- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Canım zorunlu değil ama bizim doktorumuz önerdi iyi olur imkanınız varsa yaptırın dedi dun 3ay doldu 19subat doğumlu bugün ilk dozunu yapılacak zaten ağızdan verilecek 3 buçukta randevumuz
kalça sonuçlarımız bu sefer iyi çıktı anneler çok şükür alet kulanmamıa gerek kalmadı çok mutluyummmm
Valka bende az bisey alcam biyere cikmak icin falan yoksa bu kiloya bisey alinmaz
alla alla bizede 3 ay olmadan yapilacak dendi.:44:.ilk dozu tam iki aylikken aldi ikinci dozu tam 3 aylik oldugumuzda aldii
Bugün kızımı kangurusuna bindirip markete gittim bişeyler aldım toplasan 45 dakka sürmüştur millet mal ya yok çocuğu boğacan yok bunlar zararlı içime kurt düşürdüler sordum doktora bel baş destekli olsun 3 saati geçmesin kısa süreli kullan dedi bende kısa mesafelere kullanıyorum çokta
Rahat hatta yürürken kızım agucuk mugucuk diye sesler çıkardı sağa sola
Baktı öyle durdu Güzelce rahatsız olsa ağlamaz mı chicconun kangurusunu aldık vlla
Bugün kızımı kangurusuna bindirip markete gittim bişeyler aldım toplasan 45 dakka sürmüştur millet mal ya yok çocuğu boğacan yok bunlar zararlı içime kurt düşürdüler sordum doktora bel baş destekli olsun 3 saati geçmesin kısa süreli kullan dedi bende kısa mesafelere kullanıyorum çokta
Baktı öyle durdu Güzelce rahatsız olsa ağlamaz mı chicconun kangurusunu aldık vlla
ben araştırmıştım sert plastikleri bulaşık makinesinde yıkayabiliyormuşuz bez oyuncakları da çamaşır makinesinde bizim bi oyun yatağımız var şimdilik bi de çıngıraklarımız zaten henüzpek tutuamıyor ama çıngırakları bulaşık makinesine amayı düşünüyorum deneyince paylaşırım sonucupelularımız var ki bayılıyor onlara görünce gülüyor ses çıkarıyor ağlıyorsa susuyor deli oluyor peluşlara ama zararlıymış vermiyorum tüyünü falan yutar diye kendim tutuyorum oynadıktan sonra da elini yüzünü siliyorum bi de şöyle duydum peluşları buzdolabında bekletiyorlarmış mikrobu kırılsın diye araştırmak lazım
zaten dışadönük pozisyondaydı önü açıktı boğulma gibi bişey söz konusu değil 4. Ayımızdayız bacaklarını da kangurudan geçiriyorum Güzelce gayet rahat duruyo içinde de kaybolmadı kızım 6515 kilo tombalak aynen bide o kadar insan kullanıyor şikayet eden görmedim almadan önce araştırdım yorumları hep okudum da aldımMillet herseye bakar yorumlar bosver :) eskiden insanlar kusaklarla sirtlarinda tasiyolardi bebeklerini. Ben atalarimin yaptigi seylerin dogru olduguna inananlardanim. ( tabii mantik cercevesinde)
Kangurunun ortasi cok genis degilse sorun olmaz bence. Bide bebeginin bacaklarini dogru konumlandirman gerekiyo
benim doktorda kullan ama uzun sure kalmasın dedi ben sadece markete eczaneye giderken kullancam tek başına bebek arabasıyla alışveriş etmek çok zor heryere girmiyo ki arabaBende cok istiyodum kullanmak ne rahattir dr a sordum 3 aydan sonra kisa süreli kullanabilirsin ama ben tercih etmedim oglumda deyince almadim
:)) napiyim deli ettiler beni bende teyzeye bağırdım teyze insan hiç çocuğunu boğar mı sen merak etme o benim canımın yarısı senin değil dedimMillet mal ya lafına cok guldum ya
Ben de doktoruma sordum aynen dediğiniz gibi kısa mesafelerde bir yere gidip gelirken kullanırsan olur dedi ben de kullanmayı çok istiyorum ama vertigom var kafam fır fır dönüyor. O yüzden cesaretin yok. Eşim için baktık galiba koca göbekli babalar kullanamıyor kanguruyu
Canım ne güzel demekki sütün bol tek göğüsle doğuyor benim bıcırığımda tek memeyle doğuyor bitirdiğinde bile çok şükür hala süt geliyor bende çok sık sağıp dolaba atıyorum buzlukta en az 50 poşet süt var en az 100 ml
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zaten dışadönük pozisyondaydı önü açıktı boğulma gibi bişey söz konusu değil 4. Ayımızdayız bacaklarını da kangurudan geçiriyorum Güzelce gayet rahat duruyo içinde de kaybolmadı kızım 6515 kilo tombalak aynen bide o kadar insan kullanıyor şikayet eden görmedim almadan önce araştırdım yorumları hep okudum da aldım
benim doktorda kullan ama uzun sure kalmasın dedi ben sadece markete eczaneye giderken kullancam tek başına bebek arabasıyla alışveriş etmek çok zor heryere girmiyo ki araba
:)) napiyim deli ettiler beni bende teyzeye bağırdım teyze insan hiç çocuğunu boğar mı sen merak etme o benim canımın yarısı senin değil dedim
Canım ne güzel demekki sütün bol tek göğüsle doğuyor benim bıcırığımda tek memeyle doğuyor bitirdiğinde bile çok şükür hala süt geliyor bende çok sık sağıp dolaba atıyorum buzlukta en az 50 poşet süt var en az 100 ml
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teyzeler komedi ya. Gülüp geçeceksin zaten yoksa işimiz çok zor. Ama boğmak ne ya? Tövbe tövnee
oh kiscenn yere konmaz artik kucaktan kucaga dolasirrr
ama dönüncede sen baya yorulursun anne al ssürekli beni kucagina diyecek kesin
Bize ilk doz üç aylıkken ikinci doz beş aylıkken dedi doktor benim de kafam karıştı şimdi hangisi doğru acaba:26: Belki iki türlü de oluyordur ben sorayım gidince
alla alla bizede 3 ay olmadan yapilacak dendi.:44:.ilk dozu tam iki aylikken aldi ikinci dozu tam 3 aylik oldugumuzda aldii
Merhaba arkadaslar
Kizim 21 subatta dogdu yarin tam 3 aylik olucaz bugun sagliik ocagina gpturup tarttirdim 5800 olmus gecen ay 5200du ayni tartida fazla diil ama normal cunku artik fazla almayacaklar.61 cm olmus 50 cm dogmustu.yarin da rota asimiz var.sizce nasil sizlerde durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?