2014 Şubat Anneleri

Ben onu sordum doktora 2. Ayda cok asi var diye 3. Ve 5. Ayda yapiyorum ben dedi 2 aylikken de oluyomus yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım şimdi farkettim yazdığını sağol :) Ben de sordum az önce 3 aylık kontrole gitmiştik rota aşısi da yapıldı aynı şeyi söyledi bizim doktor da :)

Canlar ben size bir şey sorcam (yine)) geçenlerde yazdım da size hatta sağ göğsümde süt azalıyor diye.o zamandan beri dikkat ediyorum kızım emdiği zaman yutkunma sesini duyuyorum sütün akış sesi bile geliyor emerken.hani ilk aldığında akış hızlı oluyor ya o sesten anlıyorum doyuyor olmalı ki sesi de çıkmıyor gayet mutlu.yalnız kafamı karıştıran şey elimle sıktığımda ya da sağdığımda dakikalarca bir damla bile gelmiyor ben de yok sanıyorum kızımı koyuyorum bu sefer cuk cuk sesler yutkunma...yani var geliyor.kafama takıldı neden eskiden akıyordu şimdi sağdığımda bir damla bile gelmiyor.makine bebek gibi emmez tabi de biraz bari gelmesi gerekmez mi( fikriniz nedir?? Aklıma kanallar tıkandı da kızımın kuvvetli emişiyle mi geliyor yalnızca diyorum aklıma başka bir şey gelmiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bu anı bir yerlerdenbiliyor gibiyim. acaba benmiyim bunu yapan:))

gözün aydın olsun..
teşekkür ederiz

ben ilk aldığımızda güzelce sildim o kadar zaten pek ağzına götürmüyorr oyuncaklar minik ellere kocaman gelior sanırım teşekkürler bilgi için

Canım benim bebeğim ikinci memeyi verdiğimde kusuyor ama tek memeden 150 ml içiyodur bi seferde biberonla 100 ml verdim doymadı sonrasında memeyi verdim biraz daha emdi maşallah bence kilosu iyi benim kızımda bugün tam 3 aylık 6 kilo falan olmuştur sakın emzşrmeyi bırakma makineyle nereye kadar hem sürekli steril et falan zor iş zaten bebek doymasa ağlar ikinci memeyi de ister

Kızım emdikten sonra sağıyorum bazen 30 bazen 50 cc çıkıyor dolaba 3 poşet attım 100 ml lik
Siz saydığınızda nekadar çıkıyor

Emdiği memeden30-40 ml daha çıkıyor ama günü günü tutmuyor gece 6 saat uyuyunca bi önceki gece kakltım emzirmeden sağdım iki memeden 250 ml çıktı ertesi gün birini emzşrdikten sonra iki memeden 140 ml çıktı ama genelde tek meme emzirdikten sonra iki memeden en az 130-140 ml çıkıyor ki makine tamamını çekemiyor sonrasında daha geliyor

Canım makineler mekanik sonuçta bebek ağzı değdiği an başlıyo akım makinede uyarmak gerekiyo şöyle ki elimle sıkıyorum süt fışkırıyor ama makinede 2 dk masaj sonrasında akmaya başkıyor

canım o konuda haklısın bende yıkamadan bi şey giymem giydirmem.ben ev ortamından bahsediyorum. bizim çok yakınımız bi abla kadın çamaşır dikiyo.yerlere atlıyomuş üstüne basıyolarmış bi sürü erkeğin elinden geçiyomuş o konuda dikkat etmek lazım..

aman canım miilletin lafına bakarsan huni takıp gezesi geliyo insanınkanguru konusunu bende baya araştırdım bi çok doktor sağlıklı bile buluyo kemik gelişimi açısından özellikle kalça kemikleri için.arasının geniş olması çok önemliymiş.bizde alcaz inş aalamadık bi türlü.amaaaannn gezin kızınla boşverrr:118:

Ya kızlar benim kızın koliği bitmedi hala hatta daha şiddetlenerek devam ediyor hele akşam vakitleri çıldırıyor çocuk başka bir sıkıntısımı var bilemiyorumki dra söylediğimdede ateş iştahsızlık varmı diyo yok deyincede bşyi yok diyolar anlamadım ben bu işi bgn tam üç aylık olduk sağlık ocağında tarttırdım 5600 kilosu 60 boyu 2750 46 cm doğmuştu minnakım hala minnak

Kesinlikle pes etme. Elinden ne geliyosa yap. Dereotu rezene humana vs. Eger emmeyi reddediyorsa bazen benimkide yapiyo. Onu uyutuyorum sonra uyku sirasinda veriyorum bi guzel emiyo. Deneyebilirsin bu yontemi ise yarar

kalça sonuçlarımız bu sefer iyi çıktı anneler çok şükür alet kulanmamıa gerek kalmadı çok mutluyummmm
Hadi gözün aydın, çok sevindim..

