2014 Şubat Anneleri

Canım zorunlu değil ama bizim doktorumuz önerdi iyi olur imkanınız varsa yaptırın dedi dun 3ay doldu 19subat doğumlu bugün ilk dozunu yapılacak zaten ağızdan verilecek 3 buçukta randevumuz

alla alla bizede 3 ay olmadan yapilacak dendi.:44:.ilk dozu tam iki aylikken aldi ikinci dozu tam 3 aylik oldugumuzda aldii

alla alla bizede 3 ay olmadan yapilacak dendi.:44:.ilk dozu tam iki aylikken aldi ikinci dozu tam 3 aylik oldugumuzda aldii

Bize ilk doz üç aylıkken ikinci doz beş aylıkken dedi doktor benim de kafam karıştı şimdi hangisi doğru acaba:26: Belki iki türlü de oluyordur ben sorayım gidince

sütünü sağan anneler bende birkaç tane sağdım. sağdıkça arttı, çok mutluyum o yüzden ama bir taraftan da düşünüyorum yazın ailemizin yanına gideceğiz. 28 saatlik yol. sağdığım sütleri kendimle götüremem, sıcakta bozulur.nasıl götüreceğimi de bilemiyorum, sizce ne yapmalıyım?:18::18::18:

Millet herseye bakar yorumlar bosver :) eskiden insanlar kusaklarla sirtlarinda tasiyolardi bebeklerini. Ben atalarimin yaptigi seylerin dogru olduguna inananlardanim. ( tabii mantik cercevesinde)
Kangurunun ortasi cok genis degilse sorun olmaz bence. Bide bebeginin bacaklarini dogru konumlandirman gerekiyo

Kızlar oğlum günde 1kez kakasını yaparken 3 gündür yapmıyor.gazını çıkarıyor ama çok kokulu yaptı zannediyorum yok.ne yapsam acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rotavirune bakarken pnömokok diye bi asiya rastladim zaturre menenjit gibi hastaliklardan koruyomus. Bu ne zaman bilen var mi. Buda mi ozel

Bende cok istiyodum kullanmak ne rahattir dr a sordum 3 aydan sonra kisa süreli kullanabilirsin ama ben tercih etmedim oglumda deyince almadim

Millet mal ya lafına cok guldum ya

Ben de doktoruma sordum aynen dediğiniz gibi kısa mesafelerde bir yere gidip gelirken kullanırsan olur dedi ben de kullanmayı çok istiyorum ama vertigom var kafam fır fır dönüyor. O yüzden cesaretin yok. Eşim için baktık galiba koca göbekli babalar kullanamıyor kanguruyu

Son düzenleme:

canım sana tavsiyem NUK emzik ve biberon temizleyici sıvı var.tamamen bitkisel.ben biberonlarını emziğini onunla temizliyorum.memnunum.oyuncaklar da onunla temizlenebilir diye düşünüyorum.zira makine deterjanları kimyasallarla dolu ne kadar durulansa da makinenin tam olarak yok ettiğini düşünmüyorum.sonuçta ağızlarına alıyolar ellerini ağızlarına götürüyolar oynarken.yine de tercih sizin tabiki.

zaten dışadönük pozisyondaydı önü açıktı boğulma gibi bişey söz konusu değil 4. Ayımızdayız bacaklarını da kangurudan geçiriyorum Güzelce gayet rahat duruyo içinde de kaybolmadı kızım 6515 kilo tombalak aynen bide o kadar insan kullanıyor şikayet eden görmedim almadan önce araştırdım yorumları hep okudum da aldım

Bende cok istiyodum kullanmak ne rahattir dr a sordum 3 aydan sonra kisa süreli kullanabilirsin ama ben tercih etmedim oglumda deyince almadim
benim doktorda kullan ama uzun sure kalmasın dedi ben sadece markete eczaneye giderken kullancam tek başına bebek arabasıyla alışveriş etmek çok zor heryere girmiyo ki araba

:)) napiyim deli ettiler beni bende teyzeye bağırdım teyze insan hiç çocuğunu boğar mı sen merak etme o benim canımın yarısı senin değil dedim

Bende tek memeyle doyuyor diye düşünüyordum ama kilosu çok az 3400 kg doğdu kızım,şuan 3aylık 5700 kg
Bu nedenle de endişeliyimm:18::18: emzirmeyi bırakmayı bile düşünüyorum.belki biberonlar daha çok içer diyorum
Yanlışmı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

Teyzeler komedi ya. Gülüp geçeceksin zaten yoksa işimiz çok zor. Ama boğmak ne ya? Tövbe tövnee

Kızım emdikten sonra sağıyorum bazen 30 bazen 50 cc çıkıyor dolaba 3 poşet attım 100 ml lik
Siz saydığınızda nekadar çıkıyor

Teyzeler komedi ya. Gülüp geçeceksin zaten yoksa işimiz çok zor. Ama boğmak ne ya? Tövbe tövnee

Arıza tip çok ya :)) ama insan ister istemez takıyor kafaya aslında takmamak lazım öyle işte bugun beni dellendirdiler bakalım yarın nolcak kanguruyla gezerken cinnet geçiren anne teyzelere saldırdı diye bir haber duyarsanız o kesin benimir kızlar )

Bize ilk doz üç aylıkken ikinci doz beş aylıkken dedi doktor benim de kafam karıştı şimdi hangisi doğru acaba:26: Belki iki türlü de oluyordur ben sorayım gidince

Ben onu sordum doktora 2. Ayda cok asi var diye 3. Ve 5. Ayda yapiyorum ben dedi 2 aylikken de oluyomus yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sordum canım 1 yasina kadar yapılabilir 2 aylık yapilsa da olur dedi ikinci ay başka aşılar var üst üste gelmesin diye 3 aylıkken ve 5 aylıkken tercih ediyormus

Canım benim oğlum da 19subat dogumlu bugün kontrol vardı cok sukur boyu kilosu iyi 6550gr 65cm boy maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…