Ben onu sordum doktora 2. Ayda cok asi var diye 3. Ve 5. Ayda yapiyorum ben dedi 2 aylikken de oluyomus yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bu anı bir yerlerdenbiliyor gibiyim. acaba benmiyim bunu yapan:))
teşekkür ederizgözün aydın olsun..
canım sana tavsiyem NUK emzik ve biberon temizleyici sıvı var.tamamen bitkisel.ben biberonlarını emziğini onunla temizliyorum.memnunum.oyuncaklar da onunla temizlenebilir diye düşünüyorum.zira makine deterjanları kimyasallarla dolu ne kadar durulansa da makinenin tam olarak yok ettiğini düşünmüyorum.sonuçta ağızlarına alıyolar ellerini ağızlarına götürüyolar oynarken.yine de tercih sizin tabiki.
Bende tek memeyle doyuyor diye düşünüyordum ama kilosu çok az 3400 kg doğdu kızım,şuan 3aylık 5700 kg
Bu nedenle de endişeliyimm:18::18: emzirmeyi bırakmayı bile düşünüyorum.belki biberonlar daha çok içer diyorum
Yanlışmı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Kızım emdikten sonra sağıyorum bazen 30 bazen 50 cc çıkıyor dolaba 3 poşet attım 100 ml lik
Siz saydığınızda nekadar çıkıyor
Canlar ben size bir şey sorcam (yine)) geçenlerde yazdım da size hatta sağ göğsümde süt azalıyor diye.o zamandan beri dikkat ediyorum kızım emdiği zaman yutkunma sesini duyuyorum sütün akış sesi bile geliyor emerken.hani ilk aldığında akış hızlı oluyor ya o sesten anlıyorum doyuyor olmalı ki sesi de çıkmıyor gayet mutlu.yalnız kafamı karıştıran şey elimle sıktığımda ya da sağdığımda dakikalarca bir damla bile gelmiyor ben de yok sanıyorum kızımı koyuyorum bu sefer cuk cuk sesler yutkunma...yani var geliyor.kafama takıldı neden eskiden akıyordu şimdi sağdığımda bir damla bile gelmiyor.makine bebek gibi emmez tabi de biraz bari gelmesi gerekmez mi ( fikriniz nedir?? Aklıma kanallar tıkandı da kızımın kuvvetli emişiyle mi geliyor yalnızca diyorum aklıma başka bir şey gelmiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende olmadim 3 ay 1haftalik bebegim.
Elini ben hic yikamiyorum. Mikroplara alissin oyle cok asiri hiyenik olmayi dusunmuyorum. Aldigimiz oyuncaklar yeni. Allah bilir hangi ellerden gecti malum herkes temizligi bilmiyor. Yeni aldigim herseyi mutlaka yikarim yada siler oyle kullanirim..
Arkadasim bi mail gondermisti cok etkilenmistim ondan beri daha hassas oluyorum yeni seylere. Kadinin biri ust ic camasiri almis. Yikamadan giymis. Sonra meme ucunda degisik bi yara olusmus. Fotograflari vardi icim gitti bole ucunda kurtcuklar gibi olmus.. ckk kotuydu. Ilk bi silerim yikarim ondan sonra evdeki mikroplar onemli degil.
Bide bebe tekstilinde calusan bi kiz forumda yazmis. Bigun usta mi cavus mu neyse iste gelmis bebe kiyafetlerinden birini yerden alip burnunu silmis. Cok igrenc demi.
Herkesin tuvalet aliskanligi yok ellerini sabunla yikiyo mu bu oyuncaklari diken yapan kisilerin yada ambalajlayan.kac kisi dokunuyo oyuncaklara...
Cok uzattim galiba ama mikroplara alissinda bu kadar da degil bence.
