn
aynen bende bu görüsteyimmmesala elini sürekli emiyo yaliyo günde bi defa yikiyorum baska yikamiyorumm cünkü eninde sonunda tanisacaklar mikropla ne kadar sakinabilirizki..kresede gidecekler orda neler yapacakalar allah bilir..bence cok takmamak lasimm

Ay hadi gozun aydin cok sukur aman cocuklarimiza birsey olmasin ya...

Masallah kuzucuklarabu arada rota asisi nasil bir sey kac doz nasil vuruluyor?

canim bizimki agizdan verildi doktor sekerli bisey dedi gercekten öyleydi galiba doktor oglumun agzina ucu olmayan siringa ile verdi zevkle yuuttu..öyle kusma ne olmadi bizde biz iki dozuda alduk bitirdik bu asiyi..cok yan etkisi olmadi ne ates ishal kusma olmadi....ins sizdede olmaz...

Kizlar birsey sorucam
Ben sutumu sagmiyorum stoklamiyorum.sagip stoklayanlar var ama 3 ay omru o 3 ayda nasil degerlendireceksiniz?hani sut birden kesilirse diye mi ?

canim bolsa sütün kesin sag ihtiyacimiz olabilr ilerde ben baya bi stokladim 50 poset kadar ama artik stoklayamiyorum ancak günlük ogluma yetiyo...eger diffrinizde -18 derece varsa 6 ay saklaniyo..ben oraya koydum hep...ama illada 6 ay saklamiycam bazen ilk attigim tarihli sütleri cikarip ogluma veriyorum o günkü sagdigim sütü tekrar atiyorumm

Dun memleketten evimize donduk oglumla 2. Uzun yolculugumuzdu tam anlamiyla cildirdi hoplata ziplata aglaya aglaya 6 saatlik yolu 8 saatte geldik tamam bizi bile yolculuklar yoruyo ama ne zaman normale donucek cocukla hayat :/ o agladikca benim icim parcalandi gazi vardi buyuk ihtimalle kivrandi durdu bi daha uzun sure bi yere gitmeyi dsunmuyorum yavrum helak oldu aglamaktan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben zaten emziriyorum diye bu kilodayim onun emmesi daha önemli yoksa iradeliyimdir cok kilo tutmam vücutta sadece extra seyler yemiyorum

Merhaba kızım doğduğundan beri bir öğünde tek memeyi emiyor, diğerine kesinlikle geçmiyor ve bazen 1 bazen 2 saat sonra diğerini meiyor şuan 3 aylık.siz nasıl emziriyorsunuz?

Benim 2-3 saat arayla tek seferde ikisini de emiyo cnm

kalça sonuçlarımız bu sefer iyi çıktı anneler çok şükür alet kulanmamıa gerek kalmadı çok mutluyummmm

Gozunaydin canım :) Benim oğlum hasta olmuştu ultrason randevusuna götüremedik bugün yeni cektirdik 19subat doğumlu gec kaldık cektirmekte inş bir sorun olmaz saat 3 buçukta doktor randevumuz rota aşısi da bugün boyu kilosu kac oldu bakalım merak ediyorum bende

Ben rota asisi vurdurmadim. Gerekli bisey mi. Vurdurmasak ?

Bizim doktor tavsiye etti 3. Ve 5. Ayda vurulacak rotarix bebeklerde ishale sebep olan bi virusmus ona karsi koruyucuymus bu asi yaptirmak mecburi degil 140 tl imis asi

Elini ben hic yikamiyorum. Mikroplara alissin oyle cok asiri hiyenik olmayi dusunmuyorum. Aldigimiz oyuncaklar yeni. Allah bilir hangi ellerden gecti malum herkes temizligi bilmiyor. Yeni aldigim herseyi mutlaka yikarim yada siler oyle kullanirim..

Arkadasim bi mail gondermisti cok etkilenmistim ondan beri daha hassas oluyorum yeni seylere. Kadinin biri ust ic camasiri almis. Yikamadan giymis. Sonra meme ucunda degisik bi yara olusmus. Fotograflari vardi icim gitti bole ucunda kurtcuklar gibi olmus.. ckk kotuydu. Ilk bi silerim yikarim ondan sonra evdeki mikroplar onemli degil.
Bide bebe tekstilinde calusan bi kiz forumda yazmis. Bigun usta mi cavus mu neyse iste gelmis bebe kiyafetlerinden birini yerden alip burnunu silmis. Cok igrenc demi.
Herkesin tuvalet aliskanligi yok ellerini sabunla yikiyo mu bu oyuncaklari diken yapan kisilerin yada ambalajlayan.kac kisi dokunuyo oyuncaklara...
Cok uzattim galiba ama mikroplara alissinda bu kadar da degil bence.

Canım zorunlu değil ama bizim doktorumuz önerdi iyi olur imkanınız varsa yaptırın dedi dun 3ay doldu 19subat doğumlu bugün ilk dozunu yapılacak zaten ağızdan verilecek 3 buçukta randevumuz

gereli oduguna inanda var olmadiginadabende yaptirdim..almanyada asilar listesinde ilk sirada yani bize birakilmiyo yaptirip yaptirilmamasi ama türkiyede galiba asialr listesinde yokmus isteyen yaptiriyo bebegineishalden falan koruyo belli bi yasa kadarr..yaptirmayip pisman olanda var cocugu ishale yakalanip hastanede zor günler geciriyomus bebekler...:26:ama zararli diyende var bi asiya..yaw bu asi isi biraz karisikkk doktoruna bi sor o ne diyecek bakalimm

Canım zorunlu değil ama bizim doktorumuz önerdi iyi olur imkanınız varsa yaptırın dedi dun 3ay doldu 19subat doğumlu bugün ilk dozunu yapılacak zaten ağızdan verilecek 3 buçukta randevumuz

Cumartesi bizde gidicez soruyum doktora. Soylemisti bize simdi hatirladim. Rotavirus asisi var dusunun bi dahaki geldiginizde goruselim demisti. Biz unuttuk doktorda unuttu heralde

elerini mecbur bi kere yikiyorum ip gibi pamuk gibi seyler birikiyo el aralarina cünkü..doru sen evde dikat edersin ama krese ne gittiginde tüm cocuklar tuvalete gidip belki ellerini yikamadan yine oyuncaklara dokunacak agzina götürecek bence bu konudada fazla hijyenik olmamak lasim..böyle seyleri düsünürsek insan kafayi yer bebegini cocugunu bi yerede göndermez...bazen bakiyorumda cok sakinilan bebek ve cocuklar cabuk hastalaniliyo ama sakinilmayan cocuklar oynuyo yerlerde sürünüyo masallahlari var

Cumartesi bizde gidicez soruyum doktora. Soylemisti bize simdi hatirladim. Rotavirus asisi var dusunun bi dahaki geldiginizde goruselim demisti. Biz unuttuk doktorda unuttu heralde

En iyisi doktora sormak canım farklı görüşte olanlar var inşallah doğrusunu yapmışızdir :)

Bugün kızımı kangurusuna bindirip markete gittim bişeyler aldım toplasan 45 dakka sürmüştur millet mal ya yok çocuğu boğacan yok bunlar zararlı içime kurt düşürdüler sordum doktora bel baş destekli olsun 3 saati geçmesin kısa süreli kullan dedi bende kısa mesafelere kullanıyorum çokta
Rahat hatta yürürken kızım agucuk mugucuk diye sesler çıkardı sağa sola
Baktı öyle durdu Güzelce rahatsız olsa ağlamaz mı chicconun kangurusunu aldık vlla

Sagol cnm insallah bi sikinti olmaz...
Aynen aslinda haklisin cnm...
Canim ben zaten emziriyorum diye bu kilodayim onun emmesi daha önemli yoksa iradeliyimdir cok kilo tutmam vücutta sadece extra seyler yemiyorum
Ya emziriyoruz cnm evet ama dikkat etmek lazim ben diyet yapiyorum.yine besinli seyler yiyorum ama diyet yaparak yiyorum😯
Zorunlu bir asi degil istersen yaptirirsin zehirli ishal icin bizim ulkemizde cok gorulmuyomus ama yine de yaptirabilirsin dedi doktor 140 tl imis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…