Maşallah maşallah. Ehu, benim süt giderek azalıyor. Bak kızımla kapınıza dayanırız ha

Bu arada ben de kefir mayasını bir arkadaşımdan bulmaya çalışıyorum.Bulunca nasıl mayalayacağımı senden öğrenirim. Hazır kefiriçiyorum ama pek işe yaramadı..

Vay arkadaş herkes ne çok biliyor. Ben de kangru kullanıyorum ama sanki kızım içinde pek rahat değil gibi geliyor. Sürekli kangrunun önünü kemiriyor. Sırtım dayanabildiği ölçüde taşıyorum :))

Emdikten sonra 100 cc hayatta cikmiyo anca 30-40 cc ne sanslisiniz bebegime yetcek kadar sutum depoliyim diyorum ama fazla degl o kdar 2 haziranda da iznim bitiyo napariz bilmem

Eşimin memleketine geldik beni gören herkes sen çok zayıfsın senin sütün olmuyordur diyor var desem de bu defa yetmiyordur diyorlar.bi de kızım huzursuzlandıkça doymuyor işte diyorlar.resmen bir mücadele içine girdim sütüm yetiyor mücadelesi.zaten gözümüze zayıf geldi bu çocuk diyorlar ben doktor yeterli diyo demekten an itibariyle bıkmış durumdayım.onlara kendimden emin bir şekilde yetiyor vs diyorum ama zaten doktorun normal deyip teskin etmesiyle yarışmıştım takmıyordum kafama.ama şimdi verdikleri örneklerle kendimden iyice şüphelendim.bir de burada da arkadaşlar yazmış depoluyorum vs diye (maşallah diyeyim Allah nazardan saklasın) benim 125 cc hiçbir zaman çıkmadı mesela ikisini sağsam bile.taş çatlasa bir göğsümden 60 çıkıyor o da saatlerce beklemişse.eşim de demez mi millete 36 beden olcam diye bir şey yemiyor.odaya girdim ağladım sarıldı ben yemek ye diye dedim falan diye gönlümü aldı ama beni öyle bi psikolojiye soktular ki iki günde.tek mevzumuz benim sütüm oldu diyette falan değilim sadece kızıma yalnız baktığım için kendime çok iyi bakamıyorum o yüzden.anlatamadım bunu kimseye

Zayif olmakla sutun ne alakasi var canim her denene kulak asma kilo alimi iyiymis ya onemli olan o. Benim bebek kilolu ise baslicam diye de o kadar para verip elektrikli sagma makinesi aldim kullanamiyorm fazla sut anca bebege yetiyo cunku depolayamiyorm

Onlara göre öyleymiş.benım kızımın kilosu da çok iyi değil ortalarda o yüzden beni iyice işkillendirdiler.bir de falanın çocuğunun yanakları ton ton,yok filanınkinin gözleri küçücük kalmış kiloluktan.benimkine de ay bu çok ufak bilmem ne

Ya arkadaşlar kilo iyi bişey olsaydı zayıflamaya çalışırmıydık. Bebeklerdr niye kilo iyi bişey olsun gelişimleri normalde bırakın kilosu az olsun

semender canim baskalarina kafayi takipta sütünü etkileme
bak ben 2,5 ayliga kadar depoluyodum ne attiysam bu dönemde diffirinizine attim simdi iki haftadir ancak ucu ucuna ogluma yetiyo...eskiden bi sagardim acayip fiskirirdi pompa kabi hemen dolardi simdi iki 3 saatte 70 cc ancak cikiyo....oglum cok istahli bi bebek olsa bilmiyorum ama yetmeye bilir süütm..gerci emmeyle pompa farkli ama..eeger bak seninde icin rahat degilse kiscene bi defalik geceleri 90 cc ne devam sütü ver..bu miktar önemli degil yine 100 de 100 anne sütü almis olur..mesala ben gecen gün oglumun belki onu icer umuduyla agzini yeni actigim aptamili bitirene kadar geceleri vermeyi düsünüyorum yazik yoksa cöpe gidecek..nolacak kki bi ögün versek... beebege bence zarari olmaz faydasi olur...artik ben böyle düsünüyorum inat etmiycem zaten bebelerimiz zor kilo aliyo ilerdede kilo alimi yavaslayacak diyolar simdiden biraz daha toparlansinlar bence...sonuc ta bunlar zehir degilya nice anne bunlarla besliyo yawrularini cokta zeki akilli saglikli oluyo yawrularibiz zaten 3 aydir sadece anne sütü verdikk bi 3 ay daha bi ögün olarak devam sütüyle vermeye devam edebilirizz..yinede kendin bilirsin sadece fikrimi söylemek istedimm

Son düzenleme:

bende kanguruda alsammi almasammi diye ikilemdeyim..esim cok istiyo ben tasirim diyo ama bende kalca icin endise ediyorum...cikiga neden olur diye:44:

yok canim yawrun bence minnak degil masallahi varrrrcok iyi gelismis..bak benim oglum 3300 52 cm dogdu birle aynisinizbizde 5 gün önce 3 aylik olduk kilo 5610 boy 62 cm geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…