Bugün kızımı kangurusuna bindirip markete gittim bişeyler aldım toplasan 45 dakka sürmüştur millet mal ya yok çocuğu boğacan yok bunlar zararlı içime kurt düşürdüler sordum doktora bel baş destekli olsun 3 saati geçmesin kısa süreli kullan dedi bende kısa mesafelere kullanıyorum çokta
Rahat hatta yürürken kızım agucuk mugucuk diye sesler çıkardı sağa sola
Baktı öyle durdu Güzelce rahatsız olsa ağlamaz mı chicconun kangurusunu aldık vlla
Bende tek memeyle doyuyor diye düşünüyordum ama kilosu çok az 3400 kg doğdu kızım,şuan 3aylık 5700 kg
Bu nedenle de endişeliyimm:18::18: emzirmeyi bırakmayı bile düşünüyorum.belki biberonlar daha çok içer diyorum
Yanlışmı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Hadi gözün aydın, çok sevindim..kalça sonuçlarımız bu sefer iyi çıktı anneler çok şükür alet kulanmamıa gerek kalmadı çok mutluyummmm
Maşallah maşallah. Ehu, benim süt giderek azalıyor. Bak kızımla kapınıza dayanırız haCanım ne güzel demekki sütün bol tek göğüsle doğuyor benim bıcırığımda tek memeyle doğuyor bitirdiğinde bile çok şükür hala süt geliyor bende çok sık sağıp dolaba atıyorum buzlukta en az 50 poşet süt var en az 100 ml
Bugün kızımı kangurusuna bindirip markete gittim bişeyler aldım toplasan 45 dakka sürmüştur millet mal ya yok çocuğu boğacan yok bunlar zararlı içime kurt düşürdüler sordum doktora bel baş destekli olsun 3 saati geçmesin kısa süreli kullan dedi bende kısa mesafelere kullanıyorum çokta
Rahat hatta yürürken kızım agucuk mugucuk diye sesler çıkardı sağa sola
Baktı öyle durdu Güzelce rahatsız olsa ağlamaz mı chicconun kangurusunu aldık vlla
Eşimin memleketine geldik beni gören herkes sen çok zayıfsın senin sütün olmuyordur diyor var desem de bu defa yetmiyordur diyorlar.bi de kızım huzursuzlandıkça doymuyor işte diyorlar.resmen bir mücadele içine girdim sütüm yetiyor mücadelesi.zaten gözümüze zayıf geldi bu çocuk diyorlar ben doktor yeterli diyo demekten an itibariyle bıkmış durumdayım.onlara kendimden emin bir şekilde yetiyor vs diyorum ama zaten doktorun normal deyip teskin etmesiyle yarışmıştım takmıyordum kafama.ama şimdi verdikleri örneklerle kendimden iyice şüphelendim.bir de burada da arkadaşlar yazmış depoluyorum vs diye (maşallah diyeyim Allah nazardan saklasın) benim 125 cc hiçbir zaman çıkmadı mesela ikisini sağsam bile.taş çatlasa bir göğsümden 60 çıkıyor o da saatlerce beklemişse.eşim de demez mi millete 36 beden olcam diye bir şey yemiyor.odaya girdim ağladım sarıldı ben yemek ye diye dedim falan diye gönlümü aldı ama beni öyle bi psikolojiye soktular ki iki günde.tek mevzumuz benim sütüm olduCanım makineler mekanik sonuçta bebek ağzı değdiği an başlıyo akım makinede uyarmak gerekiyo şöyle ki elimle sıkıyorum süt fışkırıyor ama makinede 2 dk masaj sonrasında akmaya başkıyor
Eşimin memleketine geldik beni gören herkes sen çok zayıfsın senin sütün olmuyordur diyor var desem de bu defa yetmiyordur diyorlar.bi de kızım huzursuzlandıkça doymuyor işte diyorlar.resmen bir mücadele içine girdim sütüm yetiyor mücadelesi.zaten gözümüze zayıf geldi bu çocuk diyorlar ben doktor yeterli diyo demekten an itibariyle bıkmış durumdayım.onlara kendimden emin bir şekilde yetiyor vs diyorum ama zaten doktorun normal deyip teskin etmesiyle yarışmıştım takmıyordum kafama.ama şimdi verdikleri örneklerle kendimden iyice şüphelendim.bir de burada da arkadaşlar yazmış depoluyorum vs diye (maşallah diyeyim Allah nazardan saklasın) benim 125 cc hiçbir zaman çıkmadı mesela ikisini sağsam bile.taş çatlasa bir göğsümden 60 çıkıyor o da saatlerce beklemişse.eşim de demez mi millete 36 beden olcam diye bir şey yemiyor.odaya girdim ağladım sarıldı ben yemek ye diye dedim falan diye gönlümü aldı ama beni öyle bi psikolojiye soktular ki iki günde.tek mevzumuz benim sütüm oldudiyette falan değilim sadece kızıma yalnız baktığım için kendime çok iyi bakamıyorum o yüzden.anlatamadım bunu kimseye
Zayif olmakla sutun ne alakasi var canim her denene kulak asma kilo alimi iyiymis ya onemli olan o. Benim bebek kilolu ise baslicam diye de o kadar para verip elektrikli sagma makinesi aldim kullanamiyorm fazla sut anca bebege yetiyo cunku depolayamiyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onlara göre öyleymiş.benım kızımın kilosu da çok iyi değil ortalarda o yüzden beni iyice işkillendirdiler.bir de falanın çocuğunun yanakları ton ton,yok filanınkinin gözleri küçücük kalmış kiloluktan.benimkine de ay bu çok ufak bilmem ne
Onlara göre öyleymiş.benım kızımın kilosu da çok iyi değil ortalarda o yüzden beni iyice işkillendirdiler.bir de falanın çocuğunun yanakları ton ton,yok filanınkinin gözleri küçücük kalmış kiloluktan.benimkine de ay bu çok ufak bilmem ne
aman canım miilletin lafına bakarsan huni takıp gezesi geliyo insanınkanguru konusunu bende baya araştırdım bi çok doktor sağlıklı bile buluyo kemik gelişimi açısından özellikle kalça kemikleri için.arasının geniş olması çok önemliymiş.bizde alcaz inş aalamadık bi türlü.amaaaannn gezin kızınla boşverrr :118:
Ya kızlar benim kızın koliği bitmedi hala hatta daha şiddetlenerek devam ediyor hele akşam vakitleri çıldırıyor çocuk başka bir sıkıntısımı var bilemiyorumki dra söylediğimdede ateş iştahsızlık varmı diyo yok deyincede bşyi yok diyolar anlamadım ben bu işi bgn tam üç aylık olduk sağlık ocağında tarttırdım 5600 kilosu 60 boyu 2750 46 cm doğmuştu minnakım hala minